Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DanceElectro - DanceElectro 09.04.2015

DanceElectro - DanceElectro
Ihan suht menevää settiä! Ei paljoa eroo miun normaalista "treenimusiikista". Hyvä tempo ja pakko myöntää et suuresti tuli hymy huulille noista ilmeisesti ihan omista äänistäs "ti ti ti ka pam pam"! Mukavasti tavallaan liikkuu biisi koko kaks ja puol minuuttia, lopussa oisin jääny viel kaipaamaan jotain mullistavaa loppuhuipennusta. Ei huono!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oudipoudi - Harhaa 16.02.2013

Oudipoudi - Harhaa
Niin ja tosissaan sanoituksista, että helppo varmaan jokaisen samastua, jokaisella on päivä kun tuntuu tältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oudipoudi - Harhaa 16.02.2013

Oudipoudi - Harhaa
Kyllä nää taas toimii, laulu on todella miellyttävää kuunneltavaa. Kitara on aivan ihana ja tulee sellanen tosi lepposa olo heti biisin alussa noista kitarakohdista. Ainut mistä tässä biisissä en pidä, on rummut. Ne tökkii, ja varsinkin kertsissä ne tulee kaiken edelle. Niitä smoothimmaksi niin 10 arvosanan biisi! Mutta kitara ja laulu + *näyttää peukkua ylös*. Arvossana: 9 tipahti tähän :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oudipoudi - Ristiriita 29.07.2012

Oudipoudi - Ristiriita
Ääh, täähä menee ihan kymppien jakeluks nyt kyllä!! Mutta siis asiaan, yllätyin todella kovasti tyylistä, tykkään tosta sun rankemmasta otteesta todellakin, ja tähän genreen sun laulu sattuu ku nappi silmään! Jos mä lähtisin tätä arvostelemaan ni teksti ois aikalailla samaa ku edellisissäkin sun biiseissä mitä oon niihi raapustellu. Joten en aio nyt samaa listaa tässä ruveta seulomaan :)) Yksinkertaisesti, yllättynyt, positiivisella tavalla ja genre on todellakin sun heiniä. Kyriikat toimii ja niissä on hyvä sanoma ja muutenkin toimii. Taas kerran noi "taustalaulut" toimii älyttömän hyvin! Kitara kuulostaa jopa entistä paremmalta :) Ja kaikkihan tietää miltä ristiriitaiset ajatukset tuntuu, joten tähän on vaikee olla samaistumatta Apua en mä osaa sanoo mitää järkevää ku meni ihan sanattomaksi!! Ps. Laulu yllätti ehkä eniten, hyvällä tavalla, keep on yelling dude!! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oudipoudi - Not Falling Again 28.05.2012

Oudipoudi - Not Falling Again
No voihan Metalli! Laulu kehittyny huimasti! Huomioin vielä kyllä taas ensimmäisenä noi clearit, jotka kuulostaa himpatun hyvälle! Parissa kohdassa / ylipäätään vois viel enemmän laulussa kuulua se luotto siihen omaan laulamiseen ja voimaa vähän lisää! (toki miust kuulostaa et tässä kappaleessa noi ominaisuudet on kehittyny edellisiin verrattuna) :) Muuten justiisa bueno! Noista rankemmista lauluosuuksista sen verran, että kehityst on havaittavissa, mutta ehkä en voi vielä sanoa että olisit löytäny sen oman rankemman äänes ihan vielä, mutta kyllä se sieltä päätään pilkistää ja vaatii vaan pientä hienosäätöä! Noi ihan örinä/"kuolemansoundit" kuulostaa tosi hyvältä tuolla taustalla, niistä edellisiin verrattuina iso plussa! JA noi korkeet screamit tuolla !! Todella iso plussa ja mainio lisäys siun ääniskaalaan, ja kuulostaapa muuten ihan helvetin hyvälle! Jotenkin tuli ihan yllätyksenä et kui hyvält ne kuulostaa. Instrumentaalinen puoli sitten taas - voi luoja. Ei mitään huonoo sanottavaa, jotenkin tässä kappaleessa huomaa siun taidot ja tuon miten osaat rakentaa toimivan kappaleen. Kivoja yksityiskohtia ja biisi liikkuu kokoajan eteenpäin, eikä jää jummaamaan. Tuo 03:00 eteenpäi oleva kohta on toodella onnoistunut, tykkään todella kovasti! Muutenkin Instrumentaalisesti parasta Siun tuotantoa, ehdottomasti! 1 miinuspiste tulee ihan siitä, että ootan että toi rankempi laulu vielä kehittyis, sit olis kyllä Oudilla kaikki palaset kohdallaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oudipoudi - The Slightest Bit 11.05.2012

Oudipoudi - The Slightest Bit
Kyllä tämä on noussut nyt minun Oudipoudilistan ykkoseksi :) Tässä vaan toimii kaikki ja todellakin kolahtaa sydämmeen ja kovaa. Sanoista pidän todella paljon. Mainittava yhdestä loistavuudesta, tuosta "taustalaulusta" mikä kaikuu taustalla ainan tietyissä kohdissa. Täydentää todella hyvin kohtaa, ja tietenkin vaikuttaa siihen ettei kappale ole "tasapaksu" jota se ei kyllä mielestäni olisi ilman noitakaan. Mutta silti se on yksi todella hieno yksityiskohta tässä kappaleessa. Kappale ei ihan ole vuoristorata, mutta ei sen tarvitsekkaan. Mukava rauhallinen tunnelma, ja silti et ole saanut tästä tasapaksua. Hyvä Oudi! :) Englanninkieli toimii hyvin ja oman englannin kielitietämyksellä ei ainankaan pahempia kielioppivirheitä sanoituksissa ole, ja ääntäminenkin pelaa mitä mainioimmin :) Annan 10, koska rakastan kappaletta todella paljon, ja ei tätä paremmaksikaan saisi ;) Ja mitään huonoa kommentoitavaakaan en keksi ni täyskymppi pärähtää siihen sitten :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Sofisti Ft. JouGGis - For you (Remix) 20.03.2009

JouGGis - Sofisti Ft. JouGGis - For you (Remix)
Aivan ihana kappale kyllä. Todella on jätkällä musiikintuntemus ja teko hanskassa. <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JouGGis - Kohdataan 23.01.2009

JouGGis - Kohdataan
Todella, todella kaunis. Miulta itseltäni lähti kesäloman viimeisenä päivänä tärkeä ystävä. Tuli kyynel silmään kun tätä kuunteli. <3
10