Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - 18 below zero 02.02.2007

SnowAngel - 18 below zero
En tunne tätä genreä kovin hyvin, mutta yleisesti voisi sanoa että biisi on jotenkin turhan poukkoileva. Biisissä on tuhnuinen fiilis, liekö syynä turhan tumma basari. Biisissä on kyllä hyvän kuuloisia instrumentteja/sampleja mutta miksaus olisi kaivannut lisää diskantteja ja etenkin terää rumpuihin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - The Sun 07.06.2005

D-Vision Oldies - The Sun
Kiva, aurinkoinen ja tasapainoinen biisi. On homma hallussa selvästi. Oikein hyvät instrumentit, ainoastaan tuo cymbal/hihat pistää vähän korvaan. Pianot on oikein kivat ja muutenkin melodiaa mukavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Energon - Breaking Asteroids 26.04.2005

Energon - Breaking Asteroids
Italodisco, freestyle ja 80-luvun tietokonepelit sotkettu kivaksi paketiksi. Taidokkassti tehty ja hyvin miksattu. Ei mitään huomautettavaa., täysi kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 26.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Mielestäni kaikki metallibiisit ovat jotenkin pahaenteisiä ja synkkiä, ja tämä ei ollut poikkeus. Ihan pätevää kamaa siis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Dancing Baby 06.08.2004

Trance Forecast - Dancing Baby
Ihan energinen biisi, kuten mainostekstikin lupaili. Paremmalla miksauksella tosin olisi saanut biisistä puserrettua enemmänkin energiaa. Miksausvinkkejä? Kompressointia, tuo open hi-hat isommalle ja basson alataajuuksiin lisää, näin aluksi, niin alkaa tuo komppi purra äkäisemmin. Nyt oli basari hieman "kumimainen". Puhe/laulu-sämpleillä kikkailu oli asiantuntevaa ja onnistunutta, ja biisistä löytyi ihan kivasti melodiaa, kuten melodisen musan kuuntelijalta voi odottaakin. Muutoin biisiä vaivasi aavistuksen omainen tasapaksuus. Hieman 90-luku tulee mieleen tästäkin, mutta ei mun korvaa rasittanut miltään osin. Kuunneltava kipale.
8