Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 46 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Product of Rage - Closure 13.12.2004

Product of Rage - Closure
Tässä on sitä hittiainesta. Menoa ja mäiskettä löytyy niin perkeleesti. Kertsi on kyllä tajunnan räjäyttävä, eikä muissakaan osissa valittamista löydy. Hieno tuo leijailukohta tuolla loppupuolella. Tässä jo kaupallista potentiaalia ellen sanoisi. Ainoana miinuspuolena tuo hieman tunkkainen soundi, mutta se ei biisistä huonompaa tee. ROK!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Nabassu 18.11.2004

Paoçala - Nabassu
Että minä sitten tykkään aina näistä herran melodioista. Vaikkein mikään melodisen trance suurkuluttaja olekkaan niin kivaltahan tämä kuulostaa, vaikka soundit ovatkin osittain aika laihan kuuloisia. Kyllä tämä saa naaman mukavan positiiviseen virneeseen ja muutenkin hyvä fiilis valtaa olon. Jotenkin tuntuu että jos itse tekisin melodisempaa matskua, se olisi juuri tällaista. Mutta tosiaan soundit ovat osittain hieman laihat ja ehkäpä muutama lisäminuutti ei olisi ollut pahitteeksi. Kiitos tästäkin matkasta ja toivottavasti saadaan vielä lisää tuotoksiasi tänne mikserinkin puoleen, olet ehdottomasti yksi suosikeistani täällä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Green fields 17.11.2004

Paoçala - Green fields
Nyt sitä saa nyt sitä saa,johan tätä on odotettukkin, että tulisikohan sitä enää tänne mikseriin. Lähtee varsin kivasti käyntiin, pää alkaa heilumaan. Kivan junnaava bassolinja. Kaikua on ehkä käytetty hieman liikaa, pistää ainakin minun korviini. Mukavat efektit ja soundit, tykkään kovasti. Tuo huilu on varsin toimiva ja soundaa hyvälle. Loppuu ehkä hieman liian lyhyeen, olisi voinut lähteä revittelemään vielä kerran oikein kunnolla. Tosiaankin, toimiva biisi jota häiritsee ehkä tuo liiallinen reverbin käyttö ja hieman lyhyt pituus, muuten ei valittamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mia More - Love (please live forever) 24.10.2004

Mia More - Love (please live forever)
Onko tämä siitä hidastetusta sotaleffakohtauksesta jossa pommit tekevät tuhojaan.Kauniiltahan tämä kuulostaa ja saa aikaan kauheita pieniä alemmuuskomplekseja.Empä ole sävellystaitojasi ennen kuullut mutta olen todella positiivisesti yllättynyt. Lisää odotellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele invert - Like A Flower 17.10.2004

invert - Like A Flower
Vallan toimiva veisu. Jatkuvasti jotain pientä kehitteillä. Vaikka pitkä onkin niin kyllästyminen ei iske, tosin olisi tästä voinut sen pari minuuttia puristaa pois, mutta toimii hyvin näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele last one fragrant - [lof 001] selfdestructive 22.08.2004

last one fragrant - [lof 001] selfdestructive
Enpä tästä valittamista löydä,joten turha sitä väkisin kaivella. Toimii, ja helvetin hyvin toimiikin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Okapi - Bird Song 02.09.2004

Okapi - Bird Song
Vallan mainio teos, ei minua tuo pakkaus häiritse. Komppi on hyvä mutta olisin toivonut siihen hieman enemmän kikkailuja mukaan.Mukavan tasaista äänimattoa koko biisi, hyvää taustafiilistelyä.Olisi ehkäpä toiminut paremmin hieman lyhyempänä ja lisäkikkailuilla varustettuna, mutta miksipä ei myös näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - Kide - Eau My 06.04.2004

Kide - Kide - Eau My
Mielenkiintoinen kyllä on. Synkän ja painostavan tunnelman olet taas luonut. Mielestäni rummut on se juttu tässä biisissä. Hyvää jälkeähän tämä taas on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - kide - älä anna hänen mennä 04.04.2004

