Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 27 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - 1982 09.03.2007

AAE - 1982
Mahtavaa Antti mahtavaa! Todella hieno ja lämminhenkinen kappale, ei voi muuta sanoa...Upeat stemmalaulut ja sopivassa suhteessa Beatleaanista äänimaisemaa ja vähän progempaa sävelkulkua. Tausta"rahina" kruunaa kokonaisuuden. Tämä on musiikkia parhaimmillaan ja aidoimmillaan, todella piristävää että tällaista vielä nykyäänkin joku tekee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 09.01.2007

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Pääsinpäs vihdoinkin kuuntelemaan tätä ja hienolta kuulostaa! Biisi on laitettava useamman kerran peräkkäin soimaan mikä on tietty hyvä merkki. En ole tän genren asiantuntija, mut ei kait tarviikaan. Biisistä tulee rauhoittava fiilis ja melodiat ovat kauniita. Jos jotain negatiivista yritetään keksiä niin biisi lähtee mielestäni ehkä turhan agressiivisesti käyntiin. Toisinsanoen sinänsä hienoa komppia olisi voinut säästellä pidempään ja lähteä liikkeelle vielä eteerisemmissä tunnelmissa jos tarkoitus on kuvata metsän rauhaa ja ajattomuutta. No nämä ovat makuasioita, hieno biisi kaikenkaikkiaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Harhaan 20.06.2006

Marian valinta - Harhaan
Hulppeeta menoa! Hienosti rakennettu kipale, kertsi tuo mukavaa kontrastia säkeistön kepeyteen ja iskelmällisyyteen. Loppuosan progempi fiilistely kruunaa biisin, hiukan tulee mielikuvia Liekki-nimisestä rytmiorkesterista, mikä on pelkästään positiivinen asia. Sounditkin hyvät ja sopivan maanläheiset. Munkin mielestä MV:n parhaimmistoon kuuluu tämä viisu, lisää tällaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 18.04.2006

AAE - Seconds
Kovasti kaunistahan tämä taas on. Minimalistisilla elementeillä mennään ja se jos mikä paljastaa onko sävellys oikeasti hyvä. Ja tämä on. Tunnelma on intiimi ja rehellinen. Hyvä Antti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blanco Niño - Baby look at yourself 09.04.2006

Blanco Niño - Baby look at yourself
Leppoisaa meininkiä ja loistavia melodioita! Tosi raikkaat kitara-ja pianosoundit. Laulutkin toimii komeasti, tausta"ulinat" vähän Beach Boys- hengessä on kanssa upeat. Kaikenkaikkiaan semmoista mukavan herkkää poppista, tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 03.04.2006

AAE - Autumn Rain
Kaunista pianonsoittoa! Tämä on mielestäni nimenomaan elokuvamusiikkia. Melodiat ja tunnelmat ovat vahvoja, mieleen tulee maisemia ja kuvia. Hienoa maalailua kaikenkaikkiaan, voisin kyllä kuvitella tämän toimivan jonkun sopivan elokuvan taustalla. Menee tällaisenaankin rentouttavana "taustamusiikkina" sanan positiivisessa merkityksessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Vanha filmi 30.03.2006

Make Vahtola - Vanha filmi
Mukavan aurinkoista kesäpoppista! Hiukan tulee mieleen hyvällä tapaa Egotripin tekemiset, loistava laulusoundi ja stemmat toimivat hienosti. Soundit on kohdillaan, basso varsinkin "möyrii" mahtavasti. Mun makuun biisiä olisi voinut tiivistää hiukan, mutta toimii hienosti näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lintu. - Black Wings 20.04.2006

Lintu. - Black Wings
Mukavan persoonallista tunnelmointia, sopivissa määrin on sekoitettu poppia ja jazzia. Huilu tuo älyttömästi lisää tunnelmaa. Soolokitarassa on tosi makea soundi, tulee vähän mieleen jotkut Allman Brothers Bandin uudemmat jutut. Laulu ja soitot toimivat hienosti. Tää on melkein pakko laittaa soimaan useamman kerran peräkkäin, mikä on tietty hienon biisin merkki, toimii! Hienoa että tällaista omalaatuistakin tavaraa välillä löytää Mikseristä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Värinä - Sunday Girl 21.04.2006

Värinä - Sunday Girl
Tsori tuli tuplana :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Värinä - Sunday Girl 21.04.2006

Värinä - Sunday Girl
Hyvä folkpoppibiisi! Tässä on viehättävää rosoisuutta, soundit on aika karut, mutta sopii biisin henkeen loistavasti. Pikkasen tulee Elliot Smith mieleen. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Värinä - Sunday Girl 21.04.2006

Värinä - Sunday Girl
Hieno folkpoppibiisi! Tässä on jotain viehättävää karheutta, aitoa meininkiä. Pikkasen tulee Elliot Smith mieleen. Soundit on aika karut mut sopii kyllä biisin henkeen loistavasti, liika kiillotus vois pilata fiiliksen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thoughtful Traveller - The day will come 21.03.2006

