Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 25 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Minä muut ja... 19.02.2005

-CSPR- - Minä muut ja...
Temmonvaihto ei toiminut minun korvaani, repäisi liikaa. Ja kun alkoi odottaa jotain kikkaa tuohon hommaan, kappale olikin jo loppu. Laulajan ääni ei miellyttänyt aluksi, mutta kertsin myötä siihen pääsi mukaan. Soittajapojat osasivat jälleen hommansa, mutta tosiaan tuo tempokikkailu meni kiireissään vähän yli. Kertsin pikkusanalisäykset jotenkin häikkäsivät: "niin mutta". Minimaalinen juttu, joka kuitenkin nousi esiin, koska löytyi kertsistä. Jeh, kyllä te parempaankin olette pystyneet.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 02.02.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Onkohan mulla paljoa lisättävää edelliseen. Pidin tästä aika kovastikin, tätä kuunnellessa rauhottu kummasti, koska oli niin ammattitaitosta soitantoa. Mikään ei ottanu korvaan pahasti. Enpä olisi arvannut olevan vanhempaa tuotantoa, ei huomaa mistään. Hienoa kun löytyy vaihtelevuutta, osaatte hoitaa homman juuri sopivasti. Kappale nousee hyvin rauhallisemmista osioista. Sanoitukset olivat osuvat. Laulajasta ei ole pahaa sanaa, nautin hänen kuuntelemisestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Martimo - Elements of Life 06.03.2005

Mika Martimo - Elements of Life
Tiedät kyllä etten ole tällaisten arvostelussa hyvä :D Mutta kyllä mä tykkään, vaikken edes ole säännöllinen trancen kuuntelija. Erilaiset elementit tulevat mukaan, kun entisiä on tullut juuri sopivasti. Vähemmänkin trancea kuunteleva (=minä) ei taatusti pysyisi paikallaan! Pikkusen pitkähän tämä on, mutta päämelodia todellakin jaksaa kantaa hommaa, eikä kuunnellessa ehdi tulla tylsä. Herralla on homma hallussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapasujunitti - FSP - Hassu Tyyli 10.01.2005

Naapasujunitti - FSP - Hassu Tyyli
Tuttu biitti juu, mutta mikäpä siinä, kyllähän se kelpaa. Mutta jotenkin tämä kuulosti sitten siltä, että kuultu on, kaikki kuulosti tutusti itseltään. Ei siinä mitään, ei ole erityisempiä moitteita kenestäkään. Laadulla. Hyvät läpät ja sitä rataa, muttei jäänyt mitenkään erityisesti mieleen. Oli hassu kertsi :) Mutta Dzeriens, niin mitä tulee kokeen teidän kyydissä?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapasujunitti - Tosta Vaan 10.01.2005

Naapasujunitti - Tosta Vaan
Nit Lang ei ainakaan pettänyt odotuksia, pienimuotoinen tykitys, josta sai jopa aika hyvin selvää. Edorf kuulosti tässä tavallistakin paremmalta jostain syystä, hyvä hyvä. Kertsi oli oikein hyvä tuollaisenaan. Oli mainiota kuulla Dzeriensiäkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapasujunitti - Nit Lang & Edorf - Liikaa feat. Neuvos 10.01.2005

Naapasujunitti - Nit Lang & Edorf - Liikaa feat. Neuvos
Oikia meininki jätkillä, mitäs siihen sitten sanomista. Taustat oli kyllä hyvät, torveilua ja muuta hauskaa. Nit Lang alotti reippaasti, sai heti mukaansa, ja Edorf jatko tutulla taidollaan. Ja Neuvoksen pikkupätkäkin oli oikke mainio. Kyllä tämmösiä kuuntelee mielellään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Lähtösi Jälkeen 02.10.2004

Edorf - Lähtösi Jälkeen
Hitto kun säpsähin, kun huomasin sulta tulleen uutta kunnollista materiaalia pitkästä aikaa. Ja täyttää kyllä kaikki odotukset, kaunista ja asiallista eikä mitään uhomeininkiä. Lyriikat kauniit, kertsi mukaanlukien, tunnelmallinen. Oli mukava kuulla pitkästä aikaa ääntäsi, kuten citric sanoi, pehmeä ja rauhallinen, yksi suosikeistani. Citric oikeastaan sanoi jo oleellisen, tällaisia kun saisi kuulla lisää. Reilu ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - fam session #4 01.08.2004

Gabriel Centaurion - fam session #4
Sanoissa oli ainakin asiaa, mitä nyt vaan selvää ja suomennettua suinki sain. Sun ääni kyllä kuulosti hyvältä tässä, ei kai mulla mitään fiksumpaa sanottavaa olekaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voittajafiilis - feat. Gabi - Gabi Ei Vedä Kertsii 01.08.2004

