Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 329 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 09.02.2010

Out of Tune - PSYOPS
Energiaa kyllä löytyy ja soundit tukevat biisiä hyvin mutta muuten jättää melko lailla kylmäksi. Tämä on taas sit osastoa kun tuntuu että jotain olennaista jää saavuttamatta mutta ei osaa oikein sanoa että mitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 09.02.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Noni, nyt on tajuttu ainakin mitä tämänkaltaiset biisit kaipaavat..tarkoitan siis laulajan soundia ja taustalaulusovituksia. Hienon kuulosta kieltämättä. Sounditkin toimivat vaikka toki vieläkin mahtipontisemmalla miksauksella potkisi varmasti vieläkin enemmän. Biisinä hieman mitäänsanomaton mutta se unohtuu helposti laulajaa kuunnellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 09.02.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Kaikin puolin toimiva biisi. Uskottava laulajakin, mikä on monesti kyseisessä genressä loistaa poissaolollaan. Sounditkin aivan ok. Ainut mikä tästä puuttuu on se jokin kuuntelijaa ravisteleva elementti...toisaalta bluespohjaisissa biiseissä on vaikeaa olla erityisen omaperäinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Laiska päivä 09.02.2010

Fillari - Laiska päivä
Kyllähän tästä hymyt vähintään irtoaa. Muuten ihan ok humpat mutta laulu häirittee pahasti...ei niinkään laulajan vuoksi vaan miksauksen takia. Päällekkäiset lauluraidat eivät toimi tällä tavalla kovin laulua imartelevasti. Olisi kenties tarpeen tiputtaa tuplausraitoja hiljemmalle, kompressoida enemmän ja leikellä ylämiddleä jotta ne eivät erottuisi yhtä selkeästi kuin varsinainen leadiraita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Walls Are Melting 22.05.2009

Metaplasm 646a - The Walls Are Melting
Nyt on kyllä harvinaisen väärä henkilö kommentoimassa. Koitetaanpa silti..biisi kasvo jännästi alussa ja sit mentiin taas vähän pienempään päin. Jännät soundit kyllä. Sävellyksestä en keksi sanottavaa kun tuntuu että kaikki vastaavantyyliset biisit toistaa pahasti itteensä..mikä tietysti kuuluu asiaan mutta kuulostaa meikäläiselle vastenmieliseltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 16.05.2009

TOB - Time to Rock
Melko tylsäksi mielestäni kävi, ei ihan löytynyt sitä aurinkolasit päähän -menoa. Vähän ehkä laahava sävellys. Sounditkin turhan tunkkaiset. Laulajalla kyllä on hyvä Ozzymainen ääni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Valtatie 16.05.2009

Fillari - Valtatie
Vähän tylsähkö vaihtobassottelubiisi. Hyvä laulaja olis voinu pelastaa ykstoikkosuutta...tässä kyllä mentiin aika pahsti ns. penkkoja pitkin laulun suhteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Renegade Ride - Stars 16.05.2009

Renegade Ride - Stars
Toimiva biisi kaikinpuolin. Jännä laulusoundi vokalistilla, toimii tässä todella hyvin. Välillä joku pieni vivahdus Aaro Seppovaaran tyyppisistä laulajista. Kertsi on sopivan mieleenpainuva mutta ei liian hittihakuisen kuuloinen. Soundipuolessa olisi hieman parannettavaa, varsinkin jos kyseessä on ihan virallinen julkaisu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Talk 16.05.2009

Marccus - Talk
Sävellys on toimiva, laulu vähän jättää kylmäksi. Sovitus toimii ja soundit tukee biisin fiilistä hyvin. Vokaaleihin vähän lisää terää niin toimii hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Control Substance 22.05.2009

vanhat ehjät - Control Substance
Oli kyllä aika onnistunut kitarasoundin lainaus...ei ollu epäilystäkään mikä siitä mieleen :D Nojuu, ihan menevä biisi. Laulutkin toimii ainakin lajitovereihin verrattuna keskitasoa paremmin. Virpan härökaiku paikka paikoin ei oikeen ollu onnistunu juttu, mua ainakin ennemmin häiritsi. Lyhyt puristus tosiaan, jättää hyvällä tavalla pienen nälän kuulla lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raster Density - Blood On The Black Ice 22.05.2009

