Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 168 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 22.01.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Ihan hauskaa riffittelyä... silleen aika perus ja tulee vähän vaikka mitä näitä mieleeen... Hyvä silleeen fiiilistelynä, mutta biisinä ei nyt ihan iske ehkä.. hyvä laulaja ja hyvät soundit. En tykkää sooloista enää ..... myöskään tän biisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - These Wary Souls 22.01.2008

Nauticus - These Wary Souls
Hienoja rytmivaihteluja. Biisinä en jaksaisi kuunnella uudestaan. Laulusta en saanut selväääää.. :( tähän musatyyliin sopisi ehkä selkeämmät soundit?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 22.01.2008

Loudrunner - Loudrunner
Hieman persoonaton nimi bändillä.? o_O tai no tulee vähän Loudness mieleen.. joka on hassu. No mutta... soitto on perushyvää silleen , ei mitään virheitä mun korva havainnu... en tykkää semmosesta. Laulusoundi vois olla vähän jotenkin iskevämpi, kun tää kuulostaa tosi tylsältä.... muutenkin soitto ja kaikki vois olla kovemmalla.. vai olenko vain kuuro? :S Paras kohta biisissä on "Loudrunner" -huuto. :) siin on hyvä fiilis. Lausutte sen kivasti! Mutta suht tylsä biisi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Pink Meat 22.01.2008

DIRTY CLUB - Pink Meat
Ahhh!!! Yleisö diggaa niin saatanasti !! Tässähän rupee ihan panettaa ku tätä kuunteleee !!! Jeaah!!! ARE YOU WITH MEEEE????????? beibi hey , tää on ihan loistavaa! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Nasty Little Devil 22.01.2008

electrichaos - Nasty Little Devil
Nasty little devil kyseeesssä!!! Kinkkinen juttu... tässä on ihan hyvä fiilis. Mutta tää junnaa vähän liikaa paikallaan. Silleen, en taijjjuuu... o_O onks tossa HIM -luuppi (tai joku) ? :D Gone with the sin -biisistä? :D jou. Ihan tämmönen ... ok. Olis hyvä, jos tää lähtis vähän rullaa enemmän???? Sit tää ois niinq 8.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 22.01.2008

KVI - Parantaja
Heheee, hauska tuo kuiskaava pelottava otus taustalla!! :) Täähän vois tulla yön myöhäisinä tunteina jossain baarin alakerrassa/kellarissa.. ja sit ois just sammumassa, kunnes tajuu et tää biisi tulee ja sit lähtee kotiin ku viimeinen juna lähtee.. :O tää on just tää. 8 siitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Pyhä Poika 22.01.2008

ranca - Pyhä Poika
Täähän on ihan ku mun tyttöystävän soittolistasta poimisi. En varmaan erottais tätä Zen cafesta tai jotain semmosisssst. Mut sillee hyvät soundit ! Harmonioista aina plussaa! Kitaraharmonioista varsinkin. Niinq Thin Lizzyl! Jeah! Tsemii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 13.11.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Get ready fucking retards ! Aikamoiset sanoitukset.. aika heviä! Paska-Benin päähän sattui kun tuplabasarit jylläsivät... biisi pätki soittimessani paljon, vai olikohan se tässä biisissä? En tiedä. Aika kamalaa soittoa, kun ei saa selvää mistään, eikä melodioita ole. Mutta hyvää aggressioiden purkamiseen? Jeah!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma 13.11.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma
Kuulostaa vähän pyhiltä nukeilta =) Mäki haluan tietää luigin karvat. Hauska biisi, tykkään musiikista. Ihan loistavat taustalaulut ja kaikki on täydellistä!! Tulkaa joskus Pyhien teppojen kaa yhteiskeikalle? Ahhh, great meno jeah!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 22.01.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Oho. Luulin että kuuntelen PMMP:tä? :D toivottavasti oon eka joka heittää ton kommentin, muuten hävettää. Just hyvä mieninki! Rakastan laulajan ääntä. Ja tää musa on just cool! <3 diggaan! Ei jäädä tuleen makaamaan -lauseesta miinuxia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - King of Exile 13.11.2007

Mustaruhtinas - King of Exile
Rumpali hakkaa vähän oudosti.. liian nopeesti... pilaa biisin. Ei aina tarvii esitellä miten nopee on... höh. Tässä ei jää tilaa biisille yhtään.. soitostakaan ei saa selvää.. onks tässä sanat? Vai ootteko jostain avaruudesta?
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - RUMOURS 13.11.2007

