Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 93 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 11.07.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
mä oon aina tykänny teidän nimestänne.. Se on jotenki niin KOHU! mut biisikin on ihan kiva.. laulu suoritukselta olisin odottanut ehkä vielä enemmän, vähän varmuutta ja näin.. varsinkin noissa matalampaa lauletuissa osissa.. Mut ei oikeastaan pahaa sanottavaa, vähän tuhnut soundit, mut annettakoon anteeks..!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Tulikirjaimet 27.06.2008

Petey - Tulikirjaimet
oikeen mukavaa easy listen kamaa.. aina välillä näitä kuunnellessa tulee oikeasti mieleen et miten helvetisti suomessa on älyttömän kovia ei levyttäviä kokoonpanoja olemassa.. Itselle tuo säkeistö toimi paljon paremmin kuin kertsi.. mut kokonaisuutena jää reippaasti hyvän puolelle..!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Why? 27.06.2008

DIRTY CLUB - Why?
nyt on paljon itkuvirsiä peräkkäin.. saatana ulkona sataa vettä je kommenttiringissä angstataan.. nyt ei kule.. sit tää saatanan paska vielä pätkäs biisin poikki.. kerkesin kuulla laulajan ensimmäiset sanat.. no je.. ei se teidän vika ole..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 27.06.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Olis ainakin voinu lähteä hiukan nopiampaa käyntii.. mua ärsyttää täällä ringissä ne rallit joissa kestää se minuutti ennenku se alkaa.. mutku tässä meni kaks..:D mut jee.. mielenkiinoista

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 27.06.2008

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
tuli semmonen leijumisfiilis.. Oikeastaan tähän mielentilaan erittäin sopiva biisi.. duunissa, vettä sataa ja vituttaa mut jostain vielä paistaa aurinko, joskus ainakin.. kunkkua!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Seleccionador Natural 27.06.2008

Sonar Transistor - Seleccionador Natural
on kyl pyritty välttämään ja jopa rikkomaan.. meikäläisen pieni 1-2-3-4 GO! nuppi ei pysty rekisteröimään ( ainakaan täysin selvinpäin ;) tällaisia atmosfääääärejä.. je

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Getting By 27.06.2008

vanhat ehjät - Getting By
Mukavan kuuloista menoa.. ei sillee liiemmin säväytä mut ei aiheuta suurempia vihanpurkauksiakaan..:) kyl tää menee..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 27.06.2008

TOB - Dance with a devil
No on kyl karu ja hiomaton.. jopa rokkaava..:) laulaja on kova, muista ei liiemmin voi kauheana sanoa, nimittäin tämä soundimaailma + läppärin kajarit = hmm.. mut eikai siinä.. kitara soolo melko erikoinen..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 27.06.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Tuo säröhän toimii helvetin hyvin noihin vokaaleihin.. mä pelkäsin ensin ku luin et tulee jotain tosi döödistä mikä ei irtoa.. mut tää oli oikein mallikasta menoa.. kokonaisuus ihan ok..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 11.07.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Mulle jää jotenki semmonen hissimusiikki fiilis.. kitara soolo oli kova.. laulua jäin kyllä kaipaamaan, jäi ehkä liiankin fiilisteleväksi ilman sitä.. joo-o..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Merelle Luotu 24.07.2008

Lumeuni - Merelle Luotu
no sehän oli iiseiä menoa.. niin soli varmaan tarkoituskin.. 4 minuuttia meni äkkiä..!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Keuhkot 27.06.2008

Moukka - Keuhkot
On muuten vitun hyvä bändin nimi.. soundit sitä samaa mitä kaikki suomimetalli tänäpäivänä.. biisikin ok yli keskitasoa.. vokalistilla makea ja jokseenkin karismaattinen soundi.. rumpusoundeihin olisin ehkä vielä puuttunut.. mut kyllä tätä kuuntelee..!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 11.07.2008

Moukka - Aion
makea nimi muuten teillä.. Mut kyllähän tää aika lailla tipahtaa tonne normisuomimäiske koteloon.. soundit, laulajan soundi ( on pikkusen annalaa mukana) ja näin.. mut ei sinänsä mitään huonoa.. vähän sitä omaa leimaa mukaan.. kävin kuuntelee noi muutkin viisut.. ei paskaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 27.06.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
selkeä biisi mut noi konerummut pistää aina korvaan.. jos näin tasokasta biisi matskua on takataskussa niin suosittelen kunnon studiota kunnon soundeilla.. sit teistä tulis uus pöets öf te völli.. mut ihan tosissaa, suosittelen, miettikää sitä..! biisi on nimittäin helvetin hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Talvi (instrumental) 11.07.2008