Kide - kide - älä anna hänen mennä
Hienoa jälleen kerran. Pidempikin ehkä olisi hieman saanut olla, muuten pidin todella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 02 sweet ruction 23.04.2004

d fast - tribute to twang ep - 02 sweet ruction
Ei jösses kun on tämäkin kovaa vääntöä, en osaa mitään muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 01 vapid vinegar 23.04.2004

d fast - tribute to twang ep - 01 vapid vinegar
Jep kyllä hiljaseks vetää, tyylikästä fiilistelyä. Ainut miinus lopetuksesta joka oli aika typerä, mutta kokonaisuus täyden 10 arvoinen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deeptonic - Dilemma 02.03.2004

deeptonic - Dilemma
Ahh ehanaa.Mahtavaa fiilistelyä.Intron olisin itse ehkä toteuttanut hieman erilailla,myös rytmittelypuoleen jotain kikkoja lisää mukaan. Muuten kyllä toimii,parasta Deeptonicia tähänmennessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Once 22.02.2004

Sectoid Blue - Once
Mukavan hypnoottista jumitusta. Bassline alkaa kyllä puuduttaman pidemmän päälle.Muutenkin biisi kaipaisi hieman lisää variaatioita. Ehkä lisää koukkuja rytmipuolelle. Tuo voksukikkailu kyllä on toimiva idea, jotenkin pistää vaan häiritsemään tuo loppuunkulutettu "uoo-hoo-ou" äänähtely.Miksaus tuntuu olevan mallikkaasti kunnosa,kuten aina. Kokonaisuudessaan hieman liian tasapaksua progea.Ei todellakaan huono.Elä jätä tätä missään nimessä viimeiseksi kokeiluksi tässä tyylissä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 01.02.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Mukavan haikean kuuloista fiilistelyä. Taustalle olisi voinut lisätä jotkut todella mahtipontiset jouset, nyt jää hieman turhan yksinkertaiseksi makuuni. Muuten kaunista tunnelmointia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Initial Unraveling 01.02.2004

DiversAeon - Initial Unraveling
Mukavaa soundia todellakin! Valitettavasti tämä loppuu ennen kuin kerkeää edes kunnolla alkamamaan. Kuuntelisin mielelläni minuutteja pidemmän version tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 1. Paholaisen parjattu piano 01.02.2004

Haava - 1. Paholaisen parjattu piano
Todella hienoa, tuo mieleen jotkut Aphex Twinin tuotokset (positiivisessa mielessä). Piano särkee ihanasti.jotain tämä kuitenkin kaipaisi lisää. Muuten todella positiivinen yllätys tämä kyllä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - E.E.G 02.03.2004

Tweeek - E.E.G
Mukavasti kolisee ja jumittaa, hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Heart Of The Flame 10.01.2004

North Vibes - Heart Of The Flame
Loistobiisihän tämä on,hyviä melodioita ja mukavaa kompittelua.Breiksit tuntuvat hieman liian perinteisiltä,mutta ei se hirveästi haittaa.Ehdottomasti yksi parhaimmista biiseistäsi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Dawn 14.12.2003

Sectoid Blue - Dawn
Ihan kiva, en varsinaisesti mitään uutta tai hohdokasta tästä löydä.Sitä massaan hukkuvaa kiksuttelua,varsin hyvin tuotettuna.Breikki ja melodia ihan toimivia.Aika tasapaksua menoa joka alkaa pian puuduttamaan.Kivoja efektejä siellä sun täällä.Rytmipuolelle olisi kaivannut huomattavia muutoksia. Nyt se on sitä bassorumpu,haikka,clappi meininkiä jota ei pidemmän päälle jaksa kuunella. Kaikenkaikkiaan hyvin tuotettu, mutta ei tämä parhaita vetojasi mielestäni ole.Rohkeasti vain pientä tyylinmuutosta kehiin kun sulla muuhunkin taitoja on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timeshifter - Another World 01.02.2004

Timeshifter - Another World
Intro mielestäni hieman tylsähkö. Pianomelodia kyllä rokkaa. Muutenkin biisi tuntuu hieman jo lähtevän käyntiin.Että tuo pianomelodia muistuttaa minua jostain vanhemmasta elokuvasta,nimeä en vain saa mieleeni. Muuten aika peruskiksuttelua,kohtuu hyvin tuotettuna. Erottuu mukavasti mikserin kiksumassasta tuon melodian ansiosta. Kliimaksi olisi ehkä saanut olla vielä hieman repäisevämpi. Bassosoundi oli myös hieman muovisen oloinen. Kaikienkaikkiaan keskitasoa parempaa matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicasy - Red Orange Reality 09.12.2003

