Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 65 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Kadotettu 11.11.2009

Avathar - Kadotettu
Tätä se pitää ollakin, musiikki meinaan. Monella tasolla mennään lujaa, ja tiedetään mitä ollaan tekemässä. Sävellys taattua Avatharia, ei petä. Soundipolitiikka myöskin erittäin hyvin balanssissa, ei mennä "overthetop" ja maalailee sopivasti/ei rasita. Rumpujen alarekisteriin (varsinkin bassari) ensimmäisenä kiinnittäisin vielä huomiota jos johonkin. Kitaristia/extrasäveltelijää jos ikinä vailla niin yhteyttä!!! ja halluun sen miun kopion demosta asap! (jos niitä viel on) prkl :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Nahkaäpärä 15.11.2004

Astrayed - Nahkaäpärä
Tämäkin kyllä rokkaa hemmetin hyvin! Kotiteollisuus goes melodeath :) 2:24 paikkeilla alkavat melodiat ja riffittely toi elävästi mieleen Unanimatedin, hyvin kulkee.. Erittäin potentiaalista materiaalia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Shelter Of The Shadows 15.11.2004

Astrayed - Shelter Of The Shadows
No niin, tämä lähteekin käyntiin lupaavasti. Tuo särösoundi istuu jo helvetin hyvin korviin kun siihen on tottunut. Jälleen kerran hienoja melodioita kitaralla ja biisi kehittyy jatkuvasti. Jaa-a... tuo akustinen iskee meikäpoikaan lujaa, itse biiin kokonaisuutta tarkastellen se on istutettu hyvin ja sopii erinomaisesti. Olisi tosin ehkä voinut jatkua hieman pidempään jonkunlaisilla pienillä variaatioilla. Kyllä on tässäkin paketti erittäin hyvin kasassa, viimeisiä riffejä myöten. Mielenkiintoinen lopetus :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - On This Cold Ground 15.11.2004

Astrayed - On This Cold Ground
Pitipä tässä tulla tokaisemaan, että harvoin on jotain biisiä täältä mikseristä tullut soitettua niin paljon putkeen kuin tätä...ei meinannut saada unta kun piti vaan laittaa teletappityyliin uudestaan ja uudestaan... Ensimmäisillä kuunteluilla biisi vaikutti "ihan vaan hyvältä", mutta nyt varmaan 13 kuuntelukerran jälkeen täytyy sanoa että iskee ja kovaa! Helvetin hieno biisi joka vain paranee, tässä on omalaatuinen ote. Tuo kuitenkin jollain perverssillä tavalla mieleen eräänlaisen Dismember/Unanimated/Hypocrisy sötkötyksen joka olis laitettu uuniin paistumaan 5 tunniksi :P Hienoa hienoa! (arvosana muutettu --> 10) Pitää tänään kuunnella nuo toisetkin kipaleet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - On This Cold Ground 14.11.2004

Astrayed - On This Cold Ground
Mielenkiintoiseen särösoundiin olette päätynyt... Jotenkin se kyllä alkaa istumaan kuuntelun myötä hemmetin hyvin. Näppäriä melodioita, ja tietyin kohdin mahtava tunnelma (varsinkin tuossa kerrossa). Voisin sanoa että tämä biisi "groovaa" hieman :), hyvällä tavalla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Morannon 09.11.2004

Avathar - Morannon
Kertomelodia ronskin morannon huudon kera jää "ikävästi" päähän pyörimään :).. 3:47 mukaantulevat kitarat oli erinomaisesti istutettu ja nostivat ainakin minulla tunnelman kattoon. Paikoitellen, mutta ei useasti ääni kuitenkin leikkautuu basarin/tomien yhteisvaikutuksesta mielestäni hieman liikaa yli (voi toki olla tarkoituksenakin..), pieni tasonlasku kokonaisuudessaan/voimakkaimpien kohiten tasoitus näille voisi olla paikallaan. Jälleen varmoin ottein etenevä Avathar teos jota mielellään kuuntelee useamminkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Novus- - Euphemism Gone 11.11.2004

