Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 41 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 26.03.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Rehellinen hevi on aina niin perkeleen kova juttu. Ei turhia hienosteluja vaan paskaa naamalle ja pallit murskaksi. Soundit saisivat olla jämäkämmät, varsinkin rumpusoundit. Muuten toimii hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hotel 138 - The Night Of Horror Creatures 29.11.2006

Hotel 138 - The Night Of Horror Creatures
Kunnon munakasta(adj.) punkitusta. Pum, aivot seinälle, ja menoks.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 26.03.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Mukavan erilaista groovaavaa suomipoppia. Sanat hauskat ja pysäyttävät välillä. Soundit hyvät ja laulaja omaperäinen. Selkeästi oma visio ja hyvä toteutus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin 05.10.2006

Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin
Saatana. Ahdistava biisi, jossa on onnistuttu helvetin hyvin. Toisaalta huumoriakin tästä voisi löytää, mutta se on vain moniuloitteisuutta eli siis plussaa. Nerokasta, enkä käy kyseenalaistamaan neroa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 26.03.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Klassiset heviriffit toimivat aina, enkä nää niiden käytössä mitään pahaa. Varsinkin kun niitä yhdistetään uuteen kokonaisuuteen onnistuneesti. Kertsi on perkeleen tarttuva olematta silti ärsyttävä. Tai no siis... hyvällä tavalla se on ärsyttävä, mutta niin pitääkin. "Kaikki hyvin" -kohdista iso plussa. Jumalauta, että toimivat hyvin. Kompit kääntyvät kautta biisin mukavasti pitäen mielenkiinnon yllä. Myös siellä täällä viljellyt pikkukoukut antavat biisille lisää ikää. Introsta vielä sen verran, että se on toimiva ja tarpeeksi lyhyt. Suoraan asiaan ja pallit muussiksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 26.03.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Jumalauta kiitos Rollen pajalle soundit ovat saatanan hyvät. Laulua olisi kyllä saanut ehkä kompressoida enemmän tai sitten vain miksata kovemmalle, jää välillä vähän alle, mutta silloin kun kuuluu hyvin niin helvetti sehän toimii. Biisi on hyvä kokonaisuus, melko tavanomainen, mutta samapa tuo, rokki on rautaa. Jatkakaa kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - The Bassplayer 13.12.2005

Rabble At Therapist - The Bassplayer
Tää on näistä kolmesta mun mielestä paras. Asennetta ja räkäistä menoa. Toimii. Kitarasoolo oli mukavan melodinen ja yllättävä muuhun biisiin nähden. Kertsi on kova ja iskevä. Munille potkiva rock biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 15.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Aivan loistava biisi, joka luo rauhallisen, haikean ja jotenkin metsäisen tunnelman. Sävellyksenä hieno ja toteutus mahtava myös... Olen oikeasti sanaton. Ei tästä voi mitään huonoa ainakaan sanoa. Todella hieno kappale... Jotenkin ylimaallinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 13.03.2005

Salaliitto - Uni
Tästä tulee vähän tämmöinen Zen Cafe fiilis, että soitetaan tasaista jumputusta ja lauletaan elottomasti. Onneksi biisissä on kuitenkin hienoja kitarajuttuja taustalla aina välillä. Syntikka myös tuo tunnelmaa. Sanat ovat ihan hyvät, keskitasoa parempaa suomirokin maailmassa. Soundit toimii jotenkin, pikkaisen tunkkaiset ovat ja soittimet saisivat olla kovemmalla lauluun nähden. Kivoja taustalauluja, jotka nostattavat fiilistä. Keskivertobiisi, liian tasapaksu laulujen osalta ainakin... Jos rokkia lauletaan, niin siinä pitäisi olla fiilistä. Se on minun mielipiteeni. Mutta toki näitä on (neljä ruusua, zen cafe) jotka jatkavat tätä vanhaa eppu normaali tyyliä... Epuilla se vielä toimi, mutta muussa yhteydessä en siitä pidä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu 15.02.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Eihän Meiltä Rahaa Puutu
Tämähän on kovaa punkkia, ei turhia hienosteluja. Aihekin on ajankohtainen ja monia vituttava ja siitä on kirjoitettu sanat juuri niin kuin kunnon punkissa pitää. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Naiivien nuorten naimapäivä 17.03.2005

Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Naiivien nuorten naimapäivä
No tämä oli traaginen ja opettavainen tarina. Repesin monessa kohdassa ja siihen oli ilmeisesti pyrittykin :) Äänenlaatu on hyvä ja kaiku on ihan ok, tosin sitä on ehkä hieman liikaa. Joka tapauksessa tämä on täydellinen kuunnelma, jossa on hyvä opetus. Kiitoksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Naiivien nuorten naimapäivä 17.03.2005

Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Naiivien nuorten naimapäivä
No tämä oli traaginen ja opettavainen tarina. Repesin monessa kohdassa ja siihen oli ilmeisesti pyrittykin :) Äänenlaatu on hyvä ja kaiku on ihan ok, tosin sitä on ehkä hieman liikaa. Joka tapauksessa tämä on täydellinen kuunnelma, jossa on hyvä opetus. Kiitoksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SONDERKOMMANDO - 1.Kampfzeit 28.02.2005

SONDERKOMMANDO - 1.Kampfzeit
Nelosen antoi kaverini tunnuksellnia bänditreeneissä tietämättäni. Pahoitteluni.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 15.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Biisi lähtee agressiivisesti rullaamaan ja alun kiljaisu tuo mieleen slayerin ja sonata arctican jotenkin yhdistettynä. Biisi muuten kuulostaa kaiken puolin sonatalta paremmin tehtynä. Vihaan Sonataa ja muita semmoisia, mutta tämä toimii saatanan hyvin. Laulu on tarpeeksi räkäistä ja eläytyvää ja soitto pelaa hyvin. Tuplabasareita on vähemmän kuin yleensä ja se lisää pisteitä, koska ne ovat oikeasti kaiken kikkelihevin ärsyttävin piirre. Niimpä tämä biisi on todellakin ihan heviä eikä niin powerkliseistä paskaa. Täytyy sanoa, että lajityypin (olisko vähän power-vivahteista hevimetallia tai jotain??) parhaimmistoa, ei siis vain mikserissä, vaan yleisesti puhuen. Olette seuraava sensaatio metallin saralla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Holding the Sun 26.10.2004

Faro - Holding the Sun
Loistava biisi mielestäni! Tyyli tarpeeksi omalaatuinen ja laulaja oiva tähän. Kaikki kohdat toimivat hyvin, eikä huomautettavaa löydy paljoa muusta kuin soundeista, jotka eivät mielestäni mikserissä ole niin olennaisia. Sooloa olisi mukava kuulla. Sen puuttuminen vie aina tunnelmaa jonkun verran, mutta kyllähän tämä nyt ilmankin menee. Suosittelen kuitenkin sen lisäämistä jos joskus uudestaan nauhoitatte. Paremmilla vehkeillä jos pääsette joskus nauhoittamaan tämän, niin siinähän on levylle lyötävä valmis klassikko.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 19.11.2004

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
Rento meininki ainakin on... ja jotkut kohdat saavat minut ihan hyvälle tuulelle. Toki taas toiset kohdat ovat niin ***vetin ärsyttäviä, että tekisi mieli painaa STOP-nappulaa. =) Ei tämä kuitenkaan ihan huono ole... Hyvä toteutus ja rento meininki. Ei vain oikein sovi enää tähän vuoden aikaan. Mutta kyllä tällä kesäfiilikset ja -muistot saa palautettua hetkeksi. Ihan ok...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - Unborn 27.08.2004

Albert Roxtone - Unborn
Katos perhana on loistavaa instrumentaalia täällä. Oikein mahtava sävellys ja soolottelu... taustoissa ehkä toivomisen varaa, siitä 9. Kitaran aika ei ole ohi... (onneksi)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thousand Miles Away - Izzi's The Man 19.07.2004

Thousand Miles Away - Izzi's The Man
Perskele aivan loistava rock n roll biisi asiaankuuluvilla sooloilla. Nyt olen kyllä kade Izzille... :S Sun pitää Joey alkaa enemmän tekemään tätä rokahtavampaa kamaa, oot siinä mestari myös. Olen kitaralla päähän lyöty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Minä Olen 14.12.2005

Antti Kaukomaa - Minä Olen
Aivan loistava biisi. Täydellistä musiikkia iltakävelylle kaupungin reunamilla. Kun katulamput, kuu ja tähdet loistavat pimeässä ja tämä soi... Tulee rauhallinen, liikuttunut ja tyytyväinen olo. Tästä ei enää ballaadi parane.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haamubiittaaja. - Be with me 09.08.2004

