Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 12 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Crawlie - Testicle Cat 23.05.2006

Creepy Crawlie - Testicle Cat
Uutta tuotanko pukkaa ja nimeksi on valittu niinkin oivallinen ja puoleensa vetävä keksintö kuin kiveskissa. Soundit muistuttavat vanhempaa Black Sabbattia mikä on jokseenkin hyväksi luettava ominaisuus. Rumpali tuntuu tällä kertaa pysyvän tahdissa ja riffit ovat repivämpiä. Edistystä on tapahtunut, mutta mielestäni bändissä jossa pääpaino on asenteella ja rumankauniilla ulosannilla on positiivinen kehitys huono asia. Creepy Crawlie on niin marginaalit vastenmielisyydessä ylittävä bändi että jos bändi alkaa muuttumaan oikeasti hyväksi, niin rumankauniista asenteesta tunnettu CC:n imago muuttuu. Laulaja on edelleen aivan hirveä, muta bojot siitä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Majesty - Liquid Potato 26.03.2005

Electric Majesty - Liquid Potato
Electric Majesty on saanut jälleen työnsä tehtyä kiitettävästi ja antanut allekirjoittaneen mielestä metallimusiikin historialle jälleen yhden uuden monumentin ihailtavaksi. Bändin kannattajille ei Liquid Potato liene tuottavan pettymystä, vaikka edeltäjiensä tasolle biisi ei kovasta yrittämisesta huolimatta oikein yllä. Tuntuu kuin nestemäistä perunaa olisi taottu liian kylmänä siinä missä edeltäjät löivät kipinää vasaran jokaisella iskulla. Äänimaailmaltaan Liquid Potato ei tee niin suurta vaikutusta rikkaudellaan kuten Acid Fungus tai vaikkapa Astral Nospirations. Kyllähän henkeä saa edelleen haukkoa upeiden oivallusten ja lähes nerokkaiden rakennesommittelujen avartaessa kuuntelijan käsitystä tästä todellisuudesta, mutta 'se' jokin puuttuu. Ehkä katson asioita väärästä perspektiivistä, sillä kuudennentoista kuuntelukerran jälkeen huomasin ettei mitään sinänsä biisistä puuttunut, vaan jokin tuntui kulkevan vastavirtaan sen omassa pyörteessä. Osoittavan sormeni eteen joutui rumpukone, joka sitoi kappaleen ehkä liian tavalliseen rytmiin eikä antanut perunalle mahdollisuutta nostaa kuuntelijaa korkealle mielikuvituksen rajamaille (Singularity Overture ja Acid Fungus saavat pääni edelleen pyörälle). Päällisin puolin riffien tarjonta on tunteikasta, jopa romanttista. Vaikka sitä ollaan rumpalia kyydissä, ilmakitara oli pakko kytkeä mielikuvituksen vahvariin ja kokeilla onnistuisiko samojen sointujen näpelöinti itseltäänkin. Rumpurytmin hakatessa pahasti vastaan kuin mustasukkaisena kitarat suorastaan syleilevät toisiaan - yhteinen vire tatsissa (touch) on selvästi löytynyt. Valitettavasti kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja kuten Liquid Potatoon käytettävissä ollut aika, on itse biisikin valitettavan lyhyt. Viisi minuuttia suorastaan juoksee ohi eikä auta että biisiin jää pahasti koukkuun. Tauottahan tämä saa soida! Arvoasteikko neljästä kymmeneen on aivan liian suppea Electric Majestyn biiseille, joten arvostelu on itsessään hankalaa. Liquid Potato on edeltäjiinsä verrattuna melko keskinkertainen, mutta ei silti ansaitse huonompaa arvosanaa. Jatkakaa samaan malliin, mutta tilatkaa seuraavaksi enemmän aikaa biisien tekemiseen, niin täydellisiä tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Mirrorcity Train 12.08.2004

Uncle Foe - Mirrorcity Train
Akille muuten kommenttia, että kipaiseppas katsomassa semmoiset bändit kuin Genocide ja Electric majesty. Genociden biiseistä suosittelen Human factoria ja Delusions of gradeurere2a2#¤%. (<-- no en prkl muista miten se skriivattiin)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Mirrorcity Train 12.08.2004

Uncle Foe - Mirrorcity Train
Hyväähän tämä on, mutta ei aivan se "oma juttu". Soitto on hallussa, mutta biisien rakenteissa ehkä hieman viilaamista. Panteran mieleen tuovista riffeistä lisäbojo, sillä harva onnistuu tuomaan panteran hengen esiin kopioimatta sitä täysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lex Talionis - Black Glory Of Darkness (valmis!) 14.08.2004

