Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 36 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Profound - 80s power 22.03.2009

Dj Profound - 80s power
Uhh... Siisiti intro ja oih noita jx8p padeja... basso joksenkin tekno kuulostaa jotenkin liian ysäriltä... Tykkään tosta nopeasta suvanto kohdasta joka loppuu stabbaukseen... Perus siistit rummut ja extra hienot tomtomit :) Sävellyksenäkin siisti ja italodiskoksikin sopivan melodinen. Lisää tätä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele akk - Facebook 15.02.2008

akk - Facebook
Ei hemmetti mikä läppä. Hyvän aiheen oot biisille keksiny. :) Tuotannollisesti tosi hieno biisi. Miksaus hyvä, saundit hyvät vaikkakin aika mainstreamia. Aika vahvasti tulee mieleen basshunter tästä. Ihan näppärä biisi, joskin pysyttelee turvallisilla vesillä, ei mitään omaa... Näitähän löytyy... Mutta selvää talenttia, pitäisi vaan olla sitä omaa juttua millä erottua massasta. Ihan hyvä biisi. Oikeestaan tätä ei ois vaikee kuvitella clubeille soitettavaksi edes. Varmasti saisi bilehileet hillumaan. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riga Mortis - Maapähkinä 03.03.2007

Riga Mortis - Maapähkinä
Aika paha... :) Todellakin ihan pelottavan häiriintynyt kappale. Lopussa rupee ote vähän irtoamaan, mutta alun raapiminen todella raastavaa. Tämä biisi yhdistettynä johonkin kauhuelokuvaan "otus on lähistöllä mutta sitä ei näy missään ja harhailevalla tyypillä alkaa nuppi seota pahasti" olisi mahanpohjasta ottava yhdistelmä. Jos hulluksi tuleminen olisi ääni niin se kuulostaisi tältä. Nuo oikosulku napinat aika ilkeitä. Matala string/torvi/mikälie epämääräisen oloinen ei ehkä paras vaihtoehto, poikeeaa liikaa muusta tunnelmasta. Olet mahtavasti onnistunut siinä mitä olet oletettavasti tältä biisiltä hakenut. Hienoa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mortis Lexus - Zyz Havn Nign 16.02.2007

Mortis Lexus - Zyz Havn Nign
Haa... Minä tunnenkin sinut. :D Mutta asiaa.... Äänimaailma aika ohkanen. Basso todellakin liian pieni HC-meininkeihin. Sais murahtaa toi basso. :) Jotain analogia sinne ja matalaa taajuutta ja sitten sitä vois läskistää vielä choruksella. Niin ja bassoissakin myös korkeat taajuudet kuulostaa joissakin tapauksissa hyvälle. Hithatit ihan liian kovalla. Rytmikuviot aika jänskiä. Tossa ihan alussa meinataan olla jo vähä breakbeattia. :) Biisi juoksentelee edestakaisin, "kohtaa tulee kohtaa menee välillä eukko kiljasee, pimputellaan sitten taas paukutellaan", siitä ei oikein kerkeä saada kiinni. Tuossa oon samaa mieltä herzin kaa että ei oikein pääse samaistumaan rytmiin. Melko yksinäisiksi jäävät biisin elementit välillä, kuin kaipaamaan tavaraa ympärilleen. zyz havn nign! :) Juu yleensä ottaen äänimaailma ohut ja tyhjä. Mureampaa bassoa ja selkeämpiä kuvioita sekä säriseviä brutaaleja liidejä kehiin niin kyllä se siitä suttaantuu. ;) Mutta kyllä se tästä lähtee! hyvä hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - The Quasar of Synesthesia 03.03.2007