Mahan - onemanband - RUMOURS
69 eyes soitti ja ne haluu Jyrkin takas !! =(( Paska-Ben haluaa pölliä tämän biisin teiltä... Heyy.... biisinä ei kovin toimiva, vähän sekainen on tämä... soitto on ihan hyvää.. laulaja lausuu hassusti.. It's all about rumours -kohta on aika hyvä.. :) kyl täs jotain semmost kivaa fiilist on ! =) päivän yks parhaista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 13.11.2007

Marccus - Liar
Paska-Benin soolo häiritsi kuunteluani, mutta hey: aika tylsää kuunneltavaa , mutta kivat taustalaulut.. biisinä tämä ei ollut mielestäni kovin hyvä. Kertosäe oli ihan ok. Mutta omalla alallaan varmana tosi kova! <3
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Bear in New York 13.11.2007

Project Peter - Bear in New York
Hyvä tribuutti! Tämmösen oon aina halunnut. t. Karhu. Vähän tylsä noin biisinä.. " ei kovinkaan hyvä biisi " .... pilvessäkö oot? Jazzmiehiä!! =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään 13.11.2007

J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään
Suomalaista melankoliaa...... Paska-Ben sanoo että Pitkä kuuma kesä-leffan laulaja tullee mielleeen.. Biisinä vähän hmmm... ihan ok. Laulaja ei tee vaikutusta. Soitettu ihan hyvin.. mutta jotain puuttuu.. Köyhän miehen Juiceilua... erittäin köyhän miehen..... sooloilu toimii ihan ok.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Letjay - Goodbye 13.11.2007

Letjay - Goodbye
Tämähän kuulostaa musiikilta. Aika hyvä meininki. Toivottavasti et ole taiteilija. Vähän tylsä, mutta oikeen kiva silti. Jee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Charming Stranger - The Gnawing 13.11.2007

The Charming Stranger - The Gnawing
Hieman ahdistavaa vain. Muuten ehkä hyvä, tai ainakin jonkun mielestä voisi olla. Hyvin soitettu, kivat melodiat ja muutenki saundaatte ihan kivalle.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brainsausage - Brown Noise 13.11.2007

Brainsausage - Brown Noise
Hyvät midisoundit. o_O :S ei mitään erikoista kyllä tarjoa....... :( Näen vähän Shai lais vaikutteita tässä. Laulu voisi tehdä terää tähänkin? Mutta soitto on taidokasta.. mutta tylsää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Hedelmäkesä 13.11.2007

Veritaikina - Hedelmäkesä
Soitto ihan hyvää, mut ei saa selvää. Huonot soundit, hyi !!! Mut laulu... vielä kauheempaa.. miksi en saa selvää? PUHDAS PIPPELI !!!! Hieno lause! Nyt kyllä pitää sanoa... että.... tämä on ihan hyvä oikeestaan... kova attitude jou?!?!?!?! Mikään ei kauaan kestä, paitsi tämä kommentti. Eihän. Moido. Ok biisi oikeestaan. Saatte seiska plus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 13.11.2007

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
Vähän liian heviä... joku äijä örisee... en saa selvää.. se häiritsee. Mutta hmmm.... soitto on tarkkaa... vaikka ei se mua hetkauta.... tsemii!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1/oo - For What It's Worth 13.11.2007

1/oo - For What It's Worth
Ei mitään järkeä. Minun korviini tämä on samaa tasoa kuin päiväkodissa kuulemani bändit.. kattilat soi ja lapset itkee ja huutaa.... Minun ymmärrykseni puute ei saa toki olla esteenä taiteellesi.. Ei tämä kyllä oikeastaan kauhean raskastakaan ollut? Onko "lauluosuuksissa" kenties jotain satanistisia piiloviestejä? Rupeaa pelottamaan , pakko vaihtaa.... :S
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Silent Scream 13.11.2007

Re-Pulse - Silent Scream
Soitto aika demppausta ja biisi niin perus kuin voi olla.. Jos laulaja osaa esiintyä niin tämä voi olla ihan ok. En kyllä ostaisi levyä sitten millään... Hyvin tuotettu (?) ... en tajua kyllä. Osaavaa soittoa kylläkin... ehdottomasti. Mutta olen poppijäpä itse. Laulaja kuulostaa tutulta.. The Jerkstars? Onks se sun vanha bändi? Great.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele vhs - Parempi 13.11.2007

vhs - Parempi
Ootteko Zen cafe? :S nohh... kivan kuuloinen biisi, jos joku muu laulaisi ja eri sanoilla..... kertosäe ihan hauska... laulaja hämää. Mut täs on ihan hassu fiilis... Hmmm.... no jooo. Kasi. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjolan Valkeus - Nousukausi 13.11.2007

