Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 31 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mia More - Love (please live forever) 24.10.2004

Mia More - Love (please live forever)
Kyllähän tää biisi mun karvasessa kropassani melko kokonaisvaltaisesti nostaa nuo karvat pystyyn, varsinkin selästä. Melkoisen riipivät sulosävelet viiltävät sielun syviä syövereitä valon kaikotessa ystäväni silmistä.. Todellakin elokuva- tai pelimusiikkia tämä voisi vallan mainiosti olla. Hienot tunnelmat, hieno melankolisuus. Etenkin tämänhetken hittipelissä Rome:Total War olisin mielelläni tällaista sävellystä kuunnellut (muun ohessa). Olen myös saanut olla etuoikeutettu ja kuulla tämän kappaleen eri vaiheita aivan alkuperäisestä sävellyksestä asti, ja voin sanoa vilpittömästi kaikille, että teos on todella kasvanut tänä aikana. Se että tomiS ei näe perussyntikoiden läpi, on sivuseikka. Tämän pitää vaan antaa tunkeutua tajunnan läpi syvälle mielen syövereihin, silloin näkee todellisen vaikutuksen. Hyvä kulta! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Derivaatta - Egyptian time warp 20.09.2004

Derivaatta - Egyptian time warp
Loistavat soundit, sitä ei käy kiistäminen. Muutenkin oikein messevä ja menevä biisi. Genre on varmaan jotain Psy-Trancea, tosin Goa:a en ole pahemmin kuullut. Psy on jokatapauksessa hypnoottista kuten tämäkin oli. Aistihermoihin oli tunkua koko biisin keston ajan. Breakdown ei ollut kovin pehmeä, mutta sopi menoon tässä tapauksessa. Koska tuotanto on tätä laatua, jään odottamaan biisejä mielenkiintoisemmista genreistä, tämä kun oli genrensä huippua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon 02.09.2004

Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon
hyvä toi "mmmmm" mieskuuro :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenni - Yksin 25.10.2004

Jenni - Yksin
Melkosen munakasta menoa.. Anastaciasta jäädään jälkeen pistävimmin siinä että sinun äänesi ei ole yhtä persoonallinen. No ei tarvitse ollakaan, jokaisella on oma juttunsa. :) Hyvä veto tämä.. taisi Hanna Pakarinenkin toivoa tämäntyylistä materiaalia itselleen, mutta eivät osanneet/halunneet tuottajahyypät tehdä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele olli molli - have you heard this before? 21.04.2004

olli molli - have you heard this before?
Erikoisella väännöksellä olet Mikseri-taipaleesi aloittanut. Mikäpä tätä on kuunnellessa, ja pakko todeta jälleen että kyllä voi kehua Mikseriläisten arviointikykyä siinä suhteessa, että juuri tällaisia kipaleita on kiva kuunnella kommenttiringissä näin yön pikku tunneilla. Tuotantopuolesta sen verran, että ehkä hieman treble voittoisesti olet tämän tuottanut. Itselläni menee yleensä tuo basso ja muut matalat soundit ehkä turhan paljon päälle. Kappaleesi on mielenkiintoinen, se on kokoajan matkalla, vaan ei saavu koskaan perille. Taustamusiikkina mitä parasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear 19.04.2004

Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear
Kitara soi raskaasti kuin Rautiaisen Timpalla konsanaan. Laulajallakin sopivan miehekäs mutta silti ei liian raskas ääni. Pystyy kuuntelemaan ilman että tulee verta korvista, pitkälti varmaan tuonkin takia, että soitosta kuulee ettette ole ihan alkajia ;P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 19.04.2004

Insert Remedy - For You and Me
Raskasta soundia ja miehekäs ääni laulajalla, eipä sitä voi paljoa enempää vaatia rankalta rockilta. Lähtisin tätä vertaamaan kyllä ensimmäisenä Metallicaan, ihan juuri laulajan ja musiikkityylin puolesta. Keikkaa vaan, kyllä on varmasti muusikillenne kysyntää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - Friday 13th- Reflections 2003 21.04.2004

