Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swastika - Hypnos 21.11.2006

Swastika - Hypnos
Todellakin toivon et tää on jotain huonoa pilaa... Melkosta pelleilyä, oli sit tosissaan tehtyä tai ei!! Opettelisitte ensiks vaikka soittamaan ja virittämään kitaranne ennen ku pistätte mitään tällästä esille. Ja noi "taiteilija"nimet... vois luulla et siin on Puolan jääkiekko maajoukkueen 4-ketjun hyökkääjät... Eipä oo pojat tainnu saada paljoakaan pimppaa tällä "musiikilla". Voin kertoo: "Ettekä saa!!"
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing - Impurity Of Nightfall 04.10.2006

Blackwing - Impurity Of Nightfall
No ei mitään paskempaa. Ehkä kuitenkin vaatis hiukan tarttuvampia osioita jotta erottuis "massasta". Kannut kolisee ihan kiitettävään tahtii, tosin tota China-pellin käyttöö vois paikkapaikoin vähän rajottaa. Välillä meinaan kuullostaa et rumpalilla ei oo muita symbaaleja ku toi China. Laulusovitukset näyttäs olevan ihan kunnossa. Laulu ei kylläkään muuten niin kovin paljon letkauta allekirjoittaneen korvaa. Hiukan jää laulu ns. massan jalkoihin. Voi johtua heikoista saundeistakin. Eli saundit kuntoon ja vähä jotain koukkuja, niin hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing - Demonic Obsession 04.10.2006

Blackwing - Demonic Obsession
Harmi et noista kaikista kitaramelodioista ei saa kovin paljon selvää. Alku oli piukka, mut sit biisi jäi taas vähän sinne massaan. Tosin hieno toi rauhallisempi väliosa. Laulu ei tässäkään biisissä oikein omaa korvaa miellytä, ehkä johtuu siitäkin et en juurikaan nykyään enää kuuntele tälläistä black/dark/death-matskuu mihin tollanen laulu kuuluu. Kokonaisuudessaan kuitenkin toimivampi ku toi eka biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dyes - Hellspeak 29.09.2006

Dyes - Hellspeak
...tana mut oli kova! Ei noi konerummutkaan nyt niin pahat oo, mut tietysti ei aitojen voittanutta.
10