Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 15 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Path To Glory/To Oblivion 06.10.2007

Wårpath - Path To Glory/To Oblivion
Kova biisi kieltämättä, tämä hitaampi meno maistuu noita kiivaampia biisejä paremmin. Kappaleen loppupuolen groove on mahtava. Mielestäni parasta Wårpathia tähän mennessä. Odotukset uutta demoa kohtaan tällä näytöllä ovat erittäin korkealla. Lisää tätä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - Suicidal Creation 31.08.2007

Butterfly Apocalypse - Suicidal Creation
Groovaava meininki ja mainioita riffejä. Murina on varsin maittavaa, rääyntään kaipaisin enemmän säröä ja voimaa, nyt turhan kuivan kuuloista. Kokonaisuudessaan maukasta ja kehityskelpoista materiaalia. Lisää tätä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAH! - Status 25.04.2007

BLAH! - Status
Tiukka kipale, ei pituudella pilattu. Riffit ja rummut ovat sopivan napakat. Basson lujuudessa ei valittamista. Jannen lauluista meikäläinen kyllä diggaa. Biisi nosti odotukset ep:tä kohtaan todella korkealle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Nocturne - The Death Fervor 06.04.2007

The Nocturne - The Death Fervor
Akustista introa en välttämättä olisi osanut odottaa, mutta hyvinhän mokoma kappaleeseen istui. Tiukka biisi, varsinkin blastbeatit miellyttivät korvaa. Korisija mielipuolisen kuuloinen ja varsin mainio. Uskoisin että keikalla meno olisi perkeleellinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 22.11.2006

Pyromaniac - LÄPI
Riffit toimii, soundit ovat ehkä hieman liian kirkkaat, mutta hyvin toimii näinkin. Vokaalipuolen ärinä on vahvaa musiikkiin loistavasti sopivaa. Vaikutteista Impaled Nazarene ja Motörhead kuuluvat selvästi läpi, mutta tämäkin vain positiivisessa mielessä. Sanoitukset ovat varsin mielenkiintoiset, itselle erityisesti lopun pedofiili, prostituoitu, terroristi.. iski meikäläiseen. Toimiva kappale kaikin puolin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Pandemia 26.02.2007

Wårpath - Pandemia
Kappale lähtee helvetin toimivalla riffillä liikenteeseen ja jatkaa matkaansa tasaisen tappavalla meiningillä mainiolla tavalla kieroon kitaraleadiin joka lopettaa biisin tylysti. Soundit sopivat musiikkiin ja vokalistin ääni miellytti korvaa erittäin paljon. Loistavaa black metallia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spirit Disease - Delusions Of Grandeur 22.11.2006

Spirit Disease - Delusions Of Grandeur
Todella valmiin kuuloista tavaraa, soitto on tiukkaa ja tarttuvuutta on saatu mukavasti mukaan. Hieman tulee mieleen kuopion kuolemaketju, mutta ei häiritsevästi. Laulu puoli on hoidettu erittäin mallikkaasti, laulajan ääni on välillä raikkaan kirpeä ja taustalaulut/huudot sopivat hyvin sekaan. Kappale on sopivan pituinen, ei ala puuduttaa, vaan tekisi mieli lisää ja siksi huomaan itseni painelevan play -nappulaa uudestaan ja uudestaan. Hienoa työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - The Curse of Insanity 30.01.2006

Aetas - The Curse of Insanity
Kappale alkaa hienosti pianolla ja alkaa vähitellen kasvamaan.. Kappale saa luotua hyvin tunnelmaa, syntikat varsinkin. Murinoihin toivoisin hieman enemmän munaa. Vaikeaa on saada näin monella osalla saada biisi pysymään kasassa, mutta te onnistutte siinä kohtuu hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - For His Dead Children 23.12.2005

Mensura - For His Dead Children
Ei perkele. Bändi parantaa älyttömällä tahdilla. Kyllä työ ootte aikamoisia. Ja sounditkin paremmat. Huh huh. Hienoa musiikkia, kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Replicant Zero - Shadow Room 27.01.2006

Replicant Zero - Shadow Room
Jees. Kitara soundit vähän puuroa, niitä hieman selvemmäksi. Laulut oli sopivan napakat. Niistä pidin. Parantamisen varaa on, mutta kedelläpä ei olisi?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goresoaked - Postmortal Haemorrhoids 27.01.2006

Goresoaked - Postmortal Haemorrhoids
Jyräävää tavaraa. Rääyt tuovat lauluihin sopivasti vaihtelua. Helevetin hieno biisi, kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Flawless 09.06.2005

Argathron - Flawless
Kyllä tuota kuuntelee. Ei oikein mitään kovin sykähdyttävää, muttei myöskään mitään täyttä paskaakaan. Kertosäkeestä en pitänyt ollenkaan puhtaan laulun ansiosta. Muuten laulajan ääni kuulostaa hyvältä. Soolo oli ihan jees..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005) 05.05.2005

Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005)
Helevetti että biisi räjäytti pään! Loistava biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAH! - Blitzkrieg 06.03.2005

BLAH! - Blitzkrieg
Rummut kolisevat hieman irrallaan, muuten mukiinmenevä kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sear - Vade Retro Deus 16.06.2005

Sear - Vade Retro Deus
Todella iskevä ja hieno biisi. Rumpali hoitaa asiansa mallikkaasti, kitarat vetävät tiukkaa riffiä ja vokalistilla on loistava ääni. Kokonaisuus toimii, kerrassaan upea kappale. Ei voi muuta kuin ihailla. Täydet pisteet. Ehdottomasti.
10