Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 194 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Pahaa unta 15.12.2013

Make Vahtola - Pahaa unta
Great!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kesän odotus (lauluversio) 28.05.2012

Make Vahtola - Kesän odotus (lauluversio)
Tässä laulussa ja soitossa harvinainen läsnäolontunne on tosi vankka. Tämmösiä olis kiva vetää jossain pikku pubissa silloin kun yleisön lärvit on vasta tuloillaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kevät 13.08.2009

Make Vahtola - Kevät
Hyvin soi kitarat! Kivasti kulkeva piisi ja mukavan kepeät lyriikat. Mukavasti onnistunut äänitys, oikein karkkia korville. Rumpusoundit on myös ihan nappia tähän piisiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Ego 01.08.2009

Pyhäkoulu Palaa - Ego
Ompas punk henkinen teos. Uppoaa sinne minne pitää. Hunajaisella äänellä asiat sanotaan niinkuin ne on. Vähemmän hunajainen osasto toimii myös loistavasti. Hyvä rojekti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Cho Oyo´s Law 01.08.2009

Kallokellari - Cho Oyo´s Law
Karjalan laulumailta. Kun on paljon taisteltu ja liikaa nähty. Päästään pyörähtämään siellä missä elämän työ olisi pitänyt tehdä. Mutta, ei ole enää mitään mistä aloittaa. Mitä nyt? Minne seuraavaksi? Missä kaikki ovat?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Syksy (Maailman ääriin) 09.06.2009

Make Vahtola - Syksy (Maailman ääriin)
Heh! Viimein piitles vaikutteet sai antaa tilaa yksinkertaiselle tunnelmalle. Minusta paras Vahtola tähän asti. Simppeli, soundeissa raakuutta, hemmetin hyvä teksti. Jäi vaikutelma että esikuvien kunnioituksen sijaan kuunnellaan ehtaa Vahtolaa joka kumpuaa omista muniaisista. Jorma löytää tyylinsä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kehä - Asfalttiin 13.06.2009

Kehä - Asfalttiin
Hieno piisi! Sävellys, lyriikat ja toteutus ihan ammattilais tasoa. Piisi itessään olisi antanut mahiksia riettaampaankin revittelyyn. Kun taitoa ja voimaa on niin, antakaa mennä. Käsijarru pois päältä ja hyvä heiluu...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Get Over It 10.06.2009

Galantine - Get Over It
Soundipuolella on menty riskisti eteenpäin. Rumpusoundit varsinkin hivelee korvaa. Piisin rakentamisen ja tunnelman kulkeminen todella upeaa. Pienellä vaivallahan tähän rakentais näppärän melodian joka tekisi tästä hitin. Viittä vaille valmiin oloinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 23.07.2009

TOB - Time to Rock
Tämä piisi saa vakuuttuneeksi siitä että, perusasiat kunniaan ja hyvä tulee. Tuli vaikutalma eä (Remun sanoin) fjonga tulee konehuoneesta. Ja tämä todella lähtee konehuoneesta. Rokkipoliisi arvostelun mukaan, täysin typerä piisi, typerät sanat ja sataankertaan kuullut kliseet. Tehkää perkele paremmin jos osaatte, tämä meni suoraan muniaisiin niinkuin aavikoiden korkeajännitys. Tämä orkesteri osaa tämän homman. Piste!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 10.06.2009

TOB - Time to Rock
Päk to tö seventiis! Simppelin rakenteen keskellä ovelia koukkuja väliosan muodossa. Laulut toimii aina vaan paremmin ja paremmin. Hemmetin hyvää rokkia siinä muodossa jossa rokin pitää olla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Blind Birds in Mandolin 01.08.2009

Kallokellari - Blind Birds in Mandolin
Paska haisee jä kärpäset tukkii suuhun ja silmiin, Tekisi mieli mennä pois, mutta joka puolella on vain tätä samaa. Pimeydestä ei pääse irti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Syntymäpäivä 10.03.2009

Make Vahtola - Syntymäpäivä
Ekana sytytti hyvä bassottelu ja hieno soundi. Sitten erittäin hienot kitarasoundit, akkaria myöten ja tyylikäs soitto. Hillitty soolo istuu hyvin piisiin. Laulut parasta Vahtolaa tähän saakka. Sanoitukset on olleet jo aika pitkään ammattimaisesti tehtyjä ja oivaltavia, eikä tämä tee poikkeusta. Keski ikäsen miehen maailma, vaan on tommonen. Kun taitoa ja kokemusta tulee kokoajan lisää, kasvaa myös maneeririski. On hiuksen hieno raja mikä on oma tyyli ja mikä maneeri. Vielä mennään tyylin puolella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 23.02.2009

TOB - Mystery of Life
Olipas kaikki kohdallaan! Kitarat soi niinkuin pitää, stemmat hivelee kuuloluita ja solisti vetää blueskunkun äänellä. Hyvä piisi. Vaikka tempo on rauhallinen, jännitettä piisaa, eikä piisi tunnu missään välissä laiskalta. Lärviflyygeliä olis voinut kuunnella enemmänkin. Tää on ilkeetä sanoa mutta... Tämmöstä ei hirveen moni tee tätä paremmin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Omakuva - Takaisin 23.02.2009

Omakuva - Takaisin
Mukava melodia ja kasvava sovitus kantaa läpi piisin. Varoivaista laulua verrattuna Vahtoma projektiin. Olisihan tohon c-osakin sopinut, tai jotain muuta irrottelua. Jäi vähän varovaiseksi mutta, mukavan keinuva meininki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Juoppohullun päiväkirja 21.02.2009