Raster Density - Blood On The Black Ice
Pumppaapas alapää härösti ainakin näin luureilla kuunneltuna. Trigattu basari? Virvelikin? Ihan jees riffejä, ei sorru ihan kaikista perinteisimpään sahaukseen. Soolopuoli taas oli mitäänsanomatonta. Örinäpuoli toimii mallikkaasti. Muutenkin tiukasti soitettu biisi. Ite oisin hakenu kovinkin erilaisia soundeja tähän, varsinkin rumpujen osalta..tiedä sitten olisiko sitten ollu parempi vai huonompi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fluffy - Lanterns 22.05.2009

Fluffy - Lanterns
Ekana tulee mieleen kovin tukkonen miksaus. Tai sitten masterointivaiheessa kustu jotain. Ei tunnu soittimille löytyvän omaa tilaa sitten millään. Biisinä ihan ok, mikä ei ehkä oo kuitenkaan kovin positiivista. Positiivisen puolelle menee kuitenkin se, ettei kyseessä oo mikään persoonaton poppirenkutus!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pate Nykänen - Landella 22.05.2009

Pate Nykänen - Landella
Kyllä tää aika hiljaseks vetää. Soundit ny tietysti on mitä on mutta enpä tätä varmaan kuuntelis paremmillakaan soundeilla. Ei oikeen kolahda.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Brothers 16.05.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Brothers
Hmm,introssa oli jotain aika tuttua mutta enpä keksi mikä siitä tulee mieleen. Laulussa pientä epävarmuutta paikka paikoin, muuten kyllä asiallinen vokalisti. Sävellys on periaatteessa melko perinteinen mutta jotenkin se kaikista pahin kliseisyys onnistutaan tässä välttämäään. Basso"soolo" oli myös hyvä veto, piristi biisiä todella paljon. Tiukasti soitettu ja kelvolliset sounditkin. Toimiihan tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - Kelaa 25.03.2009

Mukelo - Kelaa
Toisaalta ihan hauska biisi efektoidulla laululla. Toisaalta, aika mitäänsanomaton kun en vastaavanlaista pahemmin kuuntele. En siis yritäkään arvostella tämän syvemmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los Propanol - Älä ota sitä vakavasti? 25.03.2009

Los Propanol - Älä ota sitä vakavasti?
Aika häiritsevää paikoin... No,en ota vakavasti ja sanon että onhan tää ihan hauskaa kikkailua ja varmaan tekijöillensä mukavaa ajanvietettä. Muuta toimintoa en tälle keksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dooris - Metsä 22.05.2009

Dooris - Metsä
Ei vaan toiminut. Enkä oikeestaan osaa sanoo tarkasti mistä johtuu...tönköstä laulusta varmaan ainakin osaksi. Soundeissakin olisi paljon parannettavaa, mutta jätetään ne nyt omaan arvoonsa. Sävellyksenä kovin laahaava ja tylsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drake - Everflowing 25.03.2009

Drake - Everflowing
Ekana pakko ihmetellä...kuulenko aivan väärin kuulokkeillani vai onko virppa panoroitu suht ronskisti vasuriin? No,ite biisistä tulee vähän mieleen esim Lovex vielä popimpana. Laulajan maneerit hieman ärsyttävät, voisi toimi oikein hyvinkin vähemmällä. Hieman enemmän saisi biisissä tapahtua...mutta poppiahan tämä kuitenkin on, eli tietynlainen eleettömyys kuulunee asiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Decay And Disappear 25.03.2009

Inkvisition - Decay And Disappear
Kovin ei tuu bläkkistä enää kuunneltua, mutta kyllä tätä muistin virkistämiseks kuunteli ihan mielellään. Vokaalit olisivat voineet olla raaemmankin kuuloset ilman lisättyä säröä? Muuten soundimaailma on mukavan rosoinen eikä oo pilattu mauttomilla pinnassa olevilla syntikoilla tyyliin pilipali bm-dimmu-filth yms.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - Zingled 22.05.2009

Mukelo - Zingled
Meni kyllä nyt pahasti ohi kohderyhmän. No, koitanpa silti jotain keksiä...mielenkiintosia retrosoundeja tosiaan..toivat persoonallisuutta ainakin jos ei muuta. Alapää jää jotenkin hengettömäks, kaipais enemmän potkua. Sävellyksestä en kyllä osaa sanoa muuta kun että kovin itseään toistava mun korvaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VRS-Project - Sound of Guitar 16.05.2009

VRS-Project - Sound of Guitar
Ei ihan mulle mieluisinta musiikkia tyylillisesti. Sävellyksenä lienee omassa lokerossaan aika peruskauraa vähän härömmillä soundeilla. Enpä nyt oikeen osaa sano muuta..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless Live - Witch(27.2.09) 25.03.2009

