Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 107 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Strontium 90 14.08.2007

Turingin poppikone - Strontium 90
Aika yksitoikkoista. Biisistä puuttui sanoma. Kertosäkeen kuorot kuulosti ihan mukavalta. Ei tästä muuten oikein mitään käteen jäänyt. Lyriikoita olisi voinyt jatkaa pidemmälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oblivions Summoning - Indian Bob 13.08.2007

Oblivions Summoning - Indian Bob
Tämä jaksaa kantaa paljon pidemmälle kuin the odyssey biisi. Hyvin tukee elementit toisiaan. Letkeän keveää kesämusiikkia. Hyvälle mielelle tulee. Good work.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Extinction of Christianity 12.08.2007

Mustaruhtinas - Extinction of Christianity
Sanoista ei saa mitään tolkkua, mutta biisin nimi kertoo kyllä oleellisen siitä asiasta. Se on vähän blackmetal poppoiden ongelma että, tuppaa olemaan aika tasapaksua puuroa. Kyllähän tuolta nyt vähän lead kitaran tilua erottaa mutta rääkynä joka on näin jatkuvaa käy puuduttamaan aika nopeaan. Sentään kuulostaa jo blackmetallilta, eikä punk rokilta kuten eräs aiempi blackmetal poppoo.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahjaton - Yksisarvinen goes trance 14.08.2007

Lahjaton - Yksisarvinen goes trance
Aika hyvää menoa. Vähän erilaista mitä yleensä dance. Tässä oli paljon melodoita josta tykkäsin kovasti. Biisi elää mukavasti. Raikasta dancea!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé 11.08.2007

Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé
Hienoa yksinkertaista tunnelmointia. Tunnelma oli haikean yksinäinen. Mieleeni nousi kuva usvaisella nummella vaeltava hahmo. Loppupuolen kehitys synkempään suuntaan oli lupaavaa, mutta autotalli saundinen mäiske ei toiminut. Siinä olisi pitänyt säilyttää jotain teemaa aiemmasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oblivions Summoning - The odyssey of gallant sad sacks boil 12.08.2007

Oblivions Summoning - The odyssey of gallant sad sacks boil
Välillä tässä oli vallan mainioita melodioita. Välillä taas vähemmän mainiota tilulilua. Pohjat oli liian happoa miulle. Melodiset osuudet voisi sopia vaikka Leisure suit Larryyn.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 12.08.2007

Metaplasm 646a - Baikonur
Jyhkeät bassosoundit, mutta ei kyllä iske minuun. En vain ole tämän kaltaisen musiikin ystävä. Ei biisissä varmaan mitään vikaa ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Darkness - Likainen Kitara 13.08.2007

In My Darkness - Likainen Kitara
Kyllä tämä kaipaisi vielä muita instrumentteja ympärilleen. Tälläisenään kuulostaa vain rungolta, mahdollisesti ihan hyväänkiin biisiin. Eipä tästä oikein mitään huonoa osaa sanoa sen enempää kuin hyvääkään. Yritä saada biisi kunnolla kasaan, niin katsotaan sitten paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kantapään kautta 13.08.2007

Lepakkotiimi - Kantapään kautta
Hyvä sanoma. Välillä tuntui tulevan vähän kiire ehtiä riimittelemään rytmin kanssa. Muutenkin kuulostaa laadukkaammalta kuin aiemmat kommenttiringissä vastaantulleet hiphop poppoot.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi 12.08.2007

Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi
Verse on tämän biisin vahvin osa. Mainiot lyriikatkin versessä. Jotenkin bridge ja kertsi on liikaa samaa muottia versen kanssa. Eikä kertsin melodia jaksa kunnolla kantaa. Äänimaailma toimii ja laulajassa on potentiaalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 12.08.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Mukavasti potkii. Jotenkin kuitenkin tuntuu. Laulumelodioissa ei ole kunnollista rakennetta, mikä tekee biisistä hankalan seurata ja tarttua mukaan. Soitin puoli napakasti hanskassa. Ehkäpä juuri tuo rakenne tekee sen että tuskin tätä biisiä tulee enempää kuunneltua. Vaikka pätevältä kuulostaakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix) 13.08.2007

Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix)
Pehmeää, oli ensimmäinen ajatus tästä. En housen päälle ymmärrä pätkääkään, joten en osaa muuta sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 11.08.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Aika pro kamaa. Tässä on vain se ongelma, että koko ajan odottaa sitä iskevää kertosäettä tai jotain joka nostaisi kelpo biisin sinne kylmät väreet tasolle. Vähän vaikka progea mukaan tai jotain joka vähän rikkoo tasapaksuutta. Kelpo työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio) 12.08.2007

Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio)
Onpas Veikko julma sälli. Aika monotoninen biisi. Jotenkin lyriikat ja kappaleen ilmapiiri eivät sovi yhteen. Tästä olisi saanut ihan mukavan biisin kunnollisilla lyriikoilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 11.08.2007

Marccus - So Bizarre
Maukasta. Tarpeeksi omaperäistä toimiakseen. Tässä on palaset kohdallaan. Rytmitys kulkee mallikkaasti ja vaihtelua on reilusti. Tätä voisi kuunnella pidempäänkin. Ei tästä äkkiseltään mitään moitittavaa löydy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Emma tieda 12.08.2007

Electric Lady Band - Emma tieda
Tämmöistä jammailuahan tämä on. Periaatteessa ihan mukavan kuuloista, mutta tuppaa menemään toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Joku muu voi varmaan saada kovatkin kiksit tämmöisestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - aural progression 13.08.2007

Westis - aural progression
Kyllä tästä kuulee. että panostettu on. Itse progeilun ystävänänä havaitsin tämän miellyttäväksi kappaleeksi. Eitöksähtele missään vaiheessa ja silti vaihtelee tunnelmia onnistuneesti. Monipuolinen äänimaisema kyllä. On kyllä hienoa. Menee soittolistalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 12.08.2007

Muistikuva - Oma tie
Mukavan kuuloinen biisi. Kaunis ääni tytöllä. Laulumelodiat kulkee mukavan mukaansa tempaavasti. Tämän voisi hyvin kuvitella radiosoittoon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 11.08.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
no jopas on erikoinen biisi. Vaikea sanoa oikein mitään. Ei tämä oikein luo mitään mielikuviakaan. Vähän tulee Mr. Bungle mieleen. Tietynlaisessa mielentilassa voisi upotakkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 12.08.2007

psykoosi - Ethnic
Ambientista on välillä vaikea sanoa mitään. Pitäisi olla nauttinut jotain piristeitä ensin. Tämäkään ei luo mitää mielikuvia tässä mielentilassa. Aika toistoahan tämä on mutta niin kai ambientin kuuluukin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Synti 12.08.2007

Division 19 - Synti
Kähinä laulut olisi voinut korvata mielummin murinalla tai edes matalalla selkeällä laululla. Tunnetiloja oli paljon mutta välillä vaihdot tulivat vähän töksähtäen. Monipuolisuudesta plussaa. Kähinästä miinusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StarhagS - Eastbound 18.10.2007

StarhagS - Eastbound
Aloin tykkäämään tästä viime viikonlopun aikana. Alun verse on vähän tahmeaa, mutta biisi paranee koko ajan loppua kohden. Tempo on juuri sopiva. Rok rok. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 11.08.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Vähän suttuisen kuuloinen. Pellit jo melkein häiritsevät. Mukavaa riffittelyä ja hyvä ääni laulajalla, mutta biisi jää aavistuksen tasapaksuksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 11.08.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Yllättävän hyvin ootte saanu funkin toimimaan tässä. En yleensä pahemmin pidä funkista, mutta näin pieninä määrinä se on aika mainiota. Laulu osuuksissakaan ei mitään teknista moitetta löydy. Laulajan ääni ei vain minuun uppoa. Maku asia. Kelpo biisi kokonaisuudessa. Lyriikatkin mukavan omaperäisiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 12.08.2007

Pyromaniac - LÄPI
En oo koskaan oikein tykänny black metal kähinästä. Kunnon murinaa tai selkeää laulua pitäs olla. Ja musiikillisesti tämä on lähempänä perus heviä, melkein jopa punkkia. Ei oikein uppoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 11.08.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Lyhyt bridge osuus kasvattaa biisin tehoa muutan kyrvän mitalla. Vähän alkoi jo liikaa tulemaan toistoa setä Samulista. Napakkaa soittoa ja hyvä laulaja, mutta joku viimeinen niitti vielä puuttuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 12.08.2007

POLTE - Lennetään taivaalla
Hyvin potkii. Biisi rullaa eteenpäin vauhdikkaasti. Instrumentit on hallussa lauluääntä myöten. Jokin pieni silti jää puuttumaan. En tiiä mikä se on. Mutta jotain pientä kuokkua jäi vielä kaipaamaan. Aika pro kuitenkin. Hyvä meininki!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 15.02.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Tämä oli sellaista punkkia joka oli ja meni, mitään ei jäänyt käteen. Tähänkin tarvitsisi tietyn mielialan että punkki uppoaisi. Ei tänään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele rotting machine - kill,rape,murder 15.02.2006

rotting machine - kill,rape,murder
Laadukkaan kuuloista mättöä. "Laulu" voisi olla vähän enemmän laulua. Tosin tälläinen Bal-Sagothmainen puhe toimii suhteellisen mukavasti myöskin. Mutta on kyllä mikseri tasoon laadukasta miksausta. Kyllä tämän ihan milellään läpi kuunteli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Kaunis aamu 15.02.2006