Pohjolan Valkeus - Nousukausi
Tykkään tämmöisestä räminästä!! JEAH!!! Sanoista en saa selvää, mutta kertonee erektiosta?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Darkness - Behind The Door 13.11.2007

In My Darkness - Behind The Door
Laulaja auttaisi tähän ehkä. Ongelmana tylsyys. Taitavia olette varmasti, mutta tässä ei vain yksinkertaisesti ole mitään mielenkiintoista. =( sääli.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Blasphemy! 13.11.2007

Carrion Kennels - Blasphemy!
Hyvä bassosaundi. Laulaja oletko ennen ollut studiossa? Jännittääkö? Kuulostaa siltä. Rumpali vähän hätänen. ääh... laulaja ei kuulosta olevan kovin tosissaan vieläkään. En tykkää hevisooloista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 13.11.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Hyvä yritys olla amerikkalainen MTV-bändi. Biisinä tylsä. Laulaja keskinkertainen. Englanninlausunta vähän tökki. Olen aika negatiivinen? Hyvää oli yhteissoitto ja semmonen tietty tunnelma, mikä tuo mieleen juuri tuon ensiksimainitsemani maailman.. ysäri kunniaan? Tsemppiä! Enemmän koukkuja minulle ja C AM F G osia!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - 9 to 5 Murderer 13.11.2007

Art Alta - 9 to 5 Murderer
Tunnetteko Vanan? Semmonen kokkelipää joka kuuntelee salee teitä? Hyvä minun mielestä tämä biisi. Paska-Ben väitti että emoa tämä on ?? Minun mielestäni vähän laulaja koittaa olla tekobritti. Tai koittaa olla britti, mutta on vain feikkiäijä? Biisinä just kepee ja kiva! =) tämän tahtiin voisi vaikka runkata kännissä. Kiitos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Extinction of Christianity 13.11.2007

Mustaruhtinas - Extinction of Christianity
Kuulostaa vähän Hanoi rocksilta... Elisaa pelottaa.. :S:S:S:S kuulostaa joltain manaajan ja klonkun sekoitukselta.. :S:S:S:S ei toimi meidän korvaan. Mutta taidokasta soittoa! Mitäköhän te haette tässä? Ei hitsi pelottaa, pakko vaihtaa.. =(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 13.11.2007

Metaplasm 646a - Baikonur
Hyvää jumputusta. Alkaa aivan tanssijalka vipattamaan. Osaan soittaa tämän kitaralla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Funkypankki 22.01.2008

DuO KäSäMä - Funkypankki
Mitäs sanat? Eri laulajalla ja soittajilla ja miksauksilla tää ois aika tämmönen... Markku Aro / Paula Koivuniemi -akselin kasariminihitti. Paitsi et täs ei jää mikään mieleen. Mut tota... en nää niinku sitä hauskuutta. Oonkin ihan tyhmä äijä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 13.11.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Laulatteko saksaksi? En tyggää. Soitto toimii yhteen tosi hyvin. Mutta se ei ole mulle tärkeetä. Ehkä teille? Ja tota.... ihan ok soundit... laulu ei toimi mun korvaan yhtään.... Elisa ei pystyis ikin kuuntelee tätä. Laulaja laulaa paremmin ku muut tän genren edustajat..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 22.01.2008

TOB - Therapy Office Blues
Uhh! Hyvä meininki. Loisto laulaja. Perusmeininki. Skebat soi just hyvin. Silleen kiva fiilis. Kyllähän tätä kuunteleee...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 13.11.2007

Muistikuva - Oma tie
Kliseinen aihe huonolla tavalla.. soitto toimii hyvin. Hyvät soundit.... mutta aika Popeda meets Anna... öö joku iskelmälaulaja... Anne Mattila! =) Jou. Keskinkertainen biisi, hyvin soitettu. Paitsi tylsästi kyllä soitettu myös. Laulaja on ihan hyvä. Hyvä Anne!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 13.11.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Liian hämyä minulle. Onko tämä taidetta? Vaiko musiikkia? En tajunnut. Hyvät lallatukset. Rakastuin. Mutta muuten ei kelvannut. Liian progea. Teppokaan ei pysyisi mukana. Eikä Paska-Ben.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored) 13.11.2007

Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored)
Perkele että vituttaa tämmöset konebändit! Perusta bändi! Hey come on! Tässä ei ollut edes biisiä takana. Minun korvaani tämä ei maistu. ehkä joku muu tykkää tästä. Sinä itse? Vähän hyppi sävellys liikaa ja ähh.. tuli paha mieli oikein kun kuunteli.. ootkos nyt tyytyväinen? Veit mun yöunet saatana! :( jos tekisitte oikean bändin, niin teillä voisi olla lahjoja siihen jopa! Mutta tämä on kamalaa.... äitiii!! =((

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dirty Licks - Red 8-Ball 03.03.2007

Dirty Licks - Red 8-Ball
Hieno kappale... harmittaa ku kerrankin mä en oo ekan kommentin lähettäjä =((( vittu........ no mut hei biisissä parasta on kovin tarttuvat lyriikat ja laulut!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - Call Your Demons 13.11.2007

Thunderbaum - Call Your Demons
Perus demobändin kuuloinen setti. Laulaja on ihan erikoisen kiva. : ) Kyl tää Neumannin aina voittaa! Biisinä ihan ok. :O Paska-Ben sanoo että kertsi on aivan Lovexia! :) onko kohteliaisuus, vaiko kamala kommentti? Mut hey mie tykkäsin! Hyvä jampat ! Mut silti vois vähän jotain extraa olla hey, tai en tiiä... en oo ees kännissä =( kun him äijä ei maksa sen velkoja =( mut hey! Hyvä! :S
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stunning Guns - Run With The Body 16.01.2007

The Stunning Guns - Run With The Body
Hyvät taustalaulut ja kovin vakuuttava meininki! =) Mutta tota ... vähä tos joku hämää. Mut siis tai siis... mitäh? :S Tarkoitin siis, että kertosäkeessä on hienon kuuloiset laulut! =) hieno meinninnnkii! =) Sit toi tidiii diiiiu! Ennen kertosäettä! Jep!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikinae - Alfons the Man 13.11.2007

Ikinae - Alfons the Man
En tiedä miltä Opeth kuulostaa, vaikka olen kännissä saanut heiltä nimmarit ja jonkun piirustuksen minkä halusin.. kännissä olen ollut usein! Niiiiiiin tää biisi? Laulu vähän tylsää... Soitto hyvää ja ihan groovaavaa... mut biisinä ei oikein oo lemppari. Koukkuja uupuu... olen poppiäijä. Mut tota... tää on kuitenkin ihan hyvä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 13.11.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Teiän pitäis dokaa enemmän.. ette ois ehkä noin vihaisia... laulu on aika peruskamaa ja soitto kans, mut aika raskasta ja sillee hyvää, mut biisinä tässä ei ollut minulle mitään tarjolla... olenkin kyllä enemmän poppiäijä, mutta niin se on. Bändi toimii hyvin, mutta biisi oli huono. Tai ei ollut oikeastaan edes biisi. Luulen tosin että tämä bändi pärjää kuitenkin omalla alallaan hyvin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kädenmentävä Pillu - Joulu on aaton aikaa on. 21.12.2006

Kädenmentävä Pillu - Joulu on aaton aikaa on.
xDDD mitässss.... :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dirty Licks - D.G.D 29.11.2006

Dirty Licks - D.G.D
Do you want some more? Yes !! I want some more!! Upee ahhh, Whoooooohouuuu -huuto!! <3 perfecto! Mut vähä kasarialku!! ;S ;D ööö siit kyl vähenis normaalisti yks piste, mut oon nyt iha innoissani!! :D <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Senór Dildó - Jani tykkää tytöistä 26.11.2006

Senór Dildó - Jani tykkää tytöistä
xDDD
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Senór Dildó - Jani löys Jermun mutsin dildon 25.11.2006

Senór Dildó - Jani löys Jermun mutsin dildon
Pääasia että löyty:D <3
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 13.11.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Sanoituksessa vähän liian tekopyhää tekotaiteellsita paskaa minulle.. mutta soitto kyllä toimii. Hienoja kuvioita ja laulaja on Paska-Benin mielestä hyvä. Minun mielestäni laulaja ei ole hyvä.MuTTA biisinä aika tuoreen oloinen ja kivan kuuloinen kyllä. =) tosi hyvin ööö... no kuulostaa valmiilta! Jeah! Tykkään kyllä! Tukin verisuonesi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 13.11.2007