Needless Live - Witch(27.2.09)
Äänitteen laadusta on tässä tapauksessa turha puhua mitään. Itse biisi on vähän turhan peruskauraa. Soitto kuitenkin tuntuu sujuvan ihan jees. Vokalisti voisi vähän rajoittaa maneereitaan niin toimisi paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Hypoxia 25.03.2009

Crookmachine - Hypoxia
Improjamitteluna ihan jees. Sen suurempaan arvoon en osaa nostaa. Rytmitausta kylläkin kuulostaa hienolta bongoineen vai mitä lie ovatkaan tässä tapauksessa. Ja onhan noi kitarasoundit ihan mielenkiintosia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 25.03.2009

TOB - Mystery of Life
Asiallista. Soitto on groovaavaa, soundit vähintään kelvolliset ja laulukin pelittää, mikä on monesti mikseristä löytyvien tämän genren bändien suurin ongelma. Muutenkin tyylikkäästi sovitettu biisi. Kitarasoolossa sopivan rosonen soundi. Huuliharppuk on myös loistava mauste. Ammattitaitosta meininkiä, vois sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Black Cat Witchcraft 25.03.2009

Zomby Woof - Black Cat Witchcraft
Biisinä ihan kuunneltava, ei ihan ominta kamaa mutta kuuntelen varmaan joskus uudestaankin. Miksaus miellytti korvaa, varsinkin kitarat oli hyvin istutettu soundimaailmaan. Konemaiset rumpusoundit häiritsivät vähän mutta muuten hyvän kuulosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Deeper Surrealism 25.03.2009

Somnam - Deeper Surrealism
Taustamusiikkina näin kuulokkeilla kuunneltuna toimii. Kovin aktiivisesti en tätä jaksaisi kuunnella alusta loppuun. Ei aivan mieluisinta tyyliä mulle mutta omassa karsinassaan varmasti vähintäänkin hyvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - A New Day 25.03.2009

Lumeuni - A New Day
Vaikeahan tästä sanoa vielä paljoakaan kun ei ole lauluja. Tämähän ei kuitenkaan ole mikään instrumentaali perusidealtaan. Kiinnostus ei oikein meinaa säilyä loppuun asti kun biisissä ei juurikaan tapahdu mitään ilman vokaaleita. Sopivan kuulaalla naislaululla tämä kyllä varmaan toimisi hienosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two-by-Four - Paralyzed (From the Neck Up) 22.05.2009

Two-by-Four - Paralyzed (From the Neck Up)
Aika kuluneita riffejä...parempi laulu olis pelastanu paljon. Nyt jää todella sunnuntairokkailun kuuloseks...sopiihan se biisin teemaan kuitenki..eh eh. Kitarasoolo oli ihan toimivaa settiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Say Yeah! 25.03.2009

vanhat ehjät - Say Yeah!
Jaa...mitähän sanoisin. Tästä jäi kokonaisuutena vähän tylsä mielikuva. Päällisin puolin kaikki toimii,soundit,soitto jne. Laulu on tämän biisin parasta antia kitaroinnin lisäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Hangover 25.03.2009

vanhat ehjät - Hangover
Melko raikkaan kuuloista. Stemmat ovat sopivan häröjä ja tarkasti laulettuja. Biisin fiilis istuu sanotuksiin täydellisesti. Soitto groovaa ja oikeastaan kaikki toimii aivan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fluffy - Dead Town Letter 29.03.2009

Fluffy - Dead Town Letter
Laulut ovat tämä biisin parasta antia. Toimii pirun hyvin. Muutenkin suht persoonallinen biisi tähän genreen. Kelpaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Vain kosketus ilmaan 18.01.2009

Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Vain kosketus ilmaan
Oho, arkistojen aarre :D Soundit melkosen hyvät äänityksen ikään nähden. Ite biisi on melko toimiva, mutta laulu ei osu lähellekään maalia tässä tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 18.01.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Sävellyksenä melko peruskauraa, mutta yhteensoitto toimii ja sovitus on onnistunut. Varsinkin basso maustaa mukavasti biisiä. Laulu sen sijaan jättää kylmäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bolidi - Rightway 18.01.2009

Bolidi - Rightway
Jaah, nyt ei ihan iskenyt. Menoa kyllä oli, mutta siihen se tuntu jäävänkin. Yhteissoitossa olisi parantamisen varaa. Biisinä melko mitäänsanomaton.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Carnival In Grave 18.01.2009

AlfaKalle - Carnival In Grave
No on kyllä... Nyt liikutaan niin kaukana omasta ymmärryksestä, etten sano enempää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Hangover Sympathy? 22.05.2009