Metalshit - Kaunis aamu
Kuulostaa yhden miehen projektilta. Vallan mainio alku joka pudottaa kuulijan penkiltä yllättävyydellään. Äänimaailma muuten on varsin muovisen kuuloista ja lauluista ei saa mitään selvää kaiun takia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mala Luna - Journey 15.02.2006

Mala Luna - Journey
Mielenkiintoinen, todellakin. Erikoisia rakenteita. Hienoa progeilua. Laulu on loistavaa varsinkin ne venyttely kohdat. Kyllä on viikon biisi nimikkeen ansainnut
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Lost Girl 14.02.2006

Her Wickedness - Lost Girl
Hassun kieroa kyllä. Tosin vähän tasapaksua ollakseen kokeellista. Alussa sopi ihan hyvin tuo kone komppi tuohon taustalle ja koko ajan odotin että kohta biisi räjähtäis ihan toiseen suuntaan ja pudottais kuulijan penkiltä. Nyt kävi puuduttamaan tällaisenaan. Mutta hienoa vaihtelua tähän päivään, propsit siitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lazy Bastard - Teema 05.09.2008

Lazy Bastard - Teema
On kyllä mahtavat soundit ja ihan mieletön fiilis tässä. Itellä on hirmusesti onkelmia saada biisit kuulostamaan kokonaisilta eikä vaan eri osista jotka on lykätty päräkkäin. Nautinnollista kuunnella tällaista sujuvasti soljuvaa mielen maisemaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 07.02.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
Soitanolliisesti tämä on kelpoa keskitasoa, mutta jos tämän laulajan äänen saisi mutelle olisin hyvin kiitollinen. En tiedä onko tämä tarkoituksellinen vitsi. Toivon että on. Melodiatkin toimivat ihan kelvosti ja biisiin syntyy mukavaa jännitettä. Laulaja vaihtoon niin paranee kummasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Valveunta (live) 16.02.2006

Fonaatio - Valveunta (live)
Aika sekavan oloinen kertosäe. Vokalistilla selviä vaikeuksia pysyä tahdissa mukana. Kertosäkeeseen olisi voinut keksiä jotain muutakin kuin kahden lauseen toistoa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Buried Alive 16.02.2006

GARM - Buried Alive
Ohoh, tykkäsin laulajan äänestä todella paljon. Yleensä rässi ei kolahda meikäläiseen, mutta tämä oli varsin laadukas ja tarttuva kappale, niin soitannolliseseti kuin yleiseltä fiilikseltään. Hieno tauko lopussa kruunaa biisin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 15.02.2006

Mind Factory - Black Angel
Primusmainen soitanto ei ole minuun uponnut koskaan vaikka sitä on minulle joka tuutista yritetty syöttää. Tässä se kuitenkin meni mukavasti melodisuuden siivellä. Soitto kulkee hyvin, samoin mieslaulu. Nais vokaalit hieman hapuilevat. Enemmän pitäisi saada rohkeutta ääneen, niin ei kuulostaisi niin väkinäiseltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 15.02.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Rakastuin tuohon mikälie kitara/sitar ääneen. Siinä on mainio melodiakin. Multa osin kappale hajoaa vähän liikaa. Pitäisi olla jotain muutakin yhdistävää kuin rumpukomppi. Kuitenkin miellyttävää kuunneltavaa. Ja nyt kun tätä on tässä muutaman kerran läpi ringissä kuunnellut niin ei se nyt niin pahasti loppupeleissä hajoakkaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Evil Eyes 15.02.2006

Cold Shot - Evil Eyes
Hyvä ääni laulajalla. Suhteellisen tarttuva biisi vaikken kyseistä tyylisuuntaa kuuntelekkaan. Hyvin tehty kokonaisuus. Mukavan letkeää meininkiä tiukalla otteella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 15.02.2006

Sonicmind - Reflections
Varsin hieno veto. Omaperäinen biisi minun korville = iso plussa. Persoonallinen ääni laulajalla. Menee soittolistalle, kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Out of Reach 15.02.2006