Make Vahtola - Juoppohullun päiväkirja
Maken sanoitukset alkaa jo lähennellä tasoa että niitä voi kutsua lyriikaksi;) Hienot sanat! Kitarat soi hienosti ja sovitus sopi piisin tyyliin. Tuo hieman korkeammalta laulaminen kuulostaa kyllä pirun hyvälle. Olispa joskus hauska kuulla nopeempi piisi sävelaskelta ylempää. Toimis varmasti. Sävellyksenä turhan turvallinen, noilla taidoila voi ottaa riskejä sävellysten ja laulujen suhteen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Pakkasessa 27.01.2009

Make Vahtola - Pakkasessa
Tykkään näistä sanoituksista. Selkeetä eletyn elämän kuuloista tarinaa jonka voi kuvitella itse eläneensä. Jokainen tietää, jos on hampaat kalisten miettinyt mitä donnalle sanoisi, että pääsisi takaisin lämpimään. Soundit hivelee korvia, varsinkin soolokitara. Jotenkin tuntuu, että rahkeet riittäsi monipuolisempaankin biisirakenteeseen. Kokeiluja peliin! tällä asteikolla kuitenkin....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Starry sky 27.01.2009

J Heinonen - Starry sky
Tätä bändiä vois lähteä kuuntelemaan kauemmaksikin! Todella tarttuva sävellys. Voi olla että tulee eräänkin kerran suihkusssa vedettyä kitalakikitralla, däy-dädä däy däy däy däy, dädiidäydädä.... Tässä on erikoista loistava komppikitaran soitto ja onnistunut äänitys. Joskus otteenvaihtovinkaukset ärsyttää, josus ärsyttää kun niitä ei kuulu vaikka pitäis. Tässä piisissä komppikitara on soitettu, niinkuin se pitää soittaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Kaada kaada 04.04.2009

Kallokellari - Kaada kaada
Perkele että meni mehut ja hillot sekasin! Joku roikkui lahkeessa, kun yritin sarananpuolelta ulos. Houkutti jäämään ja nauttimaan lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvä uni - Kristalli 12.01.2009

Syvä uni - Kristalli
Kunnon ysärimeininkiä. Todella jyhkeä soundinen basso. Joissain äänentoistovälineisä voi ruveta kajarinkalvot blärpättämään mutta luureissa ainakin soi komeesti. Hienoa kitarointia, mukavaa sähköistä ja akustista vuoropuhelua. Tuo sun korkeempi laulusoundi on hieno! Löytyy sävyjä paljon enempi kuin varmanpäälle pelatessa. Arkistojen helmi, sisältää huomattavan määrän hittipotentiaalia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Useless Check-in 04.04.2009

Kallokellari - Useless Check-in
Mörköjä EI ole olemassa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haphazard Inn - I Ain't Got No Temper 05.01.2009

Haphazard Inn - I Ain't Got No Temper
Perinteistä Bluesmeinikiä. Sisältö ja soundipuoli täysin valmista ja korvaahivelevää. Mistä pidin erityisesti oli laulajan brittipopparimainen soundi. Taidokkaasti laulettu, kuitenkin eritavalla kuin "perinteinen" pluuskaava määrää. Erottuu muiden joukosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvä uni - Satoja sanoja 04.01.2009

Syvä uni - Satoja sanoja
Hieno kasari/ysäri fiilis. Sointu- ja rytmimaailma hyvin New Ordermainen joskin soundeiltaan kuulaampi ja raikkaampi. Koko pisin läpi odottelin koska basso rupeaa pätemään ja tumma lead kitara tulee esiin. Jännite säilyi hyvin läpi koko piisin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Kakaya´s Joy 04.04.2009

Kallokellari - Kakaya´s Joy
Aikamoista törmäilyä. Pimeessä mennään ja asioita sattuu ja tapahtuu. Käsittämättömyyksiä höpäjävä sensuelli ääni houkutaa mukaan matkalle jonne ei ehkä kannattaisi lähteä. Täysin pöhköä menoa! Miksi tämä tuntuu?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Black Moon 27.01.2009

J Heinonen - Black Moon
Tätä pitäis kuunnella kuplavolkkarissa MONONA! Ja syödä hedelmäkarkkeja askista jonka iskä osti ja käski oottamaan autossa kun meni käymään pankissa.... Tällaisten ajatusten takia musiikki on niin tärkeetä, joillekin? Melkein hajutkin tuntuu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Häät vai hautajaiset? 04.01.2009

Make Vahtola - Häät vai hautajaiset?
Paras Vahtola tähän saakka! Hieno teksti ja ovela siirtyminen kitaraballadista rytmisesti erikoiseen toteutukseen. Kitarointi ja varinkin taustakitarointi viileine efekteineen todella hienoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Varpusparvi 22.11.2008

Make Vahtola - Varpusparvi
Kiva kanttilyönti ja kitarat. Sopivasti poikkeava tuo a-osan sointi. Kertosäe tuntuu ehkä hieman liian tutulta aiemman tuotannon kuuntelemisesta johtuen. Sanoitus on kyllä mukavan maalaileva ja vankasti ankkuroitunut meikäläisten kaltaisten elämäntilanteiden vaihteluihin. Piisi pysyy kiinnostavana loppuun asti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiace & Pitsit - Jaw 04.04.2009