Voittajafiilis - feat. Gabi - Gabi Ei Vedä Kertsii
MIKSEI Gabi vedä kertsii?! Törkiää touhua tommonen :) Mutta olipas loistokasta kuulla Gabilta suomea. Olen kiitollinen tästä asiasta ja hymy pysyy kasvoillani ainaki pari viikkoa. KiitosKiitosKiitos. Olipahan taas kyllä meininki lyriikoissa, mutta se meininki oli kyllä toteutettukin hyvin. VF:llä on mahti asenne :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JahDubClub - Vihreä Tee 08.07.2004

JahDubClub - Vihreä Tee
Mukavasti tuntuu kulkevan eteenpäin, kiitos siitä Edorfin lisäksi taustoille. Useat kerrat olen tätä kuunnellut, mutta nyt vasta sain aikaiseksi tulla arvosteleen... Tuosta reggaesta, olen ehkä hieman samaa mieltä, että kääntyy sen hip hopin puoleen. Mutta toisaalta, olen sen verran tavis näissä asioissa, että taidan mieluummin pitää turpani kiinni. Paremmin te tiedätte, kuin minä. Edorfin ääneen olen sen verran tykästynyt ja ihastunut, että ei voi olla sitä hehkuttamatta taas. Hienoa oli, taattua laatua. Sanotukset oli myöskin hyvät, ei mitään repäsevää, muttei mitenkään härönnytkään. Sisältöä on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Viinaa! 04.07.2004

Narcotic - Viinaa!
No mitäs tästä ny sanois... Reilu kasi tästä rapsahtaa, ehkä sen takia, että oli aika tasasta hommaa mun makuun tuossa alussa, eikä loppuosa ollu oikein... Ei mulla tästä oo mitään erityisempää valitettavaakaan oikein kyllä. Mutta teiltä löytyy parempaakin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rauhantekijä aka ragazagal - Peti Pehmoinen (Ragazagali) 03.07.2004

Rauhantekijä aka ragazagal - Peti Pehmoinen (Ragazagali)
Mä oon nyt vähä sanaton tän kipaleen kans. Meininki oli hyvä, huvittavan hauska. Lepposa. En vaan löydä oikeita sanoja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In) 04.07.2004

Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In)
Lepposan letkeetä, ja mä kyllä nautin tuosta sun englannin ääntämisestä. LLLoistava ääni sulla. Tausta on mahtimahti. Kertsi on oikein kelpo ja paljon enemmänkin. Mitä sitä muuta jaaritteleen, reilu ysi tulee. Niin ja tuo Santa-juttu? Ahaa :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban Disciples Finland - Kasi & Edorf - Harvoin Näkee 08.07.2004

Urban Disciples Finland - Kasi & Edorf - Harvoin Näkee
Eka kerran kun kuuntelin tän, tuli semmonen olo, että tuossa touhussa on kiire. Taitaa johtua taustoistakin, jotka ei oikein ollu mun makuun. Mutta sitten kun alko kuunteleen, mitä ja miten vedätte, niin ei se ollutkaan ollenkaan hassumpaa. Kasilla oli aika vänkä ääni, jännä painotus. Mutta persoonallisuus on vaan hyvästä, siitähän ihminen muistetaan. Mä en oo nyt ihan varma, oliko se Viiltävän rakkauden pari riviä, jotka mulle tuli mieleen tuosta Edorfin yhestä pätkästä. Kuulosti jotenki samalta, sanat ja niiden painotus. Jotain vähin äänin... Kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FroHann - Tuutulaulu 08.07.2004

FroHann - Tuutulaulu
Tässä saa todella nauttia Edorfin äänestä, sopii hienosti. Killi sanoi tuosta "vingutteluosuudesta". Ei se minua oikeastaan vaivannut, särmää kai sillä on jollain tavalla haettu. Sulaa biisiin mukaan minun päässäni. Lyriikat ovat kauniit, tunnelma on hienosti kohdillaan. Kertsi on oikein sopiva, kyllä koko systeemistä saa vaan nauttia, mikään ei särähä korvaan. Hienoa työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JahDubClub - Aurinkolaulu 08.07.2004

JahDubClub - Aurinkolaulu
Kyllä on soinut monet kerrat päässä tuo kertsi. Tiesittekö muuten, että kaikki Edorfin, Ambassan ja sellasten kipaleet alkavat jankkaamaan päässä varsin kovasti mansikkamaalla. Siinä suju työt rattosasti muistellessa, miten ne sanat meni. Kukahan se oli, joka sano, että Edorf ois voinu olla hiljaa kertsissä. Mulla on siitä vähä ristiriitaset mielipiteet... Edorf antaa sävyä muuten tavanomaiseen pelkkänainen -lauleskeluun. Vaikka Helillä on kovin nätti ääni. Ja bongoilut on aika hauska jutuke tuolla välissä :) Veljeni pisti päänsä huoneen ovesta sisään äsken, kyseli kiinnostuneena kuka tässä on kyseessä. Ihmetteli JahDubClub -nimeä kylläkin :) Joku sano hyvin, jotenkin semmonen ovela biisi, hyvällä tavalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Konala Cartelli pt.2 28.06.2004