Sonicasy - Red Orange Reality
Kyllä se osaa. Suorastaan helmeilevän lämpimät padit introssa.Jotenkin biitteihin olisi kaivannut lisää sitä lämpöä,hieman kolkon kylmät tuntuvat olevan. Jotain pikkukikkoja olisi ehkä saanut myös olla enemmän.Pieniä house vivahteita kuultavissa nam nam.Kaikenkaikkiaan hienoa tunnelmointia jota hieman veroittaa tuo kylmähkö soundi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Posse - Zembalot 18.02.2004

Cruel Posse - Zembalot
nou broblem Yanne San! Kandee kokeilla jyystää horoo meidän douppien träkkien tahissa. Meitsi lupaa et saat elämäs tripin, aight!! -Peace outro SilmäJohn

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Snowflakes 01.02.2004

Synthetic Spirit - Snowflakes
Rytmittelypuoli kaipaisi lisää vaihteluvuutta. Tästä puuttuu se tarttumispinta,mukavasti etenee mutta mitään ei oikein jää käteen.Piano tuo mukaan kivasti täytettä kohtuu yksinkertaiseen äänimaailmaan. Mukavan rauhallinen biisi joka kuitenkin tarvitsee sen koukun ollakseen nautittavampi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele After Noon - Bunny 16.12.2003

After Noon - Bunny
Vallan mainio on. Loistava tunnelma ja hyvät soundit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele After Noon - Failure 16.12.2003

After Noon - Failure
Hyvä on tämäkin, hieno tuo autotune särövoksu robolaulu.Muutenkin soundit toimii ja laulut kohdallaan. Tosin pidin Bunnystä astetta enemmän, mutta hyväähän tämäkin on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele slave unit - iridium 22.10.2003

slave unit - iridium
Rok rok! Tosijees, mutta aivan liian lyhyt.Kuten Incolumis totesi, tästä olisi saanut kevyesti vääntää vielä sen 2-3 minuuttia pidemmän. Padit tuo mukavasti pehmeyttä raakaan konesoundiin.Hieno on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Product of Rage - Ignorance/Grips 24.09.2003

Product of Rage - Ignorance/Grips
Jotain pientä intro kehittelyä olisi ehkä kaivannut.Aika mielenkiintoinen rakenne tässä,ihan toimiva tosin.Jossain vaiheessa olisi saanut tuo "rauhallinen" kohta olla pidempi. Aivan lopussa tuleva synasoundi on suoraansanottuna karsean kuuloinen. Miksauksessa joitakin korkeita taajuuksia olisi saanut ehkä tuoda vielä enemmän esiin,huomattavasti parempi se tosin on näissä kuin edellisissä biiseissä. Aika etsimällä etsittyjä juttuja mutta mutta. Toimiva biisi kaikein kaikkiaan. Ei kuitenkaan iske aivan täysin. Oikeaan suuntaan olette menossa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Product of Rage - Accelerator 24.09.2003

Product of Rage - Accelerator
Aluksi ajattelin olla kommentoimatta koko biisiä. Menee jo hieman yli. Mutta kun tätä on sen 6 kertaa kuunellut putkeen, alan jo pääsemään mukaan tähän. Helvetin vauhdikasta mäiskettä ainakin on! Sanoista ei meinannut saada aina selvää, laulu olisi saanut olla hieman kovemmalla.Arvosanaa en tiputa kun en tyylistä liikoja ymmärrä, mutta suosittelen kyllä kaikille mäiskeen ystäville!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Come Good 13.10.2003

Casual Street Band - Come Good
Jep, mullekkin tuli ensimmäisenä mieleen Madison avenuen Dont call me baby tosta bassolinjasta mieleen. Clappi tosiaankin aika kuivahko, muutenkin percussion osastolla olisi paljon parannettavaa. Onhan tämä muuten kyllä varsin letkeä ja piristävän erilainen biisi joka nousee puutteistaan huolimatta heittämällä mikserin dance massan ohitse!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Aurora (original mix) 17.08.2003

