Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 20 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ordog - Chapelle Ardente 19.03.2008

Ordog - Chapelle Ardente
Soundit ei toimi, ei mulle ainakaan, ei sitten millään. Tossa lead kitarassa sais olla vähemmän yläpäätä ja enemmän ambienttia. Rummuissa on mun mielestä liikaa attackia ja thresholdia doomiin, kuulee heti liian konemaisuudeen. Laulu on vähän liian taustalla, miksattu liikaa alapäätä lauluun (vaikka alapää hyvä onkin :) Kappaleen synkkyys ja tunnelma on kyllä oikein hyvä ja hienosti toteutettu. Toi loppupuolen kitaralla vedetty "riffittely" ei oikeen toimi, ja kuulostaa välillä epävireiseltä, ja siltä että ei mene skaalassaan. Pahoittelen olen musiikkiperfektionisti, tai ainakin omasta mielestäni. Lisäksi tuo lopun syntikkafiilistely on oikein hienoa, mutta liian pinnalle ja peittäväksi miksattu joka häiritsee vähän taustan tasapainoa. Muuten oli kyllä oikein loistava kappale, laulut toimi hienosti ja kitaran perusriffi oli aivan helvetin hieno!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - Sneaking freak 30.05.2008

P. Virta - Sneaking freak
Sävellys on hieno, midi paistaa läpi liian voimakkaasti, siitä miinuksia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Reanimated (Re-Recorded) 27.02.2008

The Zombi - Reanimated (Re-Recorded)
Tää on kyllä helvetin kova biisi, soundit on vähän oudot verrattuna vanhoihin vetoihin, ja kitarat vähän epäselvät. Mutta niin vitun kova biisi että kyllä tämän mielellään kuuntelee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Life Depraved - Wanderer 30.01.2008

Life Depraved - Wanderer
Biisi alkaa hienolla tunnelmallisella teemalla jonka sointukulku on erittäin hieno! Vokalit kaipaisivat sitä mataluutta vähän enemmän (voi johtua miksauksestakin) mutta muuten erittäin brutaalin kuuloista ärjyntää. Naiskuoro hässäkät kuullosti ensin hieman epävireiseltä, mutta loppujen lopuksi todella hienolta, olisivat saaneet olla laajemmat, eli lisää stemmoja jne. Soundit kaipaisivat enemmän sitä massaa ja tyhjyyden kaikua, eli reverbiä saisi ainakin rumpuihin vetästä asteen verran! Soitto on kyllä loistavan laadukasta ja taitavaa sillä osalla doomibändeistä ei kyllä soittotaidot ihan parasta ole! Loppua kohden tulevassa akustisessa välikohdassa on loistavaa ja kaunista melankoliaa jota odotin tulevan, josta jatkaa erittäin raskas ja "melodinen" osuus! Erittäin hienoa työtä! Musiikista tulee mieleen Shape Of Despairin ja Swallow The Sunin sekoitus, joka luo hienoa laajuutta! Voisi vaikka jotain yhteiskeikkaa kaavailla Depressed Mode:n kanssa mikäli vaan haluatte? Helvetin kova biisi, täytyy myöntää! Annan ehdottomasti 9 pistettä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cremated - A Second Ablaze 11.02.2008

Cremated - A Second Ablaze
Alku aivan mahtavan tekninen. Sitä seuraava kitarariffittely tekee biisiin lähtemättömän tunnelman. Taustahuutoihin kaipaisin lisää munaa, eli lisää sitä suoraan mahanpohjalta aitoa huutoa! Menkää Haukion Jorille ja Heinolan Teemulle Ulvilan Ansa-Studiolle äänittämään niin saatte ensinnäkin vitun kovat soundit, ja toiseksi vitun kovan tuotannon! Varmasti ostaisin promon/demon, nimittäin odotan Crematedia kunnon tuotannolla ja soundeilla! Siihen asti: Keep on supporting Death!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cremated - Inservio et Ministro 11.02.2008

Cremated - Inservio et Ministro
Tätä biisiä on tullut ennenkin kuunneltua, ja kuullosti viime Karhun Kynnessä livenä kyllä niin helvetin hienolta.. Tää on jätkä hittibiisi! Harmi et rumpali lähti, mutta kukas tulee rummut soittamaan noille tuleville keikoille?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ordog - Why you wanna hurt me? 01.05.2007

