Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 64 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Neoptera 16.06.2009

Sulauma - Neoptera
Ei voi muutakun sanoa että onpas hieno meininki. Tunnelma tempaa mukaansa välittömästi alusta lähtien. Rummut mäiskivät omaa rikkonaista rytmiään ja maukas basso täytteenä natsaa kuin nyrkki otsaan. Taustamölinät, -pölinät ja -kolinat luovat oman maailmansa taustalle mutta silti kokonaiskuva säilyy luonnottoman ehjänä. Ei voi muuta sanoa kuin oivaltava, luova ja muutenkin helvetin hyvä biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lunar Vegetarian - Psychic wave 31.03.2009

Lunar Vegetarian - Psychic wave
Kylläpäs lähtee nakisti liikkeelle tämä biisi. Bassolinja junnaa makoisasti efektien sun muiden pörinöiden saattelemana. Itseeni uppoaa kyllä totaalisesti tämmöinen yhdistelmä hallittuja melodioita ja rankempaa menoa. Ehdottomasti tarvii kyllä antaa suuret plussat taustaefekteille. Biisi lämmittää sydäntä kaiken maailman pikkukikkailuillaan ja vaihtelua on juuri sopivasti. Täytyy kyllä sanoa että tässä biisissä kaikki natsaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Distant Reality 31.03.2009

MKDELTA - Distant Reality
Omasta viime deltasta onkin aikaa. Soundi on ihan mukavan kuuloista säröpörinää niinkuin ennenkin. Rumpukuviot maukkaita ja koukuttavia vaikka ehkä vähän variaatioita ja kikkailuja kaipaisivatkin. Tuo ruvelle vedetty voksuilu on omasta mielestäni aina hauskan kuuloista. Jotenkin tästä tulee mieleeni vanhan kunnon retro 3d mäiskeet kuten doom mikä sinällään on hieno asia. Biisistä jää kuitenkin uupumaan se lopullinen koukku joka jättäisi jälkensä tuonne mielen sopukoihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Byproduct - Satellite 09.03.2009

Byproduct - Satellite
Hehe c64 musan ystävänä tämä biisi kolahtaa komeasti. Mukava yhdistelmä moderninmpaa otetta sekoitettuna perinteiseen chippi pörinään. Melodiat mukavan retroja sekä iskeviä. Kaikki saundit sekoittuvat hienosti keskenään nannaksi kokonaisuudeksi klassikkosidien tyyliin jota tulee kuunneltua koneelta varmasti myöhemminkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SixdotZero - In the center of life is death 25.06.2008

SixdotZero - In the center of life is death
Tunnelman luonti alkaa hienosti jo alusta lähtien ja ammattimaisen kuuloinen ote jatkuu läpi koko biisin. Äänimaailma on suht monipuolinen ja melodiat hieman sekavia mutta se taitaa osittain kuulua genreen, en hirveämmin psykeen ole perehtynyt vaikka menetteleekin. 5 minuutin kohdalla meininki vaihtuu sitten aivan totaalisesti eri biisiksi, vaihdos voisi olla sujuvampi sen verran radikaalisti tuo meno vaihtuu. Kymmenen minuutin kuuntelusession jälkeen täytyy sanoa että en oikein päässyt missään kohtaa kappaleen sisälle. Aivan lopussa meno lähenteli jo omaa musiikkimakua enemmän. Mieleeni biisi jäi jotenkin tasapaksuna rallatuksena ensimmäiset viisi minuuttia ja seuraavat 5 minuuttia jokseenkin sekavana pyörityksenä. Ehkä psyketrance ei sitten ole minun alaani :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lunastral - Artteus Passio 21.04.2008

