Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 417 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodix6-8 - Ghost Amp 2 14.01.2016

Kodix6-8 - Ghost Amp 2
Ainakin tässä on kummitusfiilis. Sopivia saundeja, viihdyttävähkö kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tilde - Vittu. (Skillzator Rutistusmix) 31.10.2014

Tilde - Vittu. (Skillzator Rutistusmix)
miks oon tehny tämmösen paskan remixin hyvästä biisistä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuraselache - DMC-12 19.07.2014

Kuraselache - DMC-12
Alkoi lupaavasti mut ei tuntunut oikein kehittyvän mihinkään ekan ehkä puolentoista minuutin jälkeen. Jää junnaamaan silleen et mielenkiinto häviää ja kuuntelee loppuun vaan odottaen et okei oliks tässä kaikki. Sävellyksellisesti todella tylsä. Nostalgisuusarvonsa takia hyvät saundit ja jotenkin sellainen lähtökohta missä olis potentiaalia ku mukaan tulis vaan joku kunnolla tarttuva koukutusmelodia vaikka puolenvälin paikkeilla ja jotain jänniä padeja ja kirkkaampia ääniä helisemään taustalle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xecond - King Of Dreams 03.07.2014

Xecond - King Of Dreams
Kivat saundit, mutta jotenkin pari minuuttia ennen loppua tähän kyl ehtii kyllästyä, ei tarjoa mitään kovin mieleenpainuvaa saundikikkailua taikka hauskaa puhesämpleä tms. mitä tässä genressä odottaa. Ensi alkuun tuntuu kuitenkin ihan hauskalta biisiltä ja on teknisesti ookoon kuuloinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tube Microchips and Local Warming - Sä aina bailaat rannalla 29.04.2014

Tube Microchips and Local Warming - Sä aina bailaat rannalla
Alkoi jotenkin hankalan sekamelskan kuuloisesti mut sit biisin edetessä pääsin tunnelmaan kiinni ja alkoi toimia paremmin. Jotenkin siinä alussa ei kaikki elementit sopineet toisiinsa hirmu hyvin mut se kehittyy paremmaks. Sit taas ihan lopussa ku on tuo happoplörina mukana ni tuntuu vähän hätäisesti kasatulta taas. Mut kyllähän tää ihan sellaiselta kuulostaa mitä kisassa haetaan. Jos olis jatkuvasti yhtä hyvin toimivaa ku keskivaiheilla ni olis hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychedelic Sundown Electro Trip - Haista vittu ja mutsis 04.08.2013

Psychedelic Sundown Electro Trip - Haista vittu ja mutsis
paskat rummut, 4/5

Kommentti kappaleesta Kuuntele JKM Electrocutes - Telephone (local) - Telephone (international) 25.07.2013

JKM Electrocutes - Telephone (local) - Telephone (international)
Oi tiukka bassolinja, introssa tosi hyvä mutta sitten se hukkuu johonkin. Mulle toimii aina tuollaiset oldschoolhenkiset synasaundit mitä melodioista löytyy. Biisi on sellaista hekumafiilistelyä loppua lähestyessä että huhhuh. Jännän orgaanista elektroniseksi musiikiksi, vähän taikinan kommenttia komppailen. Elävän tuntuista ja tunteella tehtyä musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JKM Electrocutes - Donald 25.07.2013

JKM Electrocutes - Donald
Terävän särähtävät synasaundit kuulostavat hyvällä tavalla rikkinäisiltä. Sopisi hyvin, jos rummut eivät olisi ihan noin purkkituhnun kuuloiset, tai ainakin snaren tilalla olevan puhahduksen voisi vaihtaa kirkkaampaan. Muilta osin miellyttävät saundit. Melodiapuolikin on tosi jees. Mut ei olisi pahitteeksi jos biisi olisi vähän pitempi. (offtopic: joko Samsung Galaxyst on muka IV versio olemassa, kylläpä aika rientää)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ????? ??? - Kesällä karkuun Imatralle 25.07.2013

????? ??? - Kesällä karkuun Imatralle
Tosi hauskoja tollasia aaaaaa ja iiiiiii äännähtelyjä ja muita vinkeitä vokalisointeja. Mun mielestä tulee vähän sellainen kesällä pienessä kaupungissa ajelun fiilis mieleen. Kesällä pienessä kaupungissa ajelu on kivaa. On paljon nähtävää, niinkuin tässä on paljon erilaisia saundeja ja soittimia. Ja melko rento meno, mutta kuitenkin järjestäytyneesti muun liikenteen mukana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murhatut viherkasvit - Pato 10.01.2013

Murhatut viherkasvit - Pato
Upee basso. Laulu on turhan ssihisevän ssibilanttia alussa ja turhan hiljaista loppua lähestyttäessä, mut muuten kivan kuuloista. Äh, nuo kohdat alkupäässä, missä pelkkä kitara näppäilee yksinkertaista kuviota, ovat aika tylsiä. Lopun energisempi soitanta pelastaa paljon, mutta muuten tämä tuntuu siltä, että laulu olisi saanut olla selkeämmin pääosassa. Kuitenkin rakenteeltaan ja saundeiltaan miellyttävästi kasattu biisi, pakko tästä kai on tykätä nyt ainakin vähän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia 10.01.2013

Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia
Tuota... joo? Hyvä että mukana on huonoakin musiikkia, kai, ja onneksi tämä on hassulla ja viihdyttävällä tavalla huonoa. "Mitä vittua kuuntelen" -kerroin on korkealla. Mä haluun antaa tälle kuutosen ihan vaan sen takia ku läppämusa voisi olla niin paljon huonompaakin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Kuuleeko kukaan? 10.01.2013

Apus - Kuuleeko kukaan?
Tuntuu kuin räppäri olisi alkanut tehdä metallia. Sanoituksissa ja laulutavassa on ehkä jotain sellaista pientä hiphopmaisuutta. En nyt oikein osaa suhtautua tähän, monenlaista tyyliä yritetty tunkea samaan biisiin. Ehkä jopa hivenen ärsyttäväksikin menee välillä. Ikään kuin ei olisi osattu päättää minkälainen tämän pitäisi olla. Teknisesti kuitenkin melko ookoo.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä 10.01.2013

Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä
Biitti yms. tilbehör: Metsolat (se tv-sarja) goes hip hop. Sopii sanojen tyyliin hyvin. Tuotantotaso semmost joko erityisen hyvää amatööriä tai sit keskinkertaista professionaalia. Lopun synataiteilun saundi kuulostaa kissalta, ei sen pidä kuulostaa kissalta. Vie se pois. Räppi/laulut: YleX:n tms. radion kesämusa. Semmost hauskaa, ei liian vakavaa eikä pidä yrittää ottaakaan kovin vakavasti. Ihan viihdyttävähköhän se oli, mut ei nyt tullut sellasta hittibiisifiilistä jotenkin. Ainoastaan Peysfacen & kumppaneiden tulisi saada tehdä näitä, mun mielestä useimmat muut mikseriräppärit on melko turhii.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - For Aino... 10.01.2013