Thoughtful Traveller - The day will come
Hieno biisi tämäkin, hyvää fiilistelyä. Loistavat slide-kitaramaalailut. Kaunis tunnelma on biisiin saatu tehtyä. Mulla tulee varsinkin lopusta hiukan mieleen Santanan Caravanserai-aikaiset jutut, toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thoughtful Traveller - Unmined 21.03.2006

Thoughtful Traveller - Unmined
Loistobiisi, tässä on mukavasti sekoitettu soul/funk svengaavuus 60/70-luvun poppimelodioihin, niinkuin itsekin totesitte. Överiksi vedetty chorus-soundi on hauska lisä ja Page-jutut skittasoolossa sopii hienosti kokonaisuuteen. Kaikenkaikkiaan erittäin piristävä hyvän fiiliksen biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Safe 08.03.2006

AAE - Safe
Hyvä biisi! Kauniita melodioita ja hyviä laulustemmoja. Akustisessa voisi olla luonnollisempi saundi mun makuun (ulkopuolisella konkkamikillä äänitetty), mutta ei se oikeastaan paljon haittaa kun biisi toimii, se on pääasia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Time Has Come 19.04.2006

Pedro - Time Has Come
Johan iski! On kyllä pirun hieno biisi, akustisten soundi on aikas uskomattoman hyvä. Jätän se tarkemman analyysin tekemättä ja nautiskelen hienosta musiikista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - Simple Things 30.03.2006

Graine - Simple Things
Hyvä kipale! Tässä oli vanhan powerpopparin makuun mukavia, hiukan Foo Fighters-henkisiä melodioita. Hyvä laulusoundi, soolokitarasoundi oli mun makuun vähän liian surina, mutta eipä tuo isommin haittaa. Kaikenkaikkiaan hyvä kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elbowhead - Uninformed 14.02.2006

Elbowhead - Uninformed
Tää on tosi hyvä poppisbiisi, letkee svengi, hienot stemmat ja saundit on kohdallaan! TFC mullekkin tästä tulee paikoitellen mieleen, mutta ei siis mitenkään häiritsevässä mielessä. Tehkää enemmän tän tyylisiä tsipaleita ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heel - Who Needs Therapy? 10.04.2006

Heel - Who Needs Therapy?
Hieno biisi! Kauniita ja herkkiä melodioita, hienot laulut ja "humpparytmi" keinuttelee biisiä todella leppoisasti. Kyllä tämä vanhalle brittipop ja Elliot Smith-fanille uppoaa loistavasti. Kaikki teidän biisit ovat todella kuunneltavia, tässä biisissä tulee kuitenkin mielestäni eniten oma soundi esille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumpster - Trust (2) 10.04.2006

Dumpster - Trust (2)
Hyvä biisi! Heti alusta pamahti mieleen Neil Young ja The Band, mikä on pelkästään positiivinen asia! Tällaista akustisempaa musiikkia on todella piristävää kuulla, mikserissä tämmöiseen ei liikaa törmää. Kaikenkaikkiaan leppoisa tunnelma ja hyvät soundit, toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Kaunein unesi 14.02.2006

Marian valinta - Kaunein unesi
Hienon lämminhenkistä ja vilpitöntä poppia, me likes! :) Rumpukomppi toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan kuin häkä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Okra - Kesäyön hämyiliä 23.03.2006

Okra - Kesäyön hämyiliä
Tosi rauhoittava biisi, loistavaa chillailua. Maniskaluuppi tekee tästä sen mitä se on eli loistavan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaakko - Head, Sleep, Dream, Work 21.04.2006

Jaakko - Head, Sleep, Dream, Work
Tääkin on pirun hieno biisi, lepposaa meininkiä. Tästä tulee mielikuvia Neil Youngista, Beatlesista ja kaikesta hyvästä. Saa hyvälle mielelle!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - I Blow My Mind 19.04.2006

Sekalaista kamaa - I Blow My Mind
Hienoa leppoista "puoliakustista" meininkiä. Tästä tulee hiukan mieleen meikäläisen suuri suosikki Doyle Bramhall II. Kivasti on onnistuttu yhdistämään funk/r&b-svengaavuus kauniisiin pop-melodioihin, toimii! Tällaista musaa ei todellakaan liikaa kuule suomenmaalla, varsinkaan näin hyvin tehtynä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mimosa - Rush 20.02.2006

Mimosa - Rush
Kiva biisi! Mukavan bittersweet-tunnelma tässä, Kitarafillit tyylikkäitä ja hienolla saundilla, eikä laulussakaan moittimista :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele coffee shop - toxic 15.02.2006

coffee shop - toxic
Lauluääni on kyllä todella hieno ja muutenkin nätti biisi. Herkkää ja kaunista :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prologue - Is It People? 13.02.2006

Prologue - Is It People?
Tämä on aivan ässäbiisi, kaikki on presiis kohdallaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele After Noon - Bunny 14.02.2006

After Noon - Bunny
Hyvää fiilistelyä! Kyllä tästä semmonen kesäinen huoleton fiilis tulee mieleen. Niin ja Elliot Smithin mainitseminen vaikutteena saa aina mun pisteet :)
9