Lunastral - Artteus Passio
Täytyy sanoa että mielenkiintoinen kipale. Teknillisesti ja soundillisesti melko perushuttua ja monenlaisia tunnelmallisia efektejä jäin kaipaamaan. Kikki kuulostaa omaan korvaani melko löysältä. Melodia on kuitenkin iskevä ja breakbeat osuus lämmitti mieltäni kovasti. Luovuutta ja omaperäisyyttä vaan rohkeasti lisää äänimaailmaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele QuantumPlay - Beyond Space 17.01.2008

QuantumPlay - Beyond Space
Pari sanaa kuvaavat hienosti tätä biisiä; eräänlainen psykedeelisyys, luovuus ja meno. Bassolinja on mielestäni erittäin onnistunut ja harmonia soundien välillä on jotain aivan käsittämätöntä. Leijaileva tunnelma yhdistettynä sopivaan rytmiin on mielestäni progressiivisen trancen parasta aatelia ja tämä biisi on juuri sitä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rauschenmaschine - Apophis 2036 05.03.2008

Rauschenmaschine - Apophis 2036
Aivan loistavaa. Nimen nähdessäni naurahdin äänen, maata kohti syöksevä asteroidi ennustuksena vuosi 2036. Nimen perusteella biisissä saisi oman näkemykseni mukaan olla dramaattisempi meininki. Kuitenkin erittäin tunnelmallinen kappale ja jotakin synkkää tässä kuitenkin on, etenkin nuo rummut luovat vähän dramatiikkaa biisiin. Tuo melodia soundi on loistava, samoin taustalla pyörivät efektit. Biisi on sanoinkuvaamattoman hieno scifi pläjäys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele QuantumPlay - Syana Coralis 15.09.2007

QuantumPlay - Syana Coralis
Tekninesti ehdottomasti paras biisi tähän mennessä. Hienoa tunnelmointia ja perkussiot ovat jälleen mahtavia. Äänimaailma on muutenkin hallittuja kaikki soundit sopivat hienosti yhteen. Yllättävää kuitenkin on että vaikka synkemmällä menolla biisi alkaakin niin puolenvälin paikkeilla biisi osoittautuukin iloiseksi rallatukseksi. kokonaisuudessaan leppoisa tunnelmointi biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele QuantumPlay - 2007 09.09.2007

QuantumPlay - 2007
perkussiot on kyllä mahtavan kuuloisia. Bassolinja on todella rouhean kuuloinen mutta jotenkin se tuntuu hukuttavan muut soundit alleen. Ehkä hieman hallitummalla miksauksella muutkin rakenteet olisi saanut paremmin esille. Tunnelma nousee tasaiseen tahtiin ja meno yltyy mukavasti. Suvannon padi on hienon rauhallisen kuuloinen, mutta melodiaan kaipaisin ehkä enemmän ylätaajuuksia mukaan kun vähän tunkkaisen kuuloinen on. Hienoja oivalluksia ja kiinnostavia soundeja mutta miksauksen laatu rokottaa hieman.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QuantumPlay - Curve 11.08.2007

QuantumPlay - Curve
Intro on erittäin mukaansa tempaava ja äänimaailma houkuttelee jatkamaan kuuntelua. Loistavaa menoa. Tuo saha soundi kuulostaa vähän häiritsevänkin tukkoiselta. Samalla menolla jatkuu ja tunnelma nousee hienosti tasaiseen tahtiin. Ehkä basso linjaa olisi voinut hieman enemmän tuoda esille tai vääntää joku rapeampi basso soundi. Hyvää tunnelmallista progea, taidanpa faniutua :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - bold300 24.06.2007

teknokonnektion - bold300
Uuh, kylläpäs on maukas meno tässä kipaleessa. Tasaista heilumis jumitus musiikkia suoraan klubille. Mahtava biisi. Täytyy sanoa että toimii kyllä. Teknisessä puolessa mitään eritysempää valitettavaa löydy. Ehkä haitsut hieman liian kovalla. Menipä mun mikseri listalle muiden jumitushittien joukkoon :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele skelic - the unstable element 30.04.2007

skelic - the unstable element
jumankauta kun on jykevät soundit. Basso tärähtää korvaan hienolla massiivisella meiningillä. Rummut kuulostavat hienoilta energisiltä mutta silti perinteisellä drum n bass tavalla. Kiva kokeilunomainen ja leikkimielinen meininki. Hienoja oivalluksia ja mahtavia kikkailuja. Luova ja loistava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rauschenmaschine - Predator Colony 29.04.2007