Konala Cartelli - Konala Cartelli pt.2
Vaihoinpa ysistä kymppiin. Mielessäni se on kyllä oikeestaan 10-. Kymppiin vaaditaan ja paljon. Olen niin usein tätä repeatilla kuunnellut, että mietin, että alkaa olla mulle jo melkein kympin arvonen. Kertsin vetäjällä on hauskan letkeä ääni, oi kuinka nautin tuosta "tässä kaikki kundit on"-kohdasta. Gabriel Centaurionin äänikin on yks mun lemppareista. Edelleen kaipailen lyriikoita jossain nähtäväksi... Sanotukset pistää kyllä hymyilyttään. Mängin äänestäkin oon alkanu tykkään tosissaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 28.01.2005

-CSPR- - Valot Syttyi
Laulajan äänessä on fiilistä, vaikka meinas mennä vähä korkealta välillä. Kertsissä sitte soittajat paineli niin vauhdikkaasti, että olis toivonu laulajalta vähä lisää ääntä. Minullekin tuli jossain vaiheessa Dingo mieleen (tulkitaan hyväksi asiaksi). Kipale vaihteli sopivasti, homma pysy mainiosti yhdessä ja mielenkiintosena. Loppu tosin vähän laski, siihen ois toivonu jotain lisää. Mitä, sitä en osaa sanoa. Varsin kehityskelpoista tavaraa, raamit on hyvin kasassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Maanpäältä Taivaaseen 28.01.2005

-CSPR- - Maanpäältä Taivaaseen
Laulaja on kyllä monipuolinen, pakko mainita tässäkin kommentissa. Odotan innolla mitä tapahtuu pienen kehityksen jälkeen. Nämä teidän kipaleet tuntuu mukavan perinteisiltä, ei yritetä mitään ihme kikkailua. Teette sitä mitä osaatte oikiasti ja se on hieno juttu. Tämä kappale oli tämmönen vähän rauhaisampi, vaikka välillä nousee, osaltaan laulajan ääni pitää homman omalla tavallaan rauhallisella tasolla. Tässä oli hyvä juttu, että samanlainen tunnelma säily koko ajan. Enkä taaskaan sano pahoja sanoja soittajapojista. Ei olisi kyllä ehkä haitannut, jos kappaleen olisi pistänyt vähän lyhyempään pakettiin. Ite asiassa taidan pistää fanituksen harkintaan, kiinnostaa sen verran mitä hommasta kehkeytyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Turha Valittaa 28.01.2005

-CSPR- - Turha Valittaa
Tässä oli hyvä, kertova meininki. Kertsistä tykkäsin sitte aika kovastikin, lyriikat tosiaan kohillaan. Laulaja on aika jännä tapaus, löytyy tosi hyviä hetkiä, loistavaa pontta, Yö tulee mieleen (ylläri). Ne korkeammat kohdat jää vaan vaivaan, mun makuun pärjäis vallan hyvin ilman. Soittajista osaan sanoa vain että enpä voi valittaa. Mutta tämä oli aika hiton hyvä paketti. Mulla on jääny suomirokin kuuntelu vähä vähemmälle, mutta tämä kyllä antaa uutta innostusta siihen hommaan. Jää varmasti soittolistalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Tuhat Kertaa 04.07.2004

-CSPR- - Tuhat Kertaa
No mutta tämähän oli jo taas laadumpaa. En nyt oikein osaa sanoa mitään kehittävää... Kyllä pojilla on soittimet ja muut hallussa. Laulajakin tuli mukavasti esille, ettei jäänyt taustahälyksi vain. Jatkakaa ihmeessä samaan malliin. Numeroksi semmonen reilu kasi vajaa ysi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Aurinkoon 04.07.2004

-CSPR- - Aurinkoon
En hirveästi tämän tyyppistä musiikkia kuuntele, mutta hyvähän tämä oli. Alussa yllätyin aikuisesta äänestä, positiivisesti. Laadukasta työtä soittimien kanssa, ainakin mun korvaan. Ei hassumpaa ollenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Gabriel Centaurion - All Out 04.07.2004

Gabriel Centaurion - Gabriel Centaurion - All Out
Aika tasasta tavaraa, pyörittelin tässä kasin ja ysin välillä. Mutta ollaanpa välillä tiukempia :) Enpä osaa mitään rakentavaa palautetta nyt antaa, hyvähän se oli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Way Of Life [LIVE @ Pipefest '02] 04.07.2004

Gabriel Centaurion - Way Of Life [LIVE @ Pipefest '02]
Kivaa äänenkäyttöä, kertsi jotenkin hauskan letkeä. Vaikka on live, on aika laadukasta. Kyllähän tämä menee, 8½. Nostaa hymyn huulille :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Gabriel Centaurion - Timetravellin' 04.07.2004

Gabriel Centaurion - Gabriel Centaurion - Timetravellin'
No ei mitään vikaa tässäkään. Muttei toisaalta mitään älyttömän erikoista. Nautin vaan sun äänestäs.
9