Hiace & Pitsit - Jaw
Lappi ja Karjala, runonlaulu ja verenseisautus. Ääni menee sinne minne sen kuuluukin mennä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiace & Pitsit - Jaw 04.04.2009

Hiace & Pitsit - Jaw
Keuhkopuolen korinaa, Wartburgin yritystä ylämäessä, alaspäin viettävien rappusten narinaa ja sydämen jysähtelyä, hikipisara silmään väärälä hetkellä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 22.11.2008

TOB - Wallpaper Screaming
Mukavasti soitettu ja äänitetty akustinen. Piisin rakenne monimuotoinen ja polveileva eikä auennut heti eka kuulemalta. Mutta, kun oppi odottamaan ja olemaan odottamatta tulevia koukkuja, toimii todella hyvin. Erityisesti pidin laulun otteesta ja soundista sekä hienosta bassottelusta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele köstänä - Matkalla jonnekkin 09.11.2008

köstänä - Matkalla jonnekkin
Onpa kovasti Twinpiiksiläinen tunnelma. Aika perusteemasta kekseliäästi varioitu tunnelmapala kunnon miesten vinkulan vonkauksen taustamusiikiksi. Soundipuolella pitkä harppaus parempaan suuntaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kuinka kauniita on naiset 09.11.2008

Make Vahtola - Kuinka kauniita on naiset
Piiseissä hallittu yksinkertaisuus, sanat aika hallitsevassa asemassa ja toimii todella hienosti. Turhautuneen kaverin tunnelmat pystyy miltei haistamaan. Omat toikkaroinnit tulevat vääjäämättä mieleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 09.11.2008

TOB - Shining Floor
Hieno piisi! Niinkuin helposti nieltävä viini. Urkusoolot ja soolojen soundi on sellaista herkkua mitä harvoin enää tapaa. Laulajan soundi sopii piisiin hienosti. Joissain kohdissa olisi toivonut jyrkempää läsnäoloa ja revitystä. Sävellys on harvinaisen koukuttava ja pistää kuuntelemaan kipaletta usemmankin kerran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - The Photographer 24.10.2008

Galantine - The Photographer
Äänien käytössä tunnelman luomiseen, kaveri on aika mestari. Koska homma toimii jopa ilman kuvia. Halivuudin kömpjyyter jouisiorkestra ottaa pataan 6 - 0 verrattuna Galantinen tuotantoon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Daydream 04.10.2008

J Heinonen - Daydream
Onneksi on perspektiiviä. On tullut notkuttua vaahtosammuttajan kokoisena Lapuan Kauhajärven Rantapuiston lavalla, missä silonntällöin rautalankasoundit sousivat pitkin järven pintaa vastarannalle saakka ja kaikuna takasin. Harmi että järvikaiku efektiä ei ole vileä lanseerattu. Hyvä ja tarttuva sävellys, soundit kohdallaan ja juuri oikea tunnelma. Rohkeammalla jousien käytöllä olisi luotu rautalankaan jotakin aivan uutta. Nyt oli siinä kintaalla. Hieno!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Sä minua viet 09.11.2008

Make Vahtola - Sä minua viet
En tiedä miksi, mutta nämä tarinat uppoaa. Perusäijän röytämistä parisuhdekuvioissa, tehty ja koettu. Käyty ja koluttu. Sanotukset alkaa olemaan jo aika pysäyttäviä. Piisien kulku. No, jotenkin ennalta arvattavaa. Mutta monesti huomaan taputtavani pieniä karvaisia käsiäni kun piisi kulkee niinkuin oletinkin sen kulkevan. Sehän tuntuu mukavalta. Lauluntekijä onnistuu sillon kun se liikauttaa jotakin kuuntelijassa. Laittaa unelmoimaan tai muistelemaan meneitä aikoja. Thänks!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Myrkkyä 06.09.2008

Make Vahtola - Myrkkyä
Tämmönen reippaampi ote sopii sun melodiakäsitykseen mun mielestä paljon paremmin kuin hitaat ja puolihitaat piisit. Hienoa kitarointia, hienot soundit! On vissiin VOXi jo pelissä? Tuo piisin rakenne on hieno. Oon itte yrittänyt niin monta kertaa rakentaa vaihtelua piiseihin mutta, ei onnisttu. Sulla se toimii. Sanoituksen idea hyvä mutta, toteutusta pystyisi vielä parantamaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Onnellinen matka 28.08.2008

Make Vahtola - Onnellinen matka
Sanoitukset ja laulut vaan paranee. Noissa on sellainen rauhallisen selkeä fiilis joka valuu tajuntaan pinnistelemättä. Bassosoundissa on mukava olohuone fiilis. Soundeista muutenkin tulee mielen tunnelma, jossa myrkynvihreen sohvakaluston keskellä soitetaan poppia lahkeet lepattaen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Saapikas lähteellä 15.08.2008

Kuttaperkkataivas - Saapikas lähteellä
Huh! Kalevalainen poljento, hyytävä tarina, vanhan pirtin äänet ja taustakohina jonka kuvittelin liikenteen pauhuksi, keittivät kyllä oivan sopan. Runojahan on pöljää tulkita mutta, semmonen fiilis jäi että ihminen voi tehdä älyttömiä asioita tuntiessaan olevansa nurkkaan ajettu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viribus Unitis - Weekend Song 19.07.2008

