Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 430 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Say Yeah! 27.01.2009

vanhat ehjät - Say Yeah!
Tässäpä hauska kombinaatio 1960-luvun ja 2000-luvun tunnelmista. Varsinkin stemmalaulut tuovat mieleen jotain hippiaikojen bändejä, The Byrds kenties? Taas kuulostaa hyvältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele John Corpse - Night of Lizards 29.01.2009

John Corpse - Night of Lizards
Soitto on vimmattua, soolot taitavia ja jytinää löytyy, mutta hieman utuinen miksaus ei anna oikeutta tälle biisille. Constantinen levymiksaaja kehiin tai jotain niin eiköhän irtoa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Hangover 27.01.2009

vanhat ehjät - Hangover
Tämähän kuulostaa tosi hyvältä, jotenkin valmiilta. Alun reggae-komppi ei antanut vihiä että tulossa onkin kunnon namupala Beatles-, Klaatu- ja Oasis-henkisen musiikin diggareille. Soundit ovat kohdillaan mutta laulu se vasta onkin kohdillaan- mieletön pop-soundi vokalistilla. Mikseristä tiskin löytyy parempaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Taivaan tunnen pilvistä 26.01.2009

Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Taivaan tunnen pilvistä
Taitavaa soittoa ja rajua kasarimeininkiä. Tässähän hiukset alkavat pörröttyä ja raidottua kummasti. Kaikesta huokuu vilpitön asenne musiikin tekoon. Vaikka vanha nauhoitus kuulosti teknisesti karmealta, oli itse biisi kyllä hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 25.01.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Älykkään ja vaihtoehtoisen oloista suomipoppia, josta löytyy ripaus progehenkeäkin. Soitto kulkee sujuvasti ja erityisesti laulajan persoonallinen soundi nosti esitystä luokkaa ylemmäs.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bolidi - Rightway 26.01.2009

Bolidi - Rightway
Vahvaa perushardrokkia varmasti soitettuna. Laulajan ääni on tosi vetävä ja persoonallinen. Biisissä on mukavasti vaihtelua niin soitossa kuin rytmissäkin. Hyvä esitys vaikka Dirty Clubista enemmän diggailen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Carnival In Grave 26.01.2009

AlfaKalle - Carnival In Grave
Jännittävää ja poikkeuksellista Mikseri-musiikkia. Ja poikkeukset piristävät aina. Maalailevaan ambient-henkiseenkin taustaan on lisätty laulua, joka nostaa biisiä ja erottaa sen puhtaasta konemusiikista omaksi yksilökseen. Sci-fi-tunnelmat nousivat mukavasti pintaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Exit Lie 29.01.2009

Re-Pulse - Exit Lie
Heti perään jo toinen tasokkaasti äänitetty metallibiisi Kommenttiringissä. Varsinkin kitarat on tuotu esille hyvin ja kokonaisuus on hyvin balanssissa. Vokalistin äänikin lähtee jotenkin lentoon loppua kohden.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Hangover Sympathy? 27.01.2009

TÄDÄÄ - Hangover Sympathy?
Teknisestä tyylilajista huolimatta kappaleeseen on saatu taltioitua inhimillistä lämpöä ja jotain elävää olemusta. Taitavasti luodut soundit ja kekseliäs musisointi tekevät esityksestä mielenkiintoisen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - The Rockpot 28.01.2009

Thunderbaum - The Rockpot
Vetävä ja energinen rock-biisi, joka paranee koko ajan loppua kohden. Hieman vaisuista soundeista huolimatta hyvältä kuulostava esitys, jossa mm. kitarat ja laulu toimivat hienosti. Mukava sävellys muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapurin Pojat - Steriiliä elämää 29.01.2009

Naapurin Pojat - Steriiliä elämää
Hyvä sävelmä ja laulajalla on miellyttävä soundi äänessä. Myöskin sovituspuoli kuulostaa mukavalta. Ainoa miinus tässä on miksaus, joka saa biisin kuulostamaan huiluääniä lukuunottamatta jotenkin samealta, laulukin tuntuu etäiseltä (jo ennen feidausta) ja rummut nakuttavat elottomasti. Mutta tärkein eli itse esitys on kunnossa, soundejahan voi korjailla nappuloita vääntelemällä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 25.01.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Etelän rokkia varmalla otteella esitettynä. Varsinki kitarat ja basso olivat saatu taltioitua hyvin. Laulajan äänessä oli hyvä tatsi joka sopi tähän genreen kuin nenä päähän. Sävellys oli hieman yksitotinen mutta kuunneltava kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 25.01.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Etelän rokkia varmalla otteella esitettynä. Varsinki kitarat ja basso olivat saatu taltioitua hyvin. Laulajan äänessä oli hyvä tatsi joka sopi tähän genreen kuin nenä päähän. Sävellys oli hieman yksitotinen mutta kuunneltava kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Hippie Gave Me A Note 28.01.2009