Faro - Out of Reach
Hyvin rullaa ja toimii. Laulajatar hoitaa leiviskänsä kunnialla. Kosketin miehenä arvostan hienon kuuloista piano kuviota. Pettymys oli kyllä suurti kun en löytänyt sitä He-Man osaa. Tänään viimeksi löysin He-Man ukkelin enkä malttanut lopettaa sen kanssa leikkimistä ennen kuin se julmasti minulta riistettiin :(
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 14.02.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
Heti alussa tykästyin mainioon kitarointiin. Mukavasti rouhii ja jammaa. Laulajalla on hyvän monipuolinen munakas ääni. Tämän kuuluisi soida radiossa. Sen verran valmiin kuuloista tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - totta vai fantasiaa 15.02.2006

POLTE - totta vai fantasiaa
Mukavasti rullaavaa perus rokkenrollia. Tauot sopii hyvin ja antaa lisää potkua. Kuitenkin tämä menee siihen kategoriaan joka uppoaa massaan eikä erotu millään tavalla omaperäiseksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Time After Our Lives 15.02.2006

The Zippy Wackos - Time After Our Lives
Vähän liian kelluvaa ja laiskaa minun makuuni. Enemmän kontrastia mukaan. Tälläisenään ei ole kunnollista tarttumispintaa. Kun biisi loppuu niin se loppuu, mitään ei jää päähän. En tiedä onko rumpujen "progeilut" tarkoituksellisia vai vahinkoja, mutta se ei oikein toimi. Lisää treeniä, tiukkuutta ja kontrastia mukaan niin hyvä tulee.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 14.02.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Aaaah, ehdin tänään aiemmin jo törmätäkkin tähän biisiin Michikawan soittolistalla. Tykästyin samantien. Ihanan seestestä tunnelmointia ja mielikuvan maalaamista. Pätevyyttä löytyy kyllä, sekä teknistä että henkistä. Taidanpa tässä faniutuakin saman tien.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honolulu Mankii - Sudenkuoppia 15.02.2006

Honolulu Mankii - Sudenkuoppia
Miellyttävä, joskin vähän puuduttava biisi. Vähän syvyyttä lisää ääneen ja menisi Cmx:stä. Kivaa progeilu meininkiä. Ja huilukohta oli paras! Huilut on aina jees. Olkoonkin vaikka kuinka keinotekoisia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epiclore - They War the Fallen Lords 11.08.2007

Epiclore - They War the Fallen Lords
Jumalainen kertosäe! Muutenkin alkaa olemaan aika pro materiaalia. Parissa kohtaa olin kuulevinani pientä epävirettä laulajalla, mutta ei se haitannut. Erittäin miellyttävä ja persoonallinen ääni jätkällä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Out of Your Hands 07.02.2006

Winterheart - Out of Your Hands
Alkupuolella biisiä ajattelin, että onpas pätevää kamaa mikserissä. Siis vain pätevää, ei tajuntaa räjäyttävää.. kunnes... Kertsi tuli veti kylmiä väreitä selkäpiitä pitkin enemmän kuin laissa on sallittu. Ja se jos mikä on aina loistava saavutus biisiltä. Erästä omaa kommentoijaani lainatakseni: "Oot aika ritari ja välil vähä samuraiki!" Kymppi ja fanitus
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 12.08.2007

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
Alun kitaroinneista tuli mieleen joku agentti leffa. Mielenkiintoista äänimaisemaa taustalla. Vaihdot toimivat ja kontrastia on tarpeeksi. Kyllä tämän oikein mielellään kuunteli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 02.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Huhhuh! Laulut vedetään toivottavasti vitsillä, sellaisena tämä ehkä toimii. Mutta ei uppoa meikäläisen nauruhermoihin. Muutenkin äänimaailma oli varsin tyhjän kuuloista. Jotkut joululahja casiot taustalla eivät oikein onnistunee luomaan kunnon tunnelmaa. Akustinen kitara toimi kyllä ihan mukavasti. Mutta tuo rääkätyn vuohen ujellus ei ikävä kyllä innosta kuuntelemaan enempää.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Undefined 22.08.2004

SILVERINE - Undefined
Kyllä nyt laulaja vetää vielä paremmin kuin aiemmissa kipaleissa. Uskomattoman tyylikästä äänenkäyttöä. Biisikin on jotenkin kierosti yksinkertaisen kiemurainen, mutta hyvin tarttuva. Hidasta ja raskasta ja ah, niin kaunista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 22.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
Mukava huomata että Kongolle on kehittynyt oma selkeä tyyli. Jo alku sekunneilla tämän tunnisti Kongon biisiksi. Mukavan iskevä riffi kyllä tempaa mukaansa. Joka osa-alueeltaan vahvasti toimiva kokonaisuus ei jätä ainakaan minua kylmäksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanha Tukkoinen Roina - Q5 06.08.2004

Vanha Tukkoinen Roina - Q5
Varsin taidokasta sekoilua. Genre voisi olla jotain proge jazz rokkia. Tää on tälläinen kunhan jammaillaan biisi josta ei saa oikein mitään irti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Rockmachine: Back on The Road 06.08.2004

Love Factory - Rockmachine: Back on The Road
Hahahaa! On ainakin kieli poskessa väännettyä jos ei muuta. Sanoista ei kyllä saa hölkäsen pöläystäkään selvää. Meneehän tämä tämmöisenä päivän huumori annoksena.

