Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - Colours of blood, hunger and war(sample) 01.01.2006

CXS - Colours of blood, hunger and war(sample)
Huh huh, GRANDIOSE ! En ois uskonu löytäväni mikseri.netistä näin hyvää matskua. Koostumus tässä biisissä on niinku parempaa kuin täydellistä, teemat istahtaa perkeleen hyvin tekeleeseen. Mietityttävä biisi, kaappaa fokuksen miellyttävästi. Äänisävytasapaino täydellistä. Olet äärimmäisen taitavasti istuttanut kaunista äänen herkkyyttä biisiin. Ei mitään kritisoitavaa, hyvin on pullat uunissa äijä ! Antaisin 11 jos voisin. Sinä olet mielestäni sellainen muusikko joka voi tehdä oikeasti uutta musiikin saralla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - Float 01.01.2006

elica - Float
Sulla on kyllä aivossa voimaa äijä ! Biisistä huomaa että rakenne on generoitu tiedostaen lopputulos. Sen verran kritisoin, että monet "instrumentit" ovat ohuelta kuullostavia, biisi on siitä johtuen jossain kohdissa hieman elottoman tuntuinen. Biisi olisi täydellinen jos soundit olisivat jalostetumpia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - Fly Through The Sky 19.11.2004

Taciturn Project - Fly Through The Sky
+ Biisin alku hienosti/toimivasti toteutettu + Tulkinnassa on mukavasti voimaa, rohkeutta ja varmuutta. (minkäänlaista ontuvuutta ei esiinny) + Masterointi äärimmäisen hienoskaalainen - Kertosäkeestä olisi mukava kuulla jonkinlainen variaatio. (vahvemapana tai kevyempänä...hieman enemmän saisi biisi kaapata huomiota)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boi Cruger - Boi Cruger - Straight Fire 19.11.2004

Boi Cruger - Boi Cruger - Straight Fire
+ Vokaalit olisivat masteroinnilla ok + Melodiat toimisivat laadukkailla soudeilla - Masterointi on tylsä ja puuduttava. (onko biisiä masteroitu lainkaan ?) - Soundit ovat aneemisia ja kuullostavat 80-luvun loppupuolen "uusilta soundeilta" - Loppu kuullosti sähkökatkoksen aikaan saamalta (puuduttava) - Monotoonisuus
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van Dell - Saatanankirkollisvero 19.11.2004

Van Dell - Saatanankirkollisvero
+ Masterointi kohdallaan (äänensävyjen skaala virheetön) + Soittajien ja vokalistin taito kuullostaa ammattitasoiselta. - Melodia kärsii ehkä hieman yksinkertaisuudesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - Sentiment 19.11.2004

Taciturn Project - Sentiment
Melodia ei kärsi kliseistä. Masterointi on virheetön (äänensävyjen skaala toimiva) Minä en tästä genrestä juurikaan mitään ymmärrä, mutta tämä kuitenkin vaikuttaa olevan todellakin laadukasta tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Eventually We Know 11.11.2004

Moon In June (ex-Endless) - Eventually We Know
Laadukasta Ambienttia. Biisi on dynaaminen eikä minkäänlaista monotoonisuutta esiinny. Tulee tästä mieleen Lightwaven Tycho Brahe ja Mundus Subterraneus albumit. (Ehkä saisi olla mukana hieman kirkaampia soundeja(ilman reverbiä/lähietäisyydellä), harmoonisia tai kaaoottisia, oletettavia tai yllättäviä, kaikki kelpaa kunhan huomio kiinnittyy ripauksen enemmän musiikin ominaisuuksiin.)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 19.11.2004

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
+ Positiivinen fiilis :D + Soittimet synkkaa hienosti (soitat vissiin kaikki itse) + Masterointi on yksinkertaisuudessaan toimiva + Rohkeus - Vokaalit pitäisi jotenkin saada enemmän esille: laajempi tulkinta ja rohkeus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal Museum - Pikselimies 04 20.12.2004

Signal Museum - Pikselimies 04
Tämä on jo ihan jees, melodia harkitun kuuloinen. +Soudien skaala sopivan laaja. +/-Hmm, alku saattaa olla vaikea kuunnella oikeassa rytmissä. +Loppu oli hyvä. -Mitään varsinaistesti persoonallista/huomion kaappaavaa ei tästä kuitenkaan ainakaan meikäläisen korvaan osu. - Tuo echo sotkee melodiaa ehkä turhan paljon (kokonaisuutta rikkoville riitasoudeille asti)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele mane: - tttrrrrrr 11.11.2004

mane: - tttrrrrrr
ttttttttrrrrrrrrrrrrrrrr! ! ! Biisi on liian lyhyt !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal Museum - en ketaan saa 20.12.2004

Signal Museum - en ketaan saa
Hmm, melodia vain pyörii jossain; ei tukea bassolinjan asteikon rakenteesta... ...tasapaksua; ei minkäänlaisia purkauksia tai supistuksia. soundeja ei voi tietenkään haukkua koska c-64 on täydellinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal Museum - Ode to Zimmer 20.12.2004

Signal Museum - Ode to Zimmer
Jeps tossa tuli sama mieleen mitä QSO sano elikkä kuullostaa kireessä väsätyltä. Melodiat kuullostaa aikaslailla randomilta paikoittain, ikäänkuin sikinsokin viskotulta. Sisältö pysyy kokonaisuutena aikaslailla yhtä progressiivisena kokoajan, minkäänlaisia kohokohtia tai kevennyskohtia ei vissiin taida esiintyä. Harmillisen monotooninen vaikutelma vaikka melodia vaihteleekin jos jonkin verran, se ei vain tartu ja sitä ei muista edes millisekuntin vertaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - neverexp 15.12.2005

aeronao - neverexp
Kiitos että kyhäsit tän biisin, pistin kovalevylle. Moni mies ei pysty pitään noin hentoo tavaraa kasassa, saat kypän. Sulla on muitakin biisejä täällä mikserissä missä on todella hienoo persoonallista toteutusta. Pistäs demoo joka luukkuun ny äijä !
10