Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 12 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele es2 - Pisara 28.04.2004

es2 - Pisara
Joo. Aluksi kuulosti hieman todellakin trancelta, mutta kun lähti paremmin käyntiin niiin kyl se siitä. Rauhalliset ja tunnelmalliset soundit, jotka laittaa ajattelemaan. Tämä on tätä fiilistely musaa, ja ei tässä mitään vikaa ole. Hyväähän tämä on. Ja kiitos myös arvosteluista mulle, nyt sait ongen koukkuun kalastettuu multa takas kommenttii ;) Pidin kyllä. 9½- koska mikään ei ole koskaan täydellistä ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Sound of Guitar 12.04.2004

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Sound of Guitar
Hyvähän tää oli. Mut eniten mä tykkäsin tosta kitarasta joka oli tosi jees.Samaa mieltä rummuista, että oisin ehkä valinnu toisin, mutta en väitä et olis mikään huono. Vaihteluu ehk enemmän ois kaivannu..Hyvä biitti on kuiteskin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Evil In Us 29.04.2004

SaraLee - Evil In Us
Skeba sai nousemaan mielenkiinnon kattoon tätä biisiä kuunnellessa. Ehkä ylistän sitä eniten koska soitan sitä itsekin, joten en mitenkään laiminlyö muita soittajia. Kaikki osaavat hommansa :> Pidin kaikesta muusta, mutta kertsi ei sattunut nousemaan yhtä korkealle kun odotin.. Muuten oli aivan loistava biisi, ja todella hyvin sovitettu kaikki soittimet yhteen, melodineen kaikkineen. Jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DaWhite* - Muisto 12.01.2004

DaWhite* - Muisto
Yks juttu mua vaa häiritsee, kun tänne tulee koko aja kasapäin biittej, muttej mitään muuta? Koska sult tulee laulu matskuu? :) *odottelee jo*

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Reason 05.01.2004

Quaint - Reason
Kyllä tää oli musta hieno, ja todella hieno ääni sulla! :) 9+ tai 9½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittistudio - BPT (Instrumental) 22.10.2003

Biittistudio - BPT (Instrumental)
Juuh, mä pidin kyl aika paljon tästä. Ja jos mä tähän sen kertsin vedän, niin enköhän mä tähän jotain saa väsättyä, vaikka tos onkin toi ihme ääni, mut hyvä melodia se silti on..Mä tykkään tästä :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 04.10.2003

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
Joo, kyllä tätä kuuntelee, kerto säe paranee loppuu kohden jotenkin?!?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bone - Bone ft. Nebula - Vitun Huono Päivä 02.10.2003

Bone - Bone ft. Nebula - Vitun Huono Päivä
Joo, hyvä on paitti toi tokan säkeistön räppääjä kumpi lieneekää niin menee vähä, mä en pidä, eka meni hyvin, ja tänään on just tollane fiilis, et tod. iskee :D oli ihan pakko impata täält koneelle..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream Ed - Waves of Forever 10.08.2003

Bream Ed - Waves of Forever
Jos sä laulat tässä itse, niin sul on ihan helv.tin hyvä ääni! Mä tykkään toosi paljon. Siis tosi hyvä. Jatkakaa samaan malliin, ja tää on tällänen fiilistely musa jota jaksaa kuunnella..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Tyhjyys 16.08.2003

Jupiter 2 - Tyhjyys
Tämä on todella hyvä. Ihana. Soundi ja muutenkin lauluääni sopii yhteen. Ja sanat ovat todella kympinarvoiset, tosi ihanat. Ja toi kitarasoundi on tosi ihana myös..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Wounded Heart 29.04.2004

SaraLee - Wounded Heart
Taustamusiikki oli tässä kaikkein parhaitanta. Mutta laulu ehkä hukkuu hieman sinne alle, ja mielestäni laulaja voisi artikuloida sanat paremmin, koska niistä ei saanut kovin hyvin selvää, jollei keskity kuuntelemaan pelkästään niitä. Muuten tämä biisi toimii ja on todella hyvin toteutettu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream Ed - Back Into Two 10.08.2003

Bream Ed - Back Into Two
Siis tämä on aivan todella mahtava, mä otan tän omallekin koneelle että saan kuunnella!!Tää on ihan mahtava!! Voisin kuunnella radiosta innolla. Tosi hyvä, jatkakaa samaa tahtia. Ja naikkosella on tosi hyvä ääni! Kyllä on kympin arvoinen!
10