Haamubiittaaja. - Be with me
Hyvä tunnelma, mutta liian konemaista meininkiä omaan makuuni. Oikeilla soittimilla soitettuna pidäisin tästä kaksinverroin enemmän, mutta tästäkin pidän totta kai. Kaunista melodiaa löytyy paljon ja soittimet tukevat toisiansa... nuo rummut kuulostavat aivan hirveiltä, mutta se liittyy tuohon konemaisuuteen minkä mainitsin jo aikaisemmin. Hyvä biisi, keskinkertainen toteutus... Potentiaalia kuitenkin löytyy ja paljon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joey Plays The Blues - Rude Awakening 21.05.2004

Joey Plays The Blues - Rude Awakening
Perskules, sinä hallitset kitaran liian hyvin! Tämä on aivan loistava biisi alusta loppuun, enkä osaa kyllä tällaisesta taiteellisesta teoksesta mitään huonoa sanoa. Jotkut sitä sitte osaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Plan B 21.05.2004

Quaint - Plan B
*kommenttirinki* Tarpeeksi massasta erottuvaa poppia, jota minäkin jaksan kuunnella. Tällaisessa popissa tuottaminen on tärkeä osa biisiä ja tämä biisi on kyllä hyvin tuotettu kaikin puolin. Suondit ovat mukavan lämpimiä ja laulaja on varsin loistava tämän tyyliseen. Mitään huonoa ei pahemmin voi sanoa, mutta ainahan voi olla vielä omaperäisempi. Yhdeksikön lyön pöytään ja kiitän yhtyettä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Kenkää 02.06.2004

Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Kenkää
Anteeksi, en keksi mitään negatiivistä sanottavaa, joten kommentit jäävät tähän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosh Angel - Tormentor 02.05.2004

Mosh Angel - Tormentor
Hyvä meininki ja nopeeta menoa! Hyvää kamaa kaikinpuolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpenthia - Servant's Tale 22.04.2004

Serpenthia - Servant's Tale
Tämä on kyllä oikein hyvä biisi. Balanssit on tietenki aika perseestä, kun tämä live keikalta on, mutta kyllä tästä silti kuulee aika hyvin, että kova yhtyehän se siellä soittaa. Plussaa vielä niistä "saa taputtaa" ja muista hienosti murteella lausutuista kommenteista. :) Jos nauhotatte jossain vaiheessa studio version, niin saatte kympin... luultavasti. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thr - Mysterio 26.04.2004

Thr - Mysterio
*kommenttiringistä* Tätä genreä en varsinaisesti kuuntele, mutta jonkun verran ohjelmointi-piireissä ovat kaverit pakkosoittaneet hevipeikollekkin... =) Sen verran osaan ainakin sanoa, että sen introrummutuksen jälkeen tuo piano osuus on aivan loistava! Oikein mukavan kuuloista vääntöä muutenkin ja tämän genren ystäville varmasti playlist kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barbwire - Science Fiction Man 26.04.2004

Barbwire - Science Fiction Man
*kommenttiringistä* Aika hyvä ja letkeä meininki tässä on ja tämäntyyppiset soundit (= soundit, joista en yleensä pidä) värittävät sitä hyvin. Hyvin mielenkiintoinen biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Mitähän mä ottaisin 21.03.2004

Boredomi - Mitähän mä ottaisin
Sinä olet neroista neroin! Ja miten niin "mies vailla tulevaisuutta"? Sähän olet tuleva metallikuningas!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Finding 22.02.2004

Formed - Finding
Juu en minäkään nu-metallin ystävä ole, mutta tämä oli oikein mielenkiintoinen vääntö. Koko biisin ajan hyvä meininki ja kertosäkeen nopea räppäys(kö?) oli oikein iskevä. Olette varmasti ensimmäinen nu-metal bändi jonka biisiä olen kuunnellut useampaan kertaan. :D kiitos
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele dimi goes solo... - My dreams 16.05.2004

dimi goes solo... - My dreams
Laatukamaa tosiaan. Hyvin tehty kaikinpuolin. Itse pidän enemmin rajummasta linjasta, mutta tässäkin oli paljon asennetta. Vielä säröisempää kitaraa joihinkin paikkoihin ja "räkäisempää" laulua (esimerkkinä Axl Rose) niin tämä olisi vielä parempi. Tuntuu kuitenkin, että tämä on tyylisi ja se kuulostaa oikein hyvältä. Loistavaa genressään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 25.04.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
*kommenttiringistä* Taas heitti kommenttirinki eteen tätä genreä josta en pidä ollenkaan. Kyllä tämä siltä kuulostaa, mitä ne MTV:lläki soittaa, että eiköhän se pure kaikiin jotka siitä pitävät. =) En anna arvosanaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 26.04.2004

