Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 16 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PORNLOADERS - Get it up 08.04.2008

PORNLOADERS - Get it up
He, biisin nimi nostaa ainaki hymyn korviin :P Aika rankkaa arvostelua ootte saanu tossa, mut ei tää musta oo niin huono mitä klassikompi tuossa antaa ymmärtää. Alku ei lähde nousuun niin hyvin ku olis voinu, ja sitä jäi vähän kaipailemaan, mut muuten kuulostaa tosi hyvältä. Biisi etenee luontevasti ja vaikka siinä on paljon erilaisia juttuja, niin kaikki sopii toisiinsa. Tällasta musaa on tosi vaikea tehä niin, että se pysyy mielenkiintoisena ja sen jaksaa kuunnella loppuun asti, ja tässä on mun mielestä onnistuttu siinä! Biisi loppuu jopa vähän kesken..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matatu - Ehkä huomenna 09.04.2008

Matatu - Ehkä huomenna
Kertosäkeen sanat kyllä koskettaa mun aihan erityisesti. Sanoja on muuten vähän vaikeaa kuunnella jostain syystä vaikka sanat on tosi hyvät, ehkä laulu on tosiaan vähän liian hiljaisella tai artikulaatio laiskahkoa, mikä tosin sopii tähän tyyliin. Soitto on silti vahvempaa kuin laulu tässä biisissä. Jos sitä treenaisi vielä niin tästä tulisi oikee helmi!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matatu - Lumi laskeutuu 09.04.2008

Matatu - Lumi laskeutuu
Tässäkin on tosi hyvät sanat, vaikken olekaan aivan samaa mieltä joka väitöksestä. Taas vähän häiritsee tuo laulun kimeys ja vire, mutta jouset ovat sitten niin upean kuuloiset ja sovitus on muutenkin hieno, vaikka biisi onkin aika tasapaksu. Rauhallinen fiilis alusta loppuun, sitä tässä onkin varmaan haettu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matatu - Hengitän sinut minuun 01.02.2008

Matatu - Hengitän sinut minuun
Kaunista kuunneltavaa. Tulee tosi levollinen olo, eikä lumimyrsky ulkona edes haittaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salma - Marionette 22.02.2008

Salma - Marionette
Tästä todella kuuluu intohimo musiikkia kohtaan, todella vaikuttavaa! Vie ihan muihin maailmoihin, tätä ei voi lopettaa kesken, se vie mukanaan! Hienoa kerrassaan! Niina
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Naurettava 04.11.2007

Taiunta - Naurettava
Tätä biisiä on jotenkin vaikeempi kuunnella kuin aiempia, jotenkin tuntuu, että sanojen rytmitys on epämääräisempää kuin aiemmissa. Sanojen painotukset menee ainakin parissa ekassa säkeistössä niin epämääräisesti, että on vaikeaa saada sanoista selvää, rytmitys olisi voinut mielestäni olla eden jossain kohdin perinteisempi. Mutta siinä olet oikeassa, että nauru on vakava asia! ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Huomiseen 04.11.2007

Taiunta - Huomiseen
Yhdyn pitkälti Shaahin kommenttiin, mutta tykkään kyllä tästä, kuten aiemmistakin. Sanoja täytyy - ja kannattaa - kuunnella tarkkaan, ja ne ovatkin mielestäni näissä biiseissä se kantava voima, mikä tekee niistä niin hyviä. Loistavia ajatuksia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Rakkauden Tukkumyymälä 08.06.2007

Konala Cartelli - Rakkauden Tukkumyymälä
Te teitte sen taas! Täydellisen kesäbiisin!! :) Ihanaa kuunneltavaa! Suoraan soittolistalle, ehdottomasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - 1982 04.11.2007

AAE - 1982
Hyvin soitettu ja etenkin ihanasti laulettu ja sovitettu biisi, vaikka alussa häiritsi vähän se, että piano ja kitara menee eri tahtiin, tai mitä soittimia sulla siinä onkaan.. :) onpas kaunsta musaa, ja ah! niin ihana lauluääni!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - The Moth 04.11.2007

AAE - The Moth
Marry me! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 03.02.2008

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
mahtavan kuuloista.. todella hyvää duunia ootte tehnyt :) niin suomalaista henkeä musassa! laulaja tosi hyvä.. biisi rupee tanssittamaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 04.11.2007

AAE - Autumn Rain
En osaa edes kuvailla, mitä tuntemuksia minulle tulee, kun kuuntelen tätä biisiä - ihan sydämen räjäyttävää matskua!! Tahtilajien vaihtelu on ihana asia, kun sen osaa. Itse olen aina ihmetellyt miten se tehdään niin, ettei melodia kärsi siitä, siksipä ihannoin niitä, jotka sen taitaa.. On niin kaunista että itkettää! :) biisi tosin loppui vähän yllättäen..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Broken But Fine 04.11.2007

AAE - Broken But Fine
On niin ihanaa, että on olemassa tuollaisia pianisteja kuin sinä. Todella kaunista! Piano oli kyllä tässä mielestäni parempi kuin laulumelodia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 10.05.2007

Haikaus - Kuulema
Alussa olin aivan äimänä, musiikki menee suoraan sydämeen ja porautuu sieluun, mut toi laulu vähän pilas tunnelman... :/ musta se ei oikein sopinu biisiin, tai ehkä en vaan tykänny liikaa laulajan äänestä. Mutta tällaista lisää, tää oli helmee!! <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 10.05.2007

Haikaus - Aailma
Tää on myös jotain käsittämättömän ihanaa upeeta mieletöntä!!! Naisen ääni on upea, dramaattinen, tähän jää koukkuun!!! Sieluni lentää jossain avaruuden tuolla puolen... Tulee itse asiassa mieleen DiabloII -pc-pelin II-actin musat mieleen, vaikka tuskin se paljoa kertoo kovin monelle.. Joka tapauksessa tämä biisi sai mut fanittamaan teitä kybällä, TE OLETTE USKOMATTOMIA!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele tHe bUkkake pRoject - Vuosaaren ska-metro 26.05.2007

tHe bUkkake pRoject - Vuosaaren ska-metro
En tiedä oliko teillä tarkoitus tehdä millaista musaa mut tää sai mut ainakin nauramaan ääneen - ja lujaa!! :D täs on outo meininki, vähän on ku kävelis kaupungilla erinäisillä aineilla pumpattuna.. ei niin että mulla ois kokemusta.. eikä siis millään pahalla, tää on loistava! :D
10