Lumeuni - Talvi (instrumental)
Tätä on vähän hassu kuunnella ku koko ajan miettii niitä vokaaliosuuksia ku sä ne mainitsitkin..:) ja varmaankin tarkoituksella biisissä on tilaa myös niille jos ne on kerran tähän viel tulossa.. mut ihan rauhoittava biisi.. vähän tuli sellainen hiphop biitti meininki mieleen.. et kyl tästä kovan räbäytyksenkin saisi..!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 27.06.2008

Piecemaker - Words Inside
no tämä on taas näitä biisejä ja bändejä joiden ei pitäisi enää täällä mikserissä heilua.. täysin valmista kamaa, ei aivan minun musaani, mut ei pahaa sanaa irtoa.. vokalisti on kyl kunkku
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 27.06.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
omaan korvaan toi alun fiilistely olis voinu olla hiukka lyhkäsempi.. mut epäilemättä tässä ei mitään radiohitti kamaa olla tekemässäkään.. toi mutina olis kans voinu olla vähän isommalla et olis saanu sanomastakin jotain selvää.. murina ihan mallikasta.. vähän tuhnuiksi jää soundit noissa jytäkohdissa, jotain räjähtävyyttä olis tarttettu.. kokonaisuus jää hiukka tylsäksi..!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 27.06.2008

Kalashnikov - Sherpa
Vähän sellainen venäläinen tunnelma.. hai mut bändin nimiki oli melko itärajan takaa, nyt vasta huomasin..:) mut jep.. biisi on ihan kiva, mut ei mulle kyllä valitettavasti enempää.. laulaja hoitaa tonttinsa mut on jollain tapaa jopa ärsyttävä välillä.. biisi ihan ok mut ei kauheena kolise..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaksonen - Lanka palaa 14.01.2008

Kaksonen - Lanka palaa
ompa mukavan kuuloista mäiskettä.. normaalisti ei suomeksi laulettu uppoa, mut jos sen tekee näin taitavasti nii ei kai tästä voi kuin tykätä..! kyllä toimii minulle helvetin hyvin ja soundit myös mitä mainioimmat, soitto hanskassa..! toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - A Picture 06.01.2008

Above Sanity - A Picture
on kyllä angstikasta menoa.. soundit ei tee kappaleelle ainakaan mitään hyvää.. laulusoundin "efekti" ei minulle oikein toimi ja rummut vain rämisevät.. muuten helvetin taidokasta soittoa ja itseasiassa ihan hyvä biisikin.. laulaja on kova!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Nasty Little Devil 06.01.2008

electrichaos - Nasty Little Devil
ei ole oikein koskaan nämä kone pohjaiset jutut uponneet, mutta kuunnellaan silti:) en osaa sanoa tästä oikein mitään hyvää tai huonoa, minusta se kuulostaa yhtä hyvältä tai huonolta kuin kaikki muukin tällainen.. uskoisin et se on ihan hyvä asia..:)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Black Bloc Party 27.06.2008

Out of Tune - Black Bloc Party
Mitä vittua.. tää paska meni sekasin.. ja ensimmäinen biisi taas tässä vitun rundissa minkä mä oisin halunnu kuulla.. mut oon mä noi biisit kyl jo kuunnellukin..:) mut jes.. siks 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - LIKE COCONUTS 12.12.2007

Mahan - onemanband - LIKE COCONUTS
Ku näin miehen nimen nii arvasin heti et odotettavissa on kovaa settiä.. eikä tämä pettäny.. taidokasta tavaraa.. vokalisoinnista en pitänyt niin paljon ku siinä jolebluesissa.. mut ei paska biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SINFACTOR - Bones Of The Free 12.12.2007

SINFACTOR - Bones Of The Free
Laulaja on kyl kova jätkä.. täytyy myöntää.. mukavan rosoinen ääni. bändikin vetää helvetin tiukasti.. biisi ei iske niin täysillä mut ihan ok kamaaa sekin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 06.01.2008

KVI - Parantaja
mukavan vihaista ja ahdistavaa menoa.. vokaaliosuudet vähintääkin mielenkiintoiset.. ei aivan mun juttu, mutta ihan ok kamaa..!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja 11.12.2007

Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja
en edelleenkään ymmärrä miksi tämä kommenttirinki on nykyään täynnä tällaista roskaa.. Kunnon musiikin tekijät eivät ilmeisesti jaksa istua tämön vehkeen ääressä koko päivää.. surullista sinänsä.. Ihan mielenkiintoista välillä ja jos pianot on soitettu oikeasti eikä koneella niin ihan taitava kaveri sinänsä.. en minä tästä mitään tajua.. ei mun musaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 11.12.2007

ranca - Ihmisen Laulu
Ammattimaisen kuulosta heti alusta alkaen.. vokaaliosuudet välillä ehkä jopa liian pinnassa.. pomppumetalli vaikutteet toimivat hyvin ja vokalisti osaa asiansa.. koko bändi itseasiassa osaa asiansa mainiosti.. paikoitellen laulajasta tulee mieleen mokoman annala herkimmillään, mikä ei ole huono juttu.. en välttämättä itse kuuntelisi tällaista musaa, mutta toimii kyllä muuten helvetin hyvin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - False Minister 11.12.2007

Fruits - False Minister
taitavaa meininkiä ja erittäin tyylitietoista fonittelua.. en mikään zäääzz mies ole mutta toimii kyllä genressään erittäin hyvin.. en ole kauheasti mikserissä törmännyt vastaavaan, joten menette minun mikserijazzlistalla ykköseksi.. saavutus sekin..;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - TRULY CHRISTMAS BLUES 11.12.2007

Mahan - onemanband - TRULY CHRISTMAS BLUES
kolahti meikän tämänhetkiseen joletunnelmaan enemmän kuin hyvin.. kitarointi on oikein mallikasta ja taitavaa, eikä vokaaliosuuksissakaan mitään pahaa sanottavaa ole.. näppärää, yksinkertaista ja taidokasta bluesia.. toimii minulle!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xiuhcotal - Abscessus cerebri 12.12.2007

Xiuhcotal - Abscessus cerebri
Mukavan mystisesti biisi polkaistaan käyntiin.. tosin tuo synaintro olisi saanut olla lyhyempi.. kun itse biisi lähtee niin olisi saanut vielä enempi räjähtää käyntiin.. johtuneeko melko tuhnuista kitarasoundeista, mutta missään vaiheessa ei jytise ihan niinkuin pitäisi.. lauluja kaipaisi..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Fucking Fuck 11.12.2007

Court of Wolves - Fucking Fuck
Oikein mielenkiintoista meininkiä.. ja tässä on esimerkki, että vaikka pidetään hauskaa, niin ei tarvitse tehdä paskaa.. toimii minulle.. pomppumetalli on ihan kivaa.. vokalisoinneissa voisi olla parantamisen varaa, muuten biisi jyrisee ihan kivasti..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - i watch 11.12.2007

Disco-Elvis - i watch
Ensinnäkin helvetin hyvä bändin nimi..:) yllättävän paljon light rockkia liikenteessä tänä aamuna kommenttiringgissä.. en osaa enää tälle sanoa yhtään mitään, olen jo liikaa näitä arvostellu.. perus jees..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa 11.07.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa
toi ultrabra intro ei oikein kolahtanu, jytinässäkin hiukan tuhnut soundit.. Pidin teidän muusta tuotannosta enempi.. mut ei tämä paska biisi ole ja edelleen mamma osaa kyl laulaa..:) vaikkakaan lyriikoista en täysin kiinni saanut..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 11.12.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Onko tämä kommenttirinki menny tosiaa näin ala-arvoiseksi.. tämä oli kyllä sitä silkkaa itseään.. kone rummut ja väkisin väkerretty "örinä" murina tai mitä ikinä ei oikein iske.. jep..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell? 24.07.2008

Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell?
joka kerta ku mä kuuntelen näit nii haluisin entistä enemmän nähdä tän poppoon livenä.. toimii varmasti.. mut edelleen mun mielestä soundit sais olla vähän tykimmät.. rummut & kitarat.. je
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma 11.12.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma
Aika diskanttivoittonen on koko lopputulos, mutta se ei tässä mitä ilmeisemmin ole liiemmin esteenä..:) ihan hauskaa meininkiä, ei sellaista ku täällä nuo huumorihumpat yleensä.. tää on kuitenki soitettu kunnolla ja toi kertsin loilotus on itseasiassa aika päähän jäävä.. iha jees!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 11.12.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Erittäin ammattitaitoista meininkiä ja toimii oikein hyvin.. vihaista ja menevää rokkia.. iskee minulle.. laulajattaren ääni on erittäin makea.. ja hän osaa selvästi käyttää sitä kunnolla.. Biisi on jopa täysin sopivan pituinen.. PNuK!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - King of Exile 12.12.2007