Piecemaker - Hippie Gave Me A Note
Jestas kuinka Mikserin bändit vaan paranevat vuosi vuodelta. Nyt mennään jo korkealla ja kovaa. Eipä ole aikaisemmin tullut täällä vastaan näin rajua funk-rock-jazz-tiesmitä revittelyä. Positiivisia mielleyhtymiä herää heti mm. tuonne Living Colourin suuntaan. Soittajat ovat taitavia, soundit ovat kohdillaan ja mikä parasta, laulajalla on mahtava ja tällaiseen musiikkiin sopiva ääni. Hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Rise and Shine 29.01.2009

Rope Too Tight - Rise and Shine
Komeat kitarat ja 69-tyyppinen laulanta sävyttävät kelpo metallibiisiä. Mitään aivan uutta ei tässä tarjota, mutta mukavalta kuulostaa kuitenkin. Alussa rummut (snare?) kopisevat aika ontosti, mutta sitten efekti onneksi katoaa. Hyvät soolot biisin loppupuolella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 25.01.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Miehekästä mättöä hyvillä soundeilla höystettynä. Tulee mieleeni jotenkin metalliversio Popedasta. Hei, tässähän on hyviä yhteislauluaineksia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vldmir's Dream - Joyful Moments 30.01.2009

Vldmir's Dream - Joyful Moments
Mukavan kuuloista poppista, jossa on ideaa. Laulajan huoleton ääni on loistava pop-ääni ja sopii esitykseen kuin nenä päähän. Kappale voisi olla hieman pitempikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 26.01.2009

TOB - Shining Floor
Tämä on jotenkin hieno biisi ja hieno sävellys. Eleettömyydessä ja rauhallisuudessa on jotain suurta. Komeat urut ja karhea laulu viimeistelevät kokonaisuuden. Ainoa miinus oli kitarasoolo, joka oli miksattu hieman vaisuksi. Mikseri-kotisivun taustakuvasta plussa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain 28.01.2009

Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain
Erikoinen esitys, 69eyes-vaikutteista kummitus-gootti-metallia ja vieläpä aika melodista. Vaikka soundit olivat vähän utuiset, niin itse kappale ja sävellys kuulostivat hyvältä. P.S. Upea "levynkansi" tässä biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 30.01.2009

Karnakian - White Star
Jotenkin mukavan tuntuista metallia, vaikka genre ei suosikkeihini lukeudukaan. Sävellyksenä tämä toimii ja progemaiset rýtminvaihdokset tuovat vaihtelua esitykseen. Biisi paranee edetessään ja laulajan ääni kuulosta alun varovaisuuden jälkeen koko ajan paremmalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 27.01.2009

Marccus - Tara
Mukavaa raikkaalta kuulostavaa rokpoppia. Kitarassa on hyvät soundit ja laulajan vilpittömän persoonallisesta äänestä rupeaa pitämään jo muutaman tahdin jälkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Eyedrops 04.08.2008

vanhat ehjät - Eyedrops
Jälleen hyvä biisi tältä bändiltä. Jokin tässä taas vetoaa minuun, ehkä se on tyyli kun soitetaan 70-luvun henkistä musiikkia nykyaikaisesti, aavistuksen egotripahtavasti. Soitto soi komeasti, bassokin kuulostaa tosi hyvältä ja CSN&Y-henkinen laulu kruunaa komeuden.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Instead 30.07.2008

vanhat ehjät - Instead
Mukavasti kevyen 70-lukuinen ja hipahtava soundi samalla kun esityksessä on myös rankkuutta. Hyvä kertsi, vetävä bassokuvio ja riemukas yhteislaulanta nostavat biisin luokkaa ylemmäs.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 29.07.2008

Ever Since The Day - Forever
Yllättävän valmiin kuuloista (amerikan) rokkia. Miksaus ja soundit ovat lajityypille kohdallaan, mutta parasta ja erottuvinta biisissä on lauluosuudet, jotka tosin saisivat olla mielestäni enemmän pinnassa. Napakka esitys jonka pituus oli sopiva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Taivaalla kuu 27.07.2008

Dr.Groove - Taivaalla kuu
Mukavan 70-lukulainen kappale. Tarttuva kertsi ja miellyttävä kitarointi ovat biisin kantavia voimia, niin ja itse tarina tietysti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Another Brick - Deemo nro8 28.07.2008

Another Brick - Deemo nro8
Biisissä on hauskan hämyinen ja hipahtava Woodstock-tunnelma. Laulajaksi tähän voisi ottaa vaikka Janis Joplinin, sääli vaan ettei hän laula enää maallisia värssyjä. Mukavaa vaihtelua Mikserin tarjontaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Disarm Me 27.07.2008