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus 25.08.2004

kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus
Pelottava, häiritsevän androgyyni ääni laulajalla. Jotenkin tämmöinen ei uppoa minuun, ei niin mitenkään. Kertosäkeestä, tai ylipäätään sanoista on vaikeaa saada mitään tolkkua ja äänimaailma muutenkin hyvin puuroinen. Kyseistä urkusoundia olen aina kammoksunut. Biisistä puuttuu munaa ja tarttuvuutta. Ilman vokaaleja tämä voisi mennä hissimusiikista.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 02.03.2006

Kalkutan Konepaja - Taxi
hauska rumpukomppi. Kitara hukkui jotenkin liian taustalle. Suvantoa tai vaihtoa tuohon komppiin olisi vielä kaivannut. Laulu toimii, biisi kulkee, silti vähän kylmäksi jättää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 14.02.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
Taidatte aika ahkerasti käyttää kommenttirinkiä. Jotain toista teidän biisiä muutama päivä takaperin jo kommentoinkin. Ei siihen mitään lisättävää. Soitto kulkee, mutta laulu kalskahtaa pahasti minun korviin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele jrnn - Pohjola 30.09.2004

jrnn - Pohjola
Aikamoinen mammutti teos. Ei vaan oikein jaksa yksinään kantaa koko biisin mittaa. Näin pitkään biisiin olisi mahtunut paljon useampiakin tunnetiloja. Nyt siitä ei oikein saanut kunnon otetta, vaikka jo neljättä kertaa kuuntelen. Pitäisi kyllä nähdä se leffa jotta tämä voisi toimia paremmin. Mutta, mutta. Ei tämä huono ole. Kunnianhimoa, näkemystä ja melodiapäätä sinulta kyllä tuntuu löytyvän. Soundeista minulla ei ole varaa valittaa, eikä niiden muovisuus tai tunkkaisuus minua haittaa jos se muuten kuulostaa hyvältä. Kyllä tässä mielenkiinto heräsi. Mainosta ihmeessä minulle kun saat seuraavan soundtrack biisisi kasaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Medicine (R.I.P) - The War Song 10.06.2004

Bad Medicine (R.I.P) - The War Song
Hmm.. Muuten kuulostaa ihan kivalta, mutta tämä on jotenkin kovin tyhjää. Äänimaailma kaipaa kipeästi lisää täytteitä. Koskettimia luomaan tunnelmaa ja kunnon lead kitaraa. Laulajan ääni toimi kohtalaisen mukavasti muuten paitsi suvanto kohdassa. Soolo oli tämän biisin parasta antia. Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Potentiaalia löytyy.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin 05.08.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin
Tämä kertsi kyllä vangitsee. Kaunis ja rauhoittava kappale. Tästä tykkäsin kovasti. Nyt soi varmaan kuudetta kertaa enkä löydä oikein mitään negatiivista. Hyvä niin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä 03.06.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä
Aika perus suomirokkia. Hyvin tehtyä, mutta vähän liian tasapaksua iskeäkseen kunnolla. Joku eri tempoinen väliosa olisi tehnyt hyvää tälle biisille
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Plan B 05.06.2004

Quaint - Plan B
Toimii!! Hyvä rakenne, kiva kertsi, kaunis piano melodia ja tyttö joka osaa laulaa. Paketti on hyvin kasassa. Tästä on hyvä ponnahtaa suurempiin kuvioihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epiclore - Fatherland 05.06.2004

Epiclore - Fatherland
No ohhoh, luulin että reign of eternity oli loistava mutta tää on vielä parempi. Sika hyvä kertsi. Hattua pitää nostaa äijille
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epiclore - Reign of Eternity 05.06.2004

Epiclore - Reign of Eternity
Pitihän se tulla tämäkin projekti kurkkaamaan ja hyvä että tulinkin. Tulee hieman kamelot mieleen, laulajalla on hyvä, pehmeä ääni, sitä pitäisi vaan uskaltaa käyttää rohkeammin. Soitannollisesti ehkä mikserin metalli bändeistä kaikkein lähinnä minun mieli musiikkiani, ainut mikä vähän häiritsi oli tilutus. Sitä kun on kuullut jo enemmän kuin tarpeeksi, vähän omaperäisempiä sooloja tahtoisin kuulla. Ehottomasti kymppi pitää antaa ja fanitus päälle!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Dreamland 15.05.2004