Mustaruhtinas - King of Exile
en lähde sanomaan soundeista mitään, koska kyse on kuitenkin blak metallista.. siihen mikserin paskaan verrattuna mitä täällä yleensä tulee vastaan tämä oli mukavaa vaihtelua.. kunnon old schoolia.. rääkyminen on erittäine vakuuttavaa.. jotenkin vain jäi sellainen fiilis, että olisi toiminut paremmin suomalaisilla lyriikoilla.. en tiedä miksi.. rumpali on kohu..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 11.12.2007

Marccus - Liar
ja ihan hyvin rääkkäätkin kitaraa.. vaikuttaa oikein mukiinmenevältä.. vähän sellainen löysämeininki.. kaipaisin jotain tiukempaa ja räväkämpää.. mutta muuten oikein radiokamaa.. paskempaakin soi tällä hetkellä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Bear in New York 12.12.2007

Project Peter - Bear in New York
jos luin biisiä oikein niin karhu on ollut melko pöllyssä, sellainen fiilis minulle ainakin jäi.. nooh, ei toimi minulle.. enkä tästä mitään ideaa löydä, enkä ymmärräkään..
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään 12.12.2007

J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään
Nyt ei ole oikein oikea fiilis tällaiselle hempeilylle.. varmasti toimisi tuossa iltahämärässä kuin näinä kaamoksen ainoina valoisina hetkinä.. sori, en osaa sanoa nyt mitää rakentavaa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Letjay - Goodbye 12.12.2007

Letjay - Goodbye
vaikka tässä on ehkä tällaista frii spirittiä haettu niin tuo yhdellä mikillä nauhoittaminen häiritsee kuitenkin, jopa näinkin vähillä, ja akustisilla instrumenteillä.. ihan letkeä biisi, mut häiritsee ku ei tiedä tuleeko se mun vai naapurin koneesta..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brainsausage - Brown Noise 12.12.2007

Brainsausage - Brown Noise
konerummut häiritsevät erittäin paljon, mutta vielä enemmän häiritsi kitaran erittäin soseinen ja diskanttinen soundi.. sitäpaitsi kitarat on erittäin taitavasti soitettu, mutta huono soundi vie pohjaa aika paljon.. hommaa koko bändi ympärille ja ala vetämään samaa tavaraa niin toimii..! ei biisinä huono, mutta myös lauluja jäin kaipaamaan..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Hedelmäkesä 12.12.2007

Veritaikina - Hedelmäkesä
hmm.. tähän on hiukka vaikea suhtautua millään lailla.. soitto on kuitenkin suht tiukkaa mut örinä ei toimi kyll äalkuunkaan.. Kertsi on kohu:D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 12.12.2007

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
ihan jees biisi.. jos jotain pahaa haluaa sanoa, niin rääkymisestä en pitänyt.. siis yleensä noin ulosanti muotona pidän mutta tässä se ei iskenyt.. se oli jotenkin niin vaikeaa.. muuten mukavan vihaista settiä..!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1/oo - For What It's Worth 11.12.2007

1/oo - For What It's Worth
Nimenomaan, raskasta sen olla pitää.. En tiedä onko se mitä haet, mutta minulle tuli mieleen prodigy ja se ei todellakaan ole huono asia.. on tämä genressään kohua, mutta itse en tällaista soittaisi (lue:en osaisi:) jees meininkiä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjolan Valkeus - Nousukausi 11.12.2007

Pohjolan Valkeus - Nousukausi
Asiallista ja vihaista settiä.. en mä osaa tähän oikein mitään sanoa.. kai tästä joko pitää tai vihaa.. pidin.. pitänee mennä sivuille kuunteleen uudestaaaan..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Darkness - Behind The Door 12.12.2007

