Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 15 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wiivi - Metsäretki 28.07.2003

Wiivi - Metsäretki
Ihan hauska :) Jotenkin ehkä tarina ei kuitenkaan sopinut täysin taustamusiikkiin. Taustamusiikki sinäänsä oli hyvä, mutta sanoitukset jotensakin "epäuskottavia", mutta parempaan suuntaan tässä jo kuljetaan kuin tuossa edellisessä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrasmies - Univariaatio osa 3 28.07.2003

Herrasmies - Univariaatio osa 3
Harmi :( Kuuntelitko? :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Eksistanssi 22.07.2003

Pequman - Eksistanssi
Joo, kyllä kunnon kuulokkeet tai kajarit vaatii, onneks mulla on niitä moneen lähtöön :D Hyvä biisi, genre on tosin mulle hieman epäselvää aluetta. Professionaalinen. Kuitenkin ehkä hieman liian paljon kolinaa mun makuun :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa 16.07.2003

Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa
Tässä biisissä toimii hyvin tuo kertosäe / säe vaihtelu, ja tää on sävellyksenä käytännössä todella hyvä. Mutta yhä hieman "pistää korvaan" tuo laulutyyli, joka kyllä on ihan puhdas ja "professionaalinen", mutta siinä on se tietty karisman puuttuminen. Kuulostaa semmoselta hmm.. ihan kuin ois Nylon Beat ja Kemopetrolin laulajan tyylien välissä. Laulu toimi paremmin parissa muussa biisissä (esim Don't Give up (miksattu))
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele tero - Music 20.07.2003

tero - Music
Hyvä kappale :) Tasohyppelypelin taustamusa, paitsi ehkä hieman liian raju (liian paljon "kokeilua" eli peruskaavoista pois hyppelyä). Kenties sopis hyvin johonkin esim nintendo 8bit tasohyppelypelin semmosen kentän taustaks jossa on jotain "outoa", esim "Rad Gravity" - pelin kenttä jossa kaikki oli ylösalasin :) Ei enempää kuin 8 arvosanana sen takia, että en varsinaisesti löytänyt tästä mitään "erikoista" :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Don't give up (miksattu) 16.07.2003

Enkeli - Don't give up (miksattu)
Puhdas ääni. Kenen sävellys tämä on? Arvosana: 9, ja hei, mun arvoasteikolla se on tosi hyvin :) Hmm, tässä pisti hieman korviin se, että paikoittain tuosta lauluäänestä tuntui hieman uupuvan karisma. Eli se eräällä tavalla "hiipui" ehkä vähän liiankin "hiljaiseksi" paikoittain.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Soaring (the break) 16.07.2003

Joel Kalsi - Soaring (the break)
Hyvä perus trance biisi, jos sellaiseks voi sanoa :) Professionaalinen, jne.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Wishmaster 22.07.2003

Pequman - Wishmaster
Vielä vähän rankempaa :D Samantyylinen biisi, haluaa kyllä ruhjoa kajareita :D Yllättävän kuunneltava kappale taas :)) En tunne genreä hyvin niin on vaikea arvostella muuten...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Behind the walls 16.07.2003

Enkeli - Behind the walls
Lyriikat on hyvät, onko ne omat? Toimii melodian kanssa kivasti yhteen. Entäs toi englanniks laulaminen? Tässä hieman huojuu ääni enemmän kuin muissa kappaleissas, vaikkakin tulkinta on parempi tässä! Melodia 9, Lyriikat 9, Laulu 8, annan yht 8. Erittäin tasokasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - It's no use off 22.07.2003

Enkeli - It's no use off
Jotkin sanat, kuten "fading" kannattaa mielestäni painottaa tuohon loppuun "faaaading" eikä "fadingggg", joka ois enemmän "kuuntelijaystävällistä", koska sillon huomaa että laulaja tulkitsee biisiä muutenki kun melodisesti. Lisäksi tässä on myös hieman värähtelevä lauluääni, eli ei aivan puhdas. Kappale on taas hyvä, melodia toimii, hyvä balladi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Raid - Heavens Above 22.07.2003

Project Raid - Heavens Above
Myös aika mielenkiintonen biisi, hyviä soundeja, ja tässä oli selkeämpi teema. Nimi on ihan sopiva myös.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Raid - Aphrodite 22.07.2003

Project Raid - Aphrodite
Ongelmana tässä on tuo tietty idean puuttuminen. En oikein päässy mukaan tähän biisiin, tosin genrekään ei ole täysin tuttu. Kuitenkin hyvin tehty biisi, ja paikoittain oli oikein kivoja kohtia :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Prototyyppi - Mennä ja kokee 24.07.2003

Prototyyppi - Prototyyppi - Mennä ja kokee
Paikoittain laulajat ei pysy aivan tarkasti rytmissä. Mukavan kuulonen biisi, hyviä ideoita. Hieman liian simppeli ja tavanomainen teema & melodia & komppi ehkä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Prototyyppi - Eka kerta 20.07.2003

Prototyyppi - Prototyyppi - Eka kerta
Laulajan ääni on puhdas. Soundien tyylinomanen toi "midisyys" sopii tähän omalla tavallaan, joskin toi panhuilu ei siltikään pelasta tätä biisiä olemasta hieman liian "tavanomainen". Lopussa toi pieni räppäys + miksattu toinen laulajan ääni oli hyviä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downforce - Downforce 23.07.2003

Downforce - Downforce
HIeman sotkuista, mutta muuten kuunneltavaa. Ja paikoittain professionaalista ihan :) Hieman liikaa myös ehkä toistoa tässä.
7