NOMA - Disarm Me
Tuhti ja kovaiskuinen esitys, jossa örinä ja tublabasari varastavat välillä shown. Kokonaisuus toimii kuitenkin hyvin. Lopun lennokas kitarasoolo saattaa biisin komeasti perille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 13.07.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Jaha, yksi suosikeistani taas kommenttiringissä. Tällä kertaa meno onkin rajumman rokin sijasta psykedelisempää ja leijuvampaa. Hieno biisi, vaihtelua edellisille kuulemilleni Kalkutan kp:n täräyksille. Ei kai laulaja ole "the" Mika Järvinen? Ainakin genre osuisi yksiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - Don't Gimme Money 03.08.2008

Just Got Paid - Don't Gimme Money
Idolina Lee van Cleef vai Sleepy la Beef? Hienon kuuloista juurevaa revittelyä hieman Melrosenkin henkeen. Bändi soittaa hyvin, kitaristilta irtoaa tiukka soolo ja laulajalla on upea Texas-henkinen rock-ääni. Taitaapa olla genressään Mikserin huippua. On se. Wau.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Tulikirjaimet 27.07.2008

Petey - Tulikirjaimet
Lämminhenkinen biisi mutta kolea miksaus. Miellyttävä laulu ja komea soitto hukkuvat jonnekin kylmään usvaan, hyvä esitys kuitenkin. Toisivatko muhevat urkusoundit (kertsiin) lämpöä lisää?

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Why? 27.07.2008

DIRTY CLUB - Why?
Dirty Clubin rouheaa soittoa ja heleää laulantaa ei olekaan vähään aikaan tullut kuunneltua, mutta hyvältä taas tuntuu. Akustinen skitta tuo mukavaa syvyyttä esitykseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikhard Black - Ääni päässä 04.08.2008

Rikhard Black - Ääni päässä
Tyylipuhdasta Suomi-rokkia, jota kelpaa kuunnella muuallakin kuin Ylex:ssä. Tässä on jotain tuttua, jotain omaperäistä ja jotain Alankoa. Kuulosti hyvältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 20.07.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Kitara soi komeasti ja juoksutukset kulkivat sujuvasti. Myöskin syna soi ilmavasti ja ääniavaruuden soundit olivat hienoja. Homma toimi erikseen loistavasti, mutta oma korvani ei vain ole tottunut kuulemaan klassista kepitystä ja perinteistä synaa samassa biisissä, ei vaikka niin on tehty jo ammoisista ajoista lähtien esim. Pink Floydin ja Mike Oldfieldin levyillä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 27.07.2008

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
Uusi mutta mukava tuttavuus tämä AlfaKalle. Biisi on kerrassaan sympaattista konepoppia, höystettynä persoonallisella laululla. Esityksestä tulee mieleen jotkut 80-luvun syntikkabändit (ABC, Depeche Mode yms), mutta ei niinkään soiton kuin laulun perusteellla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Getting By 27.07.2008

vanhat ehjät - Getting By
Tämähän kolahti, hyvä biisi, hyvät soundit ja hyvä tunnelma lämmittävät mieltä. Lennon- ja Oasis-diggarina huomasin että aiheeseen on tullut lisää omaa näkemystä. Odotellaan tulevaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer 30.07.2008

Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer
Nyt mennään kovaa jossakin. Hersyvä ja päätön esitys joka piristää mieltä keskellä Mikserin synkempää tarjontaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 13.07.2008

TOB - Dance with a devil
Hienosti soitettu perusrok tekee hyvää sydämelle. Homma toimii varman oloisesti ja uskottava rok-laulanta sekä huimat soolot antavat potkua esitykselle. Joo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Dehumanized 28.07.2008

Denyall - Dehumanized
Tämän bändin esikuvat kuuluvat soitossa. Mukavaa lyyristä metallia, jossa komeat kitarasoundit ja laulajan herkkä ääni muodostavat keskenään jännittävän kontrastin. Tulevaisuuden muusikoita selvästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental) 31.07.2008

Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental)
Komeat sellosoundit, itsekin jos jostain löytäisin vastaavat niin käyttöä olisi. Muutenkin koneäänimaailma on puhdas ja tasapainoinen, vaikkakin hieman steriili. Mukavaa fiilistelyä, mutta sävellysharjoituksia kannattaa vielä jatkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pätkä työstä 30.07.2008

Lepakkotiimi - Pätkä työstä
Hienot alan soundit on saatu aikaiseksi tähän biisiin, joka nytkähtää komeasti käyntiin ja rullaa loppuun asti kiinnostavasti. Räpäytyksessä on hyvä rytmitys ja kunnon biittikin on kehitetty taustalle. Tulevaisuutta varmaan löytyy...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 20.07.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Tämähän voisi olla jonkun 80-luvun hieman vakavamman TV-sarjan tunnari. Taidokkaan oloista soitantaa ja sounditkin ovat kohdillaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Merelle Luotu 21.07.2008