R.I.P Out Of Bounds - Friday 13th- Reflections 2003
Argh, korvista tulee verta. Siis ei sen takia että olisi huonoa, oli vaan vähän liian rankkaa näin yön pikkutunteina ;) Räppäri suoriutuu ihan kortuullisesti ja ei kitaroistakaan rauhallisemmat osuudet huonoja ole. Vokaalit (räppiosuudet lähinnä) miksattu ehkä liian esille, vaikka onhan se hyvä ettei mene puuroksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thr - Mysterio 21.04.2004

Thr - Mysterio
Huijui. Mulla on nyt trancenvastainen kausi menossa sattuneista syistä, mutta tää teikäläisen veto palauttaa uskoa aika roimasti. Et oo kyllä turhaan tätä heittäny kommenttirinkiin, jos täällä on trancediggareita linjoilla niin varmasti suosio kohoaa kohta. Sanonpa vaan, että arvostatan tätä kyllä oli sitten sampleista koottu tai itse sävelletty, sen verran hyvä on tuotanto ja ideat. Toki nostan kaksin verroin hattua jos itse olet pienosi pimputtanut ja leadisi conffannut. Huipusti vaihtuu kyllä tuo pianoroll-urku väli. Pitääkin koittaa muistaa näyttää tää biisi Mialle, ni saat varmaan uuden fanin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 20.04.2004

SILVERINE - Change
Vähän rankempaa on kuin mitä nyt tällä hetkellä maistuu, mutta toisaalta onhan kuvauksessakin Hard Rock niin tuon ymmärtää. Ihan hyvää matskua kuitenkin, mielialan mukaan voisin tätäkin kuunnella, etenkin tykkäsin tosta lopusta/c-osiosta. Laulaja suoriutui varmaankin parhaiten porukasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Call of Wilderness 20.04.2004

Electron - The Call of Wilderness
Osuva biisinimi, heti taustamelodioista tuli se jo mieleen. Olipa tiukat rumpupatterit tässä, ja muutenkin ilahduttavan kirkkaat ja vahvat soundit.. Hyvin voisi todellakin olla teema-musiikkimateriaalia. Very beatyful tune!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Invisible Web 20.04.2004

Marccus - Invisible Web
Poppisääni laulajalla. Myös soulvaikutteet huomasin eti alun taustoista, sekä kyllä vähän laulunki sävelkulusta. Aika veikeä biisi täytyy myöntää. Tässä kommenttiringissä oli pari räppiä ja technoa ennen tätä, joten mukava piriste oli väliin. Aika ihme että olet yhdenmiehen bändi, paljon olet saanut yksinkin aikaan. Pitänee yrittää jossain välissä tsekata loputkin biisit, sitävarten tuo fanimerkintä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 21.04.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Gayestin Gayerlaken ja muiden takia inhoan tätä genreä lähes yhtä paljon kuin suomihiphoppia. Onneksi naislaulu paikallaan pelastaa tämän. Mallikasta laulua tytöllä, aika viettelevä ääni. Tuotannosta ei ole mitään valittamista, ja ne pienetkin "viat" korvataan sillä että todellakin kuulee että biisi on tehty muustakin syystä kuin rahanhimosta joka tässä yliarvostetussa genressä vallitsee. Menkää ja tiputtakaa se Justin niiltä charteilta, se on käsky!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 21.04.2004

Beaner - Edward III
Pahoittelen, mutta mielestäni laulaja oli erittäinkin heikko. En saanut hänestä oikein mitään irti, sanoista enkä äänenpainoista. Soitto on kyllä melko mainiota. Täytyy kyllä kuitenkin painottaa että mikserissäkin on parempaakin rokkia tarjolla, mutta ei silti lähdetä lyttyyn potkimaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 04.02.2004

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
Oikein mainiosti tuotettu, ja sisällöllsestikin kelpo paketti. Laveerre vetää hyvin. Harmi vaan et ainakin mulla itelläni on vähän menny toi Limb Bizkit / Linkin Park vaihe menny ohi. Tenbagia kuuntelenkin sit vähän mieluummin jopa. Tallensin biisin kuitenkin kovalevylleni, koska Kiili, äijässä on potentiaalia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Cold 06.12.2003

