Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 15 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 18.10.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Aika hämärää. Soundit on melkoisen tunkkaset ja laulu varsin persoonallista. Rummut koneistettu, ilmeisesti joku DFH tai eZsetti käytössä. Bassosta paha sanoa mitään kun niin hiljaiselle miksattu/ei soitettu ollenkaan. Vielä on matkaa toimivaan miksaukseen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Inside Me 18.10.2010

Rope Too Tight - Inside Me
No nyt on hyvää soundia! Basso ehkä kumisee vähän liikaa mutta muuten toimii kybällä! Laulaja vetää välistä ihan vähän nuotin vierestä, ei mitään äärimmäisen vakavaa eikä mitään mitä ei reenillä saisi korjattua. Kitarat on mallikkaasti soitettu eikä rummuissakaan mitään vikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 18.10.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
Hiukka tunkkaset soundit ja laulut voisi olla paremmin miksattuna, nykysellään tuntuu vähän että välillä hukkuu taustaan ja välillä taas "peakkaa" silmille. Muuten ihan rentoa menoa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 18.10.2010

Fillari - Härkä OLE!
Aikamoista! :D Leppoisa meininki, "jätkä melkein kuoli, ja halkes takapuoli" on soinut päässä viimeset kaks päivää. En tosin balladiksi tätä menisi sanomaan. :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 18.10.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Noniin! Kyllä rupeaa jo jalka vipattamaan, varsin tyylipuhdasta rokkiahan tämä. Soundillisesti ehkä äänimaailma voisi olla hieman heleämpi ja basso kirkkaampi mutta muuten mennään hyvillä vesillä. Soolossa hiukka epävireistä bendiä mikä on vain pieni kolhu muuten puhtaaseen soittoon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 18.10.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Noniin! Kyllä rupeaa jo jalka vipattamaan, varsin tyylipuhdasta rokkiahan tämä. Soundillisesti ehkä äänimaailma voisi olla hieman heleämpi ja basso kirkkaampi mutta muuten mennään hyvillä vesillä. Soolossa hiukka epävireistä bendiä mikä on vain pieni kolhu muuten puhtaaseen soittoon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Road Ravens - Young Hopes 08.08.2010

Road Ravens - Young Hopes
02:20 kohassa autotune nostaa rumaa päätään mutta muuten aivan loistavaa settiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Dreamcatcher '09 02.04.2009

Helion - Dreamcatcher '09
Diggailen kyllä Kunnaksen lauluääntä tästä lähtien ihan kympillä, liquid veilissä vakuutti täysin, mutta tässä voisi sanoa jo potin räjäyttämisestä. Soundeja lienee turha kehua, tästä on mikseribändin hankala laittaa paremmaksi. Erittäin hienoa jälkeä, käy kateelliseksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - The Modern Way to Sin 19.11.2008

Backstabbing Bastard - The Modern Way to Sin
Jotenkin mulle tulee mieleen tosta alusta Medicated. Mutta se siitä. Nämä örinästä puhtaaseen kertsiin vaihtuvat lauluosuudet kyllä rokottaa biisin arvosanaa rankasti, sitä kun tulee nykyään _AIVAN_ jokatuutista. Muuten riffit ja soundit ovat kohdillaan. Paitsi rummut. Hirmuisen hiljaiseksi miksattu. Rummuissa jos missä pitäisi löytyä sitä MUNAA. Laulu on melko hyvää, jos unohtaa nuo puhtaat, vaikkei niissäkään soundillisesti valittamista ole. Jos tätä kaavaa ei olisi vielä käytetty, 9 napsahtaisi. Nyt se on reilu 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria 07.01.2009

Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria
Jotain olin säätänyt näköjään tuossa kommentissa. No elkää siitä välittäkö. =D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria 07.01.2009

Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria
Tämähän lähtee raivolla käyntiin. Laulu onkin sitten jotain ihan muuta. Uusi laulaja, tai erilainen tekniikka tekisi varmaan höpöä. Eikä edes positiivisessa mielessä. Uusi laulaja, tai erilainen tekniikka tekisi varmaan höpöä. Riffit aika perus rässilinjastoa, ei mitään mullistavaa. Soolo ihan mukiinmenevä. Soundit ihan OK, kotioloissa äänitetyksi. Annanpa nyt 7, tehkääs lisää kamaa niin näkee onko parannusta tullut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beatcoffin Bastard - Nailed 10.03.2009

Beatcoffin Bastard - Nailed
Hyviä rässiriffejä löytyy, laulu on ehkäpä liian matala omaan korvaan, vaikka lajissaan hyväsoundinen onkin. Tulee vähän mieleen nämä grindcore rävellykset. Tämä loppuolen kuiskaus-osio oli hieman tönkön kuuloinen, ääntäminen ei ollut parhaimmasta päästä. Ihan oolrait döödisrässikipale. Kasilla pamautan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost in Tears music - New Dawn - demo 26.10.2008

Lost in Tears music - New Dawn - demo
Biisissähän on hyvä meno. Laulusta tulee jostain syystä mieleen Rainer Nygård, en tiedä sitten onko vaikutuksia haettu sieltä suunnalta vai onko kyseessä puhdas sattuma. Biisissä itsessään ei ole mitään mullistavaa eikä mitään totaalisen huonoakaan. Perus metallipläjäys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinthrone - Blinding Light 10.07.2008

Sinthrone - Blinding Light
Että Kuopiosta eh? Sieltä onkin monta hevimpää bändiä lähtösin... Mutta asiaan, mielestäni biisin soundimaailma on ohkainen, tai ainakin kitarat on panoroitu omaan korvaan ehkä liian "tiukaksi". Rumpujakin vaivaa tietty "ponnettomuus" soundin osalta, soitannollisesti ei mitään pahaa sanottavaa mistään soittimesta. Biisin ns. "interlude" on melko perus rock/heavy kamaa jota mielestäni edustaa biisikin. Sanoma heavy, soundit rock. Naisvokaalit lopussa tuli yllätyksenä, muuten kappale on aika peruskauraa. Soundit kuntoon vaan niin minäkin tykkäilen. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - Grenade 18.09.2008

Division XIX - Grenade
Hyvä biisi kaikenkaikkiaan. Laulua diggailen kovasti. Nyt vain ihmetyttää näiden uusimpien biisienne tyylisuunta, miksi ihmeessä muutitte toimivaa tyyliä noin paljon?
8