Rauschenmaschine - Predator Colony
Aivan _loistavaa_. Ääni efekteille täydet plussat. Äänimaailma erittäin painostava ja tunnelmallinen. Tuo kikki on tosin ehkä mielestäni mauton tähän biisiin. Mahtavaa meininkiä. Jos nyt jotain huonoa sanottavaa tarvii kaivaa niin soundit ehkä hieman tukkoiset.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biowaste - Wasted 25.04.2007

Biowaste - Wasted
Jännä alku. Intro kyllä vie mennessään melko mukavasti. Sopisi hyvin johonkin rave klubille, vastaavalle. Soundillisesti varmasti parannettavaa löytyisi mutta täytyy sanoa että tässä on asennetta ja menoa. Kikki kaipaisi hieman lisää munaa kun tuntuu tuonne totaalisesti hukkuvan. Kyllä joskus on vain myönnettävä että yksinkertainen on kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - untitled 22.04.2007

Fea - untitled
Vanhana progressive/tunnelma trancen ystävänä tämä iskee kyllä kovaa. Itse olisin ehkä kikille antanut hieman enemmän munaa mutta tuo ei menoa haittaa. Kaikensorttiset tausta äänet ovat todellista nannaa korville ja tunnelma on rauhallisen kaunis. Erittäin maltillisen kuuloista materiaali noiden rankempien mättöjen jälkeen. Hieno biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Byproduct - Vector 21.04.2007

Byproduct - Vector
Saatana kyllä on hieno meininki tässä biisissä. Intro heittää biisin liikkeelle petollisen rauhallisella meiningillä. Soundit ovat täyttä nannaa korville, etenkin tuo acidin tyyppinen linja. Biisin energia on ihailtavaa ja meno on käsin kosketeltavaa. Ei voi muuta sanoa kuin että jatka samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kemikal - 03 AM 20.03.2007

kemikal - 03 AM
Hienot rauhalliset soundit. Basso mielestäni ehkä kaipaisi vähän lisää munaa ja mietin että miltä se mahtaisi kuulostaa oktaavin alempana. Ehkä rohkeammin vielä esille tuota bassoa. Rummut lätkivät perinteisen oloisesti, ihan jeppis soundeilla. Tunnelmaa on onnistuttu luomaan kivasti. Rauhallista ja tunnelmallista dnb mäiskettä. Onnistunut kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outgate - Take Me Back (2007 edit) 04.05.2007

Outgate - Take Me Back (2007 edit)
Aijai kyllä on nannaa. Fiilistely proge pumppausta mitä suurimmassa määrin. Loistava tunnelman luonti ja kyllä laittaa jalankin liikkeelle. Tasaista hienoa fiilistelyä alusta loppuun. Mahtavaa menoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - When The Student Is Ready, The Mushroom Appears 31.01.2007

BabylonDubProject - When The Student Is Ready, The Mushroom Appears
Kiva synkemmän oloinen tunnelma. Tausta äänet kaipaavat leveyttä ja massiivisuutta enemmän. Komppi on hieno ja omaperäinen, jotakin efektiä voisi kuitenkin lisätä. Joidenkin soundien panorointi ei ihan ole mielestäni kohdallaan. Melodiat tuovat valoa muuten synkän oloiseen tunnelmaan. Kitara on hyvä idea, mutta ei mielestäni oikein sovi biisin yleiskuvaan. Kokonaisuudessaan mukavaa leijuntaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Sounds like a remix 29.01.2007