Lumeuni - Merelle Luotu
Mukavaa tasapainoista soitantaa ja tapailua. Eri instrumenttisoundeja on hyvä testailla ja kokeilla miten ne sopivat yhteen. Kun melodioita vielä lisätään esitykseen, niin sieltä niitä valmiita kappaleita pikkuhiljaa rupeaa tulemaan. Kannattaa jatkaa kehittelyä ja kokeilua...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Punainen maailma 29.01.2009

Moukka - Punainen maailma
Komeaa kotimaista metallia ja mikä parasta, suomeksi laulettuna. Soitto on varman tuntuista mutta varsinkin laulajan ääni on mahtavan karu. Mikserin vokalistit ovat kyllä nousseet tasoltaan monta pykälää vuosien saatossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 20.07.2008

Moukka - Aion
Jaha, lisää tykitystä. Tämähän on komea biisi, jotenkin ylevä. Laulajan jylhä laulu ja tiukka rummutus luovat komean ytimen esitykselle. Mutta ne kitarasoundit, olivatpa kerrassaan upeat, täysin kansainvälistä luokkaa. Genressään kybän arvoinen pläjäys.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 21.07.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
Hyvä perusrokjysäytys. Soundit ovat parantuneet aikaisemmasta ja soittokin on tarkkaa. Taidokasta touhua kaiken kaikkiaan. Ongelmana tässä on oma henkilökohtainen asenteeni, koska pidän Sunrise Aveneuta Suomen tylsimpänä rok-bändinä ja tämä esitys lähestyi uhkaavasti kyseisen bändin tuotantoa. Onneksi omaa potkua kuitenkin löytyi tarpeeksi esittäjältä eli toivoa on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - AWASH 29.07.2008

electrichaos - AWASH
Hyvältä kuulostava klassinen elektrobiisi. Teema ja riffit kantavat pitkälle ja soundit ovat kohdillaan. Mutta yhtä jäin kaipaamaan, nimittäin biittiä. Ymmärrän ettei se välttämättä kuulu tyylilajiin, mutta itselleni rytmi ja poljento ovat kaikki kaikessa ja tästä kappaleesta mielelläni kuulisin version iskevän poljennon kera.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau 30.07.2008

Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau
Tämähän varsinainen sinfonia on, Mikserin pisimpiä biisejä varmaan. Alun hienosti vinksahtanut Woodstock-sooloilu on esityksen helmi, loppu meneekin taas Resilarin piikkiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau 27.07.2008

Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau
Kova yskä on pitänyt olla kun Resilaria on näin paljon mennyt. Kaikkea jännittävää pään sisältä avaruudesta löytyy kun oikein etsii, tutkimusmatkailuahan tämä on selvästi. Parasta on ettei passia tarvita...

Kommentti kappaleesta Kuuntele OffBlast - Marie Celeste 03.08.2008

OffBlast - Marie Celeste
Omaperäinen kappale, jossa havaittavissa tarinan kertomista ja tulkintaa. Tämähän on oikeastaan kuulokuva. Esityksestä tulee mieleen 70-luvun maalailevat progebändit. Hyvä esitys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the lumi experiment - holik 05.08.2008

the lumi experiment - holik
Symppis biisi. Rauhoittava ja harmiton peruskomppi rullaa letkeästi taustalla kun Beck-henkinen ystävällissävyinen laulanta pitää esityksen mielenkiintoisena aina loppuun asti. Omassa sarjassaan varsin hyvä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Kansanmurhakomissio 30.07.2008

Raiwo - Kansanmurhakomissio
Suomirockin vaihtoehtobändit nousevat mieleen biisin alkua kuunnellessa mutta juoni muuttuukin tarinan edetessä. Kappaleen erilaisista osioista oma suosikkini on noin +/- 2 min kohdalla tuleva rokahtava väliosa, jossa taustalla kilkuttaa Raw Power-tyyppinen piano. Loppu on kelvollista nostattelua, mutta humiseva ravintolaurkumainen synasoundi ei oikein istu kokonaisuuteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - Kingdom 29.07.2008

Trident - Kingdom
Metallijuna jyskyttää komeasti. Hyvät soundit, jyräävät kitarat ja sujuva soitto ryydittävät esitystä. Olisin ehkä kaivannut lisää variaatiota ja elävyyttä biisiin, taukoja, hiljaisia osia tai jotain, mutta upposipa kuitenkin. Erityismaininta hienosta visuaalisesta ilmeestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 20.07.2008

Piecemaker - Words Inside
Jännittävä kombinaatio kasarirokkia, Santana-tyyppistä jazzahtavaakin soitantaa ja perinteistä heavy-laulua. Kaikesta kuulee että soittajat ovat osaavia ja pitävät musiikin teosta. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 29.01.2009