Vrum - For Aino...
Kappale menee mainoskatkolle kolmen minuutin ajaksi välillä. Se olisi ollut jees osa jos siinä olisi ollut joku hieno avaruusrevittely ja vähän lyhyempi eikä vaan vähän jotain ujoja ujelluksia jossain kolmen minuutin ajan. Muutenhan tää onkin sikahienoo ja porsassiistiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Try It Again Sam - Wake Up 10.01.2013

Try It Again Sam - Wake Up
Mun ei pitäis osallistuu näihin levyraateihin ku en osaa kommentoida sellaisia musiikkityylejä mitä en itse tee. Kai tässä on ihan siistit laulut, ainakin persoonallinen miellyttävä lauluääni. Jäi päähän soimaan TAIMDA WEEIK AAP TAIMDA WEEIK AAP, tää loppuhuutelu on kiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonela - Kivun Kautta 10.01.2013

Stonela - Kivun Kautta
Menkkä ratioon siit tämmösiä soittelemast. Täällä saa enää me amatöörit rauhassa musisoida ku tämmöset hienoudet tulee hillumaan hienoilla biiseillään. Jos avaisin radion ja sieltä tulis tää niin en aattelis että "mikähän aloittelevien artistien biisikilpailu tääl on nyt menos" vaan olettaisin kuuntelevani jotain Zen Caféa tai mitä niitä nyt on. Mut en mää tämäntyylisestä musiikista muuten jaksa innostua, saati sitte tietää millaista tämän pitäisi olla, joten sanon vaan että ihan jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Flour On The Floor 01.01.2013

Kilpajakke - Flour On The Floor
Tosi hienosti tehdyt groovyt rummut ja arpeggiot. Ihania fillejä ja kikkailua. Olen seuraillut tuskailujasi tämän valmiiksi saattamisen kanssa, ja tuo höppänä inkkarihuilulopetus lienee sellainen viime hetken "antaa olla, rukkaset naulaan" -juttu. Kuulostaa juuri siltä, että olisi tarvinnut vielä jotain mutta en hitto soikoon itsekään millään keksi miten tätä jatkaisi. Jää aika geneerikseksi, mutta siis sieltä mitäänsanomattomuuden hyvästä päästä, niinkuin monet vanhat pelimusiikit. Mielellään kuuntelee muttei kuuntelun jälkeen muista kohta enää miten se meni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tube Microchips and Local Warming - Hail to the Techno Priest 11.11.2012

Tube Microchips and Local Warming - Hail to the Techno Priest
Tuo mieleen jonkun ysärin alun rave/acid-kaman hyvin vahvasti. Vokaalit on aika hämmentävät. Rummut on kivat, paitsi noi bongot tms. jossain kohis ei oikein istu. Muute tää on semmonen, että pituudeltaan vähän tiiviimpänä pakettina toimis hyvin, ja kyl tampauttaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 28.10.2012

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
Höh enkö muka oo silloin aikoinaan tän ilmestyessä kommentoinu? No... Mä oon helppo yleisö tällaiselle. Mun huumorintajuun nuo sanat sopivat, ja hiphopnuoriso on mun mielestä sen verran noloa porukkaa, että ihan hyvin niille voi irvailla. Kertsi jää soimaan päähän. Saundillisesti ja tyylillisestihän tää on jo ilmestyessään ollut vähän vanhahtavan kuuloinen, mut se on vaan toinen tapa sanoa että "ysäri fuck yeah ysäri". Huumoriräppi on yleisesti ottaen jotain niin kuvottavaa että huhhuh, mut jostain syystä tää ei vituta vaan hymyilyttää. Mut sit taas on tähän kyllä ehtinyt jo kyllästyäkin kun oon kuunnellu usein...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - For Aino 28.10.2012

Vrum - For Aino
Lauluääni on nami. Jos olis miksattu laulu pääosaan eikä kitara, niin olis aika hienoo. Nyt tää tuntuu vaan kitaranrämpytyksen taustalle ääntelyltä. Tällaisenaan menee seiskaan, mut kasia-ysiä vois tavoitella jos laulu kuuluis paremmin, kitara hiljemmin ja loppua lähestyttäessä olis vaikka esim. joku hieno erottuva soolo.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Sut tahdon kokonaan 28.10.2012

Lassi Heiskanen - Sut tahdon kokonaan
Iskelmäradiokamaa, eli "en tykkää" vaikka oikeesti tykkäänki, ainakin siinä mielessä että arvostan laulu- ja soittotaitoa. Näitä on aina vaikea kommentoida kun omat fiilikset tällaista musaa kohtaan ovat niin neutraalit eikä näistä jää mieleen oikein mitään, mutta kun radiossa soitetaan huonompaa ja tylsempääkin musiikkia, niin siinä valossa voisin väittää tätä melko hyväksi biisiksi. Kivankuuloiset rummut by the way.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom 28.10.2012

...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom
Peliäänistä on pakko tykätä (se on laki). Veikeät räpit, ensin aattelee että huhhuh mitä kökköä mut se just siinä on semmosta kivan höpsöä ja hellyyttävää. Mut kyllä ne silti haluaisi vähän paremmalla saundilla. Viihdyttävä kappale, mut ei ehkä kuitenkaan silleen siinä mielessä kuin oikeasti hyvä musiikki on viihdyttävää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Dusk 12.10.2012

R-iQ - Dusk
Aaaa slidet tommosissa synavonkunoissa, tykkään niistä ihan mahdottomuuksiin asti. Mutta siinä vaiheessa kun piano tulee mukaan, biisi muuttuu omaan makuuni jo liian orgaaniseksi tai miten sen nyt sanoisi. Tämä biisi tällaisella sävellyksellä ja rakenteella, mutta sähköisemmillä ja ikään kuin scifi-henkisillä saundeilla, olisi tosi siisti minun mielestäni. Paitsi että tämä on liian lyhyt. Kyllä tätä olisi viel esim. minuutin pitempään kuunnellut, varsinkin niillä sähköisemmillä saundeilla. Alku ennen pianoa oli superjees, pianon tulon jälkeen perusjees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonela - Kaipuu On Kaunis 12.10.2012

Stonela - Kaipuu On Kaunis
Mutta hei, tämähän on jo aikamoista menomusaa. Nuo nopeasti lausutut sanat toimii. Soitanta on kivameininkistä. Siisti riffi, kaikki osaavat soittaa ja lauluäänikin tuntuu ihan mukiinmenevältä. Ihan hauska biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Rytkøtron - Kesä tulla saa 12.10.2012