D-Vision Oldies - Sounds like a remix
Ensivaikutelma biisistä on ammattimaisen kuuloinen. Basso soundi on todella puhdas. Biisi etenee leijailevissa tunnelmissa ja klubi fiilis kuuluu koko biisin ajan. Ei tästä biisistä mitään huonoa sanottavaa kyllä saa löydettyä vaikka kuinka kaivaisi. Ääääärimmäisen iso plussa miksaukselle, joka kuulostaa aivan totaalisen ammattimaiselta. Harvemmin näin hyvin miksattua biisiä tulee mikserissä vastaan. Biisin juoni ja koukutus ehkä jää hieman lötköksi mutta toteutus on silti 10 arvoinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 28.03.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Hieno kitara riffi junttaa biisin liikkeelle. Meininki on käsin kosketeltavaa ja ammattimainen ote kuuluu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - chips for mega man 14.03.2007

D Fast - chips for mega man
Hehheh, eksyinpä tänne sivulle ja sana megaman iski silmään heti. Itse olin fanaattinen megaman fani nintendo aikoina ja musiikit olivat siinä pelisä sitä jotain. hienosti olet säilyttänyt mega manin tunnelman ja meiningin. Biisi on kerrassaan loistava ja sanoisin jopa taidetta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 28.03.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Juupa juu. Biisissä on asennetta ja yritystä aivan selvästi. Itse treenaisin kyllä laulua vielä lisää. En tiedä eipä oikeen kolahtanut tuo vokalisointi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jinx - Meine Kindheit 1945 25.02.2007

Jinx - Meine Kindheit 1945
Ihan jees leijuntaa ja tunnelma on onnistuttu luomaan kiitettävän hienosti. Soundit ovat hienoksi hiottuja. Piano sopii tunnelmaan loistavasti ja kaikenmaailman efekti häspäkät ansaitsevat täydet pointsit. Ehdottomasti ammattimaista ja loistavaa työtä! Täydellistä leijuntaa joka saa tunnelman nousemaan kattoon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 28.03.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Hieno meininki. Hyvä miksaus ja soundit hienosti tasapainossa. Omaperäisyydestä plussaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ToxicSound - The Russian Beauty 18.06.2006

ToxicSound - The Russian Beauty
Alku lähtee ihan mukavasti liikkeelle. Padit kuulostavat kyllä melko ohuilta ja muutenkin soundit kaipaisivat hieman parantelua. Ideaa biisistä kyllä löytyy, mutta toteutus jää mieleen sekavana. Jotakin huippukohtaa biisi jää selvästi hakemaan, mutta sellaista ei kyllä vastaan tullut missään vaiheessa. Rumpu luuppi kaipaisi ikävästi täytettä, ehkä hieman muhkeammat hihatit ja clapit paremmin mukaan. Mutta kuten edellä jo mainitsinkin, ideaa biisillä selvästi on. Enemmän vaan hiomista ja parantelua niin kyllä se siitä lähtee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Likaiset kalsarit - Oot Mun (Masturbois Remix) 17.06.2006

Likaiset kalsarit - Oot Mun (Masturbois Remix)
Varma seuraava kesähitti. Alku lähtee mukavasti ja vie mukanaan. Äänimaailma on puhdas ja melodiat kuulostavat loistavilta. Tämän biisin kun veisi klubille niin kyllä porukkaa virtaisi tanssilattialle. Vokalitkin kuulostavat hieman paremmilta kuin ensimmäisessä versiossa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Motaatti 14.7 17.06.2006

Celluloid Dmage - Motaatti 14.7
Nyt tämän artistin biisit ovat niin ammattimaista luokkaa että mitään huonoa sanottavaa ei tunnu löytyvän. Soundit ovat erittäin loistavan kuuloisia ja äänimaailma on aivan psykedeelisen loistava. Eniten juuri tämän artistin musiikissa pidän siitä, että jokainen biisi nostattaa jonkinlaisen ihmeellisen tunnelman, joka kertakaikkiaan valtaa mielen. Jos tätäkin biisiä ruvettaisiin tutkimaan basso linjan ja melodian kulun kannalta, kyseessä olisi varsin säälittävä sekava räpellys, mutta kun huomio kiinnitetään tunnelmaan niinkuin yleensä trance/psytrance biiseissä niin eihän tälle voi muutakuin hattua nostaa! Antaisin 20 pistettä jos voisin :(
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0 01.06.2006

Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0
Biisi starttaa mukavilla saundeilla jotka pyörittävät mielikuvitusta suuntaan ja toiseen. Melodiat ovat sekavia, mutta se tässä genressä ei tuppaa häiritsemään :). Äänimaailma todellakin on aivan loistava ja minkäänlaista miinusta siitä ei yksinkertaisesti voi antaa. Suvannossa sama outo meininki jatkuu ja tunnelma muuttuu hauskasti hektisestä rauhalliseksi. Suvannon jälkeen biisin paras kohta mielestäni alkaa, ehkä alussa pyörivä sekava piipitys sopinut korvaani. Mitään huippukohtaa en biisistä valitettavasti löytänyt, mutta voin sanoa että --erittäin-- mielenkiintoinen ja ammattimaisella otteella värkätty biisi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Phantom train (short edit) 07.05.2006

Aurisgale - Phantom train (short edit)
Jännän tunteikasta musiikkia jälleen larizzan tahdissa :). Mielikuvituksellinen teksti vie taas biisiä eteenpäin ovelasti. Suoraan mieleenkolahtavaa musiikkia! Ja sitä parempaa musiikkia ei voi odottaa. Saundit ovat jälleen muhkeita, sekä omaperäisiä. Biisi tosiaan etenee kuin juna, tasaisella vauhdilla kohti päämääräänsä. Kuoro melodia kyllä ehkä kaipaisi vähän parantelua. Soundit iskevät todella napsakahti yhteen kuin juna ja kiskot ikään :P. Loistava biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Flashing 07.05.2006

Labtracks - Flashing
Vaikutteena selvästi Dallas Superstars :). Basso linja on hyvän kuuloinen ja saundi mukavan muhkea. Meno jatkuu aika letkeänä tasaisesti. Melodiakin passaa biisiin kuin nyrkki silmään. Jonkin asteista vaihtelua jäin kuitenkin odottelemaan. Pointsit saundeille ja menolle. Ihan jees biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 07.11.2005

Aurisgale - Vanishing soul
Loistavaa työtä! Erittäin mahtava esimerkki mihin psykedeeliseen trancen omaan maailmaan yksi biisi voi johtaa. Kun tunteellisuus, äänimaailma ja melodiat ovat puhtaita ja iskevät mielen syvimpiin syövereihin... olet täysin biisin omassa maailmassa, et osaa keskittyä mihinkään ympärillä olevaan, kuulet vain musiikin, vaivut kuin suloiseen uneen...tämän biisin ei halua koskaan loppuvan. Montaa biisiä en ole mikseristä löytänyt joka saattaisi minut Trancen omaan hienoon maailmaansa näin helposti ja täydellisesti. Ehdottomasti 10 pointsia tälle upealle luomukselle jonka jokaisen trancen ystävän pitäisi kokea ja tuntea itse.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVMS - Intensiteetti 10.11.2005