-Novus- - Euphemism Gone
hmm... tämähän kuulostaa mielenkiintoiselta. Ensimmäisen päälle minuutin kestävä akustisella höystetty osio onpi tunnelmaltaan hieman painostava ja kuitenkin jotenkin lyyrinen.. kohtuudella maalaileva syntikka myös sopii erittäin hyvin. Toista kertaa tässä jo kuuntelen kappaletta ja kuulostaa paremmalta kuin ensimmäisellä kerralla.. hyvä merkki. Mielenkiintoisia, innovatiivisia rakenteita niin melodia kuin rytmipuolellakin. Vaihtelua tuovia pieniä koukkuja on myös käytetty sopivasti. Tuo 4:48 kohta ja se pieni tauko ennenkuin palataan lähtökohtiin on vallan mainio. Hieno kappale, ei ainakaan mitään tusinatavaraa. Soundeista ei nyt sen enempää, utuiset ovat, varmasti pelkkä laitekysymys. Mutta miksaus on ok ja sehän riittää (joissain kohti vokaalit tosin ehkä pomppasivat liikaa pinnalle). Erittäin potentiaalista materiaali, jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Nights Door 09.10.2004

Avathar - Nights Door
Tässä on kyllä homma hallussa 100%:sti. Todellakin Summoningin jalanjäljillä mennään, mikä nousee kyllä tässä tapauksessa positiiviseksi asiaksi. On kerran niin huolella tehtyä. Kitarasoundi istuu hemmetin hyvin ja melodiat tukee syntikoita hienosti tuottaen yhdessä juuri sen kaihotunnelman joka pelaa niin suurta osaa tässä musiikissa. Vokaalit hoituu hämmästyttävän hyvin. Upeaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Winterheart 10.10.2004

Eternity Flames - Winterheart
Yllättävän vaivattomalta olet saanut kokonaisuuden kuulostamaan vaikka kitaratkin koneella väännetty. Tasokkaita melodioita löytyy. Rummut on kyllä ihan asiallisen kuuloiset. Oikeita soittimia kun tähän saisi ja ehkäpä vielä sen laulunkin niin se olis siinä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Underworld 01.10.2004

...Nothing But The Truth - Underworld
Äijältä kyllä noita riffejä irtoaa. Vaivattomasti kulkee ja tuo 2:20 lasku ja jatko sopii kipaleeseen erinomaisesti. Joka kerta kun tuo alkumelodia lähti biisin aikana rullaamaan niin piti nostaa hivenen vollyymiä, loi semmoisen mukavan nostatuksen. Nautinnollista kuunneltavaa. Keep up the good work!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goathemy - Opus funerale inc. My last words 16.11.2004

Goathemy - Opus funerale inc. My last words
Tämän kipaleen muistaisinkin olevan tuolta kevyemmästä päästä Goathemya, katsotaas jos se muistikuva pitää paikkansa.. Kokonaissoundi on kyllä erittäin hyvä, selkeä mutta ei liian kliininen. Vokaalit istuu hemmetin hyvin, naisvoxuja myöten (tosin muutamassa kohdassa tuntuu menevän aika hilkulla nuotille, mutta voi olla että vika on täällä päässä :P/liian vähissä kuuntelukerroissa), jossa on hieno äänenväri. Kitarasoundeissa ei mitään purnaamista, toimivaa riffittelyä.. tuollaista soundia itsekin haluaisin.. Rummut vetää myöskin asiallisesti, tosin tuo 2:40 - 3:00 tahti hieman kalskahti korvaan.. mutta pientä pientä. Paikoittain todella hyvä tunnelma!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goathemy - Cursing the venomous waters 16.11.2004

Goathemy - Cursing the venomous waters
Tämä kappale lepää vahvasti noiden mainioiden kitaramelodioiden päällä, kauniimman sukupuolen edustajan vokaalit on tässä onnistunut todella hyvin. Etenee hienosti, kokonaisuutena erittäin hyvä paketti. Kitarat pelaa kauttaaltaan & varsinkin tuossa päätösriffissä hemmetin hyvin yhteen. Näistä kolmesta tämä kyllä nousee mielestäni korkeimmalle. Perskeles.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goathemy - Rebellion morningstar 16.11.2004

Goathemy - Rebellion morningstar
Tämä hönkäisikin suoraan asiaan. Miksaus näissä on kyllä melkoisen hyvin onnistunutta. Iskeviä riffejä ja hyvät vokaalit. Mainio avausraita demolle. ...Alko ahistamaan, ei pysty kirjottaa enää :P Tätä täytyy vaan kuunnella!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goresoaked - Genital Dismembering 14.11.2004