MC Rytkøtron - Kesä tulla saa
Tää kuulostaa sellaiselta tyypilliseltä "heh ku o hauskaa" -biisiltä mitä jotkut YleX:t sun muut soittaa aina alkukesästä. Biitti on tosi hieno ja räpitkin enimmäkseen ihan mukavaa, mut viimeistään kertsis tulee vähän sellainen olo että yökkist ku vammapositiivista. Tää on just semmosta mistä kreisibailaava nuoriso väittää tykkäävänsä oikeesti vaikka nekin tietää, että tää on joko a) laskelmoitua jeejeemeiningillä myymistä tai b) laskelmoidun jeejeemeiningillä myymisen parodia. Tää oli kuitenkin tähän mennessä miellyttävin näistä levyraatibiiseistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrsiä - Ero 12.10.2012

Jyrsiä - Ero
Tökerösti äänitettyä rämpyttelyä. Tekijä pystyy parempaankin. Noh, kitaransoitto nyt menettelee tällaisenakin, mutta laulu on aika karsea. Mitä muuta tästä nyt pystyy sanomaan?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors 12.10.2012

Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors
Vähän meinaa kitarat hukuttaa laulun välillä ja on melko ankealla äänellä laulettu muutenkin, mutta melko kivankuuloista menoa muilta osin. Sopivan vauhdikasta. Laulua kun parantais niin voisi olla aika tiukka biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 320x240 - instruction manual to self-immolation 29.09.2012

320x240 - instruction manual to self-immolation
Tässä on tosi tiukat rummut! Jos ne erottuis muusta hälinästä paremmin niin olis vaik kuinka kova. Alun ja lopun rutinasaundi (tuli?) on hieno, sitä olis voinut hyödyntää jotenkin enemmänkin, ja höh nyt mun aivot rupes kehittämään siitä jotain dubstepdroppiin johtavaa kehittelyä :( mut tääkin on ihan siisti biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 320x240 - my spot on the world map 29.09.2012

320x240 - my spot on the world map
Jotenkin eka ku katoin et "aha täs on sanat", niin ajattelin että eihän tämäntyyppiseen musaan sovi sanat. Mut sitten ne sanat alkoivat, ja ne tuntuvatkin ihan jeessiltä. Tykkään saundeista ja yleisfiiliksestä, mut jos tätä haluaa sanoa minimalismiksi niin olis tää voinut olla minimalistisempaakin. Nyt tää on just sen verran epäminimalistista että sen sijaan toivoiskin päin vastoin lisää tavaraa ja minimalismimääritelmä pois kokonaan, tuntuu että tuossa loppua lähestyttäessä saisi olla vielä jotain uutta... jotain. Mietin myös eka, että onkohan basari liian kovalla, mut sit vähän aikaa kuunneltuani se alkoi tuntua sopivalta. Joka tapauksessa ja loppujen lopuksi: kyl tälle kasi tekee mieli antaa kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Retro & Vintage - Love Me Or Leave Me 19.09.2012

Retro & Vintage - Love Me Or Leave Me
Tämä oikeasti kuulostaa juuri sellaiselta 60-lukulaiselta ja on nätisti laulettu, kuten tekijältä voi odottaakin. Tästä tulee lapsuuden lauantai-illatkin mieleen, kun kotona soi tällainen musiikki aina. Mutta jotkut toiset biisisi jäävät soimaan päähän, tämä ei oikein. Siksi ei nyt ihan kymppiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kai Huttunen - Saavuin sateella kotiin (Ylen Yksi - 2012-08-26 - Konserttitaltiointi) 19.09.2012

Kai Huttunen - Saavuin sateella kotiin (Ylen Yksi - 2012-08-26 - Konserttitaltiointi)
Joo, nuo Ylen klassisen musiikin ohjelmat tuntuvat välillä juuri tällaiselta. Mut biisinä tästä on vaikea löytää mitään miellyttävää. Tuo tarinaosuus ei sovi yhtään mukaan, vaikka se onkin aika hassu kyllä sinänsä. Soittelu on tyhmää pimputtelua. Plääh. Ei tämmöstä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 19.09.2012

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
Paska basari, tee parempi. Muut rummut toimii. Muut kaikki toimii, tai no siinä mielessä ainakin, että jos tää ei olis tämmönen neljääntuhanteen kertaan kuultu geneerinen pumppaus niin olis tosi yes yes biisi. Sä osaat tehdä tällaista teknisesti tosi hyvin, mutta osaatko mitään ihan omanlaista? Veikkaan että tämäkin on ollut sulle vaan sellainen "jaa teenpäs nyt tällaisen" *napsuti naps* "no niin, tein tällaisen, mitähän sit tekis" joka vähän laskee sitä viehätystä tämmöses kamas. Tällainen ei vaan koukuta vaikka onkin hyvin tehty. Tahdon koukuttavia jippoja!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azo Nelonen - Tarvin jotain speciaalia 19.09.2012

Azo Nelonen - Tarvin jotain speciaalia
Hassut sanat toimii aina, tai ei kyl mut täs joo. Kun en oo räppi-ihmisiä niin paha mennä sanomaan tästä mitään muuta ku että huonompiakin on kuultu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu 19.09.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu
Hjoo-oh... nyt on taas niin kantaaottavaa olevinaan. Vois sitä yrittää ees semmoset sanat keksiä, että kykenee laulamaan ne oikein tällä temmolla eikä mene ssdfgösdfnösdiksi. Muuten sellaista peruslennokasta menoa, kyllähän tämän kuunteli.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonela - Näinä Aikoina 19.09.2012

Stonela - Näinä Aikoina
Tämä nyt on vähän kaksipiippuinen juttu. Tylsä biisi muuten mut teknisesti kuulostaa hyvältä ja lauluääni on tosi kiva. Ei oo mitään päähän soimaan tai muuten mieleen jäävää, mutta en nyt haluaisi tuotannollisesti hyvin tehtyä kappaletta kauheasti haukkuakaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Purple Mountain Rubbish Heap 19.09.2012

Valium for Van Gogh - Purple Mountain Rubbish Heap
Näillä saundeilla ja lyriikoilla tää vois olla paljon parempikin, mutta kun laulu on tommosta mömmönmössöö ja miksaus vähän niin ja näin, niin jää nyt seiskalle. Hiotumpana toimis paremmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shadow Aspects - Oil In Blood (demo) 09.09.2012

Shadow Aspects - Oil In Blood (demo)
Paras näistä. Ehkä lähinnä sen takia, että tää on omaperäisemmän kuuloinen ja tuollainen swingikomppi vaan toimii. Saundit on kyl vähän semmosia että toivois puhtaampaa tai hiotumpaa tai miten sen nyt sanois, mut ku täs on muuten niin siisti meno niin olkoon nyt tän kerran. Täs on selvästi jaksettu perehtyä sävellykselliseen puoleen ainakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shadow Aspects - Clock Men (demo) 09.09.2012

Shadow Aspects - Clock Men (demo)
Mut eihän tää oo ollenkaan samanlaista ku MKDELTA. Tai siis no samansuuntainen tyyli mut jotenkin tää saundaa erilaiselta (paremmalta?). Vokaalien miksaus ontuu kun niistä on välillä vaikea saada selvää ja ne kuulostavat aika ohuilta. Tässä on pääosassa rummut ja melodiset äänet. Ihan jees, mut ei paras näistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shadow Aspects - Risk (demo) 09.09.2012