gerana - The Quasar of Synesthesia
Jännä intro... Mukava chip-arpi. Muutenkin aika demoscene saundista osaksi. Hienosti keinuu mutta olin juuri sanomassa että kappale pysyttelee mutta sitten tulee breikki ja alkaa enemmän leijaileva kohta ja taas arpeillaan. Basso sais olla ehkä himpun verran jämympi. Mukavasti on saatu tunnelma luotua. Kappale kuulostaa kuitenkin jotenkin aika satunnaiselta mutta ei pahasti. Se on ehkä minun maku asia mikä tahtoo voimakasta melodia kuviota. Aika soundtrackmainen olento loppujen lopuksi. Kävisi johonkin scifi-dokkariin aika mahtavasti. :) Soundit on vähintäänkin mahtavat ja miksaus selkeä. Mahtava breikki tossa 6 min kohdalla. :F Älytön padi saundi :P Tunnelmallinen ja rauhoittava leijailukappale kaikenkaikkiaan höystettynä todella mahtavilla soundeilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FatShit - Bullchip 16.02.2007

FatShit - Bullchip
Voi minkä sinä sille avuttomalle chipille teit... :D Melko menevää HC-tä. kiva ylitekninen saundi. Bassa pärisee ihan kunnolla ja muutenkin saundit pärisee ihan kivasti. Hienosti tehtyjä jumituksia. Kyllä paukuttaa ihan kybällä. Oikeestaan ei ees kovin paha sekotus, trackeri HC:tä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giorgio Ungalo - Joulun Taikaa (Preview) 23.12.2006

Giorgio Ungalo - Joulun Taikaa (Preview)
Hienosti on joulu tunnelma saatu tuotua esille. :) Kivat üüber-siirappiset lyriikat. Ihan kivat perus dance saundit. Hyvät melodiat. Tämähän kuulostaa melkein choralelta. Tällaset oikeesti hyvät joulu tanssahdukset on aina jees vaikkakin melko kliseinen biisu onkin. Jep... MAHTAVAA! Ei kait tossa muuta kun hyvää joulua! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jotain_sälää - Fanky 30.10.2006

jotain_sälää - Fanky
Alku hieman epävireinen. (Vissiin ihan tahallista) Jämäkkä saundinen basso ja aika hieno joskin osittain aika härö bassolinja. Melko omaperäiset ehkä vähän demoscenemäiset rummut. Tosiaan Fanky 80s häröily. :) Tämä saattais olla aika jämäkkä kokonaisena vokaalien kera.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rage_ - Waiting for the Solo 04.01.2007

Rage_ - Waiting for the Solo
Mahtava intro. :P Kivat demoscene saundit. Tunnelma on hallinnassa, mutta biisi junnaa paikallaan kun kuuntelia odottaa missä kohti kappale lähtee kunnolla käyntiin. Biisi lähtee käyntiin tuossa 3 min kohdalla mutta samantien alkaa breikki ja kappale sammuu miltei... Biisi lupailee paljon mutta ei anna sitä mitä odottaa kuulevansa. Hieman taustamusiikkimainen otus..? :) lopussa on yli 10 sekunnin hiljainen hetki. Jep... ihan kohtuullisen kiva veto kyllä, mutta kun olen noita demoscene biisejä sen verran kuunnellut, sanon että aika laimealta tuntuu tämä. Saundeista ja tunnelmasta plussaa+++
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Space Battle (Remix) 30.10.2005

Dreamtime - Space Battle (Remix)
uu jee... intro ainakin iskee täysillä! :D Tossa ihan alussa oleva padi kuulostaa makeelta. 1.01 alkava syna melodia on tosi jees! Miksaus on hoidettu ammattimaisesti... Spiikit kuulostaa hienolta. Kyllähän tästä löytää paljon hyvää. Aika perinteistä meininkiä... kaiken kaikkiaan tosi hyvä biisi ja pääse todellakin mun soittolistallein :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Papu Sale - Opus 355 05.11.2005

Papu Sale - Opus 355
Tässä on saundit hallussa!!! Mä olisin laittanu genreksi Symphonic Electronica tai ambient. Tosiaan noi huilumaiset syna saundit ja tausta pädit on tosi makeita... tää sopis johonkin avaruus elokuvan loppu kohtaan missä oltas just onnistuttu pelastamaan maa tuholta ja katseltas sitte miten onnellisina linnut lentää, puut vihertää ja ihmiset hymyilee :D toisaalta melko fantasiamaistakin meininkiä... üüber fakin guud... ei tälle voi muuta kun kympin antaa ja ihmetellä missä sun fanit on??? tällästä shittiä sivulla ja ei ketään sua kannattamassa!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Energon - Breaking Asteroids 26.04.2005

