Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 28 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomi Randomi - Mitä se merkkaa 28.02.2011

Tomi Randomi - Mitä se merkkaa
meitsi fiilisteli!

Kommentti kappaleesta Kuuntele ISÄM MAA - ROTU REALISMI 20.12.2010

ISÄM MAA - ROTU REALISMI
HUHU! TIUKKA!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asteekki - Valkea maa 18.12.2010

Asteekki - Valkea maa
jätkä on yhdenmiehen uniklubi! eikä siis pahalla, vaa tos jätkän soundis on kyl sitä karismaa! hienoa jälkeä, ehdottomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Unwanted Project - yksi ja puoli 24.03.2009

The Unwanted Project - yksi ja puoli
kaikes hulluudes helvetin nerokas biisi! :D tiukka koukku kertsis!

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Pelasta minut feat. Juju 08.02.2009

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Pelasta minut feat. Juju
Täs on kyl melko kivasti löytynyt tota dancehall soundia ja komiasti tuotettua taas, ei voi muuta sanoo. komiaa jälkee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz 14.07.2005

PehmoA - Päivästä päivään Feat. Opaaz
LOL! hahahaha antakaa mun nauraa =D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Helske - TARTUNTAVAARA! 28.11.2004

Petri Helske - TARTUNTAVAARA!
ääh biiti oli suoraan sanoen ihan kauhea ja todella munaton. En oo kuullut karmeempia rumpusämplejä. Yläpäätä ei ollut rummuis ollenkaan kaikki oli tupattu ihan alas. ainoa diskantti ääni oli toi syna. Räbät oli snadisti paremmin miksattu, eli ei suhissut mut kuitenkin aika lo-fi settiä silti oli. Sit räpeistä. Hauska kertsi, muistuttaa ihan jotain lähi aikojen biisiä, en vaa muista mikä on vähän samantyylinen. Perus riimii, ei mitään erikoisempaa läppää menee ja tulee. Ekan ääni on kuunneltavaa mut toi toinen kuulostaa jotenkin ärsyttävältä. emmätie, jokaisella oma makunsa. Ei räbää mitä mä kuuntelen. Näin mikseri asteikolla, ei siitä parhaast päästä, mut selkeesti parempi kun suurin osa mitä tääl on. Hauska aiheena, ajankoihtaista juttua puettuna läpäks. Toimiva varmasti. Ehkä tästä tulee amisräppiteinien talven hitti. Mulla tämä menee kyllä tohon mikseriräp kansioon tai roskakoriin. Ei siis hirmuisesti säväyttänyt. No hard feelings. kaikesta ei voi tykätä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 16.06.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
olis hauska nähdä jäbällä kovempi mikki kun tuo AKG c3000b Jos se kerta suhisee? HUH.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - inconsolable trainstation feat. PehmoA 26.05.2004

D Fast - inconsolable trainstation feat. PehmoA
Tosiaankin oli mielenkiintoinen projekti, koska kumpikaan ei oikein tiennyt mitä tästä tulee. Ihan hassun kuulonen kyl tuli. Fääästi teki kyl kivan asemajumituksen. Koitin siihen sit mukailla vähän tunnelmaa. Mut niin emmä tie omaa osutta paha kommentoida. Hienoa jos joku tykkääkin. Varmaa jakaa paljon mielipiteitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RLP - hauska tutustuu (raakaversio) 13.05.2004

RLP - hauska tutustuu (raakaversio)
Moi, hauska tutustuu oon Tero. Ei vaa... Asiaan. Biitti on halutuinta länsirannkikkojuttua. Flow keikuttaa biitin mukana kivasti päätä, äänet ei ärsytä. tadokast juttua. kertsi on ku pyörät autos, tai reikä donitsis, eli ilman niit ei se juttu niinq ois mitään. silti jäi snadisti jotain kaipaa, jotain sellasta mikä sais tän biisin soimaa pääs. Enkä osaa sanoo mikä se jokin oli. Sillä biitti namia ja räpit namia. Keksikääs pojat mitä se jotain on....

Kommentti kappaleesta Kuuntele essin vanhoja - nothing more than me 20.03.2004

essin vanhoja - nothing more than me
enemmän rohkeutta jäin kaupaamaan lauluhin. kuulostaa sellaiselta että "hei nyt mutsi kuulee, en voi laulaa noin kovaa" . Samoin tunnetta enemmän peliin, edelleen tässäkin on sellainen "en mä kehtaa enkä uskalla" fiilis. Kiva ääni silti. kyllä se siitä lähtee kun treenaa ja saa varmuutta touhuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele essin vanhoja - secret sea 20.03.2004

essin vanhoja - secret sea
kauniit sanat. muutama tosi hieno kohta, enemmän silti vielä tunnetta mukaan ja rohkeutta käyttää ääntä. hyvältä kyllä kuulosti. jatka ihmeessä ja treenaa hyvin. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 01.02.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
äh en tykäännyt noista lauluista, biisi oisi paremmin ilman tuota huonosti lausuttua ja laulettua enkkua. Petyin kyllä kun se meni bilaamaan muuten loistavilla soundeilla ja meiningillä varustetun pätkän kaikessa anemisuudessaan. Ilman kyseistä laulua aivan loistava pätkä. Ja noistalauluista vielä, liian hiljaisellakin olivat. Ilman lauluja parempi pätkä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Disclamation 01.02.2004