Viribus Unitis - Weekend Song
Ensin vaikutti että perusrokkia. Ei sittenkään. Ovela veto, erittäin simppeliä sointukiertoa, jotenkin koukuttavalla ottella. Aihiomainen vaikutalma jäi, tästä sais irti paljon enemmänkin. Tuntuu että olis tyydytty liian vähään vaikka kykyjä olisi paljon enepään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Lisää juomaa 19.07.2008

Make Vahtola - Lisää juomaa
Sanotukset rupee olemaan aika vaikuttavia. Kun tuntee aiemman tuotannon, tulee tunne että tän oln kuullut joskus ennekin. Ehkä hiukan liikaa piitlesiä. Soitto ja varsinkin laulu paranee koko ajan. Rohkeutta peliin ja hittipiisi kajahtaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Väärää onnea 25.06.2008

Make Vahtola - Väärää onnea
Piisit vaan paranee. Simppeli, heleä ja tarttuva piisi. Hienosti sopii nuo jousikuviot.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 19.07.2008

TOB - Dance with a devil
Kunnon rokkenrollia! Perusasiat onneksi toimii tänäkin päivänä. Hyvin soitettu ja hyvin laulettu, perinteitä kunioittaen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haphazard Inn - Honeytrap 19.07.2008

Haphazard Inn - Honeytrap
Helevetin hyvä piisi! Perusfunkkia rokkiottella. Mainio piisin rakenne, pitää kuulijan näpeissään koko piisin ajan. Varsinkin kohdat jossa bassotellaaan vähän ylempää kuulostaa tosi tiukalle. Sovituksellisesti tohon piisiin olis ainesta järjestää kunnon funk iloittelu, mutta nyt oli ilmeisesti aikomuskin pitäytyä bändikoitossa eikä lisätä eikä lisätä soppaan genreen kuuluvia mausteita. Hyvä niin, kybän veto!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Aamuteetä kahdelle 25.06.2008

Make Vahtola - Aamuteetä kahdelle
Hieno laulusoundi tässä. Piisi taattua tyylitietoista tavaraa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Pohjaan 28.04.2008

Make Vahtola - Pohjaan
Livetreenit tekee näköjään hyvää äänelle. Potku on lisääntynyt. Rytmisesti toimii hienosti. A-osan puolikomppi rykäisee mukavasti rullaamaan kertosäkeessä. Bassso kulkee kerrankin paremmin kuin peruorkesterin dieseltransiitti. C-osaan kun olis laittanut riskisti thö piitles tyypin kaikuja ja ehkä jotain Wah efektiä niin olis mennyt yli asteikon. Nyt täytyy tyytyä kymppiin. Onnittelen loistavasta piisistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seven Eleven (Slaughterhouse One) 31.01.2008

AAE - Seven Eleven (Slaughterhouse One)
Ovelan kova pianosoundi toimii kivana kontrastina laulunjen pehmeydelle. Projektin parhaat laulusuoritukset mielestäni tähän saakka. Vaikea kommentoida, vaikka olen kuunnellut monta päivää, kuunnellessa ei muista kirjoittaa. Hienosti polveileva ja kiinnostava piisi. Äänityksessä olis kai jotakin valittamista mutta ei jaksa valittaa kun piisi on niin HYVÄ!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haphazard Inn - Johnny Strawberry 22.01.2008

Haphazard Inn - Johnny Strawberry
Hyvin livemäinen tunnelma. Rumpali vetää kyllä todella upeasti. Basso jää ääänityksessä vähän jalkoihin. Loppua kohti kitarointi tiivistyy ja miellyttää sitä enempi mitä edemmälle piisi kehittyy. Helevetin mallikas väliosa ja sooloskitta revitykset, sopii kokonaisuuteen hyvin. Mikä parasta piisi on todella hyvä ja monipuolinen, tunnelma kiihtyy kivasti loppua kohden. Ei voi mitään, kympin veto!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Come To Me 31.01.2008

Pigswill - Come To Me
Huh! Ajattelin että mitähän teiniansgtia tältä tulee, mutta eka kitarariffien soundi sai tosi uteliaaksi ja laulajan ääni tipautti täysin. Upeasti soittava bändi ja nimenomaan BÄNDI. Piisihän on upea. Sävellys, sanat, sovitus mainioine kitairoineen ja jousineen, rakenne toimii. Äänityksessäkän ei töki yhtään mikään. Ammattimaista ja taitavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - We Gotta Go Now 31.01.2008

Pigswill - We Gotta Go Now
Soundit kaikessa yksinkertaisuudessaan uppoovat todella hyvin. Selektiivistä ja munaskuihin menevää selkeetä tykitystä. Ovelasti äänitetty laulu ja vielä ovelampi naislaulaja kun ääni pysyy paketissa matalammaltakin vedettäessa. Ei tule missäänvaiheessa sitä "tukehtunut pappatunturi" efektiä. Piisinä ei ehkä ihan ekan veroinen, mutta melkein.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Lähtö 17.01.2008

Make Vahtola - Lähtö
Sopivan letkeänsippeli sävellys. Erittäin tarttuva ja riittävän polveileva että jaksaa kiinnostaa loppun asti. Kypsä ja lämmin laulusoundi, parasta tähän asti. Mistä saa karitapiopillereitä? Tykkäsin erityisesti kohdasta "Uni sinusta" jonka jälkeen paukahtaa unenomainen kitarasoolo ilmoille. "pahaa unta" jälkeen olisin soittanut pahemman soolon. Hemmetin hyvä teksti ja mikä parasta, teksti soitto ja piisin tunnelma tukee lähestulkoon täydellisesti toisiaan. Sulla on taito kirjoittaa kappaleita jotka todella välittää hyvää mieltä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Bubble over 31.01.2008