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
Paska-Ben ei tykkää laulajasta. Minun mielestäni se on ihan hyvä. Soitto on tiukkaa ja bändi jyllää kuin tepukan pipuli! Musiikki ei ole Tepon makuun,mutta minä tykkään. Tykkään noista kuorolauluista! Tai taustoista! Hyvä jäppelit!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - The Butterfly & Me 10.08.2006

Mean Street - The Butterfly & Me
Tää on ihanempi kuin Théppo kaupungilla ilman periaatteita. :) <3 tää biisi on omistettu James Bondille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Dance With Love 03.08.2006

Mean Street - Dance With Love
Joo mut Tommikin laulaaa täs :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Dance With Love 02.08.2006

Mean Street - Dance With Love
Mä lauloin kyl sen ekan version. x) hehheee. Boing boing. Joo kova biisi moi !!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Stop The Bus 12.02.2008

Mean Street - Stop The Bus
Taito on ihan munasta. Magiskin on parempi idea.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Tango Desperada 04.09.2006

Electric Monk - Tango Desperada
Mun lemppari!! Laulumelodiat vailla vertaa!!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus 22.01.2008

Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus
Sinä tykkäät varmaankin Nintendosta? Hmmm, harmi kun tässä tuntui soivan vain lähinnä taustanauhat. Laulusta ei saa mitään selvää. Hanki parempi nauhoitusohjelma? =) hyvä idis. tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 13.11.2007

POLTE - Lennetään taivaalla
Aika perus tylsä. Kantaa ottavat sanoitukset? Hyvin soitettu... Laulaja niin suomirokki ku voi vaan olla. Jos sitä haluaa, ni sitten se on kai kiva juttu. Ainiin, riffi on kiva. Toimii kivasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Maa vaikeroi 13.11.2007

Eki Pop - Maa vaikeroi
Tämäkin on tylsä samalla tavalla kuin Zen cafe. Paska-Ben sanoi että hyvät funkkiskebat! =S Ette varmaan dokaa kauheesti?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele I Think - Save Me Love 17.04.2006

I Think - Save Me Love
Tää on muuten ihana biisi. :D ihan oikeesti. :o oon kanssa kyllä semmonen slovarifriikki. :''>
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Stone Crazy 08.05.2006

Mean Street - Stone Crazy
^^ :D jeps!! ;) <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Stone Crazy 30.03.2006

Mean Street - Stone Crazy
Siis älytön bändi, iha hulluu mättöö!! Kuulostaa vähä Duran Duranin ja Sepulturan sekoitukselta!!! :O keep up the heavy in SUomi PERKELE!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Stone Crazy 28.03.2006

Mean Street - Stone Crazy
Pano? Siis tilillepanoko? Mutta .. en käsitä. Eikös ole hyvä juttu, jos saa rahaa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skin&Bones - Good To Loose 21.03.2006

Skin&Bones - Good To Loose
Loistava rokkibiisi!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Amanda & Romance 09.03.2006

Mean Street - Amanda & Romance
Buhahahaaha, käsi kädessä hahahaha mitä pellejä!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Swedish Girls 11.03.2006

Mean Street - Swedish Girls
:) tästä tulee iloiseksi!! KESÄ <3333333333
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Evil Eyes 06.03.2006

Cold Shot - Evil Eyes
Oukhei, aika kivan kuuloista menoa!! Tykkään kyllä tämmöisestä meiningistä! Kivaa vaihtelua myös semmoselle nopeemmalle menolle... Biisinä sinänsä ehkä aika perus. Kitarat oli kivat.. kivan kuuloista, varmaan kiva soittaa myös. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Fuck The Grace 06.03.2006

GARM - Fuck The Grace
Alright!!!! Tosi kovaa ja tiukkaa menoa kyllä hei!! Tommosesta laulutyylistä en oo ikinä tykännyt, mutta tähän se sopii aika hyvin ja tota soitto on tosi kivaa, noi kitarat varsinkin!! :) 'säkeistöissä' varsinkin jotenkin kivat voimasointuriffit.. :P Tiukkaa soittoa ja tota keep it up, tää oli kova pläjäys!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Prom Queen 16.02.2006