Fatal Frame - Quiet Lights
Erikoinen hauraan harsomainen miksaus luo outoa tunnelmaa. Komea esitys tämäkin mutta kyllä Diffusion vie voiton meikäläisen päässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - 1 4 29.07.2008

Love Factory - 1 4
Herkkä ja harmoninen kappale, jossa Noel Gallagher-tyyppisiä kitarakuvioita. Haluttu tunnelma on kyllä saavutettu, mutta ehkä hieman enemmän vaihtelua kaipaisin melodiakulkuun. Tähän sopisi muuten herkkä laulanta päälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Risto Leinonen group - Ei sanaakaan 29.07.2008

Risto Leinonen group - Ei sanaakaan
Piristävää vaihtelua Mikserin metallitulvan välissä. Sympaattinen esitys, jossa yhdistyy amatöörimäinen kotikutoisuus sekä kypsä näkemys omasta asiasta ammattitaitoisen varmasti esitettynä. Heikki Salomaiselle laululle plussaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geremys Junction - Darlinston 29.07.2008

Geremys Junction - Darlinston
Ilmavaa ja miellyttävää soitantaa ja sooloilua vanhan ajan tyylillä. Kitarat puhelivat mukavasti ja taustat oli tehty kunnolla. Mikähän drumkit oli kyseessä kun rummutkin soivat noin hyvin?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polar Ends - Ghost 28.07.2008

Polar Ends - Ghost
Rauhallisempi osio kolahti kovaa, ilmeikäs kitarointi, mukava laulu ja ehyt kokonaisuus tuntuivat hyvältä. Vauhdikkaampi puoli ei oikein uponnut meikäläiseen, piti kai olla rankkaa, mutta ehkä puolirankoista soundeista johtuen esitys ei noussut ansaitsemalleen tasolle, vaan jäi jonnekin tylsän Sunrise Aveneun kohdalle. Lupa odottaa hyvää tuotantoa jatkossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polar Ends - Ghost 28.07.2008

Polar Ends - Ghost
Rauhallisempi osio kolahti kovaa, ilmeikäs kitarointi, mukava laulu ja ehyt kokonaisuus tuntuivat hyvältä. Vauhdikkaampi puoli ei oikein uponnut meikäläiseen, piti kai olla rankkaa, mutta ehkä puolirankoista soundeista johtuen esitys ei noussut ansaitsemalleen tasolle, vaan jäi jonnekin tylsän Sunrise Aveneun kohdalle. Lupa odottaa hyvää tuotantoa jatkossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veiled by dusk - The Blind Moment 04.08.2008

Veiled by dusk - The Blind Moment
Sopivan pituinen ja hieman haikea pala rauhallista kitarointia. Kappale on ohi kiitävä tunnelmakuva, joka tulee ja menee, mutta jättää ehkä kuitenkin pienen jäljen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Retarted 31.07.2008

Cruel Persuations - Retarted
Sopivan epävireistä ja raakaa autotallirokkia Stoogesin malliin, vähän kuin känninen Hellacopters tai Backyard Babes. Livenä, baarissa ja hyvällä äänentoistolla soitettuna tämä voisi olla iskevä kokemus, energiaa tuntuu riittävän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Närhen Värkki - Oman kullan ylistys 04.08.2008

Närhen Värkki - Oman kullan ylistys
Omintakeista kansanmusiikkia, joka piristää sateista päivää kummasti. Tunnelma on mainio ja voisi kuvitella tällaisen kolahtavan missä tahansa baarissa, eikä tietysti vähiten ravintola Pelimannin terassilla festareiden aikaan. Eli jos ette ole vielä olleet, niin Kaustisille vaan ensi kesänä tai oikeastaan mihin vaan. Soittovehkeitä ei taida olla kovin montaa rekkalastillista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 28.07.2008

KATARA - Minä olen tie
Idearikasta ja kulkevaa soitantaa hyvillä soundeilla höystettynä. Omaan makuuni ehkä turhan dramaattiset sanat, mutta tässä on kuitenkin joku mukava juttu, mitä ei voi eritellä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Koulubileet loppuu 03.08.2008

FEL - Koulubileet loppuu
Irrotan esityksen mielessäni muistoviitteistä ja keskityn itse musiikkiin. Tämähän on biisinä alkuun päästyään varsin kekseliään oloista ja eloisasti pulpahtelevaa transsua. Oma suosikkikohtani on noin 2:35 alkava osuus, joka nousee hienon kuuloiseksi teknorevittelyksi. Hyvä. Erillinen loppuosa on niin irrallinen klippi, etten siihen puutu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Hic sunt diabolos (There are devils here) 04.08.2008

