Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Forever Her Name 28.09.2008

Beautiful Betrayal - Forever Her Name
Hienoa työtä jälleen! Kappale starttasi mukavasti ja kantaa loppuun asti vaihtelevuudellaan. Äänenlaatu on tälläkin kertaa mitä mahtavinta ja kehitystä on tapahtunut monella saralla. Kompit rullaa tukien kappaletta taitavasti. Kitaramelodiat ovat myös koskettavia, C-osa upposi mukavasti tuplabasarit pauhaten ja kitaristi tuntuu tuntevan soittimensa paremmin kuin omat taskut. Laulu on tälläkin kertaa kunnossa, mahtavan kuuloista. Mitäpä tässä muuta, hyvä paketti! Jatkakaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleigh MSN - Gestapo Inc. 13.08.2008

Sleigh MSN - Gestapo Inc.
Biisi Lähtee erittäin munakaasti käyntiin ja sitä munaa näyttää riittävän koko rallin loppuun asti. Laulaja on kyllä mies isolla M:llä! Muu bändi hoitaa hommansa myös erinomaisen hyvin ja äänenlaatu on todella hyvä omaan korvaani, propsit vielä siitä. Loppujen lopuksi ei juurikaan pahaa sanottavaa, jatkakaahan vaasan pojat samaa rataa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Blind Spot 12.08.2008

Beautiful Betrayal - Blind Spot
Biisi lähtee upeasti käyntiin ja rullaa erittäin taitavasti. Saundit ovat todella hyvät omaan korvaani, taitavasti miksattu. Henkilökohtaisesti harvemmin tulee bändejä kuunneltua, joissa on naisvokalisti. Aluksi kuulostikin siltä että ei tämäkään niin minua säväytä, mutta kertosäkeeseen päästyä huomasin kuinka päädyin kuuntelemaan kappaleen yhä uudestaan ja uudestaan, siis erittäin positiivinen yllätys. Rumpalina, voin antaa erityismaininnan taitavasta komppailusta! Todella hienoa. Muukin soitto, jota tosin en niin tarkasti osaa arvioida kuulostaa erinomaisen hyvältä, taitavaa sakkia! Loppujen lopuksi ei jää juurikaan mitään pahaa sanottavaa, muuta kuin toivottaa teille onnea jatkoon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08 06.10.2008

2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08
Perkeles! Tämä jytää ja kovaa! Kappale lähtee käyntiin erittäin munakkaasti ja missään vaiheessa kappaletta ei tullut "loppuis jo" fiilistä, vaan päinvastoin. Henkilökohtaisesti harvemmin tulee kuunneltua bändejä, jossa on pelkkää mörinää, se on aiemmin pistänyt kyllästyttämään. Tämä on kyllä kappale, joka sai minut kääntämään kelkkani! Vokalisointi on todella hyvän kuuloista, kuten myös muun bändin työskentely. Soittajista paistaa taidokkuus läpi. Ei voi muuta sanoa kuin loistavaa työtä, ei mitään moitittavaa! Jatkakaa samaan malliin, levysopparia odotellessa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Closured - Chemicals 19.11.2007

Closured - Chemicals
Kyllä! Tämä potkii persuksille! Kipales lähtee mukavasti käyntiin ja soitanta on taidokasta. Kappaleessa mörkölaulut on toimivia, cleani pisti hieman korvaan. Ei se paha ole mutta hieman reeniä sen suhteen niin hyvä tulee ;) Kyllä vain, jatkakaa!
9