TÄDÄÄ - Hangover Sympathy?
Heti alkuun huomion kiinnitti laadukas miksaus. Jokaisella elementillä on hyvin omaa tilaa stereokuvassa ja equtukset on aikas kohdillaan. Varsinkin näin monitoriluureilla kuunneltuna mahtavan kuulosta. Biisistä en osaa kovinkaan paljoa sanoa, kun ei oo ihan omin genre kyseessä mutta kyllä tätä varmasti mieluummin kuuntelisin kun suurinta osaa esim. mikserin lajitovereista. Tosin, on tämä jo soundienkin puolesta ihan mukavaa kuunneltavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Carnival In Grave (Alphaversio) 17.12.2008

AlfaKallen vanhat - Carnival In Grave (Alphaversio)
Vai semmonen, paha kyllä sanoa juurikaan mitään. Melko hämmentävä. Jotain bassojuttuja vois ehkä lisäillä...siis ihan sub-basso taajuuksille. Tois varmaan jännästi pohjaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - The Rockpot 22.05.2009

Thunderbaum - The Rockpot
Vitti! Mahtavaa!! Tuttuakin tutumpi biisi, mukava yllätys ringissä :D Säkeen basso toimii kyllä enemmän kun kympillä. Väliosastakin on tietenkin pakko tykätä, koska eihän noin härskiä vetoa voi tehdä! Harmi ettei irronnut voittoa Alkupisteestä..toivottavasti jäi kuitenkin hyviä muistoja. Onneks ootte Seinäjoelle tulossa kesällä, pakkohan se on tulla taas katsastaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Somehow 17.12.2008

Re-Pulse - Somehow
Valmista kamaahan tämä. En keksi muuta parannettavaa kuin kitarariffien suhteen, vähän persoonallisuutta kaipaisivat. Vitossoinnuilla soitetut kahdeksasosariffit alkavat oleen aika loppuun kaluttuja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 17.12.2008

TOB - Wallpaper Screaming
Ensimmäisenä tulee mieleen, että laulussa jokin tökkii hieman. Itse sävellyksenä ihan kelpo blyyssähtävä pala. Soitto kulkee koko porukalla. Hieman petrausta lauluun, niin toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Hippie Gave Me A Note 17.12.2008

Piecemaker - Hippie Gave Me A Note
No eihän tähän mitään voi sanoa. Toimii niin perkeleellisesti. Helposti mikserin kärkeä. Laulukin ansaitsee kympin. Ja torvisektiosta vielä toinen kymppi lisää :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Second Chance 25.03.2009

Rope Too Tight - Second Chance
Rumpalin pieni lipsuminen pistää välillä korvaan, metallissa kun kuitenkin rumpalilla on todella iso vastuu bändin tiukkuudesta. Reenikämppädemoksi soundit ihan kohtuulliset. Biisinä turhan pliisu...kaipaisi jotain särmää. Laulaja on orastava kyky...reeniä kaipaa mutta ääni kuulostaa todella hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 18.01.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Tylsänpuoleinen sävellys, soitto kuitenkin toimii kiitettävästi. Laulupuoli ei aivan kanna tätä biisiä. Jotakin persoonallista tämä kaipaisi kovasti lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 25.03.2009

Dismay - Trust in Vain
Meininki on kyllä kunnossa, sävellyksenä taas jää keskikastiin. Kitarasoolo lopussa varsinkin on mitäänsanomaton, kuulostaa kuin olisi nauhotettu improvisoituna ekalla otolla, ei löydy oikein päätä eikä häntää. Vokalisti kuitenkin osaa asiansa melko hyvin. Samoin rumpalin soitto groovaa kiitettävästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 18.01.2009

TOB - Shining Floor
Jännä biisi, periaatteessa tässä tapahtui paljonkin mut yleisvaikutelmaksi jäi silti lähinnä tylsällä tavalla laahaava perushuttu. Tiedä nyt sit mitä tästä pitäisi ajatella. Kyllähän soittokin toimii, eikä laulajakaan mikään huono ole. Jotain tästä kuitenkin puuttui.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 17.12.2008

MAP - Breaking the Form
Kovin jäykän kuuloista soittoa, varsinkin rumpalilta. Voisi toimia paremmin ihan pykälän nopeammalla tempolla ja letkeämmin soitettuna. Biisinä ihan kelpo kamaa omassa laatikossaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 25.03.2009