SILVERINE - Dreamland
Ensimmäisellä kuuntelulla oli vähän vaikeata saada kunnon otetta kappaleesta.. Toisella kerralla kuulostaa jo paremmalta. Aika mielenkiintoinen rakenne. Kun biisin nimi on Dreamland jäin kaipaamaan kauniita kosketin melodioita. Tämä on jo tuttua ja taattua Silverine laatua
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Full Moon Madness 25.05.2004

Morass - Full Moon Madness
No jaa.. Horror jäi minun mielestä aika kauas. Liian tasapaksua pelottamaan. Enemmän suvantoja jotka jättävät pelokkaana odottamaan seuraavaa äänimaisemaa. Tämmöisenä jäi vähän hutaisten tehdyn oloiseksi
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stoned & Blue - Tombstone eyed people 10.06.2004

Stoned & Blue - Tombstone eyed people
Koskaan en ole bluessiin päässyt sisälle enkä päässyt vielä tämänkään kappaleen aikana. Laulajan ääni kuulostaa todella väsyneeltä. Käsittääkseni se kuuluukin bluessin luonteeseen vaikken siitä tyylistä juurikaan pidä. Vaikea arvostella tämän genren biisiä joten jätän suosiolla arvosanan antamatta. Rakennehan tässä on ihan kohdallaan, homma toimii ilman suurempia ontumisia. Rummut olivat tosin aika elottoman kuuloiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 08.05.2004

Insert Remedy - For You and Me
Perskeles, laulaja nostaa kyllä tämän poppoon hyvin massasta erottuvaksi. Laulut johon käytetään sydäntä antavat aina biisille uuden ilmeen. Eikä soitto miulta osiltaankaan ole missään nimessä huonoa. Kertosäkeestä tulee aika vahvasti rage mieleen.. hienoa hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko Kuoppamäki Band - Pikakelaan 24.08.2004

Jarkko Kuoppamäki Band - Pikakelaan
Kertsi potkii kyllä mukavasti persuuksille. Tosin detaljeille en aivan lämmennyt. Kyllä suomenkieli pitäisi pyrkiä pitämään suomena. Laulajalla on kaunis ääni mutta ei erotu tarpeeksi massasta. Loppu tauko ja uusi nostatus kertsiin oli kyllä varsin maukas.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rai Kawier - Chilling Proto 13.04.2004

Rai Kawier - Chilling Proto
Tää on aika jännä. Hauskaa progressiivisuutta havaittavissa. Itse kun en hiphopin ylin ystävä ole niin tämä toimii tällein instrumentaalina ihan mukavasti. Vaihtelua olisi saanut olla enemmän, mutta toisaalta liika kontrastisuus ei taitaisi hiphoppiin sopia. Mutta progeilusta plussat
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Couture - Laissez Faire 12.04.2004

Haute Couture - Laissez Faire
hmm.. tässä tuli kyllä päivän avant garde kiintiö täyteen. Sekavaa äänimaailmaa tuutin täydeltä. En kylläkään tätä musiikiksi laske, mutta kuka mistäkin. Ei uppoa minuun

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Teaser 15.04.2004

SILVERINE - Teaser
Tämä biisi jäi kertosäkeen osalta vähän vaisuksi, hyvin tehty ja toimiva muttei aivan repäissyt mukaansa. Kokonaisuutena kuitenkin jälleen kerran hyvä paketti. Kyllä näillä jo kuuhun mennään :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Down 15.04.2004

SILVERINE - Down
A-hih, taas mennään kybällä. Haikeeta, synkkää ja kaunista hyvillä sanoituksilla höystettynä. Räjähdys efectit sopi mainiosti tunnelmaan. Kyllä on ilo kuunnella näin laadukasta musiikkia
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MbS - Biisiolivialle 08.04.2004

MbS - Biisiolivialle
Ah, erittäin mielenkiintoinen biisi. Ensin ajattelin että ei helvetti mitä p*skaa tää on, mutta tää olikii hyvin persoonallista ja omaperäistä ainakii miun korville. Mukavaa ja pehmeästi rullaavaa ja lopussa tulevat elämänohjeet sai kyllä hyvälle mielelle
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lukiomusikaali - Pieni Ihminen 10.06.2004

Lukiomusikaali - Pieni Ihminen
Tuo sinun lauluäänesi sai kyllä sydämen jättämään lyönnin pari väliin, niin kaunis se oli. Ja pianoa oli todella kauniisti ja herkästi soitettu. Muuta tämä kappale ei olisi mielestäni kaivannutkaan. Rummut hieman häiritsivät jopa. Tämä kipale päätyy kyllä minun soittolistalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 23.07.2004