Rabble At Therapist - Prom Queen
no niin tulihan se kommentti !! :P Okei no siis tämä jäi mieleen eniten kaikista biiseistä, koska tässä laulettiin Prom queenista ja se on hyvä aihe :D oikeesti tykkäään.. sitten näissä kaikissa biiseissä oli todella SELKEÄT soundit mun mielestä, en kyllä ymmärrä mitään mistään vitun soundeista, mutta tuli semmonen tunne. No tota täs biisissä parasta oli se alun bassoväliriffi, siinä tuli svengigruuvitanssifiilis, mikä on aina hyvä! =) She's beautiful? Hey, must be, tää on kiva biisi!! Jotenkin vaan tulee kun rummut nopeutuu niin mieleen joku Anal Thunder aika helvetisti :D mutta hei mäpä tykitänkin ysillä tätä suoraan nassuun!! :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 06.03.2006

Celestial Aeon Project - Masquerade
Oihhh, hienoja kellosoittimia tai jotain! :D d:)- mukava äänimaailma, josta saa paljon kivoja juttuja irti!! Vaihtelua rokkipändeille!! :P jouset oli hienosti soljuvat!! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - World Moderator 06.03.2006

The Bad Excuse - World Moderator
HAhaha, KISSin Strutter tuli heti mieleen tästä! äxdee. No joo mutta tota ihan kivaa menoa, mutta laulajasta en oikein tykännyt.. Ehkä livenä ihan kiva voisi olla. Kännissä. Tai selvinpäin. Mutta anyway, noin biisinä en hirveesti tykännyt, ehkä koska oon menettäny kaiken hardrockinnostuksen ja tämmöiset biisit aiheuttaa (ehkä jopa biisistä riippumatta, siksi en uskalla antaa arvosanaa) mulle vähän huonoja viboja. :D :S no mutta hei sinänsä ihan ookoo meno!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 26.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Aika suomirokkia ja vähän jossain Hassisen kone -meinigeissä vähän kuulostaa menevän mun korvaan.. :) Terrori herättää vihaa :D Niinhän se kai on.. vähän tämmöstä räppiä mukana, right? Ihan hyvin sopii, eikä kuulostaa miltään Limp Bizkuititlta ?! Kivat synat ja tosi kivat rummut ja basso, kyl ihan kova biisi on ja sanoma tässä ehkä on tärkeä myös ! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Rock On Mama 11.01.2006

Mean Street - Rock On Mama
:D ^^ <3ei paha....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Rock On Mama 13.12.2005

Mean Street - Rock On Mama
Mikä bändi tää on?!??!?!??! Maailman paras !!! PAREMPI KU LORDI JA DESTINY'S CHILD JA DUN BÖÖÖÄMBEE?!?!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Rock On Mama 25.11.2005

Mean Street - Rock On Mama
Vittu Maailman Paras Rock On Mama -biisi !! :)) IHANA !!! :))) :') <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Beneath The Surface 06.03.2006

Bitch So Sweet - Beneath The Surface
Tulee vähän laulusta yksi bändi mieleen jota vihaan. :D Private line. Ja ehkä muutenkin soitostakin.. :s tota noin... kyllähän tämmöistä radiosta tulee, joten olette onnistuneet!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 26.11.2005

Randomtalks - The Day Above Me
En päässyt mihinkään sfääreihin, mutta mä oonkin vaan tämmönen pöhkö.. en tosin edes yrittänyt , myönnetään, mutta en saa mitään irti tämmöisestä musiikista, jos yrittäisin jotain hyvää kuitenkin löytää tästä, niin bassokuviot OLIVAT tosiaan rytmikkäitä! :) Kyllä tässä loppua kohden tunnelma parani ja rupesi saamaan fiiliksiä myös irti.. :> Mutta lauantaiaamuun tämä ei sovi oikein minulle ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - totta vai fantasiaa 06.03.2006

POLTE - totta vai fantasiaa
:D alusta tuli vähän Deep purple tai ZZ Top tai joku oudosti mieleen! :O Harmi kun tää on suomeksi.. :s mut tota .. aika perusbiisi sinänsä, mut ei mikään paras mitä oon kuullut. En tykännyt sanoistakaan. Mutta sitten positiivista. Kitarat oli kivat! :) Rummut oli iha kivat, mut aika perus. Emmä tiiä. Ehkä toi "kello kolmeltaaa" -kohta, oli kivoin tässä! :) iha kivaa perusvääntöä! :) Väliosassa tulee "Radar love" ihan mieleen. :o :D eli tommonen roadtrip -meininki kans vähäsen! :P no jooo, iha ookoo tää oli! :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Bye Bye Pain 04.09.2006