In My Darkness - Behind The Door
aika yksipuolinen noin niinku instrumentaaliksi, olisi kaivannut jonkun näköistä erottuvuutta aina välillä. ja biisi on minunmielestäni ainakin tällä kaavalla hiukan liian pitkä.. rummutkin ovat ihan hyvän kuuloiset vaikka (ilmeisesti?!) koneella tehdyt.. hiukan tylsä..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kozaks Of Metallishtan - Mafia 12.12.2007

Kozaks Of Metallishtan - Mafia
no nyt tuli jo ennestään tuttua tavaraa..:) Pidän tästä biisistä edelleen ja kirjurihan vetää aina hyvin..! jes..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 11.12.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
oikein taitavaa soittoa ja meininkiä muutenkin.. laulaja on perkeleen kova.. jos jostain pitää moittia niin ehkä koko miksaus on hiukan liian diskanttinen.. toimii kyllä erittäin hyvin muuten.. hittibiisi..! jatkakaa samaan malliin..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - 9 to 5 Murderer 11.12.2007

Art Alta - 9 to 5 Murderer
melkonen rallattelu.. hiukan liiankin kevt biisi minulle, mutta voisin kuvitella tällaisen hiukan ammattimaisemmalla toteutuksella soivan jopa radiossa.. laulajan äänestä en pitänyt..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 11.12.2007

Metaplasm 646a - Baikonur
nyt kyllä suolsi taas sellaisen genren mistä minä en rokkijätkänä tajua hevon helvettiä.. jätän siis arvostelun jollekin joka tästä osaa jotain sanoa.. yritin kuunnella mutta ei tästä mitään tule.. sori

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 12.12.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Ja jälleen tuli tuttu orkesteri vastaan.. mitäs tästä sanomaan, helvetin tiukkaa soittoa ja vokalisti hoitaa homman kotiin täydellisesti.. olen pitänyt bändistä aikaisemminkin, eikä se tämän biisin myötä muutu miksikään.. kova biisi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Dissident's Anthem 24.07.2008

Out of Tune - Dissident's Anthem
helvetin tiukkaa tavaraa, eikä mitään valittamista.. toi lopun iisimpi riffi ei passannu minun korvaan, ku muu biisi meni niin vitun nopeeta.. mut je! hyvä levy tää on silti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 11.12.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
tämän orkesterin olen nähnyt jopa livenä ja silloin jo teki vaikutuksen.. myös muut tyypit, ei pelkästään vokalisti..:) takuu varmaa kamaa ja ihmettelen jossei pikku hiljaa ala sopparia irtoamaan.. paskempia yhtyeitä levyttää tälläkin hetkellä. piste.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 15.04.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
tämä ei ole kyllä ei niin yhtään minun musiikkia että jätän arvostelunkin jollekin joka tästä jotain tajuaa.. ihan hienoa happohöpeilyä, mut ei iske minulle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 12.12.2007

Muistikuva - Oma tie
rumpusoundit hiukan turhan diskanttiset ja kitaratkin hiukan tuhnut, mutta biisi on kyllä vallan mainio.. laulaja on helvetin taitava ja omaa erittäin miellyttävän äänen.. paskempia biisejä soi radiossa päivittäin..!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 11.12.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Ihan taitavaa menoa, mutta en kyllä oikein pidä tällaisesta taiteellisesta setistä.. liian hämärää minun makuuni, ja näin.. varmasti podheadeille toimii mut ei minulle.. jep
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored) 11.12.2007

Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored)
tällainen taidesetti menee minulta hiukan yli hilseen.. olen suoremman setin ystävä, joten en osaa tästä sanoa oikein mitään.. minua se ei miellyttänyt, mutta se ei tarkoita etteikö tämä olisi hyvää shettiä.. en vaan tajuu tästä mitää.. jatkakaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - Call Your Demons 11.12.2007

Thunderbaum - Call Your Demons
makeaa riffittelyä.. laulajasta pidin myös ja kertsi on pirun kova..! toimii minulle kyllä helvetin hyvin.. Toimis varmaan vielä paremmin keikalla..! Yhteiskeikkaa?;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Credo 15.04.2007

Giuse - Credo
olisin gospel genre määritteeltä odottanut jotain muuta.. hiukan turhan taiteellista tavaraa minun makuuni, mut jos jotain hyvää pitää sanoa niin ihan kiva kitarasoundi..:P

