Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 16 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 14.06.2005

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
Pitkästä aikaa kuuntelin taas Devil of your headin... mikäli taivaassa ja helvetissä on äänentoistolaitteet niin tämä se on minkä tahdissa heiluu Jumalan parta, Jeesuksen letti ja Saatanan sarvet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 17.08.2004

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
"Jaahas, jaahas... ... Tää on ihan sairaan kovaaaaa!!!" Siinä oli eka kommentti kun kuunteli tätä. Henkilökohtaisesti täytyy myöntää että tämä on juuri mun musiikkia. Tehkää vauhilla niitä biisejä ja laittakaa levy myyntiin käyn ostaa 10. Huomaa kyllä että Ol`good Robbie on vaikuttajana ollu jätkillä. Homma nimihän nyt on tämä että kaikki toimii biisissä, kuinka sen nyt sanoisi... täydellisesti. Kaikki instrumentit on sulautettu yhteen todella loisteliaasti ja vokalisti on jotain aivan järkyttävän täydellistä. Taatusti Rob Zombien lapsia ovat nämä kaverit tai ainakin seuraajia, kun jätkät lähtee maailmalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - A Tale of a Warrior 26.07.2004

Asgardão - A Tale of a Warrior
Asgardianin pojilla on mahtipontinen meininki. Adrenaliini alkaa virtaamaan suonissa kun tätä kuuntelee. Kappale ei ole mitään kerran kuunneltavaa huttua vaan todella hienoa ja monipuolista metallia. Tosin jotain tuntuu tale of a warriorista puuttuvan, ehