Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 41 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Näkymätön - Pidäthän 28.02.2021

Näkymätön - Pidäthän
Täs on ihan kivoja jotain sävelkulkuja kitaralla. Improvisaatioksi kiva, mutta kyllä noista monesta jutusta jää semmoinen fiilis että olisi ollut kiva kuulla ne ihan johonkin kappaleeseen sovitettuna. Nyt tämä on vähän semmoista jumitusfiilistä. Hyviä riffejä hyvillä soundeilla mutta ei varsinaisesti tunnu kulkevan mihinkään (mikä on on aika odotettavissa tietysti kun on kyse improvisoidusta biisistä).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zephyr Ocean - Sparrow 28.02.2021

Zephyr Ocean - Sparrow
Mukavan kevyt swengaava tunnelma tässä. Jos jostain pitäisi valittaa niin laulusoundista. Siis ei laulajan äänestä joka on ihan hyvä vaan laulu kuulostaa siltä että se olisi voitu kompressoida vähän toisella lailla kun nyt sanojen alut välillä napsahtelevat ainakin minun kuulokkeissani. Aika pieni asia sinällään mutta huomasin vaan. Muuten soundeista ei oikein mitään valitettavaa keksi. Paitsi että kitarasoolo olisi voinut olla lievästi hiljasemmalla. Sävellyksenähän tämä on aika kivan harmoninen ja miellyttävä kuunnella. Omaan makuun olisi ehkä kaivannut vähän hyökkäävämpää kertosädettä (siis sovituksen puolesta) mutta olenkin raskaamman musiikin ystävä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Declawed - Cynical Resign (Single edit) 30.12.2020

The Declawed - Cynical Resign (Single edit)
Aika tiukat soundit kokonaisuudessaan, kitarat ja tomit jytisee hyvin. Growlit kuulostaa hyvältä. Oikeastaan ainut pienehkö valitus mikä tulee mieleen on se että tämä biisi voisi sisältää vähän enemmän rytmistä vaihtelua, nyt on pieni uhka että alkaa tuntua tasapaksulta kun noita kahdeksasosia on aika vahvasti painotettu about joka kohdassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There 30.12.2020

Machine of the Absurd - Nevermind The Journey, You're Already There
Soundit paikallaan ja etenkin tykkäsin tuosta virvelisoundista ja kitaramelodiasta alussa. Intro omaan makuun olisi voinut olla vähän lyhyempikin, niin hyvältä kuin se kuulostikin. Tahtilajikikkailut oli oikein mallikkaat. Naislaulu oli erityisen hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Cavaa 30.12.2020

P. M. Kostiainen Project - Cavaa
Kivat akustisen kitaran soinnut soljuu siinä letkeästi. Aika rähjäinen laulusoundi joka sopii kyllä hyvin. Täähän oli niinkun hyvä biisi mutta kertosäkeessä laulusoundi muuttuu jotenkin vähän liian naamalla olevaksi. Kitarasoolo oli makea vaikken kitaran soundista niin valtavasti tuossa tykännytkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeremy Antman - The Order of the Insect Queen 27.12.2020

Jeremy Antman - The Order of the Insect Queen
Kommenttiringissä tuli vastan. Mielenkiintoinen bassolinja ja hypnoottiset soundit. Stereokuva on upea. Vaihtelua on sen verran hyvin että mielenkiinto pysyi yllä. Kyllä tätä mielellään kuuntelee. Henkilökohtaisesti olisin ehkä tykännyt tästä enemmän instrumentaalina mutta laulut itsessään olivat kyllä hyvin lauletut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VaraMörkÖ - musta syke 27.12.2020

VaraMörkÖ - musta syke
Tuli kommenttiringissä vastaan. Genrenä on experimental joka sai varuilleen jo ennenkuin painoin playta. No, en oikein tiedä mitä tästä sanoa. Ihan mielenkiintoisia ääniä. Noin äänitaiteena voisi sanoa että tämä on mielenkiintoista. Itsellä ei mielenkiinto pysy yllä koko teoksen ajan. Toisaalta tämä oli huomattavasti parempaa kuunneltavaa kun pelkäsin, rytmiikka ja soundimaailma oli oikeastaan taidokasta. Tuo toistuvat rytmi tekee sen että tässä pysyy jotenkin kärryillä eikä kaikesta tule vain hälyä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo) 26.12.2020

The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo)
Kommenttiringissä tuli vastaan.

Hyvät soundit treenistaltioinniksi, haitsut vähän puskee tarpeettomasti läpi niinkun tuppaa tapahtumaan. Hyvä ääni laulajalla. Piano soi kauniisti. Biisi sinällään sisältää paljon nättejä melodioita mutta erityistä koukkua ei jäänyt mieleen.

Parasta biisissä: Hissuttelukohdat
Huonointa biisissä: Kertsi
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kustaa Viikunan Sisävesilaivat - Juoksen pimeässä (alcohol demo) 26.12.2020

Kustaa Viikunan Sisävesilaivat - Juoksen pimeässä (alcohol demo)
Kommenttiringissä tuli vastaan. Ihan kiva sävellys, tykkäsin soinnuista ja laulumelodiasta. Teksti sanoo että tämä on vielä keskeneräinen. Jos tätä ollaan vielä hiomassa, tekisin itse ehkä niin että vähän enemmän jotain soittimia vielä mukaan viisin edetessä. Lähinnä rummut tulisi mieleen tuohon loppu puoliskoon. Biisin paras: Laulumelodiat ja sointuharmonia Biisin huonoin: Lopun särökitarasoundit
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatevolution - Slaves To Your Faith 26.12.2020

Hatevolution - Slaves To Your Faith
Kommenttiringissä tuli vastaan. Olihan tämä brutaalia ja soundit tavallaan tukevat tätä. Riffit ja kitarasoundi ovat rankkoja niinkuin asiaan kuuluu. Sävellyksenä tästä ehkä jää kaipaamaan vähän dynamiikkaa. Suvantokohdat tai melodisemmat osuudet saisivat nuo mätöt kuulostamaan rankemmilta. Jatkuva mättö jättää alun jälkeen vähän tasapaksun vaikutelman. Soitto on ihan kohdillaan, ainakaan mitään valitettavaa en siitä keksinyt. Biisin paras: Kitarasoundi Biisin huonoin: Vaihtelun puute
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raspberryperfume - Dance with me 26.12.2020

Raspberryperfume - Dance with me
Kommenttiringissä tuli vastaan. Hieno naislaulu mutta omaan makuun miksaus jättää vähän toivomisen varaa, ajoittain jotkin äänet tuntuvat särkevän ja laulun kaiku on jotenkin vähän karu tähän biisiin, voisi olla pehmeämpi ja ilmavampi. Laulumelodiat myös ovat kovin vaihtelevia, välillä hienoja melodialinjoja ja välillä tuntuu että nämä on improvisoitu vaihtelevalla menestyksellä. Poikkeuksellisen hyvää englannin lausumista mikseribiisiksi. Sävellyksenä olisin toivonut enemmän rakennetta, selkeästi erottuvia kohtia. Biisin paras: Naislaulu Biisin huonoin: Miksaus
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - Rain Dance 26.12.2020

Klawie - Rain Dance
Kommenttiringissä tuli vastaan. Alkaa tosiaan massiivisella äänimaailmalla josta tulee mieleen vanhojen fantasialeffojen musa. Ja sitten tosiaan niitä mainittuja EDM elementtejä. Tuon jälkeen tuleekin jonkinlaikaa vähän junnaavaa menoa joka ei tunnu menevän mihinkään. Nättejä melodioita mutta mikään ei oikein nouse vahvasti viemään biisiä eteenpäin. Vähän ennen kolmen minuutin kohtaa biisi lähtee taas kulkemaan. Kokonaisuuten tämä on melodioiltaan, tyyliltään ja soundeiltaan vaikuttava mutta jotta tämä minun makuuni toimisi irrallisena biisinä, kaipaisi ehkä vähän tavanomaisempaa rakennetta jossa niitä huippukohtia tulisi vähän tiheämmin, nyt valtaosa biisistä on pitkää suvantokohtaa (toki hienoa sellaista) mutta varsinaista kliimaksia ei sitten tule palkinnoksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vihaiset Villet - Vaihdossa Helvetissä 25.12.2020

Vihaiset Villet - Vaihdossa Helvetissä
Kommenttiringissä tuli vastaan. Ihan siistejä tuplabasarirytmejä. Kitarat vähän mitäänsanomattomat. Laulun sävelet eivät taida kuulua sävellajiin mutta sanat ihan hauskat.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money 25.12.2020

Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money
Ihan funkkaavaa soittoa ja toimiva rakenne biisissä. Parasta biisissä: Funkkikitara Huonointa biisissä: Lopun janis joplin lainaus
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Salo - Seremonia 25.12.2020

Olavi Salo - Seremonia
Kommenttiringissä tuli vastaan. Sävellyksenä en oikein tästä osaa sanoa mitään kun tuntuu ettei biisissä oikein ole mitään erityistä kommentoitavaa. Kuulostaa yleiseltä improvisaatiolta sountukierron päällä. Eniten huomiota kiinnittää miksaus, toisaalta koska osasta instrumentteja on aika vaikea saada selvää ja toisaalta koska valtava reverb dominoi kaikkea. Sinällään tuo reverb on ihan mielenkiintoisen kuuloinen (paitsi laulussa se kuulostaa vähän tarpeettoman kihisevältä. Näin yleisenä mielipiteenä tästä on aika vaikea sanoa mitään tällä miksauksella. Laulun osalta eläytymistä on mutta henkilökohtaisesti en näe miten tuollaisella laulusoundilla (siis miksauksella) voisi tälläisen hitaan biisin saada kuulostamaan hyvältä. Sanat on ihan hyvät, aika paljon toistoa mutta se toisaalta sopii biisiin. Biisin paras: Kaiku Biisin huonoin: Miksaus

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika 25.12.2020

Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika
Laulu, huuliharppu ja koskettimet pelastavat onneksi noilta rumpusoundeilta. En tiedä pitäisikö tätä pitää enemmänkin käännosiskelmänä kuin omana biisinään. Mutta joo, mannish boy on ihan hyvä biisi. Ja tämä on ihan hyvin esitetty.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fool's criteria - Let us stay 25.12.2020

Fool's criteria - Let us stay
Rumpusoundit rokkaa, kitarasoundit ei niin kovin. Sinällään ihan ok riffittelyä mutta toistoa on omaan makuun liikaa. Vokaaleissa on tyylittelyä mutta ehkä ihan perus vire voisi olla parempi. Biisin paras: Rummut Biisin huonoin: Kitarasoundi
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 25.12.2020

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Kommenttiringissä tuli vastaan. Genrenä lukee blues rock ja ihan tällä pohjalla osasin jo odottaa päteviä soittosuorituksia. Ja niitähän olikin. Erityisesti laulaja tuntuu tietävän mitä tekee. Muissakaan soittimissa ei mitään valittamista löydy, joskaan kitarasoundi ei itse miellytä, jotenkin tuo särö on vähän liian digitaalisen kuuloinen tms. Sävellyksenä en oikein tästä osaa mitään sanoa. Kuulostaa perus bluesrock biisiltä joka groovaa taitavan soiton ansiosta. Biisin paras: Vokalisti Biisin huonoin: Kitarasoundi hetkittäin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tons Of Monarchy - Native American People 25.12.2020

Tons Of Monarchy - Native American People
Kommenttiringissä tulee vastaan. Kuvaus sanoo että miksaus suunniteltu yli 12" elementeille ja kuuntelen luureilla mutta oman logiikkani mukaan hyvän miksauksen pitäisi kyllä ihan hyvältä kuulostaa vähän kaikilla toistolaitteilla. Tämä ei kuitenkaan kuulosta. Vokaalit ihan liian kovalla ja kitarat kuuluvat kaukaisuudesta. Itse lähinnä liitäisin tämän käytettyihin kaikuihin. Sinällään sävellys on ihan ok, erityistä koukkua tästä ei itseen iskenyt. Soitto pääasiassa ok, ei mitenkään kauhean tiukasti taimissa mutta taitaa olla vähän makuasia haittaako se. Riffit on ihan ok, ei erityisesti koukuttavia mutta sopii ihan hyvin kokonaisuuteen. En sitten tiedä kuulostaako tämä jotenkin ihan erilaiselta stadionin kaiuttimista. Biisin paras: Vokalisti Biisin huonoin: Soundit
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinus - Peili 24.12.2020

Sinus - Peili
Soittaidot kaikilla kohdillaan. Ja soundit myös, etenkin synasoundi iskee kovin. Biisi oli omaan makuun ehkä hieman levoton mutta se nyt on puhtaasti makuasia. En oikein keksi tästään mitään muuta valitettavaa kuitenkaan niin valitan siitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat 24.12.2020

Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat
Kommenttiringissä tuli vastaan. Lyriikat on hyviä, flow on vaikuttava ja soundimaailma on erinomainen. Mutta miksi tuo englanninkielinen laulu pitää pyöriä tuolla versejen taustalla, se vaikuttaa paitsi turhalta, myös häiritsevältä. Biisin paras: Aggressiivinen ulosanti Biisin huonoin: Englanninkielinen laulu taustalla
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti Niemelä (lauluntekijä) - Korallien tango 24.12.2020

Matti Niemelä (lauluntekijä) - Korallien tango
Aika vaikuttava tango. Soundimaailma on jotenkin tuoreen kuuloinen tähän genreen. Laulu on pätevää mikä tosin oli aika odotettavissakin ottaen huomioon miten hyvin kappale on tuotettu. Verrattuna useimpiin tangobiiseihin mitä olen kuullut (mitä ei ole valtavasti), mieluiten kuuntelisin tätä. Biisi on sävellyksenä sopivan vilkas, taustalla tapahtuu koko ajan juttuja mitkä pitävät mielenkiinnon yllä. Biisin paras: Haitari Biisin huonoin: Genrekliseiden kierrätys
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 24.12.2020

Lokosa - Satansgod
Kommenttiringissä tuli vastan. Lähtee heti aika progena liikkeelle. Hyvin soitettua, hyvät soundit ja hyvä vokalisti. Sanat on omaan makuun parempaa keskitasoa. Biisin paras: Nostatus ennen mölykohtaa Biisin huonoin: Ärsyttävä kitara mölykohdassa ja myös sen jälkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Empirisch Abnormal - West Highland Cry 24.12.2020

Empirisch Abnormal - West Highland Cry
Kommenttiringissä tuli vastaan. En osaa päättää onko kitarasoundi oikein hyvä vai melko kehno, se vähän vaihtelee näiden välillä. Ainakin komppikitarat ovat aika kovalla ajoittain ja hälyääntä tulee paljon. Kokonaiseksi biisiksi minusta tämä kaipaisi vähän vielä hiomista kun nyt tämä on vähän kokoelma sinällään hienon kuuloisia kohtia mutta jää sitten pyörittämään niitä ilman että oikein menisi mihinkään. Biisin paras: Kivoja melodioita. Biisin huonoin: Liikaa toistoa
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peiliband - Rauhanpiippu 24.12.2020

Peiliband - Rauhanpiippu
Kommenttiringissä tuli vastaan. Ihan hyvä rokkibiisi, toisaalta aika tavanomaisen kuuloinen mutta soundit on hyvä ja aika hyvinhän tässä fiilis välittyy. Vokaalit on miksauksen kannalta omaan makuun jotenkin vähän liiankin pinnalla. Taustahoidot on oikein hyvät ja kitarat ja rummut jytisee oikein hyvin. Kitaraleadi on vähän turhan ohut eikä jotenkin oikein istu biisiin. Sen olisi voinut jättää poiskin eikä biisi olisi huomattavasti muuttunut.

Biisin paras: Aggressio
Biisin huonoin: Tomisoundi ja kitaraleadin ohut soundi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr.Maggot - Flatline (Demo) 24.12.2020

Mr.Maggot - Flatline (Demo)
Kommenttiringissä tuli vastaan. Ihan hyvä rokkibiisi, toisaalta aika tavanomaisen kuuloinen mutta soundit on hyvä ja aika hyvinhän tässä fiilis välittyy. Vokaalit on miksauksen kannalta omaan makuun jotenkin vähän liiankin pinnalla. Taustahoidot on oikein hyvät ja kitarat ja rummut jytisee oikein hyvin. Kitaraleadi on vähän turhan ohut eikä jotenkin oikein istu biisiin. Sen olisi voinut jättää poiskin eikä biisi olisi huomattavasti muuttunut. Biisin paras: Aggressio Biisin huonoin: Tomisoundi ja kitaraleadin ohut soundi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Pelonmurtaja 24.12.2020

Roni Samuli - Pelonmurtaja
Kuuluupa kappale poikkeuksellisen hiljaa, voisi masteroida vähän kovemmalle. Omaan makuun tuo perkussiojuttu on vähän liian hallitseva äänimaailmassa. Yleisesti tää on vähän niinkun pikkasen siistittyä vanhaa apulantaa. Sitten vielä se että henkilökohtaisena mielipiteena tuohon huokailulauluun voisi olla vähän vaihteluakin tässä biisissä, esim kertsin voisi laulaa ihan ääneen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - All at Sea 24.12.2020

Crookmachine - All at Sea
Hyvää soittoa ja ihan ok sävellys, ehkä kaipaisi jonkin vielä semmoisen erityisen melodisen jutun mihin keskittyä kuuntelijana. Lopun pauhaus on ihan mielenkiintoinen ratkaisu, kun se alkoi pelkäsin että tässä on taas joku mättö vaan ihan sen takia että olisi mättö mutta kyllähän se sinällään toimi sävellyksestikkin. Biisin paras: Clean kitara Biisin huonoin: Haitsusoundi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Mikä Elämä 24.12.2020

Arpikudos - Mikä Elämä
Oikein napakkaa soittoa ja kiinnostava yhtenäinen sävellys. Soundit jotenkin voisi olla paremmatkin suhteessa biisiin ja soittoon (kuvaus sanookin että suoraan pöydästä raakamiksattu). Kyllä tästä kyllä selvän saa kuitenkin erittäin hyvin. Tyylillisesti itse jotenkin niputan tämän biisin sinne CMX / YUP suuntaan mutta toisaalta selkeästi erottuu muista saman suunnan biiseistä. Tämän biisin paras: Vokaalisuoritus ja kitarointi kyllä aika tasoissa. Tämän biisin huonoin: Lähinnä ehkä se että paremmilla soundeilla tää olis ollu vielä parempi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja 24.12.2020

Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja
Ok, vähän erikoiset soundit mutta nehän jopa sopii vähän hyvin. Vähän semmoinen ysärigrungefiilis. Tai paljonkin. Sävellyksenä semmonen ihan hyvä grungebiisi, lähinnä se kiinnostavin osuus tässä on tuo säkeistön soitto-osuus. Laulumelodiat on aika tyypillisiä genreen nähden, ei niissä mitään vikaakaan ole. Sopii biisiin. Välikohtaan tuossa tokan kertsin jälkeen olisin itse ehkä aluksi tiputtanut vielä rummutkin pois että se olisi lähtenyt rakentumaan pelkästään tuosta pianosta. Mutta makuasioita. Siisti kohta kuitenkin. Tämän biisin paras: Kitarat kaikin puolin Tämän biisin huonoin: Taustalaulut välillä tuntui lähtevän vähän omille laduilleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Boneless 24.12.2020

Fiona's Scarlet Swan - Boneless
Ok, vähän erikoiset soundit mutta nehän jopa sopii vähän hyvin. Vähän semmoinen ysärigrungefiilis. Tai paljonkin. Sävellyksenä semmonen ihan hyvä grungebiisi, lähinnä se kiinnostavin osuus tässä on tuo säkeistön soitto-osuus. Laulumelodiat on aika tyypillisiä genreen nähden, ei niissä mitään vikaakaan ole. Sopii biisiin. Välikohtaan tuossa tokan kertsin jälkeen olisin itse ehkä aluksi tiputtanut vielä rummutkin pois että se olisi lähtenyt rakentumaan pelkästään tuosta pianosta. Mutta makuasioita. Siisti kohta kuitenkin. Tämän biisin paras: Kitarat kaikin puolin Tämän biisin huonoin: Taustalaulut välillä tuntui lähtevän vähän omille laduilleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Joulusaunassa 24.12.2020

P. M. Kostiainen Project - Joulusaunassa
Ok, kiva jazz komppi heti alussa. Sitten tuo kitara tulee kovasti efektoidulla soundilla pilaamaan fiilikseni. Muuten biisi siinä rullailee kivasti jatsahtavalla groovella mutta ajoittain vihamiehenki, efektikitara palaa minua kiusaamaan. Miksi tämän pitää olla näin? Tän biisin paras: Rummut Tän biisin huonoin: Efektikitara

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Best of Gara - tom o´roughley 08.08.2013

