Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 17 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Spider and The Rider - Rasta Frank 30.05.2006

Black Spider and The Rider - Rasta Frank
Taustaorkesteri soitti letkeästi ja hyvällä fiiliksellä reggaeta. Solisti kertoi itsestään irstaan sian äänellä. Jostain syystä ei naurattanut. Sanoituksiin oli löytynyt lähes kaikki reggaemusiikissa usein toistuvat kliseiksi muodostuneet sanat, babylon, africa, rasta, etc. Jah sanaa en kertakuulemalla sieltä erottanut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärsä - Siili matkustaa 15.02.2005

Kärsä - Siili matkustaa
Kiitos! Tästä tuli hyvälle mielelle. YUP vaikutteet kuului jossain biisissä, muttei se haitannut. Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin alkubiisissä häiritsi sellainen "me tässä vaan irvaillaan" ote, jostain taustakuoroista puski läpi... Yleisölle (kuuntelijalle) tulee fiilis että " ai meitä pidetään vaan pilkkanaan..." loppu kyllä korjasi aika paljon... Erinomaista absurdia huumoria, jota jaksaa vanhemmatkin kuunnella lapsen mukana. Aika lähellä Jukka Tilsan maailmaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Naiivien nuorten naimapäivä 17.02.2005

Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Naiivien nuorten naimapäivä
Kiitos hauskasta teoksesta. ( Ja muuten myös a Cappella kisasta). Eläinsatu josta löytyy Islamilaisen kulttuurin perusasiat: Moniavioisuus vs. Yksiavioisuus Gazoo muistuttaa ulkonäöltään itämaista piippua. Gazoo soolossa oli itämaiselle minareettilaululle tyypillisiä sävelkulkuja ja mikrointervalleja. Muslimien Jumala on iso kivi. Tapahtuiko siis niin, että kukko kohtasi alttarilla Jumalansa. Joka ei sitten ollutkaan se kana vaan iso kivi? Tällaisia ajatuksia heräsi. Kiitos niistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Rakkauden romanttisen runsas runollisuus 17.02.2005

Tohtori Tobenkopffin tarinatuokio - Rakkauden romanttisen runsas runollisuus
Hieno kuunnelma. Olet saanut runsaasti älykästä palautetta. Ilo oli lukea jo palautteetkin. Vanha tuttuni, Tohtori Tobenkopffin kollega Tutkija, pariutumistieteiden lisessiaatti, Kim Melström tiesi kertoa että samainen tapahtumasarja on tapahtunut myös Pohjoiskarjalalassa -90 luvun alkuvuosina kahden hankipäästäisen välillä. Siellä tosin tyttöhiiri oli se jonka käpälät aikaansaattoi seksuaalisen aktiviteetin ja sitä kautta sielullisen rakkauden ajautumisen turmiolliseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Elän Unelmaa 19.02.2005

Niina - Elän Unelmaa
Vahva lauluääni. Sanat aika rankat, mihin on tyttö menossa? Kuullostaa terveelliseltä musiikilta, ehkä joku tyttö kuulee ja havahtuu itsekkäistä unelmistaan todenpaan elämään. Vaatekaappi täynnä melankoliaa. Hyvä metafora. Taustalla välillä soiva orienttiriffi kolahtaa. Mielellään kuulisin radiossa kauniin naisen laulamaa pintaliitokritiikkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan? 24.01.2005

Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan?
Kuunneltavaa poppia. Ainesta on... ...A. Sirkesalon jalanjälijillä?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja 24.01.2005

Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja
Synkkää on, niin kuin elämäkin välillä. Musiikki toimii hyvin. Oisko sinne voinut sekaan jemmata pienen toivonkipinän?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores 16.02.2005

Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores
Taustat olivat todella hyvät. Varsinainen melodia on liian kovalla. Laitoin alkumetreillä jo itseni fanilistalle, mutta miksauksen rujous laittoi miettimään uudelleen. Mutta ajatus ja fiilis on 10 toteutus 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - &Anni - Kylmä Sydän 19.02.2005

Niina - &Anni - Kylmä Sydän
Ekan minuutin kohdalla: "Muista että aina on toivoa tee niin kuin sydän käskee, silloin mikään ei mee pieleen." En tiedä onko tarkoitus vai vahinko, mutta erinomainen sattuma ainakin että hyvin samankaltainen sävelkulku löytyy parista Anssi Kelan biisistä (tyypit puistossa, 15 v. ja koniin koukussa... ja mikan faijan bmw). Kelan sanoitukset edustaa aika totaalista toivottomuutta, todella mukava kuulla että väitätte samalla melodialla että "aina on toivoa". En siis syyttele mistään melodian varastamisesta vaan kehun toivon tuomisesta synkähköihin tunnelmiin. Suosittelen kuitenkin kuuntelemaan A.Kelan tuotoksia ja vertaamaan tämän kappaleen melodiohin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Mushrooms 16.02.2005

Ping Ping Killing Machine - Mushrooms
Hauskaa meininkiä. soundimaalimassa olisi jotain kehittämisen varaa. Jotkut taajudet/ soundit häiritsee. Sekavaa, mutta fiilis on paikoin kohdallaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Rules for Jane And John 26.02.2005

Stud Farm - Rules for Jane And John
No tästä en sano mitään. Tai ehkä että koko biisi on sen ......un miksaajan käsialalla pilattu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Interlude 2 26.02.2005

Stud Farm - Interlude 2
Taas ......keleen alkupilaaja vauhdissa. Muutenhan musiikki on mitä hienointa fiilistelyä sanan parhaimmassa merkityksessä. Kerrassaan upeaa ilman 10 ekaa sekunttia.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Pumping Dump 26.02.2005

Stud Farm - Pumping Dump
Ensimmäinen biisi jossa treidän sadisti mixaajanne ei ole pilannut aloitusta. Tässä hän taisi tehdä toisin päin antoi aloittaa rauhassa ja pilasi vasta lopun. Lupaavaa musiikkia yhtäkaikki, mutta teillä on messissä joku, joka haluaa teidän epäonnistuvan kaikessa mitä teette.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Interlude 1 26.02.2005

Stud Farm - Interlude 1
Tämä on kolmas biisi jonka kuuntelen teiltä, ja jokaisessa on tähän mennessä ollut "murha" aloitus. Kuka se ikinä onkaan joka teidän hyvät biisinne pilaa, niin luovuttakaa se paska poliisille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Yo Jesus 26.02.2005

Stud Farm - Yo Jesus
Kuka .....tu teidän soundeista päättää. Mc kiljotiini vai mikä? Biisihän oli pilalla jo kolme sekunnin jälkeen. Mitä .....tua sitä enää kuuntelemaan kun tunnelma on pilalla ja päätä särkee taas. Ammattitaitoinen sadisti puikoissa.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Universal, Unlimited 26.02.2005

Stud Farm - Universal, Unlimited
Odotin kuvan perusteella jotain puoliammattilaiskärpässettiä, mutta sieltähän tulikin ahdistusta ja päänsärkyä. Lopetin kuuntelun 15 sekunnin kohdalla. Veikkaan että se kuka on kuvassa ei ole päättänyt soundeista. Hirveetä, henkistä hammasporausta. Kaikella kunnioituksella. Kohderyhmänne lienee ne joilla ei säre päätä vaikka haluais että särkis.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Memory Remains 24.01.2005

May i cry - Memory Remains
Hyvin tehtyä musiikkia. HIM tuli mieleen, onko se sitten hyvä vai huono juttu?
7