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
Kyllähän tämä pätevältä kuulostaa, vaikka en trässistä yleensä juurikaan lämpene. Tiukan kuuloiset kitarat ja laulajan rouhea äänenkäyttö miellyttää. Hyvin tuntuu menevän korkealtakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fake Velvet Smile - About Springtime 07.04.2004

Fake Velvet Smile - About Springtime
Laulu toimi mukavasti ja taustalaulut täydensi sitä hyvin. Alusta tuli mieleen blink 182 tai joku muu vastaava jenkki punkrock poppoo. Kertsi toimi hyvin ja vei mukanaan. Kyllä tätä ihan mielellään kuuntelee
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Walking to the Ocean 19.04.2004

Asgardão - Walking to the Ocean
Kaunista, haikeaa. Täyteläinen äänimaailma joka kirvoittaa tunteet pintaan. Tämä on MUSIIKKIA. Ei tästä osaa kritiikkiä antaa. Tämä on juuri sellaista musiikkia minkätyylistä toivon itse osaavani jonain päivänä säveltää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - A Tale of a Warrior 19.04.2004

Asgardão - A Tale of a Warrior
A-hih, nyt roksii!! Alkupuoli oli vähän ikävän tasapaksuhkoa vaikkakin vaikuttavaa, mutta loppua kohden päästiin upeisiin maisemiin ja tunnelmiin. Pirun hyvät soundit oot kyllä saanu aikaseks. Näin eeppisestä ja cheesystä biisistä itse olisin kuitenkin jättänyt sähkökitaran kokonaan pois ja korvannut vaikkapa uljailla torvilla. Lopun temmon vaihtelut olivat kyllä napakoita ja hyviä. Tuli mieleen Bal-Sagothin intro biisit. Vähän vielä enemmän päällekkäisiä melodioita ja tälläinen uppoaa kuin sotakirves lapaluiden väliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shakal Prayers - My Beautiful Nightmare 05.04.2004

Shakal Prayers - My Beautiful Nightmare
Kauhu on tästä kaukana, mutta sitäkin paremmalta tämä kuulosti. Hyvin kyllä vie mukanaan ja Kaiti kyllä veivaa vokaalit mukavasti korvaan. Omaperäiseltä kyllä ainakin miun korvaan kuulostaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Driven 15.04.2004

SILVERINE - Driven
Tyylillä mennään niin että rapa roiskuu ja mummot rollaattoreineen lentävät pientareelle, kun tämä rekka jylisee kaikilla kahdeksallatoista pyörällään. Tämä ei ole ihan niin tarttuva kuin nuo kaksi ylempää, mutta yhtä kaikki helposti ysin arvoinen
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Love 13.04.2004

SILVERINE - Love
Kylläpä on tämäkin laadukasta, erityisesti tykkäsin kosketin melodiasta, se toi mukavaa herkkyyttä. Laulajalla kasvaa varmaan pallit suustakin, sen verran paljon tuota munaa on laulussa :) ysi ja faniutuminen
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmissoihtu - Palava rakkaus 06.04.2004

Ihmissoihtu - Palava rakkaus
Tää biisi tuli miulle kommenttiringissä jo eilen vastaan. Harmitti vaan kun sekoilin koneen kanssa ja kadotin kappaleen ennen kuin ehdin arvostella, koska tykkäsin kovasti biisistä. Kitaroinneista tulee CMX mieleen. Sanoista tykkäsin kovasti. Lauluääni toimii mutta kaipaisi vielä vähän hiontaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmissoihtu - Palava rakkaus 05.04.2004

Ihmissoihtu - Palava rakkaus
OIkein miellyttävä kappale. Sanoitus hienoa ja laulajalla miellyttävän pehmeä ääni. Vielä vähän enemmän voimaa siihen ääneen ja avot. Taiten soitettua ja mukavan vaihtelevaa. Juu-u , kyllä hyvinkin kiitettävän arvoinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jo B1 - Vlad is coming (Anyone there?) 04.04.2004

Jo B1 - Vlad is coming (Anyone there?)
Alussa tunnelma oli loistava, ihan tunsi miten ihokarvat nousi pystyyn. Jäin kaipaamaan vähän enemmän vaihtelua biisiin ja enemmän mielipuolisia ääniä jotta tunnelma olisi säilynyt. Piano leadi oli oikeen mukavan kuulonen
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Goottihumppa 02.06.2004

FEL - Goottihumppa
No ohhoh. Kyllähän tämä jo oikeestaan pisti hymyilyttämään ja lopussa kyllä repesin täysin.. en huumori musiikista yleensä juurikaan piittaa mutta kyllä tälle voisi jo kahdeksaisen tipauttaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 11.04.2004