Goresoaked - Genital Dismembering
Rummut todellakin ehkä hieman liian pinnassa, varsinkin pellit muutamissa kohdissa.. Mutta se ei haittaa menoa koska biisinä armottoman hyvä menoa koko matkalta, kitarat vedetty hyvin ja nuo trässäävät riffit kuulostaa aivan pirun hyvältä. Soundipuoli sillä osastolla muutenkin kunnossa. Tämä pitäisi nähdä ilman muuta livenä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Night Calls Me 11.10.2004

Iron Sphere - The Night Calls Me
Soundit on tasaisen hyvät, mikään ei juuri häiritse. Ylärekisteri kitarassa hoituu kyllä sellaisella taidolla mistä itse nakkisormineni voin vain heikkona hetkenä haaveilla :P Kokonaisuutena onnistunut sävellys ja vokaalit istuu hyvin. Hieno veto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koss - Questionmark v1 03.09.2004

Koss - Questionmark v1
Äänityksen laatuun puuttumatta; Erinomainen tunnelma koko kipaleen ajan. Kitaraa todellakin soitettu tunteella ja se jopa vielä kuulostaa hemmetin hyvältä! Laulajan ääni sopii hyvin ja muutenkin tuntuu silläkin saralla potentiaalia löytyvän. Kaikenkaikkiaan hyvä ja levollinen kappale jossa on sitä "oikeiden muusikoiden" otetta. Kunhan vain vetäisitte narulle uudemman vaikkapa ihan studiossa niin avot!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpenthia - The Deception 10.10.2004

Serpenthia - The Deception
Melkoisen monipuolinen kappale varustettuna mukavilla koukuilla ja tasokkailla melodioilla. Soundipuoli on vokaaleita myöten hyvin kohdillaan ja soitto kulkee tarkasti. Kyllä tätä kernaasti useamminkin kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hellbox - Demonatas 14.10.2004

Hellbox - Demonatas
Perkeles, tällähän lähtee päivä hienosti käyntiin! Helvetin hyvä kitarasoundi, raskas & murea ja erittäin selkeä. Vokalistilla hyvä ääni ja asenne paistaa mukavasti läpi joka taas nostaa koko biisin pistearvoa. Hienoa riffittelyä ja välissä raskaammanpuoleista rot'n roll menoa! Soittolistalle menee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Everlasting 05.09.2004

Sonicmind - Everlasting
Hemmetin hyvin kulkee ja ennenkaikkea asiallisilla soundeilla. Riffit pidetty tässä yksinkertaisen iskevinä ja väliosiossa todella hieno soundimaailma. Kaikinpuolin hyvä kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Sacrifice 24.06.2004

...Nothing But The Truth - Sacrifice
Mieheltä kyllä tulee aina vaan tasaisen varmoja biisejä. Löytyy taito tehdä hienoja melodioita ja saada ne vielä kutoutumaan hyvin yhteen. Itse kappale on kokonaisuutena tasaisen hyvä ja rakenteeltaan valmiin oloinen loppua myöten. Trackkerissa tuntuu myöskin instrumenttien tasot olevan hyvin kohdallaan ja pidän varsinkin rumpujen "soittotyylistä" ja rytmityksestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Novus- - Palindrome 05.09.2004

-Novus- - Palindrome
Biisissä löytyy kyllä ideaa, alkupuolella olevan ei niin vaikuttavan kitaraväliosan jälkeen kappale jatkuu voimakkaasti ja luonnolisen kuuloisesti eteenpäin. Piano sopii erinomaisesti tunnelmaan ja kyseinen osio olisi ehkä voinut jatkua pidempääkin vaikka toisen kitaran säestämänä. Kehityskelpoinen kappale hyvällä pohjalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Joy feat. Jady 20.06.2004

Walls Of Vanity - Joy feat. Jady
Laulajalla on kyllä erittäin hyvä ääni ja se paranisi mielestäni entisestään kun heittäisi enemmän tunnetta ja voimaa siihen mukaan. Kaikinpuolin leppoisa biisi johon sanoitus käy mallikkaasti. Kitarasoundit istuu hyvin ja soitto on taidokasta. Loppuu ehkä hieman ennen aikojaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 18.06.2004

Project Eternity - Sing When You're Burning
Erittäin lupaavalta kuulostaa! Biisissä on paljon potentiaalia, pienellä hionnalla kitaroiden kesken (en tiedä missä/miten nauhoitettu, mutta tuntuu että tasot heittelevät jonkin verran??) tulee erittäin hyvää jälkeä. Kokonaisuudeltaan tasaisen hyvä kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - Count Me Out 05.09.2004