Shadow Aspects - Risk (demo)
Frank Klepackia. Ja kyllä tästä tuo Depessi moodikin kuuluu vaikutteena. Ei tarvii mitään vitun kitaroita tähän. Miks tässä pitäisi olla kitaroita? Ikään kuin tällaisena ei olis katu-uskottava? Tee muuten jollekin tän projektin biiseistä remiksauspaketti koska olis kiva koittaa pitkästä aikaa remiksailla jotain. Tää on kyl hyvä biisi, en näin äkkiseltään ja kännis keksi mitään ihmeempää vikaa täst.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin kisabiisit - Tuplaus-Kukkojen päivä rannalla 27.08.2012

Jamsterin kisabiisit - Tuplaus-Kukkojen päivä rannalla
Spathi theme Star Control kakkosesta vois olla vaikutteena ihan selkeesti. Muistuttaa ainakin hyvin paljon sitä. Hiton hauska biisi, sellainen hymyilyttävä mut ei kuitenkaan mitään huumoripaskaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin kisabiisit - Night of the Living Deaf 25.03.2012

Jamsterin kisabiisit - Night of the Living Deaf
Tää on vaik kuin vitu hyvä! Tulee monet vanhat pelit mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johanna von Hertzen - Saamaton 24.03.2012

Johanna von Hertzen - Saamaton
On se hyvä että joku osaa täällä laulaakin. Koko biisi tuntuu vähän kuin jonkin popimpaa draivia edustavan biisin introlta, ja itse odotinkin ensin että lähtis reippaampaan menoon, mutta ehkä en ole vaan tällaisen seesteisemmän meiningin kohderyhmää. Sen verran kuitenkin tästä tajuan, että on ollut osaavat tekijät asialla. En anna arvosanaa, koska en yleensä kuuntele tällaista musiikkia enkä siksi osaa vertailla, mutta siis tuli kai nyt kuitenkin selväksi ettei tämä ainakaan huono ollut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodix6-8 - D10E1 30.11.2010

Kodix6-8 - D10E1
Hämmentävää kuplamusiikkia. Hyvät saundit; mut rytmipuoli on vähän semmosta että siihen ei heti totu. Kyl se sitte ajan myötä alkaa toimia jotenkin kuitenkin. Mut jotenki vähän off. Muuten kyllä aika plur meno

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Unrest (Anomie) 10.11.2010

MKDELTA - Unrest (Anomie)
Aikamoista hevirokkia. MKDELTAn bändiytymisen jälkeen en oo kauheesti kuunnellut koska "liian mainstream" voi vittu lol, mutta tässähän on tosiaan ihan Oikeiden Muusikoiden meininki mukana nykyään, joten toimii sinänsä. Voksut kuulostaa vähän teenage vastarinta kapinalliselta saundiltaan sellaisella tavalla, että vähän don't know if want... mut välillä ku yltyy kovemmaks karjumiseks niin menee paremmin. Rytmiikka on miellyttävää, saundit asiaankuuluvaa riipinää ja yleismeno on ihan nappiin omassa genressään. Tää on semmoista musiikkia jota kouluampujat kuuntelevat katkeran kateellisena ja haluaisivat osata tehdä mutta koska eivät osaa ja koska viereisen pulpetin tyttö ei anna pliu niin tulee mutka matkaan jne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Basscadets - Kn09wwh0? 17.08.2010

The Basscadets - Kn09wwh0?
huumausaineita & alataajuuksia. Tää on, periaatteessa, hiton toimivaa kamaa. Siis jos tykkää tän tyylisestä. Itte henk koht ja tällee en välttämättä jaksais kauheesti tämmöstä nykymielialoissani mut siis joo, edistynyttä, tekniik, ja kaikkea. Ja kuka muka monona kuuntelee mitään nykyään? Paitsi jotkut pässit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gohai & Input C - Orbit 29.07.2010

Gohai & Input C - Orbit
Ehkä kovatasoisinta kamaa tässä genressä mitä mikserissä on tullut vastaan. En nyt lähde suotta erittelemään tarkemmin kun sanon vaan että kymppi lähtee. Muutkin biisit täällä tosi loistavaa teknoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zhar - At the Mountains Of Madness 25.07.2010

Zhar - At the Mountains Of Madness
loistavaa kamaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Inline - Fantasia 07.07.2010

DJ Inline - Fantasia
Potkii hyvin ja hyvät joskin aika perus saundit. Toimiva melodia ainakin aluksi. Loppuvaiheen melodinen maalailu tuolla samalla vitun pitkällä reverbillä varustetulla saundilla mitä käytät varmaan joka biisissä ei enää niin hyvin iske. Alkupuoliskon meno tuntuu kivemmalta. Tää ikuisuusreverbiliidijutska vaan lässäyttää sitte biisin lopussa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Basscadets - L0FLawt3Krechr3FAP/pr0cRem@rx 24.06.2010

The Basscadets - L0FLawt3Krechr3FAP/pr0cRem@rx
Jännää et mulla ei oo mitään muistikuvaa tän tekemisestä. Tunnistan kyllä mun tekemäks systeemiks mut en muista yhtää. Oonkoha tehny kännissä. Tää o nimittäin aika hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Basscadets - p3rf3Ktwh31tw1d01dAwB 24.06.2010

The Basscadets - p3rf3Ktwh31tw1d01dAwB
On se kova. Itse asiassa vähän vitun kova. Tyhjentävää. Tässä kappaleessa on avaruus säteitä ja ulottuvuus matriiseja. Toimii ku luotain planeettaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Iloa alumiinista 06.06.2010

jm8k - Iloa alumiinista
Jää vähän junnaamaan. Mikäs tässä on jumittaessa mut vähän keskeneräiseltä tuntuu. Mut ei nyt silleen muuten huono jyystö, meneehän tää tässä iltatouhutessa taustalla mukavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Resonantoidi 19.02.2010

Monoacid Soundsystem - Resonantoidi
Tää on itse asiassa aika hiton hyvä. Tosi elektronista hulabaliikkia ja ihme metrojunaulahduksia ja sulle tyypillinen groove meno. Vähän sellaiseen häijypelottavaan psytranceen viittaavia juttuja mutta silleen tosi teknosti. Vähän ensin meinaa tuntua liian pitkältä mutta sitten kun tämä loppuu niin huomaakin että jaksoi hyvin kuunnella loppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku Remix / kisabiiseja - Let the piano do talking 19.02.2010

Polku Remix / kisabiiseja - Let the piano do talking
Mainittakoon, etten ole oikein trancen suuri ystävä ollut enää moneen vuoteen löydettyäni mielenkiintoisempia tyylejä. Mutta onhan tämä genressään ja aikarajan huomioonottaen ihan jees. Ei ainakaan mitään isommin häiritseviä juttuja tule vastaan. Kannattaa tehdä kisan jälkeen jatkojalostettu versio kyllä. Melodisesti toimii vähintään kohtalaisesti ja saundit ovat sopivanlaiset. Ok jumputus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Turn off the compressor 16.02.2010

D-Vision Oldies - Turn off the compressor
Joo selkee voittaja jos nyt ei mitään ylläriä ehdi vielä loppuviikosta tulla :D Siis hemmetin asiallista tuotantoa kolmessa tunnissa! Tän takia oon itte vähän kusi sukassa ku kerran jo vaihdoin omaa osallistumisbiisiä ja nyt sit tekee tän kuunneltuaan mieli yrittää vielä uudestaan jos sais paremman.