Electric Monk - Bye Bye Pain
Tää on kyl OIKEESTI mun lemppari. Siis mahtava biisi. :( :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 26.11.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Hienon kuuloista !! Sopisi mainiosti johonkin japanilaiseen animeleffaan ja ne ovat kivoja, tykkäättekö tekin ? d:). Kauniit jouset ja kaikkea , avot, minä tykkään tämmöisestä todellaaaa paljon!! :) Kun tätä kuuntelee, niin samalla tulee tunne, että tämä tarina kertoo jostain todella surullisesta, kuten ihan vain jostain perusjampasta, joka syrjäytyy ja asuu kaduilla ryöstellen ja kerjäten.. tai muuta.. ja myös jouluinen tunnelma tulee ehkä tuosta kulkuskellosta (?!?!) , mutta anyway tämä oli todella ihana kappale!! :)) vaikka en tietokoneella tehdystä musiikista pidäkään, mutta tämä oli kaunis vain.. :')
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 26.11.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Hieno whooo'oo'oou huutojuttu, tulee ihan pikkuruisen verran (vertaaminen on tälleen ehkä tyhmää mut..) Hanoin Two steps from the move -biisi mieleen :) tykkään tommosista, myös ihana nimi :D Pomo Samurai !! Kyl nyt Aasiassa voi olla ylpeitä ne pikku .. äijät.. :p Mahti biisi kuitenkin hei !! :))
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LautaJaska - Vihkisormus 31.12.2005

LautaJaska - Vihkisormus
Tästä tulee vähän freukkarit mieleen! :) Hieno biisi on tämä kyllä, tykkäsin!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Pekka's Electronic Pop Music Song 02.10.2005

FEL - Pekka's Electronic Pop Music Song
AIka newschoolii :D This is Pekkas electronic pop music song!! :>>> möhhh, oli tosi hyvä! :D Tykkäsin oikeesti, piristävä! :> vaihtelua arkeen! :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valex Af Von Ah & The Night - That Boy Will Be My Bitch 25.09.2005

Valex Af Von Ah & The Night - That Boy Will Be My Bitch
xDDD <3
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version) 02.10.2005

Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version)
Vähän tyhjän oloinen mutta kivoja jousijuttuja, jotka tuovat mahtipontisuutta! :P Vähän tylsä oikeesti mun mielestä, en nää sitä juttuu tässä näin... :S
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Sarko Stevens Band - Hey you 29.06.2006

The Sarko Stevens Band - Hey you
Hieno kappale. d:)- kivoja juttuja. :> Tästä bändistä kuullaan vielä !!!!!!!! Tai on siis kuultukin. Kiertueet menossa. Harmi kun ei taida jäädä Suomelle aikaa. :/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Metalmen 02.10.2005

DIRTY CLUB - Metalmen
AC/DC tuli heti miääleen! :D Mut täs ei jotenkaan mielenkiinto pysy niin hyvin yllä ku noissa joissakin muissa teiän biiseissä, joista myös tykkään! :) tai tykkäsin joskus! :D Soolo on erikoisen kieroutunut! :)) o/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat 02.10.2005

Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat
For whom the bell tolls xDDD No mutta tässä oli ihania riffejä! :> vähän hassua settiä.. onks täs soitettu soittimilla kaikki/mitään vai onks tää tietokoneella tehty?! :D En erota... :/ Kari Peitsamon vaikutuksen kuulen ainakin tästä!! :))
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 02.10.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Hyyhh, en tykkää alavireisist kitaroist oikein.. Tässä laulu ei kuulosta mulle hyvältä, kitarariffit ovat ihan kivoja joskus, liian sekava nu-metalbiisi , rummuista ei saa selvää, MÄ en tykkää.. :/ mutta kitaroista löytyi kivaa!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valex Af Von Ah & The Night - Show Me Your Penis 23.10.2005

Valex Af Von Ah & The Night - Show Me Your Penis
PIPU ESIIN <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 31.07.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
Kaunista kipalointia! :) Laulajasta tuli Tyrävyön heppu vähän mieleen.. sori? .. mut joo ei mitään yyberuudistavaa, mutta kaunis laulu ja tykkäsin! :) Ja Apulanta on ihku bändi! :) Kertosäe on se joka tästä tekee "ihan kivaa" paremman! :) Se on kaunis! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kyrpäveitsi - Kyrpäveitsi 17.10.2005