SILVERINE - Change
Vitti, tää otti ja vei mukanaan heti ensi näppäimillä. Loistavia mielenkiintoisia kitara kuvioita hyvällä laulajalla maustettuna. Biisikin rullasi kuin vesikauhuinen orava konsanaan. Ei tästä mitään kritisoitavaa löydy
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Strike Force - Emotion Overdose 02.03.2004

Strike Force - Emotion Overdose
Joops. Iskee kyllä kuin 1000000 volttia, harvinaisen paljon tyylikkäitä erilaisia melodioita. Jos tätä kävis pidemmin arvostelemaan niin suomen kielen superlatiivit loppuisivat kesken. 10 tulee ja fanitus kaupan piälle. Rules |,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Misshapen 12.05.2004

Banquet Of Illusions - Misshapen
Kylläpä oli hieno yllätys törmätä tämän tasoiseen biisiin mikserissä. Upea äänimaisema kieroine koukkuineen.. ehdottomasti parasta pitkään aikaan. Toivottavasti pärjää greatest bits kisassa. Pitääpä kuulostella muitakin tekeleitäsi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 26.02.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
Voi jumankikkeli, parasta trancea mihin mie oon täällä tähän mennessä törmänny
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neslemykso - Metsän Eläimiä 03.02.2004

Neslemykso - Metsän Eläimiä
Hahhaaah, aika kova veto

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diabolus Maximum Orchestra - ENTHUSIAM (Global Version) 03.02.2004

Diabolus Maximum Orchestra - ENTHUSIAM (Global Version)
Pajavasara sen kuin suurenee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diabolus Maximum Orchestra - GUARDIAN OF CURSES 03.02.2004

Diabolus Maximum Orchestra - GUARDIAN OF CURSES
Aivan perkeleen tyylikästä, iskee kuin pajavasara takaraivoon
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 06.04.2004

Beaner - Edward III
Ensinnäkin kiitokset kommentista ja fanituksesta. Pitihän se tulla tsekkaamaan tää teidänkin biisi. On kyllä mukavan persoonallinen ääni laulajalla, vaikka se vähän nenästä tuleekin. Hienoa kitarointia ja kertsikin tarttuu aika lailla mukavasti muutaman kuuntelun jälkeen
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Rejected 05.04.2004

Marccus - Rejected
Tässä oli jotain mukavaa 80-luvun henkeä. Kiva persoonallinen ääni laulajalla. Jotenkii tää vaan tarttuu ja vie mukanaan. Hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jo B1 - Elevator Hot Dog Stand 03.02.2004

Jo B1 - Elevator Hot Dog Stand
Täähän olikii mielenkiintoinen kipale, en tämmöstä yleensä kuuntele mutta tässä oli kyllä tosi hypnoottinen ote. Vaikka toistoa on koko ajan ei se tässä ole pahasta, niin ja chill musiikissahan vissiin se toisto on ihan oleellistakin biisien kannalta. Plussat vielä erikoisesta biisin nimestä joka ainakin nyt miun mielikuvissa sopii hyvin tähän biisiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Dancing Into Oblivion 12.05.2004

Banquet Of Illusions - Dancing Into Oblivion
Mukavasti kulkee tämäkin. Kitara soundi oli vähän rupisen kuuloinen, mutta se onneksi hukkuikin taustalle aika hyvin. Komeaa ja mukavan ahdistavaa. Pituutta oli kyllä voinut olla vähän vähemmän, nyt kävi vähän jo puuduttamaan. Kyllä tästä ysi napsahtaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 06.04.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Ei mikään ihme että tämä on ollut joskus viikon biisinä. Vaikka ei nyt minuun iskenytkään kuin miljoona volttia, niin kyllähän tästä paistaa laatu ja osaaminen läpi niin että silmiä kirvelee. Kertsi on kyllä mukaansa tempaava ja nätit on ujellukset tytöllä

Kommentti kappaleesta Kuuntele PupuTupuna - X.o Skeleton 04.03.2004

PupuTupuna - X.o Skeleton
Ihan pätevää kamaa, pikkasen jäin kaipaamaan enemmän semmosta proge kieroilua. Hommat on hyvin hanskassa ja hanskatkin tallessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Sinun Ikkuna 19.04.2004

Kongo - Sinun Ikkuna
Utuisen kaunista maisemaa tässä maalailtiin. Mukava ääni laulajalla. Hienoa että kotikunnasta löytyy laadukkaita bändejä. Hienot lyriikat ja mielenkiintoinen kertosäe. Kokonaisuuus on varsin onnistunut. Kyllä tämä soittolistalle menee.
9

Sivu: 1 2