Sigkk - Count Me Out
Jumankavita että kitarat kuulostaa hyvälle! tuossa 2:20 alkavassa kohdassa on kyllä mielenkiintoinen tuo pulppuava soundi, sopii siihen erittäin hyvin ja toi jostain syystä mieleen hieman Led Zeppelinin... tiedä häntä.. Koko soundimaailma on tässä kyllä niin kohdallaan kuin olla ja voi. Melodiat iskee ja kivoja koukkuja siellä täällä. Lopun akustinen on hieno veto. Tämä kyllä lähti majailemaan kiintolevylle,
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Sataa 16.04.2004

RAUTAKELLO - Sataa
Tämäkin on hyvä kappale, joskaan ei omasta mielestäni yllä aivan mustapahan tasolle. Ja sehän vain minun mielipiteeni. Kertosäkeessä on hyvä iskevyys, mutta se olisi mielestäni kaivannut yhtä kitaraa vetämään sellaista melankolista "vastamelodiaa", olisi kuulostanut aivan pirun hyvälle. Myöskin "sataa, sataa" vokaalit olisi toisella toistolla voinut vetää kaksiäänisesti, ehkä jotenkin korkeammalta/matalemmalta systeemillä. Kokonaisuutena kuitenkin hyvin ehyt ja hyvä kappale. Potentiaalia löytyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Mustapaha 15.04.2004

RAUTAKELLO - Mustapaha
Mukavan matalalta murisee kitarat ja soundit on hyvää tasoa. Kappale nojaa aika pitkälti perisuomalaiseen melankoliseen tunnelmaan, joka on siis mielestäni positiivinen asia. Melodiat ovat erittäin hyviä. Vallan mainio kappale, lisää näitä tänne vaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Walking to the Ocean 09.10.2004

Asgardão - Walking to the Ocean
Kaikinpuolin erittäin hienot soundit ja upea sävellys, et ole sortunut tässä mihinkään turhiin kikkailuihin ja olet onnistunut pitämään kappaleen todella yksinkertaisena, mikä sopii tällaiseen tunnelmointiin parhaiten. Tuo kyllä lämpimiä muistoja mieleen.. Hienoa työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Hauta 14.03.2004

Minoria - Hauta
Laadukasta tavaraa sanoisin. Kappale pysyy vaatimattomana ollen kuitenkin sen vastakohta :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - I Am... 05.02.2004

...Nothing But The Truth - I Am...
Mielessäni näen kuinka trackkeri-ikkunassa raidoilla olevat tekstit vilisevät reippaalla tahdilla ylöspäin ja tuottavat niskalihasten nykimistä aiheuttavaa tracker-metallia! Myös jalkaterän liikettä ja sormilla naputtelua havaittu :) Tässä on kyllä hyvä meno ja kuulostaa juuri siltä miltä sen pitääkin kuulostaa. Minäkin pidin erityisesti tuosta 2:08 alkavasta kohdasta ja sen jatkosta, rytmi imi mukaansa hemmetin hyvin. Kyllä trackkerimetalli kuulostaa hyvältä kun sitä osaa tehdä! Juuri näin, wonderbra!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 05.02.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Kiitoksia vaan kommenteista :) Jep, eräässä kohtaa hieman lagittaa, muistan kun soitin ja sillä hetkellä jo ajattelin että perk***..ei vaan viitsinyt alkaa vetää uudestaan läpi :P Yksi nuotti tuolla saattaa kuulostaa virhenuotilta ensikuulemalta, mutta se kyllä jokaisen muunkin nuotin tapaan kuuluu sinne ja on harkittuna laitettu. (kuuntelee pari kertaa niin se alkaa istumaan siihen..)

