Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 21 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chckmate - Min Älskling 07.01.2007

Chckmate - Min Älskling
Kylläpä oot kivan poppibiisin vääntäny.. Kertosäkeen viimeinen sointu erityisesti lämmittää sydäntä.. Eikä ruotsin kielikään pahalta (tai geiltä) kuulosta..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - ritari tuli taloon 24.01.2005

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - ritari tuli taloon
Jätkähä o uudistunu!!!! aiva ihme biisi mut positiivisel tavallalaa.. ehkä teizin paras kipale.. meibi.. no äke on se zittegi.. ei kukaan olento maan päällä tee tälläistä!!! mikä o vaa hyvä.. pijä tyylis.. eläkä suostu siihe sonyn tarjoukseen!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - AiVoRaAsTiN 14.12.2004

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - AiVoRaAsTiN
Nyt on kyllä kehitystä tapahtunu sun kosketinsoittotaijossa.. nyt on noppeuxki kohallaan.. kyseinen kappale raastoi aivojani kuin merimies puukkoa erämäässä viidenkymmenen keltapääskyn voileipämaratonilla..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Macar1 - Tears and flowers 16.11.2004

Macar1 - Tears and flowers
Tosi hyvä.. meni koskettavuuden pintakerroksen läpi, mutta ehkei aivan syvimpään sisimpään yltänyt tällä kertaa.. hiukan lyhyehkö, mistä verotan pisteitä.. mutta empäs verotakkaan takkaa :):):).. jätkä on muute ihan hippi ku teet kukista biisejä.. sääki taiat olla jääny kuuskytluvulle.. hehehehehehheh..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - mankibros 27.10.2004

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - mankibros
Kylläpä ne apinaveljexet oli innossaan.. hyppeli puissa ja nakkeli banaaneilla mummeleita.. kyllä jäbä on tiivistäny kaiken oleellisen tähän biisiin.. ja hieno kuva.. oot tosi hyvä piirtään!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - sienimaa 24.10.2004

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - sienimaa
SiEnImAa.. aAAaaAaA... bUhUu.. 8¤0. . TuHAnsitTAin saDePIlvIjä JOtkA TuhoaAAAVVAAt TeRVEYt4esi.. NaURAvat KatKE ransuloiSEStI PäälESsi KuolAten.. LUUrasNlkoKUKkKAsi SyöpYyyyyyy MIleleENI jA VAjoaNn U SvAaa nn.. //===// VIlljANi Kassv AaA ja SInä olet T PaLmUNi #¤#¤#¤#
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Macar1 - Gold for life 27.07.2004

Macar1 - Gold for life
Aivotuotanto jyrää.. hyvin osaat soittaa selloa.. tuli mieleen Giuseppe Verdin Kevään sonaatti.. siinäki on tommonen rumpukomppi.. tomitomit on sulla ehkä kyllä liian löysällä.. pistäsin ite niitä 2½ ylöspäi.. biisin nimi on aika blingi mut kyl se sopii tollaselle gansgtalle..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - HAPPOSADE 01.08.2004

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - HAPPOSADE
Happoa sato rankazti päälle.. AI-AIIIII!!!!! AAARRRGGGHHHH!!!!!!! SEE POOLLLTTTTAAAAAAA!!!!!!!! Törkeesti ryöväsit Naitwissin rumpalilta sen erikoiskomppauxen.. Oot muuten hyvä soittaan urkuja.. 4 real bro 4 evah 2 die bitch
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - PÄÄKALLOTANSSI 17.07.2004

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - PÄÄKALLOTANSSI
Olipas hyvä riffi alussa (kukakohan nuin hyvän riffin on kexiny???).. sanat oli kyllä hyvin koskettavat.. Ihmettelin kyllä itse, että mikä mahtaa olla tämä tanssi, jota pääkallot tanssivat??? Itselleni tuli mieleen foxtrot tai jive, mutta voi olla, että olen väärässä.. väärämieliset päänräjähdykset kruunasivat iltani..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus 20.08.2004

kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus
Joo.. on tää hyvä biisi.. hyvä melodia ja hyvä komppi ja hyvä loppu.. laulusta ei vaan välissä meinaa saaha oikein selvää..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - PÄÄKALLOVALSSI 17.07.2004

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - PÄÄKALLOVALSSI
LOISTAVVAAAA vaa.. kallot valssas ku viimestä päivää.. oli hyvä riffi alussa.. makoisa melodia yhdistyneenä rumpukoneen hysteeriseen laukkaan sai minut hyperventilaatiotilaan.. räjähdyxet toimivat sopivana lisämausteen tähän tuliseen zoppaan.. dilililididdiididdiididdii..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - PÄÄKALLOMARSSI 30.06.2004