J Heinonen - Bubble over
Rentouttavaa ja hyvän mielen tuovaa keinuvaa r-lankaa, Melodia kantaa loppuun asti, samalla kun ihmettelee lämpimiä kitarasoundeja. Rumpu- basso akselille olisin oivonut lisää särmää ja vaihtelevuutta, livemäisyyttä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 20.11.2007

TOB - My Rainy Day
Juurevaa soitantaa. Sopivan äijämäinen ote. Kitarsoundeista tykkään erityisesti, no on ne just oikeat rokkisoundit. Piisi ovela sekoitus jotakin tutulta kuulostavaa ja jotakin uutta. Parasta on loppua kohti nouseva tunnelma. Tuli fiilis että tämä pitää kuunnella uudestaan.....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Matkustaja 11.11.2007

Taiunta - Matkustaja
Upeat soundit ja rytmisesti toimii tosi hyvin. Kivaa kummallekin korvalle. Mutta, eniten lämmitti oravanpyörässä pyörivän mieltä "En olis osannut kuvitella kuinka kauniita tyhjät päivät voi olla....." Kun oli taannoin hetkeksi pysähdyttävä, se oli just noin! Ei mitään autoilu tai kulutusmusiikkia, mutta sopivassa hetkessä sopivana annoksena vaikuttaa paremmin kuin aspiriini.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Koditon 10.11.2007

Make Vahtola - Koditon
Minsta tästä olis saanu lyhemmän jos olis vaihtanut A ja B osan keskenään... Hyväntuulista hyvillä lyriikoilla varustettua suomiköyntryä. Mennäviikon Hesarissa levy-yhtiöitten pamput valitteli ettei löydy hyviä suomenkielisten piisien tekijöitä. Kannattais varmaan kysellä mihin voi ilmottautua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Lentävä sika 02.11.2007

Make Vahtola - Lentävä sika
Harva piisi saa aikaan keski-ikäisessä kyynisessä paskiaisessa ääneennaurua! Aseistariisuva bassolinja ja hienoa kitarointia. Teksti hakkaa Salot ja Hanhiniemet mennen tullen. Mikä on se outo efekti kertsin takana? Soundillisesti ylivoimaista Vahtomaa, teksti täys kybä, fiilis ykstoista. Piisin fiiliksestä kakstoista! Tämä on mun mielestä sun parasta tähän asti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - 61/49 20.11.2007

TOB - 61/49
Oho! "Kaikki pluussit on samanlaisia" kuulee joskus sanottavan. Tämä ei ole. Tämä on loistava! Kitarasoundit luo tosi hienon tunnelman ja rytmiryhmä toimii kuin tappavatuliaistauti. Rumpujen soitosta en tajua mitään mutta tässä rumparistin toiminta kiinnitti kuomion. Pellit helisee miellyttäen korvia. On se hienoa olla mies, saa digata tämmöstä! Vaatii faniutumisen!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Huomiseen 17.09.2007

Taiunta - Huomiseen
Mahtavaa! Äänimaailma pelotti ja karvat nousi kirjaimellisesti pystyyn. Sitten teksti rupes uppoomaan. Upeeta positiivisuutta, mahdollisuuksia, oppimista ja uskoa tulevaan. Tämöstä tarvitaan lisää, tästä tuli hyvä mieli. Soundisysteemeistä jotakin. Löytyi vintage vinyliä, surinaa, pörinää ja efektiä jotka oli samalla kontrastissa lyriikan kanssa, mutta aika ovalasti ne kuulijan päässä muotoutui oikein miellyttäväksi kuuntelukokemukseksi. En tiedä voiko sattuman toistaa uudestaan ja uudestaan, vai voiko puhua jo taidosta? Tämmöselle masentuneisuuteen taipuvalle, oiva potku persuksille!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Bright Side 05.09.2007

Aeiouaih - Bright Side
Akustinen on äänitetty odella upeasti. Basson sisääntulo antaa kivasti ryhtiä piisille. Outo ja monisäikeinen rytmiikka vie piisiä eteenpäin ovelasti mutkien kautta. Loppupään mandoliinimainen kitarointi antaa ilmavuutta ja laulu toimii tässä piisissä todella upeesti. Paras laulusuoritus tähän asti. Uskallus lähenee taitotasoa ja kuulostaa että potentiaalia jää vielä varastoon. Äänimaailmaltaan nää on niin superia niin superia jotta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Hunt 31.01.2008

J Heinonen - Hunt
No niin! Soundillisesti loistavaa. Jotenkin tulee mieleen onko tää jotain funk-rautalankaa kun rytmisesti toimii niin tehokkaasti. ite olisin toivonut sävellykseen enempi vaihtelua. Vähän aihioilta tuntui piisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Elokuun ilta 02.08.2007

Make Vahtola - Elokuun ilta
Ritenour tuli mullekin mieleen. Sopivan vintage fiilis. Onkohan tuo basso nyt pakobasso vai takaa-ajobasso? Hyvin sopii kokonaisuuteen joka tapauksessa. Soundipolitiikka on kyllä harvinaisen korvaa miellyttävää. Nätti, kaunis, miellyttävä ja viihdyttävä on kaikkien itseäänkunnioittavien rokkimisten mielestä kirosanoja. Maailma lapioi ihan riitävästi skeidaa nokan eteen, jaskus on kiva nautiskella ja nuuhkia kukkasia. Piisistä taas kymppi ja linjasta toinen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burning Sensation - Year in, Year out (ripari remix) 30.07.2007

