Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unlimited - Clubmix 03.05.2005

Unlimited - Clubmix
Kakka on kiva asia. Jatkakaa samaan malliin ja uskokaa tauteihin! :) Tikkakoskelta(ko?) tulee näin laadukasta tavaraa?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1.0 Tappi - Pääsiäinen 04.06.2005

1.0 Tappi - Pääsiäinen
Tunnelma varsinkin Tiittasen laulun aikana todella mainio. Laulun aikana meininki on helkutin positiivinen, mutta sen loputtua ei toivoa enään olekkaan. Pelottava biisi. Ja naiskuoro vie syvälle. Todella syvälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still Nameless - Kingi Pigviini 14.01.2005

Still Nameless - Kingi Pigviini
Parhaiten erottuu tosiaan helvetin hyvä bassottelu. Primus tuli mieleen, mutta ei todellakaan liikaa. Mukana oli se oma tatsi, joka mielestäni kuului erityisesti kitaran puolella. Vaikea keksiä millainen laulu juuri tähän sopisi paremmin, kyseessä on kuitenkin ilmeisesti "huumori"-biisi??? Perkeleen hyvin tehty sellainen. Jäin kuitenkin kaipaamaan hieman lisää attitudea lauluun. Tunnetta. ? Soundipuolesta sen verramn, että laulu oli pikkasen liikaa päällä, kuten joku mainitsi. Kitaroihin jäin kaipaamaan lisää...hmmm..."möreyttä" :D. Rummut tuli juuri riittävästi esille, varsinkin virvelin soundi toimi hyvin. Basson soundeissa ei valittamista. Hope, että tulee lisää matskua! Talenttia ilmiselvästi on!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - another Nigth in Tunisia 04.06.2005

Tappi eli Käyttäjä 1537 - another Nigth in Tunisia
Tää on vissiin se kappale jonka kuulen, kun aurinko sammuu. Aika vitun korkealla on pojat vissiin käyneet. Genre on ainakin osunut kohdalleen :D Mahtavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konemessias - psykoosi 28.05.2005

Konemessias - psykoosi
Siis noiseystävällä...ei nise..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konemessias - psykoosi 28.05.2005

Konemessias - psykoosi
Syvä on se kaivo ja musta on sen vesi. Helvetin KOVA tunnelma, lyhyet "pehmennykset" toimivat hyvin. esim. 00:36 ja 2:11 kohdalla. Tiedä sitten ovatko ne pehmennykset tarkoituksella vai silkkaa saatanan sattumaa. Korvani saivat orgasmin ajassa 1:59. Lopun "repeäminen" oli hieno kokemus. Kokonaisuudessaan kipaleesta jäi hyvin säntillinen tunnelma; ei liian maksimaalista suoritusta vaan sopivan minimalistinen. Et ole lähtenyt särkemään ääntä ihan muroksi ja lisäämään liikaa dBjä vaan olet pitänyt homman hanskassa. Jäin kaipaamaan ehkä vieläkin syvempää suota; itse olisin luultavasti poistanut taustalla kulkevan matalan suhinan ja jättänyt hetkeksi tai pariksi kelloiset taajudet viemään suohon uppoajalta sen viimeisenkin risun josta ottaa kiinni. Mutta minä olenkin minä, enkä sinä (luojan kitos :D), enkä siis verota pisteitä siitä. Ihan niin kuin se sinua edes kiinnostaisi. Lopussa kuitenkin ainakin kiitos seisoo (niseystävällä, kuten minulla ehkä jotain muutakin) : 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konemessias - konstruktio 28.05.2005

Konemessias - konstruktio
Oletko kuunnellut Econoconia? Sama fiilis kuin eräässä kyseisen aktin biisissä. Mukavan terrorimainen tämäkin. HYVIN konemainen. Nykyaikainen. PerusNoisee, jota pitää kuunnella helvetin kovaa tai ei ollenkaan. Taajuuden vaihtelut tuovat mukavaa eloisuutta. Hyvät murot! Kiitos Kellogg's! Loppu on aivan loistava!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Peltoniemen Hintriikin surumarssi osa 1 04.06.2005

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Peltoniemen Hintriikin surumarssi osa 1
Ei tästä kyllä kovin surullinen fiilis mulle ainakaan jäänyt. Mielummin sellanen, että perkele vielä painetaan etiäpäin. Jos mun hautajaisissa soitettaisiin kyseinen kipale, nousisin salettiin arkusta ja rupeisin jamittelemaan. Piste. Rauhaa sielulle etc.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konemessias - painiswhatweneed 28.05.2005

Konemessias - painiswhatweneed
Ohh, tuleepa mieleen 1349 Rykkinn. Vähän samantapaista luonnollisuutta :) mutta kuitenkin jotain paljon paljon mustempaa. Yksinäisyyden tunne on sietämättömän ___________!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Back to Kämp 04.06.2005

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Back to Kämp
Aihh. JM on oikeassa. Lopun puhallinsoolo on todella mainio. Ja sanat. Mitä tästä nyt sanoisi. No vaikka, että omaperäistä, ja sitähän me kaivataan. Ja kaivamme.
10