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 02.02.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Voisin väittää että jos tämä laitettaisiin ravintolassa soimaan niin voisi "latistaa" tunnelman aika tehokkaasti ja saada asiakkaat vaihtamaan toiseen kuppilaan.. ;) Mitä "omaperäisyyteen" tulee, niin ei tällaiseen kappaleeseen mitään outoja koukkuja ja ihmeellisiä sointukulkuja & rytmejä (omaperäisyys?) ole mitään järkeä mielestäni mennä laittamaan. Voin toki olla väärässä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Strange People 26.01.2004

Walls Of Vanity - Strange People
Nyt on kyllä menty soundeissa aimo harppaus eteenpäin! Kuulostaa nimittäin aikas hemmetin hyvältä. Kitarat oli todella hienosti vedetty ja lauluunkin on panostettu. Syntikoineen kaikkineen saavutettu upea äänimaailma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 1. Paholaisen parjattu piano 31.01.2004

Haava - 1. Paholaisen parjattu piano
Kuuntelin tämän nyt näin aamun tunneilla kuulokkeilla, ja siinä menin jo 2 kertaa metsään. 1. Ei sovi aamuntunneille. 2. Kaipaa mielestäni tilaa ympärilleen, että pääsee oikeuksiinsa. ..mutta. Valot pois, verhot kiinni ja antautumaan.. Vaikea selittää kaikkia mielikuvia mitä tämä teos maalaa, kaikki pienet yksityiskohdat mitkä välillä ryömivät esiin ovat osa "sairasta" tarinaa jolle vain itse kuuntelija (jos hänkään) osaa antaa selityksen. Hieno tunnelma, minulla ainakin tuo yli 7 minuuttia! meni aika sujauksessa. Se kertoo mielestäni että pääni piti tästä ;). --> 9. Mutta Laveerren suppeamielinen 4 nostaa arvosanani kompensaation vuoksi --> 10. Hieno teos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maelstrom - PSI lab - file 03 Probe (subconscious trauma) 22.01.2004

Maelstrom - PSI lab - file 03 Probe (subconscious trauma)
Tähän en kyllä viitsi edes kirjoittaa millaisia kuvia tämä mieleen piirtää, sen voin sanoa että kesäpäivä ja keijukaiset ei siihen kuulu ;). Hienosti vie mukana. Itse pidin rummuista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Genocide - The Human Factor 09.01.2004

Genocide - The Human Factor
Tässäkin mennään hienosti äänimaailmoista toiseen, ja taidokkaasti. Hyvin soitettu kitarat ja hienoja melodioita! Kovin mietin, mutta sitten älysin vain kuunnella --> 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Genocide - New Skin 08.01.2004

Genocide - New Skin
Hemmetin mureat soundit teillä on kitaroissa, sopii tähän kuin nakutettu. Ei kyllä tylsää hetkeä tule tässä biisissä, piano yllätti todella mutta hienolta kuulosti. Varsinkin kun sen jälkeen taas kitara lähti rouhealla demppailulla liikkeelle! Moniulotteinen ja hieno kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Genocide - Diversity Distrust 08.01.2004

Genocide - Diversity Distrust
Jotenkin kyllä lopussa alkoi tuntua siltä että olisi hieman alkanut toistaa itseään..vaikea selittää. Laadukas kappale joka tapauksessa tämäkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Earth 08.01.2004

Walls Of Vanity - Earth
Tämmönen juttu tapahtunut! Tänne onkin sitten varmaan odotettavissa mainioita biisejä. Yleissoundia on pikkuisen "pehmennetty" sitten Pop-Imitaation, no kommenttini löytyy tuosta ylempää. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Genocide - Shadow Line 07.01.2004

Genocide - Shadow Line
kyllä on tässäkin äijillä hyvä ote! kuuntelee erittäin mielellään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - References 02.02.2004

DiversAeon - References
Hieno soundi. Jotenkin biisin tunnelma sai ajattelemaan hukkuvaa henkilö joka on juuri pääsemässä pinnalle ja *zäm* taas ollankin pohjalla, uudestaan ja uudestaan pintaa kohti mutta koskaan sinne ei pääse... (sillälailla dramaattisen elokuvamaiseen tyyliin..) Tämä siis positiivisessa mielessä. Tunnelma mielestäni jotenkin "kahlitseva".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intoxication - Spirituous 07.01.2004

Intoxication - Spirituous
Etteenpäin sano mummo kun punaiset palo, tämähän on kuin veturi joka toimii alkoholilla! Hienoja riffittelyjä ja valtavan hyvä meininki! Lisää vaan tällaisia tulemaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - Craving To My Grave 04.01.2004

Legacy Of Past - Craving To My Grave
Ensinnäkin kumarrus naisvokalistille, vaikuttava ääni. Sovitus on hieno ja tunnelmaa löytyy. "Muhkeamman" kuuloinen komppaus kitaralla olisi sopinut kyllä tähän, nyt jäi hieman "pintaahipovan" kuuloiseksi. Hieno kappale todellakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - World Unknown 04.01.2004

