Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shapeless Head - Brutally Beaten 23.02.2008

Shapeless Head - Brutally Beaten
Perkeles tää on muute vähän vitun kova!!! Leppis soittinna tätä eilisissä ja oon ihan kuola suun pielillä luukuttanu tätä! Koko julkasu veti kyllä todella lupaavaan malliin tennareilla kiville!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - Holding You 07.08.2007

Without A Fear - Holding You
Oho, aika hyvä! :D Soundit on aika konemaiset, mut toimii silti. Plussat laulajalle, vetää hyvin! Ehkä vähän monimuosempia laulumelodioita vois olla. Ja oikeet rummut ;) Mut kyllä aijon kuunnella vielä uudestaan. Ja ajan kanssa voisin noita muitakin hieman katsastaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 09.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Jees jees, ei oikeestaan moitittavaa... hyvät soundit ja tarkasti soitettu! laulaja vetää hyvin!! Ja heikki sijottelee kelposuorituksen rummuilla :D Ehkä vähän tasapaksu, muuten potkii hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Foreplay for Overthrow 03.02.2007

Antipope - Foreplay for Overthrow
Jees eli biisi tuntuisi olevan varsin toimiva ja varsinkin toisella kuuntelu kerralla se parani! Saundit ei ole parhaat mahdolliset ja varsinkin rummut laittaa välillä korvaan, ainakin laasti kohdissa! Ainoa mikä sieltä kuuluu on se riden kilke! Ja toinen juttu on aika ajoin esiin pilkistävä epätarkkuus soitossa, mutta se ei näin demolla haittaa! :) Paljon on viljelty hyviä ja toimivia juttuja! Lisää tempoo ni lähtis nuo "rässi" kohdatkin groovaamaan ;) Mut ei tässä muuta homma toimii, vokaalit varsinkin oli hyviä!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crownforger - Nightfall 17.11.2006

Crownforger - Nightfall
jees, eli biisinä varsin toimiva! on meneviä riffejä ja varsinki toi loppu hemppis kohta, minkä perää lähtee kaahaus oli kova! Laulu on loistava myös, syntisen kuulone! Mutta sitten risut tuleee yhtee soitosta, välillä meinaa kitarat eksyä rummuista ja tuo sahaus riffi oli melko tökkivän kuulone! Saundi maailma oli aika demomainen eli sitä keskiluokkaa...Tarkkuutta soittoon vaan ja voilá ;D Luupavan kuulosta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Impact - Anthem of Materialism 10.11.2006

The Impact - Anthem of Materialism
Jumalaudoitus, tämähän oli kova pläjäytys. Taitaapi tulla humalassa muutamaan kertaan kuunneltua, se olosta mennoo. Ajoittain jopa hieman punkahtavaa! Ei siin, iha jees.. SAundi maailma on kyllä aikas hyvä, varsinkin rummut. Mutta kitarassa vähä semmone kellarihenkine ampiaispörinä, tuli soolossa esiin! Eipä tuo menoa tuntunut juur haittaavan. Ainoo mitä jäin kaipaamaan on tuo rässikomppi, siitä pienoinen miinus! Muuten kelpo veisu, vaikutteet tulevat selvästi esiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infernal Suicide - Murder 12.10.2006

Infernal Suicide - Murder
Tää oli kova! :D huutoon vielä vähän skarppia ni vóila!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Evil Eye 13.11.2006

Morg - Evil Eye
Jepa!! Toimii kyllä, syntisen kuulosta! Tosin saundimaailma on aavistuksen verran tunkkanen! Muuten on kovaa!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Dying God 10.10.2006

Antipope - A Dying God
Täähän on aik hyvvöö! :D tosin saundimailmasta kuulee tuon reenikämppä menon ja laulaja oli vähä hassu.. muuten kelpo viisu!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - No More Fear 19.11.2006

The Noose - No More Fear
Onhan täälä!! kova biisi ei siinä mittään. Laulu on aika bodomi, mutta kyllä toimii \,,/ Biisi ehkä kaipaisi vielä jonkun riffin lisää ja sama vika löytyy mikä on meidänki orkestralla, että soittoo vaan tarkemmaksi! Keep Heavy!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 10.10.2006

Deadly Maids - Run To The Light
Täähän on erittäin mallikasta materiaalia! kyllä täytyy myöntää että hyvää on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 18.11.2006

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Mitäs tästä enmpää sanomaan että hyvä biisi ja saundit toimii kyllä!! \,,/ Tosin ehkä loppua kohden käy hieman tylsäksi, mutta muuten pääs winampin soittolistoille mukaan ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amession - Obsession 30.01.2007

Amession - Obsession
Alku oli tyly ja muutenki juuri sopiva tempo osui heti korvaan! Tykkäsin muutenkin kovasti biisistä. Tylyä menoa! ainoo mitä itse jäin hieman kaipaamaan, oli semmonen kunnon tukanheilutus kohta jostain kohtaa.. Saundeista en sano mitään, koska koneen vakkari kajareilla kuuntelin. Eli paskat saundit niin kuin kaikessa muussakin mitä kuuntelee :D Mutta kaiken kaikkiaan kelpo veisu!
9