WRATHAGE - Hic sunt diabolos (There are devils here)
Vahva ja varma esitys, johon itse toivoisin hieman rullaavuutta lisää. Komeasti oman näköistä musiikkia, jossa tosin voi havaita "Systemin" positiivista vaikutusta. Metalliversio Sielun Veljistä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Crown of Briar 29.07.2008

Beautiful Betrayal - Crown of Briar
Hyvin soitettua ja miksattua metallia. Laulajalla on mielenkiintoinen ääni, hieman kuin metalliversio Gwen Stefanista. Vaikka itse pidän enemmän Jyvässeudun bändeissä esim. Tammiyön Kilta-tyyppisistä esittäjistä, niin jotain persoonallista ja mukavaa tässäkin oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SudenHetki - Master of death 05.08.2008

SudenHetki - Master of death
Tuomiopäivän rikinkatkuista metallia. Soundit ovat kohdallaan ja örinä on klassista, tosin ei kauhean omaperäistä - örinää. Parasta biisissä on jännittävä tunnelma, joka osin syntyy etäisesti humisevasta synaurusta ja hieman utuisesta miksauksesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 20.07.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Kunnianhimoista ja kumartamatonta metallia. Örinäpuoli kuulosti aika perinteiseltä mutta soitossa oli variaatioita ja vaihtelua vaikka muille jakaa, loppuosassa mentiin jopa jazzahtavalle puolelle. Idearikas esitys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 13.07.2008

Kalashnikov - Sherpa
Erikoinen hipahtava sekoitus, jossa vivahteita suomi-britti-indie-yms-popista. Laulajan omintakeinen soundi nosti biisiä heti luokkaa ylemmäksi. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Life Depraved - Life Resigned 03.08.2008

Life Depraved - Life Resigned
Muhevat bassosoundit hellivät kuulijan korvaa heti aluksi. Raskaus lisääntyy biisin edetessä ja varsinainen doom-tunnelma käynnistyy laulannan alkaessa. Esitys on jännittävä yhdistelmä melankolista ja herkkää metallia sekä karua örinää. Lisää kontrastia antaa välillä kuultava hentoinen lauluosuus. Mielenkiintoista...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 31.07.2008

Loudrunner - Loudrunner
Hyvin soitettu ja äänitetty esitys, jossa on selvästi esillä vanhemman heavyn vaikutteita. Pintaan miksatut tuplakitarat soivat hienosti ja muutenkin koko soitto on tarkkaa. Laulupuoleen kannattaisi ehkä keksiä elävöitystä ja jippoja tai ottaa peräti lisälaulaja kehiin. Sitten tulee oikein hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 01.08.2008

Pääoma - Yövieras
Tätä vaikeasti lokeroitavaa musiikkityyliä kuuli aikoinaan paljon rokin SM-kisoissa, aika monella soittajalla oli päässään silloin itsekudottu "niippapipo". Yritän unohtaa nämä assosiaatiot ja kuunnella neutraalisti esitystä. Itse asiassa kappale on aika kunnianhimoinen tekele, sanomaa ja soittotaitoa sekö näkemystä piisaa. Laulajalla oli äänessä virtaa, mutta kaipaisin siihen lisää sävyjä ja tunnetta, muuten homma menee liikaa huutamiseksi. Kielivalinnasta plusaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 28.07.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Erkoinen miksaus, vaikka tempo on nopea ja genrenä metalli niin kokonaisuus on hyvin rauhallinen, jopa vaisu. Sinänsä tällainen piirre tekee kappaleesta helpommin kuunneltavamman ja biisi soi varmaan hyvin erilaisissa vehkeissä kun ei ole hurjasti ylä- eikä alapäätä eikä säröjä yms. Kaikkiaan tämä oli varma esitys ja laulajalla oli miellyttävä ääni. Odotellaan hieman jännittävämpää sävellystä, taitoa tuntuu olevan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 30.07.2008

DIVARi - Taivaisiin
Tässäpä rullaavaa ja muhevaa perusrokkia, jota Mikserissä harvemmin kuulee. Vaikka soitto on tarkkaa ja miksaus ainakin minun korvaani hyvä ellei loistava, niin tietty rentous on saatu esityksessä säilymään. Kaikki osat ovat kohdallaan ja uruista vielä lisäplussa. Tämän genren oma ehdoton suosikkini on 38 specialin Hold on Loosely ja koska Taivaisiin-biisi liippaa läheltä niin ysi irtoaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flies Around The Light - Ghost in the Machine 31.07.2008

Flies Around The Light - Ghost in the Machine
Raikas rokpop-biisi, jossa liikutaan jossain Manchesterin ja Joensuun torin välillä. Soitto on tarkkaa ja iskevää, melodia miellyttävä, mutta laulajan ääni on kuitenkin esityksen ykkönen. Tyylilajiin hienosti sopiva Morrissey-tyyppinen julistava laulanta iski täysillä. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - A Picture 01.08.2008