DiversAeon - Disclamation
Ensimmäinen kyseisen genren biisi mitä tietoisesti olen kuunnellut, joten mitään kovinkaan rakentavaa en osaa sanoa. Mielenkiintoinen yllätys kuitenkin ja todella positiivinen sellainen. Mikään ei biisissä ärsyttänyt ja mielenkiinto säilyi koko biisin ajan. Pidin biisistä. Numeroa en osaa antaa, mutta tykkäsin kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Snowflakes 01.02.2004

Synthetic Spirit - Snowflakes
Odotin koko ajan koska biisi alkaisi ja lähtisi se kunnon meno, toisaalta toimi se noinkin. Hidas rauhallinen, matka avaruuteen tai jotain. Surfailua kauniissa soundeissa. Vähän ehkä jotain vielä kaipaisi, jotain mikä tästä tähän antaisi sen viimeisen tekijän. Ei missään nimessä huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wrongones - Tää on mun nainen feat. Urbaanilegenda 21.10.2003

wrongones - Tää on mun nainen feat. Urbaanilegenda
Ehdottomasti mikserinaatelia. Jäbät heittää hyvin. Jonin Hyvä biitti. Loistavaa laatua. hyvin miksattu, ei muutak un radioon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 01.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Heino pätkä. Pidin todellakin lauluista. Tunnelmallinen, kaunisoundinen. Aivan hyvin voisin kuvitella kyseisen biisin soivan radiossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 18.11.2006

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
jengi vois huomioida taas ton vuodenki että näin... =D

Kommentti kappaleesta Kuuntele McKirme - Hip Hopin Futuuri 25.07.2003

McKirme - Hip Hopin Futuuri
Ei oo mun biitti eikä mun räpät, en kyllä biitistäkään antas 10. "en oo nettilevityksen puolesta enkä vastaan, mut siis ihan totta tää biisi on paskaa!!" vai siis miten ne sanat meni? olipa tramaattinen herätys... joo kyllähän se siitä lähtee, vähän flouta, asennetta, ikää, elämän mukanaan tuomaa kokemusta ja sitä et jengi heittää shittii sun niskaan, niin eiköhän nettiin taas yks äpäräräppäri synny lisää.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele wrongones - Jos sä tiedät 10.07.2003

wrongones - Jos sä tiedät
Ainoo mistä vois vähenpää pojoja on toi munaton kertsi. Muuten helvetin kova biisi. Laadullisesti ihan huippupäätä. Jonin studiolla saa näimmä aika äärettömän laadukasta tavaraa. Tosta on hyvä jatkaa... Ja kuten joku sano, ehkä mikserin parasta räpää...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Live @ Nurmes 25.4.2003, feat. Dj El 28.04.2003

Gabriel Centaurion - Live @ Nurmes 25.4.2003, feat. Dj El
gabi hui sä oot lämmin! =D mä pistän paremmaks räppään ens kerralla ilman hajuaistia =D heh ei mut jees... yleisöllä oli ainakin mukavaa....ja hyvä pätkä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele members of the motel - Sunny Sidewalks 01.02.2004

members of the motel - Sunny Sidewalks
Lekeää kitarointia, hauskalla soundilla ja piristävällä huiluilulla. Rentoa ja swengaavaa menoa. Todella maukasta kitarasoundia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efekti&Dsc - Luottamus 02.03.2003

Efekti&Dsc - Luottamus
Tausta: Ööh... ei kauheen prisitävää. samaa kaavaa alusta loppuun. Tylsä, jos näin saa sanoo. Parempaan suuntaan kuitenkin. Rummut on aika perus settiä kyllä. Eipä taustasta oikein mitään muuta sanottavaa... Rap: Sitä fiilistä saa vielä lisätä tohon hommaan, enemmän tunnetta ja fiilistelyä, niitä kun saa nauhotettuihin biiseihin aika rajattomasti pistettyä, Esim tuplaukses puuttuu kokonaan. tälläset pikku jutut kannattaa ottaa huomioon, niillä saa paljon paremman kuuloseks. ja ööh räpääys, nonessa kohtaa ei saanut mitän selvää, ihan kun olis pätkässyt toi räpä tohon taustaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Love Story 01.11.2002

Bluefever - Love Story
Tykkään kauheesti noista vocaaleista, etenkin noista alussa olevista, niissä on niin kutkuttava efekti =) menevä biisi jota voi kuunnella enemmänkin kun yhden kerran, ei liian tylsä, vaihtelee kivasti. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Another Realm 03.10.2002

Red Trax - Another Realm
Auts.. tossa alussa sattuu kyllä pää... mut sit ku se lähtee siitä niin aika jees...En ole ehkä mikään paras arvosteleen tän tyylistä mut kyllä tätä jamittas =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efekti - Hiphopin tarkoitus2 tänään

Efekti - Hiphopin tarkoitus2
idahan oli hyvä insid läppä F03 Possee kohtaan... mut ehkäö siitäkin pitäs maininta pistää, et kaikki sen tajuis. mut noihin sanoihin vois hieman panostaa vielä... ehkä sitä levyäkin sit tulee joku joskus ostaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efekti - En piittaa tänään

Efekti - En piittaa
joo no ihan kivan kuulosta... vaikka en tosta uhoomisesta/naisilla lesoomisesta juurkaan dikkaa.. vielä kun sais kunnolla nauhalle vois lopputulos olla parempi. Mut tää on teidän tyyli, pitäkää siit kii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen 27.09.2002

Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen
Jokainen lause jokainen puheen aihe, jokainen lopulta johtaa ykkösestä kakkoseen! Voiko siis olla suurempaa legendaa? Tää rokkaa edelleen =D
10