Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 6 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruentus - Introduction 19.02.2010

Cruentus - Introduction
Lyhyestä virsi kaunis. Melko nostalginen fiilis tulee noista soundeista. Mukavan selkeä ja kirkas miksaus, kaikki äänikerrat tulevat tasapainoisesti esiin. Melko perverssin kuuloisia melodisia ratkaisuja. Ei introlta tän enempää pituutta tarvita.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - Guru meditation 31.08.2006

CXS - Guru meditation
Hyvin onnistuttu luomaan kokonaisuus kahdesta vastakohtaisesta ideasta. Yllätysmomentti tehoaa. Polyrytmiset elementit (mm. korkea tasaisin väliajoin tuleva sirinä) tukevat kokonaisrytmiä jykevästi. Yksi parhaista tässä esitellyistä cxs:n kappaleista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - Recaller 31.08.2006

CXS - Recaller
Tässä on mukava "puistossa kävelyllä aurinkoisena päivänä" - fiilis. Kantava melodia on ihmeen lempeä, mutta kellomainen perkussio toisaalta tuo tunteen lähestyvästä kuolemasta.. Perkussiot tuovat ihmeellisen, disorientoivan tanssittavan elementin musiikkiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miss Fortune - But I Still Feel The Sunshine 29.08.2006

Miss Fortune - But I Still Feel The Sunshine
Hieno kylmä atmosfääri. Mielenkiintoisella tavalla "tyhjää" musiikkia, "Bassoriffi" jaksaa kannatella biisiä alusta loppuun. Melodioita ei täällä kaivata.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miss Fortune - Smile 29.08.2006

Miss Fortune - Smile
Todella visuaalista musiikkia, muttei kylläkään värikästä. Mustia ja mustanharmaita sävyjä - valoa juuri sen verran, että pimeydestä voi erottaa ahnaat kannibaali-psykopaatin silmät... Perkussiot (snare) on vähän tylsät ja miksattu liian kovalle. Vaikuttavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmismurska - Apparitions and Pain-Clouded Memories 31.08.2006

Ihmismurska - Apparitions and Pain-Clouded Memories
Se sattuu kun sieluparkaa raastetaan väkivaltaisilla työkaluilla. Kitarasoundi on uskomattoman ruhjova & sisuskaluja repivä. Ei tätä ilokseen kuuntele, mutta biisi jaksaa kantaa mielenkiintoisena alusta loppuun.
8