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - storm clouds 04.01.2010

sanmal - storm clouds
Basso...! Itsehän olen suorastaan perversioon asti delayn ja reverbin ystävä, varsinkin juuri tuolla tavalla käytettynä. Hieno tuo juttu kun röttöttöö-kuvio nousee välillä ikäänkuin huudahtamaan että "hei täällä on tämmöinenkin taustalla huomaaks hei" ja sitten jää kaikumaan. Hitaasti kehittyvä ja pitkä biisi, mutta silti huomaan ihan kuin yhtäkkiä päässeeni jo puoleen väliin tätä lausetta kirjoittaessani. Kuunnellaan loppuun. Njoo, milloin nyt en olis sun biiseistä tykännyt. Nyt kyllä taitaa olla mulla just tämmösen musan kausi menossa kuuntelun puolesta muutenkin. Musta on hassua tuo kun Stocco on kommentoinut minimaalisuudesta että "haitanneeko tuo" :D Sehän on vähän kuin sanoisi että "onpas tiukka pillu mut haitanneeko tuo". :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolina5000 - merkurius 27.11.2009

Kolina5000 - merkurius
yksinkertaisesti ihana
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Point of Divergence 22.09.2009

MKDELTA - Point of Divergence
Tosi paljon mystisyys ääni laboratorio esitelmä ihmeellisyyttä. Kivat ambsumeiningit mukana. Ehkä tuo särökick ei sovellu alun rauhalliseen osioon oikein saundillisesti, mutta hektisemmässä osiossa kaikki natsaa ihan ROK ROK BIATCH tasolla. Kait tämän biisin voi nähdä sellaisena projektin alkuperäisen kokoonpanon viimeisenä evoluutiopykälänä. Paikoin todella loistava biisi, yksi suosikeistani tällä projektilla ellei paras.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 18.08.2009

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
Erittäin, ööh, perus...? "Perus" on eka sana mitä tulee mieleen. Et ole ainakaan lähtenyt yrittämään mitään ihmeellisiä kikkailuja vaan pitäytynyt hyväksi havaitussa perusmeiningissä. Perus. Siinä on se ongelma, että tuntuu kuin olisin kuullut tämän jo tuhat kertaa vaikka olen päässyt vasta ensimmäisen kuuntelukerran puoliväliin. Mut osaat sää kyllä silleen teknisesti ajatellen tehdä, en lähde edes yrittämään mitään syvempää analyysiä siltä osa-alueelta koska se olisi sama asia kuin jos nainen kommentoisi autonkorjaajan työtä. Kyllähän tämä viihdyttää aikansa. En laita numeroa koska oon kusipää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vissykissa - Mun hitti biisi 09.08.2009

Vissykissa - Mun hitti biisi
kuulostaa kissaääniltä eiku siis siltä että joku hakkais itseään kissaksi luulevaa psykoottista henkilöä hengiltä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pastori Silli - Alphabet of the Sensitives (Sample) 10.08.2009

Pastori Silli - Alphabet of the Sensitives (Sample)
Häröö, todella häröö! Nuo höpötykset hajottavat jo hyvin ja sit tulee perinteinen napsukick-pumppausbasso combo päälle. Toimii kyl. Haikat kuulostavat vänkältä, tosi jännää efektointia muutenkin. Potkii kyl.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Shred this tape 06.08.2009

Belz Krov - Shred this tape
Tosi äkäinen, vihainen biisi. Kivoja särövingautuksia ja lopussa kaikenlaista hämärän hienoa hulluutta. Tämä biisi kuulostaa siltä kuin se haluaisi murhata kaikki muut biisit. Sinänsä ihan jees ärjymiskappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodix6-8 - Potkiiko kodix 18.06.2009

Kodix6-8 - Potkiiko kodix
Hieno bile-elektro meno. Hitto jos vielä joissain kovimpien nostatusten kohdalla olis lisäks semmoinen kova noise-tshihh snare saundi ehkä jonkin kädentaputusäänen kanssa niin olisi äärimmäisen tiukkaa. Mut potkii tää kyl ihan hienosti muutenki kun bassot muljauttelee ja rummut on tommosta groovea ja paljon hienoja saundeja löytyy. Jännällä tavalla tuntuu yhdistelmältä elektroa, teknoa ja psykeä. Tätä voisi kutsua psy-electroksi ehkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Pohjaan 06.06.2009

Belz Krov - Pohjaan
Aika proge meininki. Kitarat nyt tuntuu vaan random rämpyttelyltä eikä oikein toimi mulle mut muuten just kova semmonen trippirokkihenkinen avaruusjatsimeno. Ambsummat osiot on jopa komeeta paikoin. Poppia tai elektroa en tästä oikein kyl löytänyt. Hämmentävä biisi mutta ei ollenkaan huono kokonaisuutta tarkastellessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Cyber Underground (Inner Circle remix by MKDELTA) 24.04.2009

fabrikation / processing - Cyber Underground (Inner Circle remix by MKDELTA)
Joku mystinen nero kai. Tää on tosi hyvä rimaksi. Tykkään varsinkin rummuista ja siitä että tässä on jotain jänniä pirinöitä ja semmosia äänikuriositeetteja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dubbha - Bathroom Sink 21.04.2009

Dubbha - Bathroom Sink
Kivoja tiriseviä ja narisevia juttuja. Jännittävää meininkiä noitten rumpujen kanssa kehitelty. Tykkään kun on paljon metallisen kuuloisia juttuja mukana ilman että kuitenkaan menisi liian diskanttiseksi. Yleisesti ottaen ihan perusmiellyttävä biisi, vaikka mitään suurta uudelleenkuunteluhinkukoukutusta ei loppujen lopuksi tapahdukaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dubbha - Bardo 21.04.2009

