Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 27 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abysmalia - [2009] - Quid Humanum est 03.04.2009

Abysmalia - [2009] - Quid Humanum est
Jounimaista tämä ehdottomasti on. En nyt oo pysynyt enää laskuissa kuinka monta kertaa tämä on tullut läpi kuunneltua. Juurikin oikea veto pistää koko levy yhdeks klipiks, kun tää levy on näin helvetin ehyt ja toimiva kokonaisuus. Soundit toimii varsin mallikkaasti. Rallit ovat aivan mahtavia, riffit toimii ja vokaalit kruunaa. Taas kerran voi todeta vanhan hyväksi koetun sanonnan; ruosteisellakin puukolla voi tappaa, kunhan sen tekee asenteella niinkuin tässä levyllä. Saa nähdä onko tämä vuoden kiekko! Nyt vaikuttaa hyvin vahvasti siltä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain 21.01.2009

Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain
Soundit ovat jotenkin irrallisen kuulosia. Synat pomppaa ihan liikaa erilleen muusta. Virppa on raivostuttavan kasarin kuulonen ja aivan liian isolla. Basarisoundissa häiritsee miten alakerta välillä häviää. Pellit ovat aivan liian konerumpujen kuuloset. Varsinkin joka käsitykseni mukaan haikka yrittää olla. Lauluista ei tahdo saada mitään selvää. Osittain vokaalit jäävät virpan jalkoihin, mutta pääsääntöisesti laulajan lähtösoundista tai huonosta mikityksestä johtuen laulu kuulostaa epäselvältä. Kaiut eivät auta yhtään asiaa. Laulusoundia jos saisi vähän enemmän naamalle, niin siitä olisi helppo tehdä eteerimpää ja häilyvämpää kaiuilla. Kannattaa kokeilla leikata kaiusta keskiääntä, alapäätä ja ylämiddleä vähän pois niin ne eivät ehkä ihan niin paljoa sotkisi. Helpommalla toki pääsee kun laulun soundi on alkujaan hyvä niin siihen voi jopa saada kaiut toimimaan. Särötetyt vokaalit toimisi varmasti paremmin ilman säröä tai ainakin lievemmällä määrällä sitä. Kannattaisi kokeilla vokaaliraidan kopioimista toiseksi raidaksi ja särön laittamista siihen. Sävellyksenä biisi on aika peruskauraa ainakin näin kun vokaalimelodiatkin hukkuivat jonnekin.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Hedelmäkesä 17.10.2007

Veritaikina - Hedelmäkesä
Enpä tähän paljon rakentavaa kritiikkiä keksi. Jatkakaa tai älkää jatkako samaan malliin. Tämä joko toimii tai ei. Huumorimusiikki on vaikea genre ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harja talonen & jenkkakahvat - Kiihkeä rakkaus 17.10.2007

Harja talonen & jenkkakahvat - Kiihkeä rakkaus
Mitä tähän voi sanoa? Laulut olivat ainakin tarpeeks naamalla. Tosin ei sanoista kuitenkaan täysin selvää saanut. Jotenkin aina kun on Pitch shifter käytössä niin tulee mieleen, etteikö mitään muuta ratkaisua ole? Tosin ei tämä kuitenkaan niin vakavaa oletettavasti ole. Tiukkaa disco-groovea kuitenkin. Tuli vaan jotenkin helkkarin häiriintynyt olo. Siitä bonusta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 17.10.2007

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
Jotenkin Impaled Nazarene ja YUP:n alkukutuotanto mieleen. Tosin kummakos tuo, sillä YUP:n alkupää on HC:ta. Biisistä en keski paremmin kommentoitavaa. Asennetta ainakin soitossa on. Hyvää sellaista. Harvalta sitä löytyy, joten se on aina boonusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Seeing Is Not Believing 16.10.2007

Court of Wolves - Seeing Is Not Believing
Biisi meni täysin ohi. En käsittänyt siitä yhtään mitään. Jotenkin eri osat tuntuivat helkkarin irtonaisilta. On genrekin hieman tuntematon minulle myönnän, mutta silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1/oo - From Black Worm's Blood 17.10.2007

1/oo - From Black Worm's Blood
Tällainen jumitus, kaoottisuus ja lekalla päähän takominen toimii aina. Särövokaalit olisi voinut olla enemmän naamalla. Sanoista en saanut juurikaan selvää. Muuten aivan valmista settiä mielestäni, kunhan nuo vokaalit&konsonantit saisi vähän enemmän esiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Silent Scream 17.10.2007