Energon - Breaking Asteroids
Voihan Jess! :D Eipä oo näin makeeta musaa tullu mikseriin aikoihin. Saundit on ihan hemmetin hyvät ja miksaus on just eikä melkein. Melodiat on sitä jotain tosi legendaarista ja mahtavaa 80's retro avaruus fiilistelyä. Varsinkin kohdassa 03.10 on tosi makeeta sooloilua. Tuo todella vahvasti mieleen nintedo peli musiikit, joka ei todellakaan ole huono juttu! :) En löytänyt mitään moitittavaa. Lisää tätä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marana - Balanca (v1.21) 25.04.2005

Marana - Balanca (v1.21)
Ihan alkuun ottaa korvaan toi kicki. se sais olla vähä töksähtävämpi, tollanen aaltomainen kicki peittää vähä muita saundeja. BassLine on tosi kivan kuulonen. Melodiat Ok. Ihan mukavaa trance meininkiä. Miksauksesta ei oikeestaan pahaa sanottavaa löydy, saundit erottuu mukavasti toisistaan. Tossa jotakuinkin 1.30 alkava hithat sais olla himpun verran pienemmällä. Kehitä melodioita lisää, lisää, lisää ja lisää kuten aina ja kickistä vähän potkasevampi. Tosi hyvä mutta ei täydellinen! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Replicant Zero - Leafs Of Insanity 25.04.2005

Replicant Zero - Leafs Of Insanity
aika brutaalia! :D epäselvä biisi, äänet ei erotu toisistaan kunnolla. Biisin huonolaatuisuus haittaa kuuntelua. Kitarat sais olla kovemmalla ja rummut pienemmällä. Todellakin sieltä jotain hienoo rämpytystä kuulu mutta ei saa iloa irti... Biisi on hyvä mutta laitteet millä olette sen tänne saaneet taitavat olla aikalailla prprprpr. :-| koettakaa parantaa biisin äänen laatua seuraavalla kerralla niin homma toimii paremmin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele lesbianz on wax - kasarihitti 25.03.2007

lesbianz on wax - kasarihitti
Aitoa 80s synailua! Ihan siisti melodia ja saundit on tosi hyvät ja aidot. Basso on mukavan muhkea, tosi hienot resonanssi arpit ja Brass/Stap on kanssa tosi hyvän kuulonen. Hienot kasari rummutkin paukkaa. Kipale kuitenkin loppuu ennen kuin kerkeää edes alkaa. :(
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - Takaisin Kotiin 25.04.2005

Division XIX - Takaisin Kotiin
Tosi raskasta meininkiä osittain mutta sooloilu kohdissa keventää kivasti... laulaja vetää ehkä vähän teemaan sopimattomasti överiksi. teknisesti biisi on hyvä mutta parantamisen varaa löytyy. Sooloilu riffit on hyvät mutta ei nyt kuitenkaan ihan fiilarit tule. :D Kohdassa 01.20 lupaillaan jotain hienoo mutta sieltä ei sitten tullukkaan mitään mahtavaa rämpytystä. Odotin sitä " tämän biisin lopussa saatte orgasmin! Näinon, uittu." mutta en löytänyt sitä :( Ihan OK biisi mutta parantamisen varaa löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 25.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Hyvä hyvä! Teknisesti todella hyvin tehty. Tuntuu että koko biisi olisi yhtä introa... biisin pitäisi räjähtää käyntiin jossakin kohdassa. Laulajalla tosi hyvä ääni! Kyllähän tätä kuuntelee... mutta ehkä vähän taustamusiikkimaista meininkiä... Sopisi johonkin elokuvaan jossa sellanen iso pitkä partanen rokki äijä tulis haulikon kanssa riehumaan ja pistäs kapakan kaikiltä tyypeltä pään paskaks... :D Mutta biisi on todellakin mikserin keskitason yläpuolella!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Adventure 21.03.2005