Above Sanity - A Picture
Tätä voisi kuunnella mainiosti a capella-versiona, niin hienoa laulu on. Soittokin on mukiin menevää, mutta suoraan sanottuna (ainakin omilla laitteillani) taustojen miksaus kuulostaa aika hirveältä, lattealta ja kylmältä, ikään kuin kaikki lämpö ja muhevuus olisi kuivatettu soundeista pois. Oikeat asiat ovat kuitenkin kunnossa eli soitto, laulu, sävellys ja henki. Muu korjaantuu nappuloita vääntelemällä jos on tarvis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Under the Total Control 31.07.2008

Dreamcase - Under the Total Control
Rauhallista konesoitantaa ja sounditapailua. Aika monta instrumenttia ja ääntä on finaaliin löytynyt. Ilmavan esityksen parasta antia oli omaääninen laulu, sitä kannattaisi viljellä jatkossa enemmänkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Time After Us 04.08.2008

Thego - Time After Us
Ilmavasti soiva ja hyvin miksattu kappale, jonka sympaattinen tunnelma vie jonnekin brittiläiselle 90-luvulle ja ehkä jopa aina Boomtown Ratseihin asti. Kaunis haikea sävelmä ja etenkin laulajan hieno Jarvis Cockermainen ääni muodostavat paketin, joka tehosi ainakin minuun. Mikserin britti-genren ehdotonta huippua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - God is a Coward 01.08.2008

Out of Tune - God is a Coward
Lennokasta perusmenoa, vähän kuin liian nopeasti soitettua Hanoi Rocksia, aina laulajan ääntä myöten. Punk-soundit ovat kohdillaan ja biisin pituuskin genrelle ominainen. Kappaleessa on myös harvinaisuus, jota itse en ole juuri koskaan punk-biiseissä aikaisemmin kuullut, nimittäin melodinen kitarasoolo. Kehittyykö punk?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - LIKE COCONUTS 15.12.2007

Mahan - onemanband - LIKE COCONUTS
Jaha, Nazareth on viimeinkin saanut uuden laulajan. Hyvä niin, tämähän kuulostaa paremmalta kuin vanha. Vaikka biisi on hyvä, niin laulajan persoonallinen tatsi nostaa esityksen astetta korkealle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja 14.12.2007

Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja
Jännittävää soitantaa jota hieman häiritsee tietty ohjelmoinnin maku, ei vaan mekanisoinnin maku. Kuulostaa kuin soittimet soittaisivat randomina itsestään melodioita ja kuvioita. Ehkä tämä on myös esityksen vahvuus. Synteettinen soittorasia - siitä on kysymys!

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 14.12.2007

ranca - Ihmisen Laulu
Uutta Suomi-rockia, joka tuntuu olevan katoamassa sukupuuttoon. Vahva ja ilmeikäs tulkinta, soittajat osaavat hommansa ja kaivattua yllätyksellisyyttäkin löytyy kun biisi lähtee hieman värittömän alun jälkeen käyntiin. Lisäpointsit hyvälle laulajalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surrealistic Space orchestral - Aika 05.12.2007

Surrealistic Space orchestral - Aika
Jaa tämä sankari taas. No mikä ettei, tunnelmallista ja vähän outoa synakiipparifiilistelyä. Kyllä se tästä. Kunniamaininta Mikserigrafiikalle. Pallot, soikiot ja keltainen väri ovat suosikkejani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Musta kissa 30.11.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Musta kissa
Tämä ei oikein purrut, vaikka genrekin on ok. Kuuntelin varmuuden vuoksi Go Go Girlin ja se innosti jo enemmän. Hyvä bändi, mutta tämä esitys oli täytebiisi, siis vain minun mielestäni. Mutta Setzer-henkinen kitarointi kyllä kolahti, joo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Medication 04.08.2008

Mind Factory - Medication
Vahvaa ja tunnelmallista metallia kauniin haltijan ja ruman örkin (mielikuvia siis) esittämänä. Sävellys erottui edukseen, soitto oli varman tuntuista mutta aika tavanomaista. Esityksen sydän oli ehdottomasti naislaulajan puhdas ja somasti Banglesmainen ääni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - TRULY CHRISTMAS BLUES 22.11.2007

Mahan - onemanband - TRULY CHRISTMAS BLUES
Tällainen rauhallinen blues luo jopa Joulun tunnelmaa ja sopii yllättävän hyvin Joulun aikaan. Hyvin soitettu, hyvin lauloitettu ja hyvin nauhoitettu. Jälleen harmoninen esitys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xiuhcotal - Abscessus cerebri 25.11.2007