Re-Pulse - Silent Scream
En ole melometallin suurin ystävä, joten minua ei kannata aina ottaa ihan vakavasti. Alun kitara kuulosti vähän liiankin perinteiseltä. 0.05 tapahtunut sointuvaihdos pelasti kuitenkin aika paljon. Sen jälkeen taas junnaava etäisen tuttu riffi laski mielenkiintoa. Säkeistön laulusoundi oli jotenkin turhan etäinen ja epäselvä. Artikulaatio voisi olla vähän parempaa ja kenties myös englannin lausuminen. Toisaalta lausuminen ei minua niin häiritsisi, jos laulu olisi enemmän "naamalla" ja sanoista saisi paremmin selvää. Tämä siis säkeistöjen osalta. Soolo oli aika tyylin mukaista ja mitäänsanomatonta Ainut kohta siitä kuitenkin, joka toi jotain mielenkiintoa tähän biisiin oli 2.58 alkava kohta. Sen jälkeen olisi mielestäni saanut suoraan lähteä kertsi. Välissä ollut osio tuntui turhalta. Kertsi pelastaa kuitenkin paljon tässä biisissä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies 16.10.2007

Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies
YUP tuli lievästi mieleen, mikä ei ole ollenkaan huono asia. Toisaalta myös biisi Levottomat Jalat (?!?!??!). Biisi on ihan toimiva, köörit on ihan toimivat, mutta riffeistä puuttuu jotain. Jatkakaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjolan Valkeus - Nousukausi 17.10.2007

Pohjolan Valkeus - Nousukausi
Äärimmäisen toimivaa Hc:ta. Laulu olisi saanut olla vähän enemmän naamalla, sillä sanoista ei aina tahtonut saada selvää taustoihin hukkumisen takia. Mukavan raivokkaat soundit! Jatkakaa samaan henkeen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Bright Side 16.10.2007

Aeiouaih - Bright Side
Laulu on vähän epäselvää. Johtuu osittain englannin lausumisesta ja osittain soundista. Kompressointia kannattaisi kokeilla hieman erilailla. Attackia vähän korkeammaksi ja maksimissaan 3db vaimennusta per/kompressori. Useampaa kompuraa käyttäessä mielellään eri säädöillä. Yhdellä tiukemmalla esim peakkejä pois ja toisella sen jälkeen vähän yleistä lyttäystä. Biisininä muuten toimii vallan mainiosti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 16.10.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Soundien karuus särähtää samantien korvaan. Laulajan ääni on ihan toimiva, mutta englannin lausuminen särähtää korvaan. Biisi on aika junnaava geneerinen rock veisu. Lisää omaperäisyyttä ja jotain koukkua mukaan niin toimisi!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - On with the Nothing 16.10.2007

Art Alta - On with the Nothing
Kuulostaa samaan aikaan Brittipopilta, bluesilta, kantrilta ja soulilta ?!?!? Toimivan kuuloista materiaalia. Laulajalle suuri kiitos korvaan särähtämättömästä englannin lausumisesta, mikä Suomalaiselle bändille on harvinaista. Erinomaisen toimiva ralli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 16.10.2007

Marccus - So Bizarre
Laulajan englannin lausuminen häiritsi aika suuressa mittakaavassa. Suosittelisin suomeen siirtymistä tai useampaa kuukautta jossain Englantia äidinkielenään käyttävässä maassa. Biisistä jäi vähän mielikuvitukseton olo. Ei ole täysin kyllä minun genreäkään, mutta silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ GrooveMaker - Feel The Fire 14.05.2007

DJ GrooveMaker - Feel The Fire
Aivan hirveää sontaa. Tämä ei ole edes tarpeeksi huono ollakseen hyvä. Pysykää kaukana tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roommates - Heat Of The Night (demon demo) 21.06.2007

Roommates - Heat Of The Night (demon demo)
Tämä on vasta alkeellinen demoversio ja laulut on vedetty nopsaan purkkiin. Tervetuloa vaan Korpifilosofi Korpilahdelle Ohrantähkään keikkaa katsomaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 16.10.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Kaikessa junnaavuudessaan yllättävän toimiva biisi. Lallattelut biisin puolivaiheella toimivat hyvin. Sekä sitä seuraava kellopeli(???). Kaiken kaikkiaan äärimmäisen mielenkiintonen ja hienosti toteutettu biisi. Jatkakaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - Call Your Demons 17.10.2007