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kalevan joulu 11.12.2007

DuO KäSäMä - Kalevan joulu
hmhtk:D erittäin hyvin sanottu.. tämä hevimies ei vain oikein herkistynyt.. en edelleenkään ymmärrä miksi tästä mikseristä on tullut tällainen huumorimusiikin kehto.. ei uppoa ei..:P
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 15.04.2007

SOULTRAY - My name on your stone
muuten hyvin munakkaaseen menoon olis tarttenu paaaaaljon munakkaammat rumpusuondit.. varsinkaa noissa junttauskohdissa ei toimi.. muuten meno on oikein mallikasta ja varsinki laulaja hoitaa tonttinsa hianosti.. kitaratyöskentely on myös ilo korvalle..! hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kojootti - Horus Chorus 13.12.2007

Kojootti - Horus Chorus
ihan kiva tuo main riffi.. ja taitavaa kitarointia läpi koko biisin, mutta häiritsee noi ainaiset konerummut.. ne ei vaan iske..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 15.04.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
sanoitukset on melko mielenkiintoiset, mut muuten en kyl oikein biisille lämpene.. toisen säkeistön bassolinja on aika jännä.. loppujenlopuksi sanoitusten "mielenkiintoisuus" latistaa koko biisin ainakin minulle.. genressään silti ihan jees..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 11.07.2008

Pyromaniac - LÄPI
rumpali on kyl kova.. mukavan punk-meininki muutenki, kolahtaa paljon paremmin tämmönen nazarene tyylinen mäiske ku mikää truuiivilpaska.. ja jos puhelinkoppi on vaikutteissa nii ei voida metsään mennä..:) laulussa olis voinu kyl olla pikkusen enempi munaa..! mut kova bändi, kova biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PunkcorN - Sun Laulu 31.12.2007

PunkcorN - Sun Laulu
Akkarisoundit on kyllä kohdillaan, mutta mulle pistää kanssa hiukan korvaan noi lyriikat.. pienellä hionnalla olis toiminu paljon parempi.. ihan jees ralli.. kuuntelen lisää.!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Fool\\\'s Way 24.07.2008

Piecemaker - Fool\\\'s Way
no joo.. ihan ok biisi, mut mitään ei jää mieleen ei oikein hyvässä, eikä pahassa.. livenä toimisi varmasti paljon paremmin, mut näillä mennään.. jotain vaan puuttuu..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 15.04.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
mukavan munakasta menoa..! nuo urut tuovat mukavaa lisäväriä perusjunttauksen lisäksi.. sanat on hyvät.. ja kertsi jää soimahan piähän.. mitäs sitä muuta tarvii..!:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 11.12.2007

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
Ihan mielenkiintoista meininkiä.. perusjunttaa ja vielä suht hyvillä saundeilla.. ei vaan oikein iske ja uppoa.. johtuneeko lyyrisestä puolesta, mutta tommonen meininki ei ole koskaan oikein napannu.. ihan perushyvää settiä kuitenki..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - 225 01.07.2008

Metalshit - 225
no tämähän oli mielenkiintoista menoa.. ei herätä meikäläisessä kyllä juuri minkään laisia fiiliksiä mihinkään suuntaan, mut vittu mul on duunissa kaappi nro 225..:P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 15.04.2007

Lekas pig band - Let Me Live
LEKA! biisi on hyvä niinkuin ollaan jo totuttukin.. ja olen tainnu tämän joskus kommentoidakin, ainakin kuunnellu.. kertsi on helvetin hyvä..! ainut miinus mitä voi heittää nii on rollenpajan ilmeisesti nopeaa väännetyt soundit.. mut ne ei pilaa kyl itse biisiä..:) jep!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 12.12.2007

POLTE - Lennetään taivaalla
no nyt oli kyl nii hitti intro ku olla voi..:) kertsi on ihan ok mut olisin vielä hitimpää toivonut.. ihan ok suomirokki piisi, kyllä tätä kuuntelisi ihan radiostakin.. soolokitaristi on kuninkas.. pitänee käydä tsekkaan teidän loputkin biisit..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 11.12.2007

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
mielenkiintoinen orkesterin nimi.. siitä plussaa.. biisikään ei huono ole.. vokalisti suoriutuu myös hyvin.. hiukan liian laimea ja melankolinen tunnelma minun mieleeni, mutta genressään jees.. taitavaa soittoa.. stemmat kusee hiukan..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkcrowned - Lifeblood 09.02.2006