Dubbha - Bardo
Komeet bassot. Rytmipuoli ja rumpuäänet ovat siitä loistavaa että ne ovat vaihteeksi melko perinteisen tai sellaisen tutun ja turvallisen oloista meininkiä jossa ei ole lähdetty yrittämään mitään ihmeellistä. Hmm... jostain syystä joku tämän biisin dynamiikassa tai jossain aiheuttaa sen että kuulokkeista huolimatta tätä tahtoo kuunnella hyvin isolla volyymillä jotta saa kunnolla kaiken irti. Tosin muutenkin tämmöistä pitää kuunnella niin että voi syventyä tähän kunnolla että ei se haittaa. Lopussa päin on todella hieno fiilistelymeininki. Kyllä uppoo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Central Nervous Sound System - The Antidepressant Suite 13.04.2009

Central Nervous Sound System - The Antidepressant Suite
Hienot saundit ja tiukka toi alun puhe. Rumpusaundeista en aluksi tykkää mutta niihin kasvaa sisälle tai silleen miten nyt sanoisi. Ennen rumpujen mukaantuloa oleva pitkä ambienssiosio on pitemmän päälle vähän ärsyttävä. Ei ehkä huono mutta omaan makuuni epäsopiva. Semmoista "kyyniset elämään vittuuntuneet ihmiset suoltavat oman mielensä landscapen äänenä kuultavaan muotoon" hommaa. :( Forget black metal, this is black electro.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Central Nervous Sound System - The Chosen 13.04.2009

Central Nervous Sound System - The Chosen
Todella hämmentävä biisi. Särön käyttö on juuri semmoista mitä pitääki. Toi x0x-clappisaundi on kyl vaan liian perseestä. Sitä ei olis pitäny olla tässä. Kaikki muut perkkasaundit uppoo hyvin, paitsi että tämmönen dramanbeiss meininki ei skulaa semmosilla saundeilla koska ei rullaa oikealla tavalla. Eli sais olla hitaampi. Tähän ei kyllä yhtään olis tarvinnu tuoda mukaan tuota chippi-neliöpili palia. Niin kiva saundi kuin se itsessään onkin, niin ei sitä joka biisiin tartte. Ei ainakaan tähän. Jooko ihmiset. Ei vaan sovi. Elikkä tota... semisti hitaampana (vaik 160 bpm) ja ilman tota juustocläppiä ja chiptunevinkunaa olisi käsissämme todella kova biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Central Nervous Sound System - Come On My Inhibitor 13.04.2009

Central Nervous Sound System - Come On My Inhibitor
Bassline plurruurur toimii. Puhesämpylät sopivat hyvin mukaan. Onneksi tässä on katkaistu nuo juustokläpit lyhyiksi rasahduksiksi. Biisi on muuten miellyttävää ääntä täynnä mutta loppua kohden alkaa vähän kyllästyttää. Tämä on niitä kappaleita joista puuttuu vaan se jokin lopullinen koukuttava silaus loppupuolelle biisiä ollakseen tosi tiukka.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Central Nervous Sound System - Sane 13.04.2009

Central Nervous Sound System - Sane
This song really DOES fucking rock! ...ainakin aluksi... Justiin semmoinen oikeanlainen hitaahko 2-step elektropoppimeininki. Voksuista olis kyl kiva saada selvää ilman lunttaamista, mutta kun siinä on kiva saundi niin menköön tämän kerran. Tässä on sellainen tietynlainen groove ja pystyn täysin samaistumaan taikka sisäistymään tähän meininkiin. Mutta sitten tuota... ai hitto... :( kun tässä on kaikki meininki just semmosta että lähes itsestäänselvyytenä odotin loppupuolella tulevan jonkin tarttuvan hyvin erottuvan liidimelodian :( ja kun sitä ei tullutkaan niin biisi kuulostaa keskeneräiseltä. Tämmöisessä PITÄÄ TÄYTYY olla kivalla saundilla varustettu tarttuva liidimelodia loppupäässä biisiä. Ilman sitä tämä saa FAIL leiman vaikka muuten onkin just ehkä lähimpänä mun musamaun keskipistettä mitä oot(te?) koskaan tehnyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronon - Another Place 24.03.2009

Chronon - Another Place
Ui uittu noi perkkapuolen saundit! Kaikki nuo "kssshhh" "kuik" "psiuuu" äänet tuolla ovat nameja. Karkkeja. Harvoin jaksan välittää bassopuolesta paljoa mutta tässä tuo subibasso on totaalisen ehdoton elementti ja mainio. Sit kun kovempi rummutus alkaa niin se tulee vähän törkeän säikäytyksen kera. Luulin eka että mun äänisysteemi meni rikki tai jotain. Sitä olisi saanut jotenkin "varoittaa" ennalta jollain nousevalla johdatuksella siihen. Mutta muuten se rummuttelu on kivaa, rapeaa ja semmoista kliffaa fantsua. Kyl tykkäsin tästä ihan silleen vähintään kohtalaisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atlas Copco - Another Race 23.02.2009

Atlas Copco - Another Race
Ihan kova raita. Subibasso jyllää ehkä vähän liikaa välillä ja rummut vois kuulua kovempaakin mut no joo, kovatasoinen raita muuten. Vokooderikivailut rokkaa ja laserpiupiut sopii mukaan. Eipä tästä nyt muuta, hyvää kamaa - lisää odotellessa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronon - 6,97x10^-24 20.02.2009

Chronon - 6,97x10^-24
Tämäkin on hieno biisi. Rytmipuolen naksuttelu ja saundit rokkaa. Nuo pienet kimakat piipitykset joissain kohti ovat kivoja. Saundimaailma yleensäkin on kivaa. Loppufeidaus sopii tämmöiseen menoon hyvin (itse jos käytän lopussa feidausta niin tulee sanomista aina).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Worthless in Acid 26.01.2009

Monoacid Soundsystem - Worthless in Acid
Jännää nähdä miten sunki tyyli kehittyy. Jotenkin jollain tapaa ihan erilaista menoa ku vaikkapa pari vuotta sitten ilmestyneet. Tämä on hauska, makea kaakaonjuontiraita. Semmoinen viihtyisän iltapäivän päätteeksi nautittava välipala. Venähtää vaan vähän mässäilyksi se välipala mut kuitenkin. Ehkä jotenkin tuntuis että basari sais olla vähemmän kuminen ja enemmän koliseva/tömisevä mut se on toisaalta vain mun oma henk.koht. mieltymys. Viihdyttää kyllä mutta loppujen lopuksi jää aika vähän käteen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - pony express 18.01.2009

sanmal - pony express
Noni! Ihme pumppaus. Läski poni kun näin jytkää. Piti laittaa bassoja pienemmälle jopa, ja se on harvinaista. Ihan hauska koppoti koppoti läpsyttely. Kaikenlaista suhinaa on käytetty aika herkullisesti. Tykkään tuommoisesta pehmeästä suhinasta mitä tämä sisältää aika pal. Nimen ja äänen yhdistyessä tulee mielikuva paksusta ponista joka liikkuu eteenpäin tämän tahdissa pomppien niin että läskit hyllyy. Ihan viihdyttävä kappale mut ei !instant klassik! koska ei tässä nyt silleen mikään houkuttele kuuntelemaan uudestaan ja uudestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Acid Superheroism 16.01.2009

