Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cgarden - Line Between Sines ( Kirkkonummi Mix ) 24.03.2012

Cgarden - Line Between Sines ( Kirkkonummi Mix )
Tässä on mukavaa letkeää sunnuntai musiikkia, ehkä rakenteeltaan vähän yksitoikkoinen, toisaalta sopii tyyliin. Rummun päristely on kiva vaikka vähän liian kovalla taustaan nähden, odotin loppua kohden enemmän tavaraa kuin kitaraa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Profound - Portal (Radio-edit) 24.03.2012

Dj Profound - Portal (Radio-edit)
Ei tää nyt kyllä mitää Chill outtia ole, aika rankatkin soundit välillä. Melodiat on ihan ok, joitain vähän muovisia ja kliseisiä soundeja ja tuli melkee 90-2000-luku mielee darude tms.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Firenote - I.N.E.R.S. 17.11.2009

Firenote - I.N.E.R.S.
ihan loisti kipale, ei tästä puuttunut mitään. lopetus oli vähän kliseinen, plim plom.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Adventure 17.11.2009

Galaxion - Adventure
ihan jees ralli. vähän melankolinen melodialtaan, ei sillä että se olis mitenkään huono asia, soundit oli kirkkaat ja heleät, ehkä vähän liiankin. rummut toimi hyvin, ehkä tomarit oli soundiltaan ja tietyissä paikoissa vähän liiankin klisee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - vanha luu. 15.09.2009

MarcoN. - vanha luu.
En tiiä mikä täs on mutta laulu tuntuu lyttäävän kaiken alleen, ja on liian karaokemainen, ilmeisesti ollut joku limitteri käytössä. vähemmän basso puolta ja diskantit esiin, eikä biisit tarvi soida ihan "lukemat tapissa", tosta hyvä jatkaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vapaat Kädet - Jahtaa nyt 15.09.2009

Vapaat Kädet - Jahtaa nyt
mukavaa suomi-rokkia. laulajalla mukava ääni ja hyvät stemmat, omaan makuun kitara oli turhan pinnassa. väliosa alkoi ehkä vähän ykstoikkosesti, oisin toivonut rummut ja basson taustalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Virheet - Single 15.09.2009

Halla - Virheet - Single
Sehän oli ihan reipas veto, hyvä, tää on vähän samaa tyyliä ku Irina tai Stella. Soundit tuntuu ihan toimivan, ehkä vähän oisin toivonut komppisähkistä tuplineen, ja lead kitara vähän tumma omaan makuun. Virveli-rumpu oli vähän korviin pistävä välillä "pikkolomainen" ja sellasta tuhdikuutta ja selkärankaa jäi vähän puuttumaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Viereesi lämpimään 15.09.2009

Jake in the box - Viereesi lämpimään
jees. kuten jo edellä kyllä tästä kolmas nainen mieleen tulee, soudit ihan ok, tosin en tiedä johtuuko kuulokkeistani mutta "yläkertaa" diskantti puolta tuntuu uupuvan, kuin olis vähän tukossa toi soundi. tietty "heleys" puuttuu kitarasta ainakin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Torvinen - Improvise 07.03.2009

Mika Torvinen - Improvise
Loisto settiä, ehkä jossain määrin tylsä kun sama sävel läpi biisin mutta muuten mukavat soundit, etenkin toi basso on erittäin "vintage". rumpusoundit tais olla samplet jostain? kuulostaa tutulta ainakin. mutta kaikkiaan 9 arvonen suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mooma - Biotooppi 30.03.2007

Mooma - Biotooppi
Tässä oli kiva tunnelma, aika hämyinen ja utuinen, osittain jännittäväkin. Harmi että kestoa oli vain 2 min, vähintäänkin tuplasti pituutta lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Through The Space 14.03.2006

Galaxion - Through The Space
nimen perusteella saan mielikuvan aluksesta joka kulkee läpi avaruuden. Basso linja on mukava ja samoin leadit, jonkinlaista "taukoa" olisin kaivannut tämä on kuitenkin 6min pitkä. Kuulutus luontoinen naisen ääni tuo mukavan lisän. Tässä musiikki lajissa yhdistyy kaksi suosikki teemaani: Avaruus ja 80-luku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Martian Law E.T. - Disinformation (v5) 13.04.2006

Martian Law E.T. - Disinformation (v5)
Kuuntelin molempia kappaleita, mutta ehkä tämä oli enemmän mieleeni. alussa oli jotenkin nihkeää mutta 3 minuutin kohdalla alkoi jo kuulostamaan hyvältä. Vaikutteet on aika selvästi kuultavissa, itse kuitenkin pidän melodisemmasta musiikista mutta ei tämä huonoa ole missään nimessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele GAD - Singular (Origin) 24.07.2007

GAD - Singular (Origin)
apollo 3d on hyvä levy. tää versio ei ollu niin hyvä kuin tolla levyllä oleva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Digital Dreams - Distance 12.03.2006

Digital Dreams - Distance
Joo aika mukavan kuuloinen biisi ja tuttu piano soundikin sieltä jälleen löyty. Edelleen pidän siitä "story of the vanished" biisistä kuitenkin eniten, joka radiossakin soi.
9