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Tämä onkin jo eräästä yhteydestä tuttu biisi. Häröäkin härömpää sanon edelleen :) En ymmärrä mutta ehkä mun ei tarvitsekaan... jätän koskematta tähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain 17.12.2008

Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain
Melko perusmeininkiä, ei kovin persoonallista lukuunottamatta tuota karusti kaiutettua laulua. Urkusoundista plussaa kuitenkin. Ei biisinä varsinaisesti iskenyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 17.12.2008

Marccus - Tara
Sävellys toimi, soitto toimi, oikeastaan tässäkin kaikki toimi paitsi laulu. Sitä siis kehittämään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sointuseura - Harmiton Taival 22.05.2009

Sointuseura - Harmiton Taival
Vaikka en genreä pahemmin kulutakaan missään muodossa, niin kuulosti tämä silti kovin tutulta monestakin yhteydestä (laulua lukuunottamatta). Periaatteessa toimivaa mutta toisaalta taas jätti kovin kylmäks. Soundipolitiikka kyllä oli kovinkin kohdillaan tyyliin nähden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 18.12.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Tässä nyt ilmeisesti on ollu tarkotus tehdä jonkunlainen välimuoto Vai-tyyppisestä kikkailusta ja ambientista? Hmm..ihan biisinä kuunneltuna en varmaankaan toista kertaa innostuis play-nappia painamaan mutta jonkun AV-jutun tai pelin taustana vois toimiakin pirun hyvän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 08.06.2008

TOB - Dance with a devil
Perustoimivaa rokkia tämä oli. Tosin vähän puuduttavaa, kun kaavojen mukaan soitetaan melko lailla biisi läpeensä. Laulajalla hyvä ääni,sopii tyyliin mainiosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental) 04.06.2008

Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental)
Jaa...kyllähän tämä laulua kaipais. Ei ihan tarpeeks koukuttava instrumentaalina. Kelpo tavaran kuulosta kyllä eli potentiaalia olis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Shoot First 03.06.2008

AlfaKalle - Shoot First
ARgh,onpas viiltävä soundimaailma. Nyt täytyy sanoa ettei irtoa mitään mielipidettä. Kaipa tämä omassa kategoriassaan puolustaa jotenkin paikkaansa. Täällä ei kyllä kolahdellut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 08.06.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Riffipuolella ihan jees kamaa, vokaalit taasen jättivät täysin kylmäksi. Soitotkin kulki vähintään kohtuullisesti. Miksaus taas ainakin täällä kuulosti kovasti siltä, että kitarat oli panoroitu hard left ja right. Siihen jää ikävä tyhjä väli stereokuvaan kun rummut,basso ja vokaalit ovat normaaliin tapaan siellä keskellä ja kitarat aivan laidoilla. Ottipa vaan korvaan, en tiiä kuulinko väärin tai en.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 08.06.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Miellyttävä soundimaailma. Biisikin rullaa mukavasti. Kitarasooloilu toimi loistavasti. Tämä kantaa instrumentaalinakin helposti loppuun asti ja pitää mielenkiinnon yllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sairaus 03.06.2008

Moukka - Sairaus
Kyllä täällä paljon hyvääkin löytyi mutta kokonaisvaikutelma jäi hieman keskiverron alapuolelle. Sovituskoukkuja kannattaa viljellä jatkossakin, ne nimenomaan puhalsivat henkeä biisiin. Laulu taasen oli melko heikohkoa...laulajan ääni kyllä toimii hyvin mutta itse suoritukset romuttavat biisiä. Soittopuoli toimii mallikkaasti. Potentiaalia kyllä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Anna Bröö 22.05.2009

Lokosa - Anna Bröö
Onpas karut soundit. Biisi on ihan groovaava mutta soundit tosiaan vois tehdä enemmän oikeutta toimivalle sävellykselle ja timmille soitolle. Soundien lisäks laulua pidän tässä selvästi heikkoutena.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 03.06.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
Melkosen toimiva biisi. Sounditkin ihan kohdallaan reenikämppänauhoitukseksi. Tähän kun lisää aavistuksen omaperäsiä koukkuja ja heivaa hippusen tuota radiosoittolistamaisuutta niin todella loistavaa tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - Disco Elvis 18.12.2008

Disco-Elvis - Disco Elvis
Jaa että crust punk? Aika hämmentävää joka tapauksessa. Ei ihan mennyt jakeluun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NiHiLi - Virheen Jälkeen 03.06.2008