Xiuhcotal - Abscessus cerebri
Vaisun syntikka-alustuksen jälkeen biisi rävähti reippaasti käyntiin. Pianon soitosta ja soundeista iso plussa. Piano tuo ryhtiä koko esitykseen. Muu soitanta oli hieman kaukana taustalla, mutta toimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Fucking Fuck 22.11.2007

Court of Wolves - Fucking Fuck
Tässäpa oiva myöhempien aikojen Motörhead. Nopeasta tutannosta huolimatta tai siita johtuen täysin kelvollinen ja kuunneltava vaihtoehtometallibiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - i watch 21.11.2007

Disco-Elvis - i watch
Vilpitöntä kasarisyntikkapoppia nykyajan soundeilla, totta mooses. Tämä kuulostaa kuin OMD:n laulaja olisi siirtynyt Human Leaguen riveihin, paitsi että musiikki on komeampaa. Tykkäsin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix) 14.12.2007

TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix)
Nyt on paha hetki arvostella konemusiikkia kun kuuntelin juuri mielettömän hyvän Daft Punkin live-levyn. No, soundit ovat mukavan puhtoiset ja kevyet. Haikea Das Boot-/ Keskiyön pikajuna-tyyppinen melodiarakenne puree minuun aina. Jotenkin jalostunutta tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 13.11.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
No onhan vääntöä. Progemaiset rytminvaihdokset ja yllätyksellisyys antavat potkua biisille. Tämä voisi toimia jossain bileissä musiikkitarjontaa ryhdittämässä, voisipa tämä herättää sammuneet juhlijatkin tai naapurit ainakin. Piristävä poikkeus metallikenttään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell? 25.11.2007

Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell?
Meno ja rytistys toimivat jälleen mutta ratikkabiisiin verrattuna jotain jäi uupumaan. Kovaa ja taidokkaasti mentiin alusta loppuun mutta itse kappale ei kauhesti nyt sytyttänyt, ei jäänyt päähän. Hyvä bändi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 31.07.2008

VPA - Kanssamatkaaja
Herkkä ja sympaattisen kotikutoinen versio Dingosta. Pienimuotoisuus luo jotenkin vilpittömän vaikutelman tässä biisissä. Rauhoituin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma 14.11.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma
Tämä on jälleen sitä itteensä. Tekeepä taas pitkästä aikaa hyvää ottaa annos RRP:ia. Iskevä kertsi tuo biisiin hittipotentiaalia. Tuttua mutta ei turvallista. Biisistä 9 pointsia ja musiikkiurasta yksi lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 18.11.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Mainion ajankohtainen veto näin Ganes-leffaakin ajatellen. Soundimaailma on jostain I´m gonna rollin suunnalta ja sovitus ehtaa Alwari Tuohitorvea, tosin täytyy sanoaa että kuuntelen tämä laulajan upeaa naisrock-ääntä paljon mielummin kuin Mika Sundqvistia. Joo. Korva lepää kunnon perusrokissa useiden teknoesitysten jälkeen, kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - King of Exile 19.11.2007

Mustaruhtinas - King of Exile
Riehakasta rämistelyä totta vie. Ainakin esittäjiltä lähtee paineet kun tätä biisiä soittaa, kuuntelijoille voi tosin käydä päinvastoin. Soundit on hyvät mutta soitto hajoaa välillä jonnenkin pitkin pientareita. Plussaa lopun hitaalle osuudelle, joka voisi tulla jo hieman aikaisemmin, biisikin lyhenisi jämäkämmäksi. Asennetta löytyy esittäjiltä tämän genren musiikkiin roppakaupalla. joo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - RUMOURS 14.11.2007

Mahan - onemanband - RUMOURS
Tämähän on hyvä biisi. Soitto toimii, kuten monessa muussakin Mikserin esityksessä, mutta biisin nostaa omalle tasolleen komea sävellys ja hieno laulanta varsinkin kertseissä. Hieman tunkkaiset soundit eivät juuri haittaa. Havaittavissa etäistä sukulaisuutta jonnekin The Whon suuntaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 08.11.2007

Marccus - Liar
Tasapainoinen ja viihteellinen esitys miksausta myöten. Kertsit pelaa hienosti ja kitara soi ilmavasti. Urkusoundista pidin myös.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Bear in New York 21.11.2007

Project Peter - Bear in New York
Karhu kävelee koskettimilla, joo. Aika improvisaatiota, mutta ei se mitään, sitä paitsi karhu on symppis eläin, kunhan se ei tule marjametsässä vastaan. Tai sienimetsässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään 19.11.2007

J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään
Harvoin kuulee näin vilpitöntä esitystä, tästä on diivailu kaukana. Jännittävät soundit ja hyvä melodia vie kappaletta eteenpäin. Tunnelmaltaan mukavalla tavalla 70-lukulainen Suomi-pop-kappale.
8

Sivu: 1 2 3 4 5