North Vibes - Cold
ps: saanen itse vielä vaatia yhden version jossa kompissa on vielä enemmän MUNAA :) Kuuntele tosiaan tuo Clubbed To Death niin tiedät. Biisi on tehty joskus 98(? wanha anyway) mutta potkii silti :) Cheers & Thumbs Up
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Cold 06.12.2003

North Vibes - Cold
Todellakin, kyl käy sanat vähiin. Tai toisaalta ehkä keksii liikaakin sanoja, mutta valitettavasti kymmenen superlatiivin lause ei näyttäisi hienolta. Ei voi edes biitistä valittaa :P .. Viulu on tosiaankin kohokohdissa jopa minun epämusikaalista sieluani riipaiseva. Tää alkaa olee jo lähel ihanteellista instrumenttien ja koneiden yhdistelmää a la Rob Douganin "Clubbed To Death" .. Tiedätkö sen? :) /OnZa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jo B1 - Elevator Hot Dog Stand 21.04.2004

Jo B1 - Elevator Hot Dog Stand
Aika nopeaa oli chilliksi. Mutta olihan tuossa toisaalta jäätävää kirkkautta soundeissa, että ehkä se sitten kompensoi. 1:30 jälkeen mukaan ympätyt bongot eivät ihan 100% sopineet muihin sävellajeihin, mutta eivät haitanneetkaan hirveästi. Itseasiassa vajaan minuutin toiston aikana alkoivat kuulostaa jo sopivilta. 2:50 paikkeilla heitettiin breikin jälkeen mainiosti takaisin meininkiin. Virvelikin taisi tuolla tuossa vaiheessa mukaan ja se olikin sopiva lisäefekti pitämään kuuntelijan vaipumasta unenomaiseen maailmaan. Kivasti kyllä tämä biisi loppujen lopuksi temmostaan huolimatta rentoutti hermoja, aika oiva veto tähän aikaan illasta. -siitä hyvät pisteet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - An Exvidnial 21.04.2004

iNFRATUNA - An Exvidnial
Kiitos kommenteistas meitsin Brother Brown projektia kohtaan. Tässä nyt sitten vastine. Kohta joku varmaan valittaa kun annan pelkkiä hyviä arvosteluja, mutta minkä teet kun mikserin taso on nykyään aika huima. Täällä on enemmän taitavia artisteja kuin mitä suomen musascenessä on kysyntää. Sinäkin olet tässä teoksessa onnistunut hyvin välttämään housen tylsät puolet, kuten sanoit, "electro thatsilla". Relaxoiva on tahti tosiaan, ennemmin kyllä kuuntelee nojatuolissa/sohvalla kuin tanssilattialla. Mitään ihmeellisiä saavutuksia biisillä ei ole, mutta tuotanto on tasavarmaa ja omassa genressään biisi on oikea piriste.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furiant. - COLLECTOR 08.12.2003

furiant. - COLLECTOR
Piti loudii ja kuunnella nää biisit, ku täs bändis kerran on samaa verta Mynen kans. Mut oli kyllä ehkä vähän liian rankkaa(?) mun makuun tällä kertaa. Pitäydyn ennemmin kirkkaissa soundeissa ja rauhallisessa laulussa, näissä oli vokaalit ehkä turhan "satanistiset" niinkuin omalaatuinen tapani on tyyliä kutsua. Koska en tykännyt, en viitsi myöskään alentaa biisin/biisien keskiarvoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Sinun Ikkuna 19.04.2004

Kongo - Sinun Ikkuna
UUh, tilililukitara. Suomenkieliset vokaalit tulevat aika yllätyksenä, tosin positiivisena sellaisena. Kyseessä on oikein mainio suomipop teos herkemmästä päästä ja laulaja sekä soittajat suoriutuvat mainiosti, etenkin bändi vetää yhteen hyvin ja sehän tässä onkin tärkeintä. Tämä oli oikein makoisa biisi näin yöllä ennen nukkumaanmenoa, täytyypä ladata koneelle myöhempää kuuntelua varten, ja jottein bändin nimi unohtuisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Aamu 19.04.2004