Darkcrowned - Lifeblood
juma! vähän sekavan alun jälkeen tästähän kuoriutui oikeen mainio biisi.. etenkin toi vähän hitaampi kohta oli helvetin hiano noiden jusan pianojuttujen kaa! pientä tempojen heittoa välissä, tai sit se vaan tuntuu ku kompit vaihteelee melko sykkeellä.. jos jotain pahaa pitäs löytää niin tuosta laulajan äänestä en ole koskaan oikeen pitänyt, en tiedä miksi.. mut mielipide asioita toi soolojen jälkeinen mosh kohta on tykki! kyllä tämä toimii..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scrap Yard - Don't Come (Demo) 16.12.2005

Scrap Yard - Don't Come (Demo)
tämähän on kova viisu.. kyllä tätä voi moshailla..;) oot muutenkin aika asiansa osaava kitaristi kun jo ton nailmachinen biisin kuuntelin ja näin..! ei muuta ku koko bändi kasaan ja vitusti biisiä ja keikkaa ja demoa ja levyö ja pillua.. eiku.. nii.. no kuitenkin..:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frost Core - Nothing of Anything 11.12.2005

Frost Core - Nothing of Anything
kyllähän tää ihan hyvältä kuulostaa.. jotenki tuo taimi välillä vähän kusee, mut ei mitää vakavaa ja seki paranee vaan reenaamal.. hyvää soittoa, mut kappale ei ollu nii hirveän hyvä tai mielenkiintoinen.. ihan jees tasolle jää.. ehkä vähän monipuolisempia osia tjsp.. en mie tiedä.. blasti kohta oli jees..:) kyllä mie kasin annan..!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - Valintaansa yhä etsivä 13.12.2005

Murtuma - Valintaansa yhä etsivä
tämä oli ehkäpä vielä parempi kuin tuo äskeinen.. metallica on minunkin sydäntäni erittäin lähellä ja tämä oli mahtavaa kuunneltavaa.. akustinen oli hyvä.. kertsistä en oikein pitänyt, säkeistö toimii paremmin.. ja mielenkiintoiset sanoitukset molemmissa biiseissä, laulaja muutenkin toimii, paitsi ehkä nuo murina/huuto kohdat ei niin hyvin kuin melodiat.. tuo melokohta oli hyvä! soolo loistava..:D edelleen kirkkiä.. kyllä tää pelaa, ja tosiaan ehkä vielä paremmin kuin edellinen.. jotain nämä biisit silti vielä kaipaavat, jotain pientä että ne jäisivät päähän pidemmäksi aikaa.. en tiedä, te tiedätte!"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - Lamaantunut 13.12.2005

Murtuma - Lamaantunut
juuh.. aluksi korvaan pistää kitaroiden hieman suttuinen saundi , mutta loppujenlopuksi se sopii tähän kuin nyrkki silmään..! laulu on melko pinnassa, luultavasti täysin tarkoituksella.. ihan kiva yleis-soundikin ja kaikista soittimista saa selvän.. varsinkin rummut pakkaavat osaksi kadota osaksi peittää, mutta tässä sitä ongelmaa ei ole.. soolo oli melko kirk hammet..;) kyllähän tämä toimii.. kuuntelen seuraavankin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 14.12.2005

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
lähtee ainakin lupaavasti.. munakkaasti jotten sanois.. laulajalla on mukavan lämpönen ääni sopii just tällaseen musaan helvetin hyvin eikä kuitenkaan mee ihan semmoselle pillun lutkutus asteelle.. säikähin vähän ensin ku luin biisin nimen yms. mut tää on oikeen tasokasta rokkimetalli renkutusta.. en mie keksi oikeestaa mitää pahaa sanottavaa.. sooloon alkuosa oli huono mut se kaksääninen juttu ja sit ne lopun pitkät äänet oli hyvii.. osaava kaveri tuo kitaristi.. kyllä mie tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - The Bassplayer 15.12.2005

Rabble At Therapist - The Bassplayer
basistin nimi on teemu nii siitä aina plussaa..:D ei voi olla ku hyvä biisi.. tää on ihan kivaa pukahtavaa rokkia eikä tarjoa mitään pahoja heikkouksia, muttei pahemmin mitään uutta.. mutta mitäs sitten..:) teidät olisi mukava tsekata livenä, vois toimia meinaan nää biisit mitä kuuntelin nii melko mukavasti..:) laulaja on äijä..:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Infinitum - Dystopia 21.11.2005