Monoacid Soundsystem - Acid Superheroism
Tämä on kyllä aika kiva. Aika erilaisen kuuloista mitä sun biisit yleensä. Tiukka tuo kun tulee vähän ennen puoltaväliä mukaan tuommoinen kolkuttelurumpuluuppi taustalle. Muutenkin kivaa nostatusta rummuilla ja happonarinat ovat sopivan kuuloista. Tykkäsin tästä biisistä aika paljon. Jos nuo loppupuolella tulevat jännästi kiertävät sahasynailut tulisivat vähän aiemmin, selkeämmin ja laajemmin mukaan niin olisi todellinen hittibiisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Central Nervous Sound System - Must Escape Reality 13.01.2009

Central Nervous Sound System - Must Escape Reality
Joo, Verin sanoin aika pitkälti. Paras näistä. Nää kaikki kyllä muistuttavat mielestäni paljon enemmän MKDELTAN tyyliä kuin e2:n. Ehkä siksi koska olen hyvin pitkälti rytmikeskeinen mitä konemusaan tulee. Havainnoin, erotan ja muistan paljon paremmin rytmin kuin muut elementit musiikista. Ja näissä se puoli on kaikissa MKDELTAn säröbreikäräksytystä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Central Nervous Sound System - Are You Alive? 13.01.2009

Central Nervous Sound System - Are You Alive?
Psyke alku. Todella hämyä. Rytmiikkapuoli on mielenkiintoista tekstuuririkasta rousketta. Lähes ambientmainen tai ainakin pienellä volyymillä hyvin taustamusana menevä mietiskelybiisi, mutta toisaalta ehkä kehittyy liian vähän. Aika hyvä silti, kivaa kuunneltavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Central Nervous Sound System - Man vs Himself 13.01.2009

Central Nervous Sound System - Man vs Himself
Vähän liian meluisaa mulle nyt. Tykkään rumpubassossa vähän rauhallisemmasta rumpupuolesta ja bassokin on vähän överiä törinää. Ei siis kyllä mitään huonoa ole tämä mut mun makuun vähän vääränlaista. Nintendotilinät on kyl tiukkaa. Muuten on ihan liian hektistä ainakin tämänhetkiseen mielentilaan ollakseen hittibiisi korvissani. Nuo rummuttelut ovat ihan hullua touhua. pitää olla soljuvaa rullausta eikä mitään FUCK YOU BITCH YOU GONNA TAKE THIS DICK DOWN YOUR THROAT OR DIE FUCKER RUMPUTI RUMPUTI PADUM. Kai tää menis paremmin jos olis semmoinen rankkamusan kausi menossa mut ei ehkä silloinkaan mitään eargasm-kamaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Central Nervous Sound System - What Would Yage Do? 13.01.2009

Central Nervous Sound System - What Would Yage Do?
No tässä on sentään hieno meininki. Ei oo semmoista älytöntä hyökkäystä kuin tuossa Mies vastaan oma itsensä -biisissä. Paljon miellyttävämpi biisi. Paljon kivoja saundeja ja melodisesti mukavaa kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Tekno-Eternalö 11.01.2009

jm8k - Tekno-Eternalö
Jännä intro. Vähän sellainen biisi että jos ei ole tätä ennen kuunneltujen biisien aikana päässyt sellaiseen hyvään tamppaustranssifiilinkiin niin ei ehkä toimi ihan niin hyvin ja tuntuu hiukka puuduttavalta pitemmän päälle. Mut jos on valmiiksi sopivassa mielentilassa niin sitten kyl menee tosi hyvin ja tamppauttaa. Todella hämärää menoa melodiapuolella. Ehkä vähän älyvapaan tuntuista ikään kuin pelleilymeininkiä joissain kohti mutta ei huonoa. Kyl tätä tamppaa, eihä siinä mitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Bitch 08.01.2009

Her Wickedness - Bitch
Taustoissa on menty jotenkin enemmän rave-musiikin kaltaiseen suuntaan. Hyvin erikoinen melodinen puoli siinä. Rumpujen saundit vaihtaisin joksikin muuksi - ehkä hiukan pehmeämmäksi tai äh en osaa selittää. Laulu on sitä samaa mukavan ja persoonallisen kuuloista HooWeetä mitä se on aina. Hauskaa. Ei ol huono!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Inline - Tränche - Draconia (DJ Inline Edit) 03.01.2009

DJ Inline - Tränche - Draconia (DJ Inline Edit)
Teknomiehenä tästä osaa löytää tiukan luupin, tää on aika teknoa kamaa eli sellaista luupintoistomättöä mistä tykkään tosi paljon. Mutta kun on silti trancea... ranse on aina vähän sellaista että siitä ei oikein haluaisi tykätä. :D Mut on tää silti silleen ihan kiva että on sieltä teknommasta päästä. Tanssittava klubijumitus. Tai semmoinen jännä kiva. Oikeastaan aika kiva. Diipimpää, munakkaampaa saundia (liidiin hillitysti säröö ja vähemmän hillitysti kompuraa) ja jotain originaalia saundijippokoukkua kehiin ni hitti olis kasassa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Inline - Tengoku (Club Mix) 03.01.2009

DJ Inline - Tengoku (Club Mix)
Aika turbo intter kuurel biisi. Hyvä liidi. groovy biitti. ihan menevä amis_jumputus sinänsä, nyt ei mitään rakentavampaa kommaa irtoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Inline - teknokonnektion - Natsku (DJ Inline RE-MIX) 26.12.2008

DJ Inline - teknokonnektion - Natsku (DJ Inline RE-MIX)
hih, varmaan kaikki kovatranssin kliseet mukana. hyvin potkii. alkuperäisille saundeille on tehty aika vähän muutoksia mutta kun ne on istutettu tämmöiseen potkupumppaukseen niin se on järkevää. jännä suvantokohta. ekaksi remiksiksi ihan jees - alkuperäisen biisin tunnistaa sieltä ja silti on tehty siitä jotakin ihan erilaista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Inline - Fears (Short Edit) 25.12.2008

DJ Inline - Fears (Short Edit)
aika pitkälti samaa sanoisin mitä markkateltta. Tästä on helppo kuvitella alkavan joku todella häiriintynyt psykemättö vaikkapa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Inline - Blizzard (Hardtrance Edit) 25.12.2008

DJ Inline - Blizzard (Hardtrance Edit)
breikäkomppia! just hyvä toi alku. Tässä on paljon sellaista mistä paistaa läpi se että olet kehittynyt aika paljon (tai sitten käytät enemmän valmiita luuppeja kuin aiemmin - toivottavasti et) ja sen sivutuotteena musasta on tullut enemmän sellaista tyyliltään mistä en niin hirveästi tykkää. Yksinkertaisesti sanottuna trancempaa. joka aiheuttaa sen että se on mun korviin aika geneeristä ja mitäänsanomatonta. Ehkä omassa genressään tää voisi olla suosittuakin kamaa jos olisi hiotumpi miksaus & saundit. mut ei tää nyt silleen huonokaan oikeastaan ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disintegr8 - Deep Space Pirates 13.03.2009