KVMS - Intensiteetti
Melko mielenkiintoisia soundeja omaava biisi. Intro on ihan ok. Omaperäisyyttä tästä todellakin löytyy. Kikki kaipaisi mielestäni enemmän potkua, se kun tuntuu hukkuvan muiden äänien joukkoon. Suvantokohta on ihan kiva, padit kuitenkin tuntuvat mielestäni hieman laihoilta. Tuo kiljuva nainen on ihan hyvä lisä ja oivallus joka luo ja nostaa tunnelma, plussaa sille. Biisistä loppuu hieman mielenkiintoisuus loppua kohden, ja efektejä/pieniä kikkailuja kaivattaisiin hieman. Melodiat ovat hyviä mutta jotakin uutta siltäkin puolelta kaivattaisiin lopussapäin. Omaperäisyys ja soundit plussaa, mutta ihan ysiin ei kuitenkaan riitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Chequamegon 16.11.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Chequamegon
Intro on todella vetävä ja soundit ovat mahtavat, kikki soundi voisi tosin olla hieman iskevämpi. Melodiat kuulostavat aika tavanomaisilta rakenteeltaan, mutta omaperäiset soundit tekevät biisistä mielenkiintoisen. Efektejä löytyy ihan kiitettävästi, suuri plussa joka nostaa myös mielenkiintoa. Jotakin melodista vaihtelua loppua kohden kuitenkin kaivattaisiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Kings Incorporated - Frost 01.11.2005

Three Kings Incorporated - Frost
Introon ehkä hieman potkua lisää ja omaperäisyyttä soundeihin, kovin on tutun kuuloiset reasonin soundit. Kikkikin kuulostaa ehkä hieman laiskalta ja miksaus ei ole ihan sitä parasta luokkaa. Efektejä myös kaivattaisiin lisää. Melodiat ovat kyllä hyviä ja basso linjassakin on hyvä idea. Tässä ollaan kyllä oikealla mallilla ja omistetaan oikeanlainen asenne kyseiseen musiikkilajiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele petuz - Wet (Vision 2005) 12.10.2005

petuz - Wet (Vision 2005)
erittäin mukavasti potkiva kikki. Alkumelodia on ihan mukava ja voxut ovat kyllä hyviä. Basso linja vaatisi mielestäni ehkä hieman fiksausta, mielestäni se kuuluu liikaa muiden ylitse. Efektejäkin kaivataan hieman enemmän. Melodia puolentoista minuutin jälkeen on kyllä aivan loistava! Melodioiden kannalta biisi on kyllä huippuluokkaa mutta valitettavasti efektejä ja pientä kikkailua kaivattaisiin lisää. Silti annanpa tälle ysin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Issues - Upcoming World 13.10.2005

Mind Issues - Upcoming World
Erittäin huolellista työtä. Intro on todella mahtipontinen. Juu kyllä hieman psykeäkin mukana, hienoja soundeja todellakin. Ja vaihtelua ja pientä kikkailuakin löytyy, tunnelmaan pääsee mukaan ja etenkin nuo psykesoundit sekä melodiat ovat todella hyvän kuuloisia. Taustalla pyörivät padit ovat loistavia ja melodiat yleensä hienoja. Good job.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Likaiset kalsarit - Oot Mun 08.10.2005

Likaiset kalsarit - Oot Mun
No voi huhhuh kyllä on semmosta settiä että ei paremmalla väliä. Vokalisti tarvitsisi hieman enemmän tunnetta mukaan niin tulisi kunnon fiilikset. Sanat ovat kyllä hyvät mutta kun eläytyminen jää vajaaksi se syö pisteitä. Sovitukset ovat hienosti tehtyjä ja melodiat ihan hyviä. ;E
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Ethereal Void 16.10.2005

Project Divinity - Ethereal Void
Erittäin tunteita herättävä biisi. Hieno rauhallinen tunnelma jatkuu koko biisin ajan, todella hyvää työtä. Soundit ovat mielestäni loistavia ja biisi on onnistunut todella hyvin, ehkä lisää pieniä panoroituja efektejä taustalle pyörimään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Where the Dead Lay 16.10.2005

Project Divinity - Where the Dead Lay
Nyt on kyllä tunnelman luominen onnistunut todella loistavasti! Parhaimpia ambient biisejä mitä olen kuullut. Äänimaailma kuulostaa todella huimaavalta ja soundit ovat todella kauniita ja tunteita nostattavia. Todella loistavaa työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Nagual 15.12.2006