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - PÄÄKALLOMARSSI
Pääkallot marssii.. kanit on valkoisia.. nuohoojat mustia.. maapallo pyörii.. minä olen jeesus.. hybridiapinat valtaavat kartanoni mutta sade ei lakkaa.. sietäisit hävetä olemassaolon arvoitus.. sillä yhtäläisyydet ovat rumia.. mutta hyvä biisi silti :):):):)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -BEACH&SMILES- skipidöweinau - KESÄESA 30.06.2004

-BEACH&SMILES- skipidöweinau - KESÄESA
Kyllä jätkä taas ylitti ittesä..Tuli ihan mieleen Esa kirmaamassa kesäisellä kukkaniityllä ilman paitaa naama täynnä ketsupin ja banaanijäätelön sekoitusta.. Zellast se Ezkin kesä on.. no mut boyakasha.. wacko R 2 4 evah bitch..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Teztigle TorDuré - Ulubulu (INTRO) 29.06.2004

The Teztigle TorDuré - Ulubulu (INTRO)
Kaunista! Oih.. Kuin enkelkuoro.. Ihanaa.. Sulosäveliä korville.. ah.. tätä voisi kuunnella vaikka koko päivän..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - The Ballad Of The Little Green Man 29.06.2004

kitsch - The Ballad Of The Little Green Man
Nyt on iskevä kertsi.. vähän välillä on laulut liian hiljasella, mutta ei se paljookaan haittaa.. ihan lepposa ja hyvä biisi.. hyvä melodia ja hyvät taustalaulut kertsissä.. varmaan teijän paras biisi.. meni Spacemänin ohi..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DvsC - SoMeTimEs it juSt wOrKs 30.06.2004

DvsC - SoMeTimEs it juSt wOrKs
Joo.. ihan näppärä värssy.. vähän jossain oli epäselvää noitten sanojen kanssa.. ei meinannu saaha selvää.. mutta propsit sille että jätkä räpäyttää englanniks.. suomeks ny kaikki osaa jotain riimitellä mutta enkku onki vähän eri juttu.. biitti ja kertsi oli ihan hyviä ja kyllä tätä kuuntelee ennemmin ku jotai Redramaa Hang it uppia mun mielestä.. siinä on niin sairaan tylsä biitti..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DvsC - Ain't liFe MystErioUs 30.06.2004

DvsC - Ain't liFe MystErioUs
Tää on kyllä parempi ku tuo edellinen.. jätkä kuulostaa ihan joltain jenkiltä.. ei kyllä välttämättä arvais suomalaiseks jos ei tietäis.. nyt on parempi biittiki.. ja aika vetävä kertsi.. äänenlaatu vähän kusahtaa mutta ei se nyt kauheena haittaa.. kyllä tällastä vois aatella kuulevansa radiostaki.. tai telkkarista..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Håppiniekat(HPNKT) - Maailman sielunmessu 24.05.2004

Håppiniekat(HPNKT) - Maailman sielunmessu
Nyt on kyl teiän taso menny vähä downi.. Biittiki on aika leizee mut kybä napsahtaa koska te ootte kuiteski realeit ettekä mitään overcomöörsaleminemishittii..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riemukas Riimikirja© - Just Walking Around 30.05.2004

Riemukas Riimikirja© - Just Walking Around
Vähän tylsähkö.. ois saanu olla erilaisempia kohtia.. mutta ihan rennon kuulonen.. vois olla parempi, jos oikee bändi soittas ton.. ihan kätsi bassoriffi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Håppiniekat(HPNKT) - HPNKT LIVE 16.05.2004

Håppiniekat(HPNKT) - HPNKT LIVE
Mun mielest tää räppi ei ollu bäddii ei kannata mennä mäkkiin onnex on mukana säkki johon voi räkkii jos ei oo sixpäkkii se on aika whäkkii ku jätkät luulee olevansa bläkkii teiät pitäs pistää häkkiin mut jätkät tulee aina bäkkii ei kannata kutoo täkkii jos siitä ei tuu nättii ja kannattaa mennä tsättii näytellä puistotättii ja syyä samalla mättii kannattaa pittää taskussa rättii et ehtii hättiin jos pää ossuu flättiin ku yrittää issoo gäppii ja kannattaa pittää suu kii jos ei ossaa räpätä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tsoni & Nuhaset koalat - Nallet on kivoja 24.05.2004

Tsoni & Nuhaset koalat - Nallet on kivoja
TÄÄ ON AIVAN KUNINGASBIITTI !!! TÄÄ HIPOO JO TÄYDELLISYYTTÄ !!
10