Chaos Infinitum - Dystopia
vittu tää on kova.. ei mitää järkiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nailmachine - Black Bird 16.12.2005

Nailmachine - Black Bird
toimii.. edelleen vaan se et toimis paremmin koko bändillä ku tulis enempi semmonen jee fiilis..:) mut toi murina on kyl jees, ja niinku aiemminki sanonu nii kitarat toimii..:) en mie tästä pahaa sanaa keksiny vaikka en doomista liiemmin piittaakkaan..:) jatka vain!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Glory black 13.12.2005

WRATHAGE - Glory black
vitti pojat ossaapi soittaa.. tykkäsin silti tuosta sadicumista enempi.. mut kivan teknistä blackia nämä kaikki on ja toteutukseltaan, sekä sävellyksiltään, sovituksiltaan että soundeiltaan erittäin onnistuneita.. kyllä minä hattua nostan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 28.11.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
aika mielenkiintonen veisu..:) laulaja ärsyttää ensin paskalla brian johnsson apinoinnilla mutta sit loppujen lopuksi ei se nii paha olekkaa:) kitara soolo on aivan ykkönen:D mut ei muhun kuitenkaa oikee tämmönen huumorimusa uppoa.. 7
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 24.07.2008

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
erittäin osuva biisi tähän mielentilaan.. kitutunti töissä ja väsyttää.. meinasin nukahtaa.. tykkäsin! ei mitään järkevää palautetta voi antaa.. pidin biisin tunnelmasta..!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - Heavy Metanol 16.09.2005

Heavy Metanol - Heavy Metanol
tää on vielä parempi..:D meizi on aivan liekeissä!!!#¤)(/#¤ tuo blasti kohta paras..:DDD repesin:D ja hyvät hail&kill lainaukset;) tää on parasta, sait uuden fanin:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 12.12.2007

Kalkutan Konepaja - Gotham City
onhän se rokkia.. ihan hauskaa settiä ja taitavaa meininkiä.. laulaja on myös taitava.. se jokin viimeinen niitti tästä biisistä puuttuu, jotta se räjäyttäisi tajunnan, mut kova veto silti..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unic - Maa 16.05.2005

Unic - Maa
mikäs helevetin satanisti musa tän kemin muka on valtaamassa..:D voevoe.. mut nii ite biisiin.. täähän on perkeleen kovaa settiä.. kitaroista tykkäsin ku on tommoset saatanan raskaat ja muutenkin munaa löytyy ku pienestä neekerikylästä.. ja aleksi on kyl kova poika soittelee noita rumpuja.. tuo välikohta eli pomppii pomppii pomppii kohta oli saatanan kova! ainut mikä pistää välillä korvaan on toi jannen puhdas laulu ku tuntuu niinku et uskaltais antaa sen sieltä tulla.. niinku vähän pidättelet sitä ääntä.. muuten tää on kyl perkeleen kovaa settiä.. hyvä pojat!! mii laik it!\,,/ Teemu
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Jakomäki 16.12.2005

Susi - Jakomäki
tämähän on kivan kuulosta poppia, josta ei kyllä oikeastaan mitään pahaa keksi sanottavaa.. mikseristä harvoin kuulee näin valmista tavaraa..! ainut mikä pistää korvaan on laulaja.. jotenkin niin ammattimaisen soiton päälle se kuulostaa hiukan einiinproolta.. mut eipä siinä, itse en laulaisi paremmin:D soolo oli hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavy Metanol - Wiina Warrior 16.09.2005

Heavy Metanol - Wiina Warrior
tää on helvetin kova..:D kitarat ja riffit ylipäätään helvetin jees, ainut mikä aluks vitutti oli laulu mut nyt loppujenlopuksi se on aika jees:D ei tälle voi muut ku 10 heittää
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Syypää 12.12.2007

Virasto - Syypää
toimisi varmasti ihan hyvin livenä, ihan taitavaa meininkiä muutenkin.. jotenkin tulee don huonot mieleen, mut sehän ei ole huono juttu.. ihan ok biisi
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silta Eteenpäin 12.12.2007

Dr.Groove - Silta Eteenpäin
Todella komeaa kitaran käsittelyä.. mukava kuunnella ja vokaaliosuudet ovat kyllä mukavat..:) tämä aamu vain ei ole balladien aamu.. hyvä kertsi..!
8