Ordog - Why you wanna hurt me?
Hyvää settiä! Ainoa häiritsevä tekijä oli tuo leadkitara pimputus alussa ja liian esillä olevat leadit muutenkin. Muuten kyllä oli komian kuulosta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Semsveinar - Discouraged man in the shitbeck 2 25.04.2007

Semsveinar - Discouraged man in the shitbeck 2
Täyty sittenkin kuunnella :) Täytyy sanoa että on jätkällä taitoa soittaa ja tehdä biisejä! Kunnon örinät päälle vielä niin iskee ja kovaa. Erityisesti pidin old school tyylisistä syntikkasoundeista jotka sopivat biisiin kuin nyrkki silmään! Kunnon äänitykset vaan ja laulut niin tulee kova! Rumpusoundeille täytyy tehdä radikaali muutos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless - Hallucination 30.01.2008

Needless - Hallucination
kovaa soitantaa, rumpuihin kaipais tollasessa musassa vähän enemmän kikkailua ja tarkkuutta! Muuten kyllä todella old school settiä! Sopivan kuuloinen laulajakin on! Kitaroihin enemmän massaa, eihän se muuten miltään kuulosta, vai mitä?!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Abduction - Erratics 22.01.2007

Mind Abduction - Erratics
Vähän on tyyli muuttunut Mind Abductionilla, pidin henk.koht. enemmän edellisestä demosta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Kauna 09.06.2006

Tribal - Kauna
Perkele! tämähän on vakuuttavaa kamaa, laulu on hyvän rankkaa ja sopivaa tähän meininkiin.. ainoaa miinusta tuo vähän särkevät soundit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - A creek in the mist 28.01.2006

Aetas - A creek in the mist
toi alku intro on vähän pitkä joten siihen ehtii kyllästymään vähän kun en mikään hempeilyn ystävä oo. Tätä kyllä kuuntelee ihan mielellään, tää progemaisuus on vähän outoa tällasessa musassa, ja jotkut riffit tekee tästä vähän "ei niin death metallisen" ja suosittelen synasoundien vaihtoa joksikin muuksi kuin hammondiksi jne.. Örinästä tuli välillä mieleen Carcass joka ei niinkään huono asia ole. Vähän vaan tuntuu siltä että on vielä oma genre hukassa. Hyvin osaa kyllä pojat soittaa! Kasi rapsahtaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Metal - V for Veins, Violence, Victims 27.12.2005

Death Metal - V for Veins, Violence, Victims
Nyt kommenttia tulemaan Death Metal kannattajat!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frost Core - Nothing of Anything 06.01.2006

Frost Core - Nothing of Anything
Komia rutistus on kyllä! ei kyllä musiikkityyli ole ihan mun mieleen, eikä tää niinkään ole melo deathia, mutta menee tämä silti! Kitarasaundeihin voisi hakea vähän enemmän tappoa ja syntikkoihin vähän enemmän melodioita eikä vaan sointua, ja nuo orchestra hitit voisi jättää kyllä pois ihan suosiolla :) Vähän enemmän munaa kaipaisin tähän biisiin, mutta kovaa kamaa kuitenkin! Kasi napsahtaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Abduction - Scavengers 27.12.2005

Mind Abduction - Scavengers
Tämä on mielestäni demon paras biisi, alku on aivan mahtava ja itse biisi kokonaisuudessaankin on loistava. Soundit nyt on mitä on mutta ei se menoa pahenna niin paljoa. Loistavaa tykitystä poijjaat!! Keep up the good work!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inspired - Moonmaiden 27.09.2005

Inspired - Moonmaiden
jännä alku. ihan kuin biisit cradle of filthin midian levyltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inspired - Trollskogen 27.09.2005

Inspired - Trollskogen
ei tämäkään ole lähimainkaan death metallia :/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inspired - Choke On Your Lies 27.09.2005

Inspired - Choke On Your Lies
tää ei oo lähelläkään death metallia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blood Christ - Chainsaw Death 08.06.2005

Blood Christ - Chainsaw Death
Vocaleita ei reverbiä enempää olla miksattu, kunhan vaan ääni tasoitettiin, muut "muokkaukset" johtuu ihan pelkästään siitä että laitteeni eivät ole niin kauhean hyvät vocalien äänitykseen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haaska - Massacre 28.10.2004

Haaska - Massacre
no death metalliahan tämä ei nyt oikein ole, mutta hienoja riffejä tässä on ja rakenteessakaan ei ole mitään valittamista. huonosti vaan saa selvää rummuista ja lauluista. odotan demo versiota ja tulen sitten kuuntelemaan uudestaan.
7