Galaxion - Adventure
Aah lisää spacesynthiä. :P Mukavat saundit ja kohtuu hienot melodiat, ei ihan vibat irtoo mut melkein. ;D Tossa 1,15 on aika siisti kohta. Kicksit pumppaa oikeestaan he****tin hyvin. :D BassLine ja Kickit on laiteetu nätisti juoksuttamaan biisiä etiä päin. Rummut paukkaa kivasti. No ei tästä hirveesti pahaa sanottavaa keksi. Tosi Jees :D jatka samaa rataa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Metsään 02.03.2005

A.K.Alataajuus - Metsään
Mukavan leppeä intro. Jännä vocalisti ääni :D ei paha ei paha mutta ei kovin regeemäinen. Tosi rauhaisa väsäys, eikä ole mitään ristiriitaisiä soundeja. Kivoja stereo ääniä välillä ja rauhoittavaa hyminää :D Loppujen lopuksi aika kivaa mutta silti melko keskinkertaista regeetä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raikku Valtonen - Pornolaulu 04.03.2005

Raikku Valtonen - Pornolaulu
Kommenttirinki... Aika mukavaa. :D Vaikutteita otettu halavatun papoilta. Ihan kohtuu hyvät saundit ja toi käkätys on kiva. Kyllähän tätä kuuntelee. En osaa oikeen arvostaa tällasta musaa kun oon uponnu sinne elektronisen musan mailmaan niin syvälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vortech - Humid Skies of Darkness (instr.) 23.02.2005

Vortech - Humid Skies of Darkness (instr.)
Tosi menevää matskua. Hieman Itseään toistavaa kylläkin. On varmaan ollu melkosta letin humputusta soittaminen :D. Tästä puuttuu örinää ja karjuntaa. Erikoinen Electro kohta tulee tossa biisin puolivälissä ja se kuulosti aika hyvältä. Keskimäärin ihan kelpo biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Rise of the Biodreads 30.11.2004

Dreamtime - Rise of the Biodreads
Tämäkin tosi hyvän tuulinen rallatus. Melodiat on tosi hienot. Ei ehkä helposti mieleen painuva biisi mut on se silti hyvä. Tämä kappale ansaitsee kyllä tän ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marana - IMO 2.4 (1st Opinion) 19.11.2004

Marana - IMO 2.4 (1st Opinion)
Kunnon energia lataukset tossa alussa ja sitte Pam. Tosi hieno biisi. Melodiat on enemmän kun kohallaan ja saundit on veri kood. tossa viiden-kuuden minuutin tuntumassa alkaa tulla jo kunnon meininkiä. Aika haikeeta meininkiä välillä. Tosi jees! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jalmus - Niaps! 03.03.2005

Jalmus - Niaps!
Tosi jees. Äijällä on taitoo. Saundit ja Melodiat on kuin suoraan megaman pelisarjan peleistä ja Ill like it. Mukavan kuulonen toi padi rämpytys. Toi Liidi vois olla pikkasen pienemmällä. Tossa ekan minuutin jälkeen tulee tosi tyylikästä sooloilua. Muuten biisi on tosi hyvä mutta miksauksessa ois vielä parantamisen varaa ja saundit vois olla nätimmät (vaikka henkilökohtaisesti tykkäsin noista nintendo liideistä :D).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 24.03.2005

DIRTY CLUB - Dirty club
Tosi paljo on selvästi otettu vaikutteita ACDC:ltä. Mutta vocalisti vetää vähä överiks välillä. Ei oo paha yhtään mutta kuulostaa jopa aika hupaisalta välillä. :D Kitarat ja Rummut on tosi hienosti vedetty. Biisi kokonaisuudessaan mahtava ja periaatteessa jopa levyainesta. Itseasiassa paras rokki biisi minkä mä oon täällä mikserissä kuullu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cyberman - Digital Horizon 02.02.2005