Incolumis - Aurora (original mix)
Mukavan synkää jumitustahan tämä on. Itse vain olisin lisäillyt sinne huippukohtaan jotain lisäsälää,komppiakin olisi saanut tehdä monimutkaisemmaksi. Mutta mukavaa jumittelua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Mermaid (Featuring Mia) 04.04.2004

North Vibes - Mermaid (Featuring Mia)
Kommentit olivat näköjään tästä unohtuneet. Loistavaahan tämäkin on, todella tunnelmallista.Mian kauniit laulut olisivat saaneet ehkä olla hieman kovemmalla,muuten täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naoke Neptu - Sad as You (Naoke Neptu darkmix) 29.07.2003

Naoke Neptu - Sad as You (Naoke Neptu darkmix)
Hmm, taisin toistaa jotkut asiat useampaan kertaan, tuskin haitanneen :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naoke Neptu - Sad as You (Naoke Neptu darkmix) 29.07.2003

Naoke Neptu - Sad as You (Naoke Neptu darkmix)
Mukava saada progehouseakin lisää mikseriin,sitä ei täälläpäin liikaa tunnu olevan. Biisi on hyvä, tälläisenaan olisi tosin voinut olla muutaman minuutin lyhempänä,Intro oli hieman tylsähkö ja se itse asiaan lähteminen kesti hieman liian kauan, toisinsanoen tylsähkö. Mahtavan minimaalista meininkiä mystisellä ja tummalla tunnelmalla. Mukaan on tullut muutama varsin mukava ideakin. Itse lisäisin hieman lisää kikkailuja mukaan sinne sun tänne jotta saataisin lisää vaihtelevuutta. Bassolinja on todella jees. Tästä on hyvä jatkaa, jään odottelemaan innolla uusia tuotoksia!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Step By Step (May Dub) 23.03.2004

H4Z - Step By Step (May Dub)
Tämähän potkii vielä hitusen paremmin kuin se edellinen versio,kivasti lämmitti mieltä piano breakdownissa.Pakkohan tästä on kymppu antaa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Kotikokki 14.12.2003

Tweeek - Kotikokki
Kyllä potkii!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Soul Seek 22.06.2003

North Vibes - Soul Seek
Jaa, en tiedä oiken miten tähän pitäisi suhtautua. Todellla tunnelmallista ja leijuvaa materiaalia, mukavan rauhoittavaa. Toisaalta se omaperäisyys tästä ehkä puuttuu,en osaa sanoa. Tosijees tää kyllä on jokatapauksessa,ristiriitaiset tunteet tulee tätä kuunnellessa. Bassoja olisit saanut ehkä hivenen nostaa.Tykkäsin tästä kaikista proge vedoistasi eniten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Luja 01.02.2004

Pacelift - Luja
Tyylikkäästi lähtee liikenteeseen,nuo "jeaaah jeaaaah" ulvonnat tuolla taustalla tuovat ikävästi tunnelmaa alas kliseisyydellään.Bassopuolta tarvittaisiin enemmän,ehkä rytmittelypuolinkin on hieman liian perinteistä. Mutta melodiat ovat kivoja ja lämpimiä. Jotain lisäkamaa olisi kaivannut. Mutta varsin kuuneltava teos muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Light Wave 01.02.2004

Solarblaze - Light Wave
Ahh loistavasti lähtee liikenteeseen.Hieman laihat soundit, jotain tukevampaa bassolinjaa olisi kaivannut.Melodiassa ideaa, ehkä jollain toisella soundilla olisi toiminut vielä paremmin. Rytmittelypuoli kaipaisi lisää variaatioita,alkaa pidemmän päälle puuduttamaan.Kokonaisuudessaan ihan toimivaa progressiivista leijuntaa, joka kuitenkin kaipaisi tukevampia soundeja ja enemmän vaihtelua percussiopuolelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele members of the motel - Sunny Sidewalks 01.02.2004

members of the motel - Sunny Sidewalks
Uhh todella hienoa! Melodiat toimivat todellakin.Tuo loppupuolen "rokkaavampi" kohta ei oikein iske. Rytmittelypuolelle kaipaisi lisää kikkailuja.Alun huilu (taisi olla) on aivan ykkönen ja sitä olisin toivonut kuulevani enemmänkin. Kokonaisuudessaan toimiva teos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Tsunami (original mix) 26.02.2003