Kyrpäveitsi - Kyrpäveitsi
Ihan totta! <3445
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kyrpäveitsi - Kyrpäveitsi 09.10.2005

Kyrpäveitsi - Kyrpäveitsi
No ehkä haistankin, haista sä mun munaa! :D <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kyrpäveitsi - Kyrpäveitsi 18.08.2005

Kyrpäveitsi - Kyrpäveitsi
:D <3 hihiih.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 31.07.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Hassu alku piisissä.. räppäys vähän kuivaa, munatonta ja ei kovin omaperäisen tuntusta. Mut jos jotain hyvää, niin biitti oli aika hyvä! :) No en muutenkaan räpistä kauheesti tykkää, mutta tää ei iskenyt kauheesti. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Shake It 31.07.2005

Creepy Dölls - Shake It
Tykkäsin thósi paljon! :) Kuulosti tosi.. öh. hyvältä! :P Laulajast tuli mieleen vähän se yks jannu, kenen nimee en muista, mut oli kiva! Just vähän tommosta pikku jammailuu mukana sopivasti!!!! Rumpali oli tosi hywä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 13.11.2007

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Känninen taustalaulaja ei oo varmaan kuullu ennen biisiä? :S Ihan tiukkaa soittoa. Hömelöt soundit. Tylsä laulaja... Keskinkertainen biisi. Sekava olo. Tsemppiä!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Healthy BachkermaAnd The Maccaramörmylit - Caramba Mi Canizares 20.06.2005

Healthy BachkermaAnd The Maccaramörmylit - Caramba Mi Canizares
Ei paha kommentti! :D
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Steven Riekki Band - Fun 19.06.2005

The Steven Riekki Band - Fun
Ihanaa reggaeta... ei kyl ehkä reggaeta, uuh ihanaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Steven Riekki Band - Got Some Rocking To Do 01.05.2005

The Steven Riekki Band - Got Some Rocking To Do
olen hullu . tää biisi on hullu. hulluja kaikki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Tiedätkö minne meet -- unplugged 03.04.2005

Dr.Groove - Tiedätkö minne meet -- unplugged
Tunnelmallinen meininki. Kivaa tarinointia.. tästä on vaan jotenkin vaikea sanoa mitään rakentavaa.. ehkä oon vaan jäässä.. mielenkiintoiset ... "rummut" tai siis bongohommat... tai jotain.. :) Toi oli hyvä toi moniääninen lauluttelu.. :) Oli mainio kipale.. lämmin laulu. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Valtion viholliset 24.03.2005

Kapula rattaissa - Valtion viholliset
Oonks mä ihan tyhmä jos vertaan tätä KMA:han (?) Se tuli vaan mieleen heti.. :)- No mutta ihan mielenkiintoisia lyriikoita ja tolleen... vähän tommosia funkbassojaskittakuvioita.. Ei tää huono ollu muttei myöskään mun lemppari sitten myöskään... mutta oli ihan kiva kuunnella... nää soundit oli kyl kieltämättä aika jotenkin... "ammattimaiset" ...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 20.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
"Taustaääntelijä" oli hyvä! :) Muuten kuulosti jotenkin vähän perussetiltä.. pari kivaa kitaraharmoniaa ja semmosta löysin?!!? :p Kertosäe ihan kivan kuuloinen.. ei tosin mullistanut mun maailmaa mitenkään tämä viisu. Mutta suomirokkiapa hyvinkin, tuommoista oli.. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Don't Follow the Trail of the Lost 21.03.2005

Diffusion - Don't Follow the Trail of the Lost
Huh .... vihdoinkin laulu jossa soitetaan soittimilla, eikä meluäänillä ja tietokoneilla.. :p Biisinä ihan omanlaisensa kuuloinen.. laulaja ei lämmittänyt niin paljoa minua.. :x Toi oli tosin tosi hyvä kohta, toi said .. somehow. tjsp, some day will be a better day.. siin tuli hyvä fiilis.. :p Tää oli oikein mielenkiintoinen hommeli kieltämättä. Soolo oli ihan muhkea, ja rummut veti hienosti siin taustal, ja toi syntsa(?) .. noh.. hyvä biisi! :)
8

Sivu: 1 2