Burning Sensation - Year in, Year out (ripari remix)
Nää akuankkavedot on vaikeita äänittää. Se mikä itestä on OK on toisten mielestä middle ja diskantti voittonen. Sitä on vähän tässäkin. Mutta, tää todistaa että laulaja on ihan kunkku, soittajat osaa asiansa ja piisi on hyvä koska toimii näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burning Sensation - Watcha want 30.07.2007

Burning Sensation - Watcha want
Upea wahisoundi! Tässä toimii laulut parhaiten. Taas kerran upea piisi. Piisin rakenne ansaitsee erityiskiitokset, tunnelma tiivistyy loppua kohden. Joku vois väittää tavanomaiseksi, mutta tuttu ja turvallinen perus rock&roll pysyy arvossaan, kunhan sen tekee hyvin ja tyylillä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burning Sensation - Ain't that nice 30.07.2007

Burning Sensation - Ain't that nice
Näillä soundeilla soitetaan monen lipressen imukyky koetukselle! Nämä piisit osoittaa että perusasioissa pysyminen ja niiden hallitseminen kannattaa. Arvostelu on jo hankalaa kun moni esikuva soitetaan suohon tai ainakin kiritään rinnalle. Thin Lizzy tuli mieleen tästä. Taas kybä, perrrkele!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burning Sensation - Year in, Year out 30.07.2007

Burning Sensation - Year in, Year out
Erittäin vaikuttava intro. Herätti mielenkiinnon välittömästi. Upeasti rullaava piisi erittäin koukuttavalla kertsillä. Väliosaset sooloineen tosi hienoja ja kun basso pomppas ylös, tätä rupes todella diggailemaan. Soitot toimi kiitettävästi ja laulut, erittäin muhevaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burning Sensation - Deathbed bride 30.07.2007

Burning Sensation - Deathbed bride
Year in, year out herätti mielenkiinnon. Tätähän pitää saada lisää. Hienoa riffittelyä. Kokonaisuus toimii kuin -60 luvun venäläinen avaruusteknolokia. Täst mie piän, faniudun oitis!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Päivät pääskysten 30.07.2007

Make Vahtola - Päivät pääskysten
Nää vaan paranee! Varsinkin tekstit alkaa olla jo aika upeita. Näistä välittyy semmonen hieno fiilis mikä on nykyään harvinaista, tekee mieli nojata laiskanlinnaan hieman rennommin ja ajatella että, kyllä tää tästä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Insinööri Nieminen 24.07.2007

Antti Kaukomaa - Insinööri Nieminen
Taattua Kaukomaa laatua. Tosi kiva sähkökitarasoundi. Koko soundipaletti muutenkin oivasti kasassa. Tarinaan helppo samaistua. Loisto piisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Omakuva - Kotimaa 23.02.2009

Omakuva - Kotimaa
Mahtava mollimelodia. Kertosäe osastoa "tää piisi jää soimaan sun mieleen" Ovelat soundit, niinkuin silloin joskus ennen, muttei kuitenkaan. Bassosoundi ovelan lätkyttävä, vaikutti jopa synabassolta. Akustinen kuulosti hienolta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Black train of west 31.01.2008

J Heinonen - Black train of west
Oottelin että koskas se karitapio rupee laulamaan. Onneks ei ruvennu. Näitä soundeja on ilo kuunnella ilman että joku kiekukaula tulee niiten päälle huutamaan. Melodiasta tykkäsin paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Elämän pyörä 27.06.2007

Make Vahtola - Elämän pyörä
Täytyy kyllä ihailla miehen kykyä ympätä tunnelma piisin sisälle! Ei sille vaan mitään voi että tuon pii-paa-pii-paa kompin ja mehevän bassolinjan ympärille tehty piisi saa hemmetin hyvän fiiliksen aikaan. Lyriikoissa on tapahtunu hirveetä kehitystä. Tekniikasta en tiedä, mutta lostava fiilis noista välittyy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Hääjuhlan aikaa 07.06.2007

Make Vahtola - Hääjuhlan aikaa
Aivan loistava tarina! Sopivasti omalaatuinen toteutus ja sopivan kiero näkökulma häpihäpijoyjoy asiaan. toivottavasti sois kaikissa kesähäissä! Hieno!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Renning Hurley - Clementine 23.07.2007

Renning Hurley - Clementine
Oho! Kuuntelin sitä toista projektia ja tosiaan yllätti mitä täältä löyty! Todella hyvä piisi, laulut toimii soitto toimii ja energiaa on. Hiano!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Evening Comes 29.05.2007

MAP - Evening Comes
Olihan jylhät soundit. Voi kuvitella että livetilanteessa lahkeet lepattais. Tämän kun pistää soimaan kun vaimo ja kakarat on jossain muualla ja kosanderi pullon pohja alkaa häämöttää, voi suomalainen mieskin heretä tunteelliseksi. Väliosan kitara kuulosti mun kohtaan liian "intialaiselta" Toisaalta taas... mausteita tarvitaan. Laulussa oli Ozzymaista otetta ja kitarat soi niinkuin tämmösessä musassa pitääkin. Tanakka!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - What If 20.11.2007

