Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 9 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unite the Dead - Naked lunch (I see dead people) 27.01.2005

Unite the Dead - Naked lunch (I see dead people)
Hmmm.. Vallan mielenkiintoista. Biisi-info sopii täydellisesti soundeihin ja tunnelmaan. Rumpu- ja rytmiikkaelementtien laaja stereokuva ja vaihtelevuus on ehdottomasti tämän biisin ovelimpia keksintöjä. Mielenkiintoni myös herätti alaspäin ujeltavat vokaalit (?): tuo mieleeni Björkin Oceanian. :) Säröä on laitettu mukavasti genrenomaisesti ja miksauksesta ei voi valittaa. Itseäni hieman ärsytti tuo sellonomainen ääni, mutta pieni ongelma tosiaan. Hyvä kokonaisuus, jota voisi jumitella hieman vinksahtaneessa olotilassa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dmgl - endless sky 30.11.2004

Dmgl - endless sky
Ensinnäkin pitää sanoa, että kyllä nykyaikaan päivitys olisi ihan paikallaan.. :) Iloinen oon siitä, että kuulin pitkästä aikaa rakennetta ja teemanvaihtelua, jopa yllätyksellisen uutta. Pituutta ei ollut liikaa, ja siitä plussaa. Sointu- ja melodiapuoli ei tosin tarjoa uutta, mutta meneehän tämäkin trancen piikkiin. Ehkä liian ennalta-arvattavaa. Soundit on ehdottomasti vanhoja. Dynaamisuus ja iskevyys puuttuu, mutta uskon, että (softa)päivityksen myötä sekin asia korjaantuu..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Secret lives 30.11.2004

Aurisgale - Secret lives
Persoonallinen soundimaailma, avara tunnelma ja eteenpäin soljuva meno luo pohtivan ja miettivän ilmapiirin, kuten kappaleen nimikin antaa ymmärtää. Teknisesti tasapainoinen ja paneutunut ote. Jotain jäi silti puuttumaan... Olisin kaivannut teeman etenemistä trancenomaisesti biletysvaihteeseen, rumpujen rytmiikkaan. Myös melodia ja soinnut olisivat voineet varioida tuoden esiin teemojen keskinäistä hierarkkiaa. Pientä säveltäjää voisinkin houkutella esille... :) Muuten pidän tyylistäsi ja kappaleen luomasta tunnelmasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Less Than One - Less Than One - The Verdict 11.12.2004

Less Than One - Less Than One - The Verdict
Ai, rakastan tunnelmallista musiikkia, ja varsinkin koneellista sellaista. Tässä on jälleen osuttu sinne ja syvälle. Eritoten mieleen tulee tunnelma klubilla alkuillasta - ja tupakkanurkkaus. Hmm.. tekee mieli lähteä lanteita hetkuttamaan röyhkeän itsevarmasti ja ylimielisesti. Progressiivisuutta löytyy mukavasti, mutta edelleen kaipaisin vaihtelua sun tuotannosta. Bassolinja saisi mukailla taustalla ihanasti ujeltavaa, sameaa sointukuviota. Toisi vaihtelua, ja lisäisi kappaleen ikää soittolistalla merkittävästi. Muuten mukavat breakbeat-välikohtaukset ja leijailut rytmittävät sopivasti, mutta aikas pitkällä kaavalla kappaletta. Olennaisimman tiivistäminen on joskus kokeilemisen arvoista.. :) Soundit ovat jälleen hyviä, eritoten se taustaujellus. Lisäksi oon ilonen että sulla rummut toimii hienosti ja tyylikkäästi. Ne antavat uskottavuutta ja ryhtiä. Masterointi on tyylikästä ja genreen sopivaa. Kaiut sulautuvat kompressoriin enemmän kuin tyylikkäästi. Melodiaan voisi pistää hieman pienempikestoisemman delayn, mutta pikkujuttu tuo. Yllättävillä nostatuksilla ja pienellä määrällä intensiivisyyttä tästäkin saisi unohtumattoman elämyksen ja monta kierrosta soittolistalla.. Kaikkiaan mainiota progettelua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marison - Deep in you feat. Maria Ylipää 17.12.2004

Marison - Deep in you feat. Maria Ylipää
Ei, kyllä täytyy sanoa että tämän biisin keyboardia vetää wurlitzer-kunkku!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Less Than One - Organize,Customize,Realize 11.12.2004

Less Than One - Organize,Customize,Realize
Kaunista, vapaata, leijuvaa ja menevää. Soundimaailma on huolella valittu ja miksattu. Mikään ei häiritse, ja meno imaisee mukaansa. Voisin hyvin kuvitella tanssivani melkein transsissa tämän rytmissä hämyisellä klubilla. Biisi noudattelee mukavasti rakenteellista kuviota, mutta sitä veret seisauttavaa vastakohtaisuutta en löytänyt. Alussa on lupaavaa kehitystä, mutta siihen se sitten jääkin. Basso on turhan monotoninen. Säveltänet sitä, melodiaa ja sointumaailmaa vielä monimutkaisemmaksi hittikehitelmäksi koukuttaen näin kuulijaa. Älä kuitenkaan tee siitä liian perinteistä 1-4-5 -linjaa noudattavaa tms sointulinjausta Tuo mukaan oma näkemyksesi yhtä voimakkaasti kuin soundimaailmassa sekä tunnelmassa on havaittavana. Ujeltava melodian kaltainen soitin on todella kaunis ja avartava. Rummuista annan erityiskiitoksen. Ne sopisikin enemmän tranceen kuin houseen, jota tämä ei ehkä ihan ole. Sulla on vielä paljon kehittämistä, mutta kun aihio ja konteksti on kunnossa (kuten sulla), niin odotukset ovat jo aika korkealla tulevaisuuden tuotannon suhteen. :) Jatka samaan malliin ja tee aavistuksen "monimutkaisempaa" (sekä viimeisteltyä..!) 8½

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caamos - Techspression 01.12.2003

Caamos - Techspression
Mukavaa ja sujuvaa taloa, vokaalit kauniita ja huilu luovaa. Kiitos kokemuksesta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele deeptonic - Cold Comfort 23.11.2003

deeptonic - Cold Comfort
Tyylikästä, tyylikästä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roz - All night long 12.12.2004

Roz - All night long
Mukavaa ja lupaavaa menoa mukana aistikkuutta groovesta. Olet löytänyt oikeita elementtejä sen tuottamiseen, ja ah noi ihanat vocoderit! Biisissä perusteema on mukaansatempaava, mutta toistaa itseään läpi koko kappaleen, mikä söi biisin tehoa heti minuutin jälkeen. Variaatiota ehdottomasti lisää. Ja se ei vaadi muuta kuin säveltämistä. :) Soundit on ihan ookoita, mut ei kuitenkaan mun mielestä huippuluokkaa. Miksaus kuulosti joissain paikoin aika ontolta ja jopa kolkolta, enkä oikein saanut klubifiilistä. Rumpuja olisi voinut miksata hieman kovemmalle ja pitää muu sälä mahdollisimman kuivana kaiuista. Muuten tässä on oikein oivia elementtejä menevään ja hyvään houseen.
8