Lex Talionis - Black Glory Of Darkness (valmis!)
Riffit ovat hyviä ja mieleenpainuvia, samoin laulajalla on taito hallussaan kun esikuviakin ajattelee. Tosin pieni toisto vaivasi, vaikka pari käännekohtaa sävellyksestä löytyikin. Usein kaikkia bändejä vaivaa juuri se, että biisien rakenne kusee ja pahasti. Biisin sisällön tulisi vaihdella sen verran, että kuulija jaksaa kuunnella tuotoksen loppuun asti mielenkiinnolla. Muutoin ainoa asia minkä vaihtaisin, olisi Church of Satan vaikutteet hiemän pimeämpään suuntaan. Lex Talions ja muut ideat (historia: Anno Satana XXXIX :D ) palvelevat hyvin kolmannen puolen käsityksiä, mutta "Truu" bläkkismiehet kun pitävät CoSia lapsellisena äpäräsatanismina. Jos fanit ovat tärkeämpiä määrältään kuin laadulta, voisi bändin nimeksi pistää vaikka "Rotten penis of Judas" ja biisien sanoituksissa voisi raiskata kristittyjä pesäpallomailojen kanssa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Majesty - Astral Nospirations 06.01.2005

Electric Majesty - Astral Nospirations
Biisissä ainoa kritiikki kohdistuu pienoiseen Diablon yhteneväisyyteen ensimmäisillä minuuteilla, mutta muuten ehkä parasta progea mitä mikseri pitää sisällään. Mieletön.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Crawlie - Bald and Pitiful 24.08.2004

Creepy Crawlie - Bald and Pitiful
Kovaa on meininki edelleen, on muuten ainut bändi minkä jokaisen biisin olen jaksanut kuunnella! Nämä on niin ruman kauniita kappaleita, ei voi muuta sanoa. Kävinpä katsomassa kotisivullannekin, ja täytyy sanoa, että vaikka bändin musiikilliset taidot kusee erittäin pahasti, bändi näyttää erittäin tasokkaalta ja on omaksunut hyvin tyylinsä. Yllätyin muuten oikeasti kun näin että perkele, siellähän soittelee oikein helvetin nättejä muijia. FANIUS ANSAITTU JUKOPLIUT! :D Miten olisi muuten kunnon blaaast beat biisi seuraavaksi?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Crawlie - Face the Reality 24.08.2004

Creepy Crawlie - Face the Reality
Asenne on kohdallaan, mutta ei kristuksen perseenreikä tämä on hirvittävää sontaa. En ole itseasiassa koskaan kuullut pahempaa paskaa. Face the reality kuulosti joltakin Japsiteinien kyhäelmältä tehdä metallia huonoin tuloksin. Rumpalilla ei ole taitoa (mutta sentään pysyy tahdissa), riffit toistavat itseään eivätkä ole edes mitenkään mainioita, ja laulaja.... no itseasiassa laulaja oli aivan perkeleen hyvä. :D
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Wounded Heart 23.08.2004

SaraLee - Wounded Heart
Kaikin puolin viimeistelty kipale ja tyyli, mutta laulaja kuulosti liikaa "Suomalaiselta". Ääntämisessä on edelleen puutetta, ehkä pieni omaperäinen tyylilisä ja toisenlainen tulkinta niin fanius tältä mieheltä taattu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cipher's Fantasy - Mixed notes 08.08.2004

Cipher's Fantasy - Mixed notes
Ehdottomasti parhain sävellys mielestäni. Riffit vaihtelevat juuri sopivasti, ettei pääse tylsistymään ja muutenkin teos tuntuu elävältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Nyt kyllä vituttaa 08.08.2004

Boredomi - Nyt kyllä vituttaa
Amispoppina menisi varmasti, mutta kun on se ikä ohitettu niin ei tätä enää jaksa ottaa edes huvikseen. Jaut menee kyllä siihen tahtiin että Laihokin olisi kateellinen ja muutenkin musiikki on menevää. Sanoituksiin kaipaisi jotakin vaihtelua, kun sitä perusvittuvittuvittua ja kaljaralleja.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Vittu, viinaa 08.08.2004

Boredomi - Vittu, viinaa
Norther näytti, että toisten bändien reviireille voi kusta pahemmin tunnontuskien kärsimättä, joten tämän voi katsoa sormien läpi. Silti näihin biiseihin voisi oikeasti yrittää saada omaa tyyliä ja kosketusta. Aiheet menevät taas vittujen ja viinojen keskellä, miten olisi kerrankin jotakin muuta?
5