NiHiLi - Virheen Jälkeen
Laulusuorituksessa hieman parantamisen varaa. Samoin soolopuolella. Nuo kun unohtaa niin biisi oli ihan ok kamaa. Riffeihin kaipaisi ehkä hieman enemmän monipuolisuutta. Biisin tunnelma kyllä välittyi hyvin tännekin asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau 04.06.2008

Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau
No kyllä tällä pään saa sekasin sopivassa mielentilassa kuunnellen. Aivan vieras genre taas, joten enpä lähde kritisoimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Demonic Headache 03.06.2008

Dualistic Balance - The Demonic Headache
Häiritseviä ääniä, muuta en osaa sanoa. Örr...ÄRrr...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Pariisin yössä 03.06.2008

Routaraja - Pariisin yössä
Hmm,rupesi hieman häiritsemään masteroinnin pumppaaminen ainakin näin kuulokkeilla kuunnellen. No, ei takerruta siihen. Biisi on melko peruskauraa ensikuuntelemalta. Itse ei tälläistä tule yleensä pahemmin kuunneltua...no,olihan siellä ihan hyvän kuulosia kitarajuttuja. Bassokuvio oli myös toimiva biisin pohjaksi. Soolopuoli taas oli melko kuraa mielestäni. Samoten laulu kaipaa parantamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 03.06.2008

Piecemaker - Words Inside
Jumalauta että groovaa. Alku oli aivan mahdoton ja sitä seurasikin vielä parempi kertsi. Hiiri taitaa kyllä eksyä hyvin pian fanitusnapille. Eihän tässä nyt voi mitään muuta sanoa muuta kun että vitalis kun toimii! Sounditkin kohdillaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - 1 4 04.06.2008

Love Factory - 1 4
Tunnelma kyllä osui kohdilleen. Mukavan kuulosta fiilistelyä varsinki akustisella kitaralla. Toimii instrumentalina yllättävän hyvin...mielenkiinto säilyy loppuun asti ilman laulujakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Risto Leinonen group - Ei sanaakaan 04.06.2008

Risto Leinonen group - Ei sanaakaan
Hmh :D ekana tuli mieleen parodia jostain kamalasta tulipunaruusuiskelmästä. Tälläsenä puolihumoristisena vetona ihan toimiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - The Dead Recognition 22.05.2009

Cerebro - The Dead Recognition
Onhan tää ihan priimakamaa. On se tullu jo ennenki todettua. Tässä on mätänderi ja menevyys hyvin tasapainossa. Loistava kertsi myös...sopii hyvin säkeiden rinnalle olematta liian poppia. Sounditkin toimii. Harmittaa kun en oo teitä vielä livenä nähny...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Hymn 29.03.2009

Inkvisition - Hymn
Ihan asiallinen biisi tämäkin. Ehkä jopa parempi kuin edellinen joka teiltä ringissä tuli vastaan, nimeä en muista. Sopivan raakaa ja röyhkeetä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 04.06.2008

KATARA - Minä olen tie
Häröt syntikat kun seurailee tuota riffiä. Iskevä biisi kaiken kaikkiaan. Progeilu jäi tosin vähän vaisuks, lähinnä eri osien vaihteleva tyyli oli suurinta progea tässä. Lisää kieroutta sovituksiin ja riffeihin ni kyllä lähtis. Hyvin soitettu koko porukalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Without My Woman 25.02.2008

MAP - Without My Woman
Bluesit bluesina..siinä karsinassa ihan toimivaa menoa. Komia raspisoundi laulajalla,viski on maistunu? Nojoo,todella vähän bluesia kuunnelleelle upposi keskimääräistä paremmin. Ehkä osittain monipuolisen soitinarsenaalin ansiosta myös...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pate Nykänen - Höpötysmusiikkia 16.02.2008

Pate Nykänen - Höpötysmusiikkia
Ei tästä nyt kyllä oikeen ottanut selvää. Meni yli hilseen ja vihelsi mennessään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 15.02.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Ovelia käännöksiä kyllä löytyy ja soittokin kulkee kohtuullisesti. Kuitenkaan itse biisi ei iskenyt kunnolla missään vaiheessa. Soundeista periaatteessa turha valittaa kun demo on kyseessä,mutta kuitenkin biisin hienoudet tulisivat varmasti paljon paremmin esille laadukkaammilla soundeilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 17.12.2008

Kalashnikov - Salingerin lapset
Letkeä kipales, ainakin musiikkipuolen osalta. Hyviä yksityiskohtia pisti korviin aina silloin tällöin...toimii mausteena. Kaiken kaikkiaan toimiva kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 03.06.2008