The Best of Gara - tom o´roughley
Arvioidaan kappale mikserin kommentoimattomien biisien listalla. Kappale irlantilaistyylinen folk-kappale harrastajatason äänityksellä. Lauluääni miellyttävä, tyyliin sopiva, tekniseltä kannalta hieman ehkä kaiuton, epäselvä, tunkkainen. Perkussioäänet kumeat, pehmeät, laulun tapaan hieman kaiuttomat. Kitara soitannoltaan moitteeton, äänitysteknisesti hieman kumea ja harrasteijamainen, kuitenkin kirkas ja selkeä. Sävellyksenä kappale vaikuttaa tyypilliseltä lyhyehköltä irlantilaistyyliseltä laulelmalta joka sisätää runsaasti toistoa meodioissa. Ei muuta erityistä. Yleistunnelma rauhallinen, hieman hilpeähkö. Normaalisti genren kappaleissa esiintyvää riehakkuutta ei mielestäni kuultavissa nyt. Kokonaisuutena kappaleessa ei merkittävää moitittavaa ole enkä nyt parannusehdotustakaan esitä. Annan kappaleen arvosanaksi kahdeksan. Ei muuta erityistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nykäne - Nykäne - Kaiken Laista Paskaa 11.01.2013

Nykäne - Nykäne - Kaiken Laista Paskaa
kaiken laista paskaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele River of life - Not about love 20.11.2012

River of life - Not about love
Noni. Kuuntelin tän ja järkytyin vähän. En suoranaisesti siks et tää ois niin huono vaan koska loistavat vokaalit ja tosi huonot pianosoundit aiheuttaa jonkinlaisen aivojen oikosulun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 23.02.2012

Susijumala - Rockrama
Periaatteessa tässä biisissä on sama ongelma kuin monessa muussakin proggiksen biiseissä mitä olen kuunnellut. Liikaa vääntöä. Vähemmällä lopputulos olisi siistimpi ja hallitumpi ja mukavampi kuunnella. Lähinnä tämä siis pätee laulutulkintaan, leadikitaroihin ja efektien käyttöön. Sinällään biisi itsessään on ihan kelpo biisi. Mutta uskoisin henk. koht. että esim. laulussa vähempi ähkiminen kuulostaisi paremmalta. Paitsi tietysti jos se liittyy johonkin biisin sanomaan mitä en käsittänyt. Samoin leadikitaroissa on kyllä meininkiä, mutta valitettavasti niiden ohessa tulee roima annos hälyääntä joka muuttaa äänimaiseman sekavaksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Psykonautti ¤%ÖÄÖ%¤ 07.02.2012

Susijumala - Psykonautti ¤%ÖÄÖ%¤
Täs on periaattees ihan hyvät soundit ja laulu on ihan niinkun ok soundeineen ja suorituksineen, mutta sitten noin sävellyksenä tämä tuntuu aika tyhjältä. Säkeistöjen jälkeiset YUP henkiset välisoitot olivat hyviä ja kiinnostavia, mutta säkeistöt tökkivät. Yhteensoitto on jotenkin lepsun oloista. Tämä biisi olisi kaivannut niitä koukuttavia kohtia, nyt tämä tuntuu aika keskeneräiseltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1MA - Ready to Rock - 1MA feat. TommyDee - Kahlittuna tänne 04.02.2012

1MA - Ready to Rock - 1MA feat. TommyDee - Kahlittuna tänne
Hyvä biisi, mut toteutus tökkii pahasti. Periaatteessa sama mitä Saminoidi sanoi, etenkin paremmilla vokaalisuorituksilla kohenisi kummasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Stereotyyppi 30.12.2011

IPSM - IsoPaha SusiMies - Stereotyyppi
Offbiittiin menee hetkittäin ja välillä vähän tökkii flow mutta kokonaisuuksena hyvä. Oikeestaan mitä V. Tuppuraine sano ni sama, pikkuviilausta millä ois iso vaikutus siihen miltä tää kuulostaa. Mut tää räppi vois kyl olla siulle yks aika toimiva juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Out Of Fashion (Escapist - Green 2007) 18.12.2011

Escapist - Out Of Fashion (Escapist - Green 2007)
Tuo alku kuulostaa aika kovin robbie williamssin let me entertain you:ltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Naked 18.12.2011

Escapist - Naked
Tää on kyl edelleen yks mikseri.netin parhaista biiseistä kautta aikojen.