Thunderbaum - Call Your Demons
Biisin pärähteässä käyntiin tuli jo hyvä fiilis! Itsekin Hard Rockia/Heavyä soittelen :) Biisi toimii hyvin. Sopivia koukkuja sinne tänne, tyylinmukainen soolo, jossa on kuitenkin fiilistä mukana. Laulu olisi saanut olla vähän enemmän isommalla, että siitä olisi saanut paremmin selvää. Muuten perkuleen hyvin rokkaavaa kamaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 16.10.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Diablo tulee eittämättä mieleen laulun lähdettyä. Aika selvästikin. Vähän liiankin selvästikin. Lisää omaperäisyyttä kaipaisin. Biiseissä esiintyvät koukutkaan eivät biisiä kauas kanna varsinkaan jos Diabloa tai Meshuggahia on kuunnellut. Perus pieksäntää. Perinteinen englannin lausunnan ongelma, joka särähtää korvaan. Suomi puskee läpi. Eipä siinä sinänsä mitään. Niin minunkin bändissäni. Sekä Diablossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 16.10.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Laulajan ääni ei ole minun makuuni. Kuulostaa vaan jotenkin oudolta. Musiikillisesti biisi oli vaihteleva, mutta silti junnaavan oloinen. Lauluun hieman enemmän tulkintaa nykyisen sanahelinän tilalle, niin voisi jopa toimia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Make me Complete 22.10.2007

May i cry - Make me Complete
Kitaraintron soinnut ovat samat ja samalla rytmillä soitetut kuin Don Huonojen Tuulee -kappaleessa. Whihhhööö kuiskaus alussa latistaa tunnelman samantien. Laulajasta tulee Dingon Neuman mieleen. Laulusoundikin on saman kuulonen. Tosin Ville Valoa tuossa on varmaan yritetty ainakin kertsissä. Yritykseksi jää, sillä Ville osaa oikeastikin laulaa. Tätä ei varmaan edes autotune pelastaisi. Taustalaulut ovat ehkä vielä enemmän päin mäntyä kuin päälaulu. Ne ovat liian lujalla, liian Him kopiot, liian epävireiset. Rummuissa ei ole tällaisen biisin vaatimaa munaa sekä hifiä. Biisin kikka ennen viimeistä kertsiä on äärimmäisen kulunut. Biisi on muutenkin ylipäätään laimea. En jaksa piestä suutani enempää karkeuksilla. Piti vaan saada pois eräs maku suusta.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Make me Complete 22.10.2007

May i cry - Make me Complete
Pahoitteluni. Onnistuin jotenkin kommentoimaan väärää biisiä.... En käsitä miten se on käytännössä mahdollista?!?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - True! Nintendo 17.10.2007

Mood Science - True! Nintendo
Nintendo soundeista tulee aina hyvälle tuulelle! Biisi rullaa eteenpäin kuin poro umpihangessa! Energiaa, hyvän laista junnaavuuttaa ja koukkua sopivasti. Mitäpä muuta voisi vaatia. Ainut lievästi mikä häiritsi oli torven pienet taimilliset epätarkkuudet. Jatkakaa! Piristi päivää kummasti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu? 22.10.2007

Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu?
Kuulostaa ihan liikaa Apulannalta joka on mielestäni Suomen turhimpia bändejä ainakin nykyisellään. En piekse suutani enempää.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Weak With You 22.10.2007

May i cry - Weak With You
Kitaraintron soinnut ovat samat ja samalla rytmillä soitetut kuin Don Huonojen Tuulee -kappaleessa. Whihhhööö kuiskaus alussa latistaa tunnelman samantien. Laulajasta tulee Dingon Neuman mieleen. Laulusoundikin on saman kuulonen. Tosin Ville Valoa tuossa on varmaan yritetty ainakin kertsissä. Yritykseksi jää, sillä Ville osaa oikeastikin laulaa. Tätä ei varmaan edes autotune pelastaisi. Taustalaulut ovat ehkä vielä enemmän päin mäntyä kuin päälaulu. Ne ovat liian lujalla, liian Him kopiot, liian epävireiset. Rummuissa ei ole tällaisen biisin vaatimaa munaa sekä hifiä. Biisin kikka ennen viimeistä kertsiä on äärimmäisen kulunut. Biisi on muutenkin ylipäätään laimea. En jaksa piestä suutani enempää karkeuksilla. Piti vaan saada pois eräs maku suusta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele JazzFinger - Klonkku rok 21.06.2007

JazzFinger - Klonkku rok
Yhdyn edelliseen kommenttiin! Ei saatana miten rok!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JazzFinger - Klonkku rok 21.06.2007

JazzFinger - Klonkku rok
Yhdyn edelliseen kommenttiin! Ei saatana miten rok!
10