TOB - What If
Mukavan melodinen kappele. Sori nyt, mutta mielestäni tässä on Cissemäinen laulusoundi ja tämä on iso kehu! Tämä soundien raakuus miellyttää korvaa tosi paljon. Säveltäjälle vois tarjota vaikka pullon kulmä olutta, piisi itsessään on vain yksinkertaisesti hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 20.11.2007

TOB - Therapy Office Blues
Tää on kunnon boogie-woogieta! Basari ja basso lyö kun märkä villasukka vasten kasvoja. Tää on niin rehellistä ja suoraa. Kuulee että soittajien soundi lähtee näpeistä ja mulinexien ruuvaaminen jätetään A. Tuisku osastolle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kaipaan sua 24.05.2007

Make Vahtola - Kaipaan sua
Nää paranee vaan! Sävellyksessa on hienoja ideoita ja sanoituksista tulee sellainen olo että, näähän on sattunut mulle tai kaverille, tai kumminkaimanhamsterille. Bassosoundista tykkäsin tosi paljon. Jämäkkä plumps!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - The Creature (Live @ Korjaamo, Helsinki) 17.05.2007

Free Soul - The Creature (Live @ Korjaamo, Helsinki)
Ei näitä voi oikein kommentoida koska menis turhaki kehumiseksi. Tykkäsin kaikesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ Korjaamo, Helsinki) 17.05.2007

Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ Korjaamo, Helsinki)
Jaa nämä on nyt täällä. Bändi soittaa hienosti ja nainen laulaa upeesti. Piisikin on hyvä. Mitä vois lisää toivoa? Himmauskohdat nostaa karvat pystyyn mutta, revityksissä toivois Chaka Khanmaista heittäytymistä. Jotenkin tuntuu että taittuis. Hienoa live meininkiä, oispa päässy paikalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele nots - Falling Leaf 23.07.2007

nots - Falling Leaf
Hieno intro ja kitarasoundit kerrassaan mainiot. Piisi itsessään todella hyvä, melodinen ja polveleva. Jos olisin ilkeä tuottajasetä sanoisin näin. Tekniikalla kikkailu vähemmälle, maltilla muokatut laulut ja stemmat. Tanakampi bassolinja pitämään hommaa kasassa. Piisin rakenteeseen vois kans kiinnittää huomiota. Tuohon missä tuo loppuu kun pläjäyttäis kertsin päälle kitarasoolon ja sitten kertsin pari kertaa feidaten, olis valmiimman kuulonen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kävelen 27.04.2007

Make Vahtola - Kävelen
Olihan taas jätkä pläjäyksen tehnyt! Helevetin hieno bassolinja ja bassottelu ylipäänsä tosi tukevaa! Väliosa kivasti rauhoitti ja laulut ja sen jälkeinen kitara uppos ku titanikki. Oliko se nauhakaikukitara ku pläjähti tuon väliosan jäkeen? Nice! Vanhuksella on nuo laulutkin kehittyneet, vai lieneekö tulosta kehittyneen studiotekniikan? Hieno teksti ja letkeä meno. tarjoon x tuoppia kun tuun ens kerralla pohjoseen. Great!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Lower Nose 14.04.2007

Aeiouaih - Lower Nose
Tämän projektin äänimaailmassa on jotakin joka uppoaa meikäläiseen. Vähäeleisyydestä ja jonkin "puuttumisesta" kai johtuu että piisiin tulee joku energiaa antava jännite. Kun ekakerran kuuntelee odottaa että jotakin tapahtuu mitä tämän tyyppisissä piiseissä pitäis tapahtua kun ei sitten tapahdukkaan tai tapahtuu jotakin muuta, pitää piisi kuunnella toisenkin kerran, ja kolmannen..... Hiano!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - The Miracle (All The Way) 17.04.2007

Galantine - The Miracle (All The Way)
Onko tää uus Shaft elokuvan tunnari? Torvikuvio kuulosti kovin tutulta, lieneekö samantapaista käytetty aiemmissa tuotoksissasi? Laulut toimii tässä todella hyvin, varsinkin kohdassa missä on vain jouset ja laulu. Bassottelu toimii loistavasti ja ja ajoittaine basson puuttuminen lisää piisin jännitettä tosi hienosti. Kybän kamaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viribus Unitis - Dice 25.07.2007

Viribus Unitis - Dice
Mahtava groove! Eipä ois turskiksesta uskonut että mies on pohjolan groovekuningas. Tykkäsin tuosta pelkistetystä laulusoundista tosi paljon ja efekteistä joita oli käytetty kerrankin vain maustamaan ennestään maukasta keittoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Goutsukubari 17.04.2007

Galantine - Goutsukubari
Kiinan tyttäret ajaa polkupyörällääää. Turhan vaaralliseen paikkaan ja alkavat siellä pulassa olemaan. Tunnelmien luomisessa herra on ehdoton haka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - WISOR 31.01.2008

J Heinonen - WISOR
Pari vuotta sitten jenkkilässä pyöriessä löytyi kanava joka pukkas tämänkaltaista musaa tauotta. Muttei näin hyvää. Nämä eroaa tähän asti kuulemastani rautalanka/surf meiningistä, miten sen nyt sanois, groove, meininki, tai joku...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Treffit kahdelta 26.03.2007