Disintegr8 - Deep Space Pirates
Hauska biisi, jammailin midikiipparin avulla mukana kun sattui olemaan kiva VSTi auki tätä kuunnellessa. Kiva fiilis, pitää kuunnella uudestaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodix6-8 - Vanhanajan savua 08.01.2009

Kodix6-8 - Vanhanajan savua
Tää on joku opiaattimeininkijutska. Just semmoinen huumeleijailubiisi. Miellyttävät saundit ja hypnoottinen meininki. En keksi valittamista - ehkä yksi parhaimpia biisejäsi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodix6-8 - Kuusamosaundi 11 08.01.2009

Kodix6-8 - Kuusamosaundi 11
Tää on komia. Keinusaundi Kuusamosaundi tiukkasaundi menosaundi. Kivat äänet eikä ole mitään häiritseviä turhia paskoja kikkailuja vaan rehellistä rytinää ja pilipalia niinkuin pitääki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Martian Law E.T. - Electro Man (remix) 11.01.2009

Martian Law E.T. - Electro Man (remix)
Jännät metalliset saundit. Basari nyt on vähän tylsä puksahdus ja haitsut vois olla vähän isommat eikä tommoiset hädin tuskin erottuvat sihahdukset. Ihan pätevää silleen muuten, tai sanoisinko että aika perinteisen oloista settiä. Kyllähän tämän kuuntelee ihan mielellään. Vielä kun olisi joku groovy haitsusäksätys ja pehmeämmin tömistävä basari ni alkais toimia hyvinkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mengele Blue Eyes - Valapatto 14.12.2008

Mengele Blue Eyes - Valapatto
Ui! Täähän on aika tiukkaa! Tai no on tässä kolme sellaista epäkohtaa mitkä osaan mainita. Snare saisi olla erottuvampi ja basari vähän hillitympi ja vokaalit pilaa tän. Täysin instrumentaalina ja vähän huolellisemmalla miksauksella tää olis suorastaan törkeän kova raita.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mengele Blue Eyes - Edenin Käärme 14.12.2008

Mengele Blue Eyes - Edenin Käärme
Huhhu. Kovat on kilkuttelut. Vittu kun näissä on aina jotain örinää. Ei sitä tarttee. Se häiritsee ja estää transsiin pääsemisen. Örinät vittuun ja niiden jättämän aukon biisin rakenteessa voi täyttää jollakin ääniefektisynteesikikkailulla monotonisuutta rikkomaan jossain kohtaa. Siinä olisi täydellistä musaa mun korviin. Tai sitten vaihtoehtoisesti puhdasta laulua eikä örinää, jos on pakko laulua olla. Mut silloin taas pitäis olla joku todella tiukka ja muistettava melodia ja rytmiin sovitus siinä että sekin olisi vaikea tehdä hyvin. Mieluummin siis ihan ilman laulua. Sit accent tykkäis ihan saatanasti tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotapo - Rikkinäinen sisusta 09.11.2008

Kotapo - Rikkinäinen sisusta
No rummut ainakin ovat ihan ehtaa kamaa saundiltaan ja kuvioiltaan. Tuo märkä lärskytyssaundi on vaan aika vammainen ja kuuluu ärsyttävästi vain oikealta puolelta. Kyl tässä silleen hyvä lähtökohta olis ihan uskottavalle happobiisille mut ei tää vielä tämmöisenä mene läpi. Ei muuta kuin plörinän tilalle plurinat ( :D ) ja rakenne jotenkin kasaan ni siitä se lähtee! Mut "Remiksauskamaa"? Mitä missä miten miksi tahtoo remiksattavaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele tekno2008 - nocture 19.11.2008

tekno2008 - nocture
Ihan tiukka pätkä. Tunnelmallista ja tiukat saundit. Ei kyl mitään tämän hyödyllisempää kommenttia irtoa kuin että ihan jees, kuulostaa ihan asiansa osaavan tekeleeltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - vomit 18.10.2008

Olden Goldies - vomit
Viimeiseksi runttausbiisiksi?! :O :( No onneks ei sentään oo kovin paska. Jos vika runttausbiisi olis ollu paska niin olisi ollut aika ikävää. Vaik tääki on kyl tämmönen vähän samba läpsyttely. Kolina5000 muuttuu kai sitten Lätinä5000:ksi... mut vittuku toi ride toimii aina! :D "humptsiiihhhumptsiiihhhumptsiiihhhumptsiiihh" pitää olla. Ainut mistä en tykkää on tuo tööttäysääni. Töttööört, töttööört, matalempi töttööört, taas ylempi töttööört. Se on ihan tyhmä. Muuten tosi kiva runttaus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodix6-8 - Nanopliu 27.09.2008

Kodix6-8 - Nanopliu
Häröö kolinaa. Biitti on jättiläisrobotin hampaiden harjaamisesta kuuluva ääni ja muut äänet sen robotin pään sisäisiä ajatuksia siitä että mitä sitä tekisi Kemissä vierailunsa aikana seuraavaksi. Jättiläisrobottipilluahan sitä pitää saada ja korkata joku tankkiautollinen olutta (alkoholilla käyvä robotti). Kivasti rullaava biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodix6-8 - Notkuaskel 27.09.2008

Kodix6-8 - Notkuaskel
Säröä on just eikä melkein sopivasti, herkullista. Tulevaisuuden avaruusbaarin jukeboksista kuuluvaa tulevaisuuden populaarimusiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electro Hippi - huonoin biisi 24.08.2008

Electro Hippi - huonoin biisi
Tää on tohon kisaan huono osallistuminen koska mun mielestä tää on melkein hyvä biisi :DDDDDDD

Kommentti kappaleesta Kuuntele Null Epoch - Mischa Sildén - Beauty of Darkness 23.08.2008

Null Epoch - Mischa Sildén - Beauty of Darkness
Vähän häiritsee noi rummut, ei mun mielestä ambienttiin sovi näin selkeä ja spesifi rytmi. Mut melodiapuoli on tiukka, tulee mieleen Terry Rileyn "A Rainbow in Curved Air". Tota helkyttelypuolta olis kaivannut enemmänkin. Vähän jää kyllä jotenkin hätäisesti kyhätyn satunnaishälinän oloiseksi aina niin pitkälle kunnes tulee tuo hieno synkkä ja minimalistinen loppuosio. Kyllähän tämä skulaa, mutta skulatakseen paremmin kaipaisi a) alun rytmisoitinten hillitsemistä aavistukseen siitä mitä ne nyt ovat, b) melodisen puolen laajentamista monipuolisemmaksi ja tuon Riley-henkisen pimputtelun jatkamista sekä c) minuutti lisää tuohon biisin lopettavaan osioon.
8

Sivu: 1 2 3 4 5