Beaner - Edward III
*kommenttiringistä* Perinteistä rock/pop meininkiä ja hyvin toteutettua sellaista. Kaikinpuolin soundit olivat tähän hyvät, ainoa mistä en pitänyt oli rumpujen pelti-soundi (aika kuivasti ja töksähtävästi kuului). Sanoisin tuohon, että itselläni oli ennen tuo sama ongelma, mutta sain sen aika hyvin korjattua lyömällä peltejä entistäkin kovempaa, joskin uskon, että jollain on siihen parempiakin ratkaisuja... =) Laulajan äänikin on juuri sellaninen, mitä tähän genreen vaaditaan... Ei mikään kovin omaperäinen, mutta sopii oikein hyvin tähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project X - Last Dawn 13.04.2004

Project X - Last Dawn
Lyhyestä virsi kaunis ja tällä kertaa vielä erittäin kaunis! Oikein hyvät soundit tämän tyyppiseen biisiin ja hyvä metsämeininki ;) Tätä kuuntelee mielellään! Se on sitte kympin paikka...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtio - Auringon poika (acusto-remix) 25.04.2004

Valtio - Auringon poika (acusto-remix)
*kommenttiringistä* Loistavaa balladimeininkiä. Soundimaailma oikein mukavaa ja laulukin aika hyvin toteutettu. En tällaista niin paljon digaa, mutta nyt sattui sellainen yksilö eteen, että ysiä tulee. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Happohyökkäys - Ei milloinkaan 25.04.2004

Hurjat Hipit - Happohyökkäys - Ei milloinkaan
*kommenttiringistä* Paras alkuspiikki ever =) Aika hyvä biisi ja oikein hyvä meininki. Vähä kliseistä meininkiä, mutta kaikinpuolin hyvin tehtyä sellaista. On pakko antaa kymppi tuon alun takia. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - An Exvidnial 25.04.2004

iNFRATUNA - An Exvidnial
*kommenttiringistä* Noh, ilkeä kommenttirinki heitti eteeni sellaista musaa mitä en kuuntele ollenkaan. Kyllähän tämä biisi rauhoittaa ihan mukavasti ja äänimaailma on ihan kiva. En osaa paljon sanoa tästä sitten teknillisesti, kun en kuuntele tämäntyyppistä. Varmasti toimivaa omassa genressään ja kyllähän tätä nytkin kuuntelee. En kuitenkaan anna arvosanaa, kun en tästä genrestä tosiaankaan tiedä yhtään mitään. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 09.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Vaikka en tämän tyyppisestä musiikista perusta, niin täytyy sanoa että tämä oli erinomainen biisi. Hyvä tunnelma ja loistavat vokaalit. Hyvä suoritus siinä mielessä että yleensä minulle ei uppoa mikään muu kuin metalli. Yhdeksikön annan ja varmasti jää soittolistaan :).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Sinun Ikkuna 25.04.2004

Kongo - Sinun Ikkuna
Koskettava biisi, pakko sanoa. Laulajan ääni on niin omaperäinen, mutta loistava, että se nostaa numeroa vielä yhdellä. Tätä kyllä kuuntelee mielellään, vaikkei lempigenreäni olekkaan. Tarpeeksi pehmeät saundit kaikkialla ja muutenkin hyvin sekoittunut äänimaailma. HYVÄ!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Aamu 26.04.2004

Jupiter 2 - Aamu
*kommenttiringistä* Intro on tälläiseen biisiin juuri se oikea. Siitäkin eteenpäin soitto on hyvää, mutta laulajan äänestä/laulutyylistä en liiemmin pitänyt... Plussaa biisin loppupuolesta, jossa vedetään korkealta (laulaja hallitsee tämän paremmin ja se kuullostaa ihan hyvältä). Sanat nyt olivat ihan ok, mutta nekin aika klassista suomirock kamaa. Kitarasoolo oli aika tavallista meininkiä, mutta ihan tätä biisiä pukeva. Kyllähän tätä tämän tyyppisen musiikin suurkuluttajat varmasti kuuntelevat useampaan kertaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Sano vaan mix! 25.03.2004

Boredomi - Sano vaan mix!
Juu tämä on loistava.... JAUH!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Crush 22.02.2005

Incendium - Crush
Intro vie heti mukanaan synkkään tunnelmaan ja laulun lähtiessä käyntiin kaikki on täydellistä. Laulaja on sopivan dramaattinen, sanat kohtalaiset ja englanti kohtalaista myös, mutta toimivat. Soitto on taitavaa ja riffit hyviä. Nuo örinäkohdat tuovat tunnelmaa myös. Hyvä biisi.
9