Chronosis - Nagual
Intro pumppaa biisin hienosti käyntiin, rummut kuulostavat todella hienoilta ja taustalla pyörivä proge pumppu luo mukavan leijumis tunnelman. Soundit ovat kaiken kaikkiaan todella puhtaita ja miksaus on onnistunut hyvin. Esille tuleva square liidin tapainen melodia on mielestäni aavistuksen verran liian kovalla. Kokonaisuus on lähes täydellinen soundien osalta, mutta biisistä jää mielestäni uupumaan se koukku joka pitää biisin mielenkiinnon yllä, suvannon jälkeen olisi voinut heittää jonkun uudenlaisen kevyen melodian kehiin, jotta biisi olisi päässyt huippuunsa, mutta tämä nyt on tietenkin kuulijan korvassa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - To The Future 21.08.2005

Nectino (Vanhat) - To The Future
Biisi alkaa aika kiireellä, melodiat vaihtuvat ehkä liiankin tiuhaan tahtiin. Jotkin soundit kuulostavat hiukan ontoilta, joissakin kohtia tosin on ihan hieno ja mielenkiintoinen äänimaailma. Mukavan yhteen sopivat soundit ja paljon tavaraa upotettu pieneen aikaan, tästä olisi helposti saanut pari minuuttia pidemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 18.08.2005

Haikaus - Kuulema
Jälleen mielenkiintoisia soundeja sisältävä tuotos. Tunnelmaan pääsee ihan mukavasti mukaan. Biisi kuulostaa erittäin ammattimaiselta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 13.08.2005

Haikaus - Aailma
Ihan mielenkiintoinen luomus :P. Hienolta kuulostavia soundeja täynnä. Biisin tunnelmaan pääsee erittäin helposti mukaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Saturn @ 2025 22.08.2005

MjN - Saturn @ 2025
Erittäin -Masevat- soundit ja todella energinen tunnelma, vauhdilla eteenpäin täysi jytä päällä, se iskee minuun. Melodioihin jää heti alussa koukkuun. Rakenne on todella hyvin suunniteltu jonka johdosta biisi etenee jatkuvasti mahtavalla meiningillä. Tämä veisi mennessään jossakin klubilla täydellisesti. Loistavaa työtä. Pakko lätätä kymppi, iskee sen verran rankasti. Tämmösiä lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - The Windwalker 14.08.2005

Buddhist Warehouse Inc. - The Windwalker
Mukavan energisen lekteästi biisi lähtee liikkeelle. Hienon kuuloiset soundit. Mitään ylimääräistä säröilyä tai rätinää ei esiinny. Äänimaailma kuulostaa ihan mukavalta, taustalla pyörii jos jonkinlaista pientä. Saha melodia on ihan kivan kuuloinen aika tavanomaisen kuuloinen, mutta se sopii ihan hyvin asiaan. Hyvä, letkeä meininki jatkuu koko biisin ajan ja tunnelma pysyy mukana jatkuvasti. Mahtavaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths 12.08.2005

Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths
Tönköltä kuulostava bassokikki, siinä saisi olla enemmän potkua. Tuo kitara basso ei oikein sovi biisiin. Ihan kivoja pieniä kikkailu biisi sisältää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Magic of music 23.08.2005

Protush - Magic of music
Mahtavaa työtä. Täysi jytä päällä alusta alkaen ja suunnattomalla energialla etenevä biisi. Melodiakin kuulostaa hyvältä. Tämä biisi ei käy hetkeksikään tylsäksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - iTÄ-tURKU 12.08.2005

Mukelo - iTÄ-tURKU
Kyllä biisi lepää aika vahvasti kyllä tuon bassolinjan varassa. Ihan hienoja pikku efektejähän siinä esiintyy, itse en varsinaisesti tätä genreä kuuntele joten rakentavaa kommenttia on hieman vaikea antaa. Hienon pimeämpi tunnelma biisissä mutta lopusta löytyy hieman iloisempaa meininkiä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaudium - Such an Journey 14.07.2005

