Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tee & Remy - Sä oot Ilmaa 14.11.2007

Tee & Remy - Sä oot Ilmaa
Its Out! Tee & Remy esikoinen suomenkielinen hipidi pipidi hop biisi Sä oot ilmaa! Tsek it ooouT!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Äijäs Bändi - Salarakas 30.08.2007

Äijäs Bändi - Salarakas
Ai saatana mikä flow, heti ku biisi pamahti soimaan tuli itelle sellanen hyvä fiilis. En tiedä, kaikki pelaa. ja loistavat äänet pojilla ja sopii justiin eikä melkein tähän biisiin. Todella hyvät vedot, koukut, beat, melodia. pakko tähän on pojille 10 lyödä ja ++++++++ päälle!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rhl - Pirun kaunis maailma 04.10.2007

Rhl - Pirun kaunis maailma
ihan hyvin vedät ja sanotat. Flow rullaa, tosin parissa kohtaa tökkää. Sanoma sopii biittiin hyvin eikä häiritse korvaa. hyvä ääni sulla, lisää settiä vaan. keep it up,man.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evian - Tieni 21.08.2007

Evian - Tieni
Paremmat kamat, tai jos studioon meet niin vielä parempi, ni kyllä hyvä tulee. ainesta on, vähän hitaat vedot ja jossain vaiheessa töksähtelee. Mut lyriikat on hyvät, vaikka tämä jumala/jeesus skenaario ei muhun niin iske. mut gospel räppiä tämä on. haluan kuulla sitten uuden version kun sellainen ilmestyy! Annoin arvosanan huomioimatta huonoa laatua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielunpyssy - Maailmasi 04.10.2007

Sielunpyssy - Maailmasi
L-O-I-S-T-A-V-A-A!! aivan mahtavaa musiikkia! Melodiat, rytmitykset, sanat, voxut, miksaukset, sanoma. KAIKKI on kohdallaan! Liian hyvää tavaraa mikseriin. Tässä on ainesta, tähdätkää korkealle älkääkä antako kenenkään lyödä teitä maahan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele *Lisko* - Normal Neighbor 29.06.2007

*Lisko* - Normal Neighbor
englannista huolimatta. PERKELEEN HYVÄ :D oikeasti, tällänen... en mä tiedä. sytyttää!! samaa rataa :D:D Äänes soveltuu justiin tähän biisiin, ja on muutenkin aika loistava. beat toimii :P tää on näitä jota tulee hoilattua aamulehtä haettaessa. LOISTAVAA!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rappiokansa - Kuole Kyttä 18.09.2007

Rappiokansa - Kuole Kyttä
Noniin, nyt on vastapalautteen aika. Loistavaa menoa, oikeastaan mistään biisistä ei syntynyt ajatusta että en jaksaisi kuunnella. Meno on kovaa, riimi puoli kunnossa, asenne loistava, teidän äänetkin on 10+. Mieleen tulee cypress hill tai joku vastaava vaikuttaja. Jatkakaa samaan malliin, ansaitsitte yhden fanin lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Astrologiaa 13.07.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Astrologiaa
Loistavaa! täytyy sanoaa että nää sun biisit iskee. Voxut 9, musiikki 9, Fiilis 10! sun biisien vibat on suorastaan huikeat. Tällänen tunne musaa kuunnelles mulla viimmeksi oli kun nakkina kuuntelin aki sirkesalon hellehattu pelleä. ikää oli siis kyseisenä aika aika vähä mutta, kuitenkin! loistavaaaaaaa! WUHUU!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rappiokansa - Tää on se mesta 2007 06.10.2007

Rappiokansa - Tää on se mesta 2007
loistavaa settiä jäbät, te räppäätte elämästä. Siitä oikeasta elämästä. biitti sopii biittiin loistavasti, teidän äänet on edelleenkin 10+ arvosia, ja riimit puhdasta kultaa. my idols, in the rap scene. Respect.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele O. - Äkäne biitti. 17.08.2007

 O. - Äkäne biitti.
Huippu hyvä biitti, onko ihan moninaisessa luvankäytössä vai varattu yksinoikeudella jollekkin? olis aika loisteliaat sanat ja vedot tiedossa tälle biitille. Biitti sai näkeen paljon vaivaa sanoille. ja huolta vedoille.
9