Make Vahtola - Treffit kahdelta
Tosi hyvä piisi taas kerran! Uus softa aina aiheuttaa jotakin kiemuroita. Ainakin näillä köykäsillä työkuulokkeilla kuuluu jotain matalataajuista huminaa. Alapäitä ehkä kannattais vähän leikata. Outo räpse kuulostaa niinkuin joku ääniketjussa yliohjautuisi hiukkasen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele köstänä - Black River 11.03.2007

köstänä - Black River
Yllätti puun takaaa. Hienosti soi kitarat!! Kunnon rokkia. Pistäppä laulut vielä kehiin niin alkaa tapahtua. Kitarakehitys on ollut aika huimaa. Turhaan mämmäröit. Taidot kestäis soolottelua läpi koko piisin. Lääke: Jos säilytät kitarapiisinä, alun rumpu intro puolet lyhempi ja yhden kierron jälkeen soolokitara mukaan siis sama kun lopussa. Keskelle piisiä himmaus missä soolokotara vetää jotain siistiä melodiaa ehkä ihan kliinillä soundilla näppäilemällä. Sitten urku auki ja loppua kohti vaan ankarampaa kitarointia. Röyhkeyttä peliin niin hyvä tulee!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Tuulet 11.03.2007

Make Vahtola - Tuulet
Eipä tuosta vikoja löydy. Sanoituksesta tykkäsin erityisesti. Vaikuttavan hienoa. Loistava piisi ja manetin kitara sopii tähän kuin nenä päähän. Exellent! Sainois Mr Burns!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - 1982 10.11.2007

AAE - 1982
Kaikki elementit nautittavalle kuuntelukokemukselle on laitettu todella taitavasti kohdalleen. Thö Piitlesmästä tunnelmaa tuutin täydeltä, kuitenkin turhaan kopioimiseen sortumatta. Tosi onnistunut melodia. Jäi heti mieleen eikä tunnu kovin äkkiä kyllästyttävänkään. Monesti olen huomannut vihelteleväni tai hyräileväni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viribus Unitis - Overture 25.07.2007

Viribus Unitis - Overture
Kitara soundin kiittelyssä samaa mieltä muiden kanssa. Erittäin eläväinen bassolinja, poikkeaa sopivasti tavanomaisesta. Piisin rakenne pitää hereillä loppuun asti. Tuo eka oli kuiteski parempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Tanssitaan 14.01.2007

Make Vahtola - Tanssitaan
Kaunista! On se jo ihme jos ei kohta ala radiohittejä tippumaan! Hyvä piisi. Hienosti soitettu ja laulettu. Stemmoja kaipailin vähän. Sun oma studiotyöskentely kyllä hakkaa tämän tuotannon 6-0. Tuo mansikkapelto härpätin sopii piisiin kuin nenä päähän. Jotkut osaa!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele köstänä - One day in space 11.03.2007

köstänä - One day in space
Ei helevetiläinen. Nivalan kitarasankari numero uuno yllättää. Soolokitarointia olis mielellään kuunnellu enemmänkin. Tyylitaju on kohdallaan. Teeppä B-osa ja kunnon soolo niin avot!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele köstänä - One day in space 14.01.2007

köstänä - One day in space
No nii! Miami Vice takaaajomusiikkia parhaimmillaan. Kuulostaa siltä että kohta napsahtaa....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Hampuusi 23.12.2006

Make Vahtola - Hampuusi
Tässä on laulusoundi kohdallaan ja jotenkin rennompi kuin noissa muissa. Mukavasti polveileva piisi. Eka 10 sekuntia ei juuri kerro millainen piisi on tulossa. Kitarat helisee kivasti. Toisin kun aiemmat tykkään tuosta -70 lukuisesta "ohuesta" kitarasoundista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Jäljet 23.12.2006

Make Vahtola - Jäljet
Hieno piisi! Melodia tarttuu kuin takiainen. Hienot sanatkin vielä. Kitarasooloista tykkäsin kovasti ja tuo bassosoundi ja soittotyyli liimaa piisin hienosti kasaan. Kympin kamaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kadonnut ystävä 13.12.2006

Make Vahtola - Kadonnut ystävä
Hyvin maanläheinen tunnelma. Vähän liikaa tuli mieleen joku simon ja kaarfunkkelin piisi. Sanat on hyvät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Alkio 14.4 24.11.2006

Celluloid Dmage - Alkio 14.4
Rytmisesti erittäin päräyttävä teos. Varsinkin alku. Soundit taas kerran vimpan päälle. Alkio kasvaa ulos kuorestaan ja polkee läpi oman kehityshistoriansa yhdistellen sopivasti kadenlämpöistä melodiaa ja kylmiä bittejä. Molemmat aivosoluni kuvittelivat saavansa juonesta kiinni....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Illan tullen 25.10.2006

Make Vahtola - Illan tullen
Ompas hieno tunnelma piisissä. lrtkeää menoa ja sopivasti iskelmällisyyttä. Mutta, rakenne semmoinen että mielenkiinto säilyy. Hieno bassospundi ja muutenkin bassottelu oikein mukavan kuuloista. Hittiaunesta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Hän on täällä tänään 13.10.2006

Make Vahtola - Hän on täällä tänään
Selkeä ja maanläheinen soundimaailma. Varsinkin kitarasoundi ja konstailematon soitto kuulostaa tosi hyvältä. Nyt on osattu soittaa vain kaikki tarpeellinen ja jätetty häröilyt vähemmälle. Letkeä piisi joka saa hyvälle mielelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Tears Of Raven 17.04.2007

Galantine - Tears Of Raven
Hieno alku joka pistää odottelemaan että, mitähän kohta... Soundit erittäin korvaa miellyttävät. Tekijän äänimaailman ja dramatiikan taju kyllä tulee selville todella hienosti.

Sivu: 1 2