Incolumis - Tsunami (original mix)
Suurin miinus tulee varmaan biisin alkupäästä, eli tuonne asti kunnes melodia pärähtää kehiin. Jotenkin tuli semmoinen fiilis, että tässäkö tämä nyt sitten on.Percussiot rokkaa läpi biisin mainiosti. Efektejä olisin itse kaivannut hieman enemmän mukaan vaikka löytyy niitäkin ihan kiitettävästi. Melodia sitten kuulostaakin niin Rantaselta kuin olla vaan voi, ei pahassa vaan hyvässä mielessä (mahtaakohan tästä nyt kukaan mitään ymmärtää).Äänikenttä olisi voinut olla laajempi.Bassolinjat rokkaa kanssa läpi biisin. Eli introon jotain sälää ja kehittelyä enemmän mukaan niin huippu olisi. Hyvä nyttenkin. Anteeksi epäselvä arvosteluni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Lisäravinne 28.01.2003

Tweeek - Lisäravinne
Bongasin tämän jo joksus aikasemmin plattarin foorumilta.Todella rokkaavaa tavaraa, liian iloista ja säteilee liikaa positiivista energiaa minun makuuni, mutta varsin laadukkaasti tuotettu.Ehdottomasti paras biisisi mitä olen kuullut.Kuten joku tuossa mainitsi, odotukset olivat alussa korkealla, mutta sitten biisi hieman väsyi.Jokatapauksessa hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Seinä 15.01.2003

Tweeek - Seinä
Kaipaisi ehkä potkivampaa bassorumpua, muutenkin tuntuu että yläpäitä on korostettu aivan liikaa ja matalat taajuudet ovat jääneet unholaan.Ajettelin jo että tämähän on huomattavasti huonompi kuin passion, mutta tuossa 2min kohdilla tuleva "melodia", se kummallinen kurnutus nosti tunnelmaa todella mukavasti.Kivasti pieniä kolinoita ja kilinoitä mukana, tosin niitä olisi voinut säätää hieman monimutkaisemmiksi.Tuossa 5min kohdilla menevä melodia tulee rakenteellisesti hieman kummallisesti mukaan, aivan kun biisi vasta olisi alkamassa mutta se onkin loppumassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Passion 07.01.2003

Tweeek - Passion
Lähti aika kivasti käyntiin,Tossa alkupuolella tuleva puhe tai joku vastaava ei oikeen sopinut yleiskuvaan.Se miehen matalampi puhe oli ihan ok.Melodiat on kivoja ja fiilis mukavan rento. Asiallista tavaraa, mutta pienillä säädöillä oja hionnalla tästä olisi voinut saada vielä nautittavamman.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Clarity 24.12.2002

Sectoid Blue - Clarity
Kuten a98 tässä jo totesi, äänimailma oli alkuun kovin yksinkertainen, mutta pianon liittyessä mukaan oli meno aika kivaa.Sinäänsä biisissä ei ole mitään vikaa,melodiat toimii samoin soundit.Tuotantopuoli on muuten hallussa mutta se jokin puuttuu joka erottaisi tämäntyylisen musan massasta. Ensijulkaisuun sitten jotain omaperäisempää ja repäisevämpää mukaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeshifter - Planar Reflection (Vocal edit) 10.12.2002

Planeshifter - Planar Reflection (Vocal edit)
Nätit melodiat ja voksut. Äänenlaatu nyt on vaan aika huono, siitä suurin miinus.Vokaaleilden kanssa olisi kanssa voinut kikkailla enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeshifter - Ethereal Signs 26.11.2002

Planeshifter - Ethereal Signs
Mielestäni ehkä parasta Planeshifteriä tähänmennessä. Kaunis pianomelodia ja hienot biitit toimivat erinomaisesti yhdessä.Olisi mukava tietää mistä olet saanut tuon naisen "oouh" äänähdyksen,itsellänikin ollut pitkään hakusessa.Tälläistä lisää!
9