Jupiter 2 - Aamu
Hyvä ääni laulajalla. Soittokin on taitavaa vain kolmestä jäsenestä huolimatta ;) Noh, soittihan Neil Youngikin uudella levyllään kahden miehen edestä. Osuvat sanat, aihe on varmasti monille tuttu omakohtaisesti tai kuulopuheista. Muutenkin olette saaneet ihan mukavan svengin vetovoiman tuohon kertsiin, ja etenkin biisin huipentavaan c-osaan. En näe syytä miksei teitä kattelisi juhannuslavoilla jos soittaisitte.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Chorale - YSUN (usko hämäräänkö) 04.06.2003

Aluminium Blade - Chorale - YSUN (usko hämäräänkö)
Kyllä on paras remixi mitä olen tähän mennessä YSUN:stä kuullut (toiset Tenbag ja fakap).. Tää on ihan helvetin tunnelmallinen biisi jossa on hitaaseen tempoon nähden roimasti upliftingiä.. Tunnelmaa on kuin Mobyn biiseissä ja esim BT:n Rememberissä... Kerrassaan loistavaa.. Niin loistavaa että pitäisi varmaan tälle 10 annettuani käydä alentamassa Tenbagin ja fakapin pisteitä, mutta mitä turhaa sellasta harrastamaan :O
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ex.amis - Salkkarit - juonipaljastukset kausi 04 23.01.2004

ex.amis - Salkkarit - juonipaljastukset kausi 04
ei voi ku miettii et koska ex.amis:lta tulee The Very Best Of..? ;D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Low Frequency Beatz - Suspect - Time And Space 07.10.2002

Low Frequency Beatz - Suspect - Time And Space
ansu sähän oot syntynytkin vasta 90-luvulla! ;) hehe noei. ei ollu ees hauska. mä oon hiljaa :| .. hyvä biisi, etenki dnb:ksi, jota en erityisesti kuuntele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ex.amis - Maahisten Marssi 25.09.2002

ex.amis - Maahisten Marssi
julmaa.. mä pelkään maahisia :,( sniif!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen 07.10.2002

Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen
huomasin just et enpä oo tätä kommentoinutkaan.. kumma sinänsä kun tää on siitä saakka ku mikseriin ilmesty hakannu lähes "tauotta".. bileissä edelleen kova sana. kymmenen pistettä ei riitä kuvaamaan tätä taideteosta, tosin miinusta vois antaa siitä ettei tätä biisiä ollu vielä sillon ku kävin inttiä ja siellä aina oli kakkosläppää.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phat Jane - Warlock Disaster Project (Promo 2002) 10.01.2003

Phat Jane - Warlock Disaster Project (Promo 2002)
klassikko ei kuole koskaan. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stromstörung - Lebensdauer (Original Mix) 21.04.2004

Stromstörung - Lebensdauer (Original Mix)
Olipa makoisaa juustoa. Katoin artistisivunnekin, eipä ollut ihan ylimpänä tämä biisi, mutta niinhän ne sanoo että juusto paranee vanhetessaan. Vai miten se meni ;O Nojoo, itse biisiin.. Aluks ajattelin et ompa erikoinen trancahdus ennenkuin se pääsi alkuun, melodiat olivat kyllä kivat ja ei pistäny korvaan soundien epäjärjestetys tässäkään teoksessa. Voisin melkee onnitella viikon kiksu tittelistä. Cheers!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Hard 20.04.2004

Stocco - Hard
"Drop the bass, drop the bass, put yoooour feet on the flooor" heh, oisit sanonu et täs on syvälliset sanatki ;D toi nauru oli kans aika hauska. Melkoista tamppausta, tyttöystävä sano ku kuuntelin tätä "kamalaa" :D no joo ei se mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quayside - Locals of the World 13.01.2003

Quayside - Locals of the World
rullas varsin mukavasti äsken tossa taustalla et pitääpä laittaa downloadiin.. varsin mukava ääni oli tytöllä ja perkussiot hakkas mainiosti.. tiesin että sä osaat tuottaa laadukasta materiaalia mut yllätyin silti. *THUMBS UP*
10