Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 17 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SLAPP - Keep on smiling 20.05.2009

SLAPP - Keep on smiling
täält sivustolt tarvii ettii kaks tuntia et löytyy hyvää punkkia ja nyt sit löyty. tosi hyvin laulettu + iskevät sovitukset, sointukulut on "järkeviä" ja liidikitarat maistuu hyvält. tai kuulostaa. jos tää ois äänitetty jossain kunnon mestassa ni tästä sais viel lisää irti (no shit..). mut ihan helvetin hyvä biisi oli.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ArchiTorture - Skeleton Transformer 01.10.2008

ArchiTorture - Skeleton Transformer
JUST vittu tätä haluaa kuulla kun kirjottaa Thrash Metal mikserin hakuun, eikä mitään pelleilyä (niinkun meidän bändi haha). Helvetin raju meininki. Soolot iskee pään halki ja lopun ridekomppi feidaavine kitaroineen on saatanan siistin kuulosta. Oikein. Eka demo kalpenee tän rinnalla ihan täysin, ja eks se oo vähän tarkotuskin olla näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Nälkäkuolemantie 15.12.2007

Malvo - Nälkäkuolemantie
helvetin hyvä toi toka riffi. laulu on muuttunu paljon paremmaks ja riffit on toimivia kaikinpuolin. Blästbiitti sopi myös hyvin noihin pariin kohtaan. ei tästä jaksa mitään huonoja puolia löytää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Waiting the call 03.05.2007

Carrion Kennels - Waiting the call
No virheitä löytyy, mut se ei oo merkittävä pointti. Tempoa vois olla lisää ja laulu vois mennä enempi sointujen mukaan. No treeniä vaan ja näin ni ainut mahdollinen suunta on ylöspäin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Semsveinar - Discouraged man in the shitbeck 2 03.05.2007

Semsveinar - Discouraged man in the shitbeck 2
Tää on mulle hieman vieras genre mut ihan jees mättöä tää on. Perkeleen raskaat basarit ja kitarat on ihan mielenkiintoset. Jos tästä genrestä tykkää ni kyllä tää varmaan kolahtaa kovemminkin vielä. Syntikoista en pahemmin tykänny, mutta toisaalta, ilman niitä tä biisi ois tyhjempi. Ihan jees siis!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Life Giving Waters - At The End Of The Day 30.05.2007

Life Giving Waters - At The End Of The Day
Kolahti samantien. Laulaja osaa laulaa, rummut ei oo perus tylsää mättöä. Bassot on tarpeeks monipuolisia.. Hitto ei täs oo mitään vikaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - Sunday Morning 15.05.2007

MALfUNCTION - Sunday Morning
Voi hitto kun laulaja osottaa hyvin, että mistä päin tullaan. Tulee mieleen alusta ainakin Chris Cornell, mutta ei onneks liikaa! Omaperästä tää ainakin on, niinku grungebändien aina pitäskin olla :) Sympaattinen biisi ihan kaikinpuolin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele URN - Legions United 12.07.2008

URN - Legions United
Ausgebombt! Iha vitun jees biisi, näin tiivistettynä. Meininki kohdallaan, ja vaik meininki on primitiivistä, ni kaikki soittimet (+vokaalit) on enemmänki kun kohdallaan, eikä epätahdissa tai muuta paskaa. En mä osaa sanoa muuta kun että helvetin siisti biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Big Easy Moscow 19.12.2006

Xaviaro - Big Easy Moscow
Tulee kummasti Brian Setzer mieleen, tietty hyvällä tavalla! Tää on taattua kovaa kamaa, hienoo et tällastaki vielä tehdään =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gian - Bloodstorm 27.11.2006

Gian - Bloodstorm
Tää tyyli sopii mun mielestä tälle bändille parhaite, kehitystä näköjää tullu muutenki. Ei huonoo!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wehrfrathy - Siksor Neikkroknollup 28.11.2006

Wehrfrathy - Siksor Neikkroknollup
Nekrogallup
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Knives 15.05.2007

Worstcase - Knives
Iskee, sen ainakin tiän. Simppeli(t) riffit kuulostaa hyvältä. Laulu on ihan jees, en keksi mitään parannettavaa siinä ainakaan. Grunge tulee joistan kohista mieleen, positiivisella tavalla. Ihan hyvää kamaa tää on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Impale - Where Am I 31.12.2006

Sweet Impale - Where Am I
Tuli jotenki Stone mieleen joistain kohdista jos on sellane orkesteri tuttu.. Hyvässä mielessä siis! Alussa tuntuu et koskakohan se kappale alkaa ja sit ku se alko niin oliha se ihan menevää hevirökkiä. Kerranki voi sanoa et laulu ei oo mitää liian kovaa yrittämistä vaa iha jees tähän musiikkiin/bändiin. Vähä samallaisia piirteitä rumpujensoitossa ku mun paukuttelussa, en tiiä. Hyvää musaa tä on, ei kuitenkaan mun tyylistä mut kaikille omaansa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Impact - Anthem of Materialism 05.04.2007

The Impact - Anthem of Materialism
Siistiä ettei oo punk-vaikutteet unohtunu nykyajan thrashista. on kuitenki aika olennaine osa kyseistä genree. Pääriffi on kohtuu simppeli mutta toimii ihan hyvin mulle. Soolot on mun korvaan ainakin kohtuu kovia, ja soundit myös hyvät. Ois ollu pari riffiä enemmän, esim. 1 kunnon kasarispeed-riffi ni ois ollu viel parempi biisi, mutta ei se ny nii välttämätöntä oo =) Hyvä biisi, ei siin mitää! 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Replica. - Valmi8 30.11.2006

Replica. - Valmi8
Voi vittu miten hyvä!! Kunnon holy wars menoo
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Creation - Primal Uprising 03.05.2007

Chaos Creation - Primal Uprising
Sympaattinen intro, tuli parista melodiapartista No Anaesthesia biisi mieleen, mutta ei kuulosta tää biisi liikaa miltään muulta bändiltä. Persoonallista thrashiä siis. Laulu on jotenki hiton hyvän kuulosta, luontevaa tähän musaan. Kitarat ei oo tylsiä, kokoajan tulee jotain melodisia fillejä, jotka tekee biisistä monipuolisemman ja luo siistimmän kokonaisuuden. Äänenlaatu on tiukkaa kyllä kans. Loppuosan soolot sopii hyvin taustariffiin. Kaikki on kohdallaan, ei mitään vikaa koko biisissä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosh Angel - Fire In The Night 09.01.2007

Mosh Angel - Fire In The Night
Ei hitto miten kovaa musaa soitatte!!!!!
10