Kalashnikov - Sherpa
Hyvät soundit ainakin. Jännä tunnelma saatu aikaiseksi, jollain hienostuneella tavalla hieman vinksahtanut. Kaikin puolin hyvin soitettu ja laulettu. Wahsoolo oli loistava lopetus biisille. Toimiihan tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hampaattomat Lapset - Ari Koivunen 22.05.2009

Hampaattomat Lapset - Ari Koivunen
Aattelin jo että nyt riittää rinki tältä päivältä...mutta pakkohan tää oli vielä kuunnella ku nimen ja genren ehdin bongaamaan ennen ikkunan sulkemista. Odotukset oli kovat mutta pettymyshän siitä seuras. Vaikka grindiä onkin niin ois ollu kiva saada paremmin selvää rummuista ja kitarasta. Ja odotin nokkelia sanotuksia, eihän ne sitten kuitenkaan sitä ollu...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 15.02.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Kelpo biisi, periaatteessa kaikki palikat hyvin kasassa. Soitto toimii,laulaja vetää hyvin,biisi on melko tarttuva ja miksauspuolikin toimii. Kuitenkin jotain tästä kaipaamaan...jotain todella yllättävää ehkäpä. Sävellyksenä turhan peruskauraa ja perinteistä omaan makuuni. Varmasti eväitä riittäisi lisätä omaperäisyyttä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 15.02.2008

Loudrunner - Loudrunner
Tämähän on suoraan perinteisen heavy metalin oppikirjasta. Voisi olla klassikko jos olisi tehty 15-20v sitten. Nyt kuulostaa kuluneelta. Varmasti kuitenkin kolahtaa kovaa jos perinteinen heavy maistuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 16.02.2008

Pääoma - Yövieras
Menevä biisi. Toimii hyvin kokonaisuutena ja soittokin kulkee. Vauhti kasvaa mukavasti loppua kohden. Vaikea mitään kovin rakentavaa sanoa tästä...hyvällä mallilla hommat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Vapaa 15.02.2008

Pääoma - Vapaa
Peruspoprokettia pukkaa. Toimiva biisi ja palikat kasassa ja tasapainossa. Laulajalla vähän ongelmia artikulaation kanssa, sanojen alut ja loput nielastaan välillä aika pahasti. Jos genre uppoaa,niin varmasti tämäkin on mieluista kuunneltavaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 24.02.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Noniin,nyt on jo enemmän semmonen meininki mitä oon teiltä toivonutkin. Ainakin hippusen vähemmälle jätetty niitä kaikkein perusperuskuvioita. Toimii heti paljon rouheemmin... Nyansseja riittää sopivasti,biisiin ei todellakaan ehdi kyllästyä. Vielä kun iskette tiskiin lisää ovelia ratkasuita ja koukkuja niin alkaa kymppiä kolisemaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 24.02.2008

DIVARi - Taivaisiin
Hyvin groovaa heti alusta. Toimiva biisi,toimiva laulu...oikeastaan kaikki toimii. Mitä tässä paskaa puhumaan, jatkakaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - A Picture 24.02.2008

Above Sanity - A Picture
Laulajalle täydet pisteet,TOIMII! Hyvin eteenpäin soljuva tunnelmointibiisihän tämä. Omalaatunen ratkaisu muuten rumpujen mikityksessä...tai miksausvaiheessa,miten vaan. Enemmän kuin kuunneltava biisi vaikken genrestä pahemmin yleensä välitäkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Under the Total Control 24.02.2008

Dreamcase - Under the Total Control
Hieman hajuton ja mauton kipales. Periaatteessa toimiva mutta ei missään vaiheessa napannu mielenkiintoani kunnolla. Vaihtelevuutta kaipaisi ehkä enemmän...

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Nasty Little Devil 15.02.2008

electrichaos - Nasty Little Devil
Todella paikallaan junnaava biisi,liekö sitten tehokeino tässä tyylissä? En kuitenkaan ymmärtänyt ideaa...tylsäksi meni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 15.02.2008

KVI - Parantaja
Alku oli lupaava, mutta sen jälkeen biisi muuttui melko yksitoikkoiseksi. Genrestä mitään tietämättömän korvaan tuntui, että säröä oli jo liikaakiin. Jaa-a, enpä muuta osaa sanoa kun ei varsinaisesti ole aivan omaa musiikkiani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 26.02.2008

ranca - Ihmisen Laulu
Melkosen groovaava rokkipala. Valmista kamaa,äkkiä kolkuttelemaan levyfirmojen ovia. Ei tässä kummempia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 03.06.2008