Legacy Of Past - World Unknown
Hyvältä kuulostaa, tämä on hieno kappale. Vokaalit ovat erittäin hyviä, ja soitantokin kulkee. 2.20 kodassa alkava akustinen kitara sopii kuin nyrkki silmään, mutta olisi saanut olla mielestäni väriltään hieman pehmeämpi. Kyseinen kohta myös loppuu mielestäni liian aikasin, loppua kohden siihen toinen akustinen päälle niin perkeles... Taitaa kyllä lähteä CD:lle nämä kipaleet että voipi autossa kuunnella :P Nyt kyllä pitää antaa arvosanaksi sellainen 9.2 , mutta naisvokalistinne nostaa sen kyllä täyteen kymppiin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - Her Name Was Death 04.01.2004

Legacy Of Past - Her Name Was Death
Erittäin onnistunut kappale. Minua ei ainakaan häiritse nuo pikaiset vaihtelut akustinen/särö välillä, päinvastoin. Jaksaa todellakin kuunnella useamman kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses 04.01.2004

Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses
Noh, kaipa se nyt kertoo jotain että nämä kuunneltuani lisäsin itseni fanilistaan....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey 03.02.2004

X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey
Kitaroista suuret plussat. Rock! Vokaalipuolella asenne kohdallaan. mutta soundi jotenkin liian pinnassa ja hieman kova. Jollain pienellä kaiulla olisi saanut mukavan efektin siihen. Ehkä hivenen nopeampi tempo olisi iskenyt paremmin. Ihan hyvä rokkibiisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey 03.02.2004

X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey
Kitaroista suuret plussat. Rock! Vokaalipuolella asenne kohdallaan. mutta soundi jotenkin liian pinnassa ja hieman kova. Jollain pienellä kaiulla olisi saanut mukavan efektin siihen. Ehkä hivenen nopeampi tempo olisi iskenyt paremmin. Ihan hyvä rokkibiisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astral Industry - Est Sularus Oth Mithas 13.03.2004

Astral Industry - Est Sularus Oth Mithas
Kyllä The Kovenantin hengessä mennään juu. Erittäin hyvältä kuulostaa, pieniä koukkuja ja vaihtelevuutta jäin hieman kaipaamaan. Toimii kyllä hienosti näinkin. Hieno kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astral Industry - No Long The Future 13.03.2004

Astral Industry - No Long The Future
Hieno biisi tämäkin. Noihin kitaravetoisiin kohtiin olisi ehkä kaivannut sellaista syntikka"säksätys" ääntä iskevällä melodialla ja pienellä kanavakikkailulla :). Toimii. Laulun kun näihin vielä saisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project X - Lost In Secret Mortuary 15.12.2003

Project X - Lost In Secret Mortuary
Tämä edustaakin melkolailla toista päätä mitä Last Dawn oli. Riffit on hyviä ja biisi rullaa mukavasti eteenpäin, laulun kun saisi tähän päälle vielä niin olisi aika hemmetin hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project X - Last Dawn 15.12.2003

Project X - Last Dawn
Ei perkele. Todella hienot soundit kitaroissa, voisi olla suoraan In Flamesin Whoraclelta. Tee ihmeessä lisää tämänkaltaisia kappaleita!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Genocide - The Serpents Within 05.12.2003

Genocide - The Serpents Within
Kyllä, aivan hemmetin hyvältä kuulostaa. Kitarat erityisesti pistää korvaan rouhealla soundillaan. Riffit liittyvät mukavan saumattomasti toisiinsa ja syntikka antaa väliin hyvällä tavalla hivenen "painostavuutta" kitaroiden demppailujuhlalle. Tämä kyllä täytyy varmaankin polttaa ihan CD:lle asti. --> 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Sweet Suffering 04.03.2004

...Nothing But The Truth - Sweet Suffering
Hienoja sampleja olet kyllä onkinut, hyvältä kuulostaa. Tässä on kyllä kunnon ote, riffit tykittää samperin hyvin. Hienoja melodioita myöskin, wonderbra.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Parade - I Come From The Dark 09.01.2004

Silent Parade - I Come From The Dark
Hieno lauluääni, sopii tähän erittäin hyvin. Eipä tästä keksi oikein mitään valittamista :) Soundit hyvät, soljuva melodia ja tunnelmaa löytyy!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä 01.02.2004

Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä
Tämä on nätti, tuo sydän taustalla on mahtava. HELVETIN ÄRSYTTÄVÄÄ ynähtelyä!! Taidan alkaa faniksi ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi 05.02.2004

Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi
...tuntui välillä että laulajalta loppuu happi :). Tämä aiheuttaa sen että välillä tuntuu että olisi jossain aineissa, vaikka tietääkseni en tällä hetkellä ole :P Ihan hauska biisi, laulu ehkä upposi liikaa taustaan koska sanoista en meinannut saada välillä selvää niin millään. Olo on kuin pikkupirulla hedelmäpelin sisällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pbl! feat WandaT - Haterix 29.12.2003

Pbl! feat WandaT - Haterix
Hyviä melodioita kyllä ja hieno kokonaisuus. Biisi ei mene "rikki" misään vaiheessa vaikka tämäntyyppisissä sovituksissa se on vaarana. Täytyy tästä reilu 9 antaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fetish - Let It Die 07.01.2004

Fetish - Let It Die
Kitarassa on kyllä helvetin hyvä soundi. Laulu kuulostaa myös hienolta, jostain Zombie/Osbourne välimaastosta. Hemmetin hyvä --> 9 , mutta jotta saadaan vähän paikattua tuota jonkun antamaa 4:sta joka ei todellakaan kuulu tämäntasoiselle kappaleelle annan 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Executed Soul 04.03.2004

...Nothing But The Truth - Executed Soul
Hemmetti sentään, upeita melodioita. Tämä biisi sopii kyllä minun korviini hemmetin hyvin. Sävellyspuoli on kyllä teikäläisellä hyvin hanskassa, tässä on jotain outoa vetoa jota on vaikea kuvata.. Kuulin jo päässäni miltä tämä saattaisi kuulostaa "oikeilla" instrumenteilla soitettuna, ja se kuulosti kympin arvoiselta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Neverending Pain 04.03.2004

...Nothing But The Truth - Neverending Pain
Vai taipuu se trackkerimusa tällaiseenkin :D Perkeles, pistää katsomaan trackkerimusaa ihan toisessa valossa. Taitavaa, tyylikästä. Helvetin hyvät soundit saat kyllä aikaiseksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Project Zero 04.03.2004

...Nothing But The Truth - Project Zero
Hienoja melodioita jälleen ja onnistunut sovitus. Ei kuitenkaan iskenyt minuun yhtä hyvin kuin nuo uudemmat tuotoksesi (paitsi tuo n. 2:40 alkava tykitys, rrrkeleen hyvä!) Vakuuttavaa jälkeä taasen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Last Request 16.04.2004

...Nothing But The Truth - Last Request
Kyllä on pirun hyvä biisi. Riffit sopivat erittäin hyvin toisiinsa ja kappale kulkeekin mukavan saumattomasti eteenpäin. Tämä nimenomaan oikeilla soittimilla soitettuna ja vokaalit vielä päälle niin on kyllä aineksia vaikka mihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moment in Black - Black Soil 14.01.2004

Moment in Black - Black Soil
Hieno soundi, alas on kyllä vermeet viritetty...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moment in Black - Lullaby (dead on the inside) 14.01.2004

Moment in Black - Lullaby (dead on the inside)
Hemmetti sentään.. Mahtava melankolinen laulu ja äänenväri. Hienot melodiat. Miksaus kyllä verottaa tunnelmaa ikävästi bassoko? se siellä jyräyttää koko ajan mittarit punaisiksi.. Upea kappale joka tapauksessa, toivon että miksaisitte/nauhottaisitte tämän joskus uudelleen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalevi T. Laite - Näe Minut 03.02.2004

Kalevi T. Laite - Näe Minut
Tähän aikaan uppoaa ambientti aika hemmetin hyvin. Silmät seisoo kahvinvoimalla, kämpässä ainoa valo on monitorin loiste. Liki hypnoottinen kokemus. Hienoja efektejä, ja positiivisena pidin sitä että mitään kovaa piikkiä tässä ei ollut mikä olisi nyt vaan vi*****nut. Biisi toimii helvetin hyvin tällaisena! Täytyy kyllä kuunnella muitakin tuotoksia kun iskee fiilikset päälle.
9