Cyberman - Digital Horizon
Ok. Great job. Brety nice sounds but as you heard from others sounds could be lil bit stronger. Melody is brety Göod. Effects are great. Vocals are almost good them will be lil bit louder. More of this and keep it going same way.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Papu Sale - Oldskool bounce 05.11.2005

Papu Sale - Oldskool bounce
ei juma!!! täähän on makeeta meininkiä... täähän sopis teini mutantti kilppareitten tappelu kohtauksen taustaan ku nyrkki silppurin naamaan :D... äijä ownaa!!! on kyllä tosi retrot saundit miehellä ja miami vice tom rollit jytkää täpöllä... mä diggaan... mutta tosiaan tää on melko tausta musiikkimainen biisi. että ei tää nyt ihan täpöllä jysähä takaraivoon :D mut ai laik it!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DrillBass - Drillbass - Rock the beat now (demo) 10.11.2004

DrillBass - Drillbass - Rock the beat now (demo)
Voihan p*****e millanen biisi täys kymppi! Tosi energinen ja kaikin puolin laadukas.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Simplified Sounds 10.12.2004

Human Sound - Simplified Sounds
Tää on ihan v***n hyvä. Saundit on prö luokkaa. :D Niistä clapeista hmm.. ei ollenkaan huonot, vähä ehkä retro henkiset. :) Rummut ja bassot on makeet. Liidit on tosi TOSI hyvät. Kyllä kun tän tason melodiat ois joka biisissä ois mailma paljo parempi paikka. :) Kaikin puolin huippu tasoa. Kyllä meitsikin faniutuu odottelemaan lisää tällasta... :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Night Sky 30.11.2004

Dreamtime - Night Sky
Kunnon retro meininkiä. Tosi hieno biisi. Synat tosi makeet. Tätä kuunnelessa tulee hyvä fiilis. :DDD

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Night Sky 30.11.2004

Dreamtime - Night Sky
Kunnon retro meininkiä. Tosi hieno biisi. Synat tosi makeet. Lätä kuunnelessa tulee hyvä fiilis. :DDD

Kommentti kappaleesta Kuuntele a_Sniper - Pupun Tarina 26.11.2004

a_Sniper - Pupun Tarina
Joo ootteko vähä hulluja. xD Olitteko aineitten lumoissa kun teitte tän biisin. on muuden noi muutkii biisit aika mielenkiintosia.. :D Kävi pupulle huonosti. yhyhyy ;c
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eesti tehnoloky - esko saa sähköiskun 28.10.2007

eesti tehnoloky - esko saa sähköiskun
Jumittaa nätisti. Synasaundi joka yrittää matkia ihmisääntä kuulostaa hyvälle. Basso saundi on ihan jees vois ehkä olla vähä mureampi. :) Omaperäistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Endless Ocean 12.11.2004

DjMik - Endless Ocean
Hemmetin hyvä biisi. Alku on hieno siitä tosiaan tulee loppumaton meri mieleen :) ja koko loppu biisikin oli energinen, menevä ja todella laadukas. Hyvät bassot! Jatka samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - NA002 04.03.2005

Kineka - NA002
Kommenttirinki... Joo outohan se on. Mutta outo ei todellakaan tarkoita huonoa. Rummut mäiskii kohtuullisen mukavasti. Liidi sais olla monipuolisempi, ainakin alussa se jauhaa paikallaan liian pitkään. Tossa kahden minuutin kohalla alkaa enemmän tapahtua. Loppuun päin muuttuu mielenkiintoisemmaksi. Aika kiva sais olla ehkä vähä lyhyempi. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Drowned In You 23.02.2005

Incendium - Drowned In You
Alku on mukavan rauhaisa. Laulajalla todella hyvä ääni. Hyvät saudit ja melodiat. Ihan ammattitason materiaalia. Melko mielikuvitukseton ja "normaali" biisi (ei tarkoita että olisi huono). On tasokkuudeltaan ammatti tasoa mutta ei erotu massasta. Kuitenkin selvästi keskitason ylä puolella. Kyllä varmasti mullekin maistus jos olisin enemmän Hevi musiikin ystävä.