TOB - My Rainy Day
Asiallista rockia. Olisi kaivannut selvästi erottuvamman ja lennokkaamman kertsin. Laulajalla hyvä sopivan räkänen ääni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa 04.06.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa
Melko kuluneen kuuloinen biisi. Ei vaan napsahtanut täällä päässä. Toisaalta, enpä osaa sanoa tarkemmin minkä vuoksi... Jaa-a. Vähän persoonallisuutta riffeihin niin ilme voisi olla jo aivan toisenlainen. Laulu kyllä toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 15.02.2008

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Argh,dfh2:lla sais paljon parempaakin aikaseks kun malttais vähän nähdä vaivaa. Basarit varsinkin ottaa korvaan pahasti. Nojoo,itse biisistä...Hieman tyhjänpäiväistä kohkausta ja vokaalit kusee pahasti. Huumoripohjalta voisi ehkä mennä kovassa kännissä muttei muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 15.02.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Menevä biisi. Laulaja sopii biisiin ku nyrkki silmään. Kokonaisuus puolustaa paikkaansa sen verran hyvin että turha tässä yrittää kritiikkiä keksiä. Carry on...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 16.02.2008

Marccus - Liar
Hyvin groovaa,basso kuljettaa pohjaa pehmeästi keinahdellen. Laulut toimivat vähintäänkin kohtuullisesti. Tiukasti soitettu muutenkin. Kitarasoolo oli myös mukava piristys biisille. Mitäs tässä,erittäin kehityskelpoista tavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harja talonen & jenkkakahvat - Kiihkeä rakkaus 23.10.2007

Harja talonen & jenkkakahvat - Kiihkeä rakkaus
Muuten olisi voinut toimiakin mutta oravalaulu tallasi koko idean. Hermothan tässä menee...
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Seeing Is Not Believing 22.10.2007

Court of Wolves - Seeing Is Not Believing
No hulluutta kyllä riitti. Melko hurjaa paahtoa pukkasi. Mitään kovin oivaltavia ideoita ei kuitenkaan tullut vastaan, kohkaus toisti itseään hieman liikaa...vähän jalostamista ja tästä tulee varmasti kelpo kamaa omassa lajissaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1/oo - For What It's Worth 23.10.2007

1/oo - For What It's Worth
Taas vaikea lähteä tätä kovin paljon kehumaan tai kritisoimaan kun on niin vieras taiteenlaji. Soundit ainakin olivat mielenkiintoset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Silent Scream 23.10.2007

Re-Pulse - Silent Scream
Periaatteessa kaikki natsaa hyvin yhteen...soitto,laulu ja soundit toimivat kokonaisuutena hyvin. Perus melometallina toimii todella hyvin mutta kun kerta laulajalla ja soittajilla olisi resursseja niin toivoisin jotain persoonallisempaa. Tuota kulunutta kahdeksasosariffittelyä voisi ainakin korvata jollain mielikuvituksellisemmalla niin biiseihin tulisi varmasta lisää eloa. Myönnettävä on kuitenkin että olihan siellä nyt joitain ihan toimivia koukkujakin...niitä vaan lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies 22.10.2007

Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies
Tässä onnistuttiin tarkoituksella tai vahingossa yhdistämään Hassisen konetta Klamydiaan. Ihan kelvollinen biisi, toimii hyvin tälläisenä hieman pilke silmäkulmassa tehtynä. Soitannollisesti homma toimii mallikkaasti ja biisi etenee ilmavasti. Tuotantokin on demobändiksi kelvollista. Ei kait tässä suurempia miinuksia tähän hätään keksi...toimii kunhan ei vedetä liian totisella meiningillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjolan Valkeus - Nousukausi 23.10.2007

Pohjolan Valkeus - Nousukausi
Kyllä lähtöö. Maukas menopala kunnon räimeellä. Mitä tästä voi muuta sanoa? Toimii!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Sack of Mush 04.06.2008

Uncle Foe - Sack of Mush
Ihan rouhea biisi. Sähkörummut häiritsivät yllättävän vähän. Pikkuprogeilu toimi tässä tapauksessa pirun hyvin. Täytynee palata kuuntelemaan valmis biisi sitten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 22.10.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Häpeilemättömän tarttuvaa menoa. Vaikka hittihakuisuus onkin melko pinnalla niin silti meno tuntuu vilpittömältä ja aidolta. Laulajalle kiitettävä arvosana suorituksestaan. Soundimaailma istuu myös loistavasti biisiin. Valmista kamaa,ei siinä mitään.
9

Sivu: 1 2 3 4