Gaudium - Such an Journey
Intro kuulostaa järisyttävän hyvältä ja massiiviselta. Soundeissa ei kyllä paljoakaan valittamista. Kaikki soundit sopivat yhteen ja kuulostavat hienoilta. Melodioille tarvitsee myös antaa pisteitä. Erittäin hyvän- ja ammattimaisen kuuloinen teos. Biisi jäi kympistä vaille niukemman laatuisen vaihtelevuuden vuoksi :/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamer - Still Dreaming 12.07.2005

Dreamer - Still Dreaming
Tunteellinen, rauhallinen intro. Mukavan kuuloiset soundit ja hienosti etenevä biisi. Ihan kuuntelemisen arvoinen ja huolella tehty tuotos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium 07.07.2005

Aurisgale - Testimonium
Aivan loistavaa kamaa. Tälläistä mikseri netissä harvemmin näkee. Haikea ja massiivinen intro vetää heti mukaansa. Bass line kuulostaa todella hyvältä ja melodiat ovat todella kauniita. Pitkä biisi mutta tylsäksi ei käy hetkeksikään. Loistavaa työtä. Tätä kun rupeaa kuuntelemaan silmät kiinni vaipuu täysin psykedeeliseen tilaan rytmin ja hienojen melodioiden sekoituksen vietäväksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Red 12.08.2005

Creepy Dölls - Red
Hehheh kivat kitara riffit. Erittäin menevää ja vauhdikasta menoa. Ihan mukavat sanoitukset heheh.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hobla! - Uhka 23.06.2005

Hobla! - Uhka
Mahtavat soundit ja erittäin vauhdikas biisi. Popittaa ihan mukavasti :D. Jalka alkaa väkisinkin vispaamaan rytmin tahdissa. *tun hyvä biisi. Jatka samalla linjalla!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twisted Storm - Dynamite 18.06.2005

Twisted Storm - Dynamite
Biisi etenee ihan mukavasti ja soundit kuulostavat hyviltä. Biisi kuitenkin hieman töksähtää mielestäni joissakin kohdissa. Kohtalaisen hyvä... 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele petuz - Supra (Vision 2005) 03.06.2005

petuz - Supra (Vision 2005)
Mahtava tarttuva melodia, sekä mukaansa vievä intro :) selvä ysi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhemmat Timerit - Kultakala 18.06.2005

Vanhemmat Timerit - Kultakala
Aivan mahtava biisi. Repesin useaan otteeseen kuunnellessani sanoja :D. Musiikki ja soundit ovat ihan meneviä mutta pointsit menevät kyllä idealle ja lausahduksille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atlantis - On the surface (2005) 20.06.2005

Atlantis - On the surface (2005)
Komealta kuulostavaa eurotrance mättöä :P Väkisinkin alkaa pää notkumaan ja jalat liikkumaan musiikin tahdissa. Melodia kuulostaa todella hienolta ja biisi etenee vauhdikkaasti jatkuvasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 26.06.2005

.erAze. - Line Of Sight
Alku on aivan mahtava. Kitarat ovat suurenmoisesti sovitettu yhteen ja biisi tempaa mukaansa. Ammattimaista työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele petuz - Love Emotion (Vision 2005) 21.06.2005

petuz - Love Emotion (Vision 2005)
Biisissä on mahtava melodia ja yhteensopivat soundit. Biisi kulkee jatkuvasti hienosti ja esimerkillisesti eteenpäin. Tätä kyllä jaksaakin kuunnella monet kerrat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Vessapaperiorava 16.10.2005

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Vessapaperiorava
Loistava biisi kaikki on jo sanottu
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 30.07.2005

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Tämä on kyllä todella loistava biisi. Melodiat ja miksaus ovat hyvin onnistuneita. Tämä biisi kyllä iskee ja kovaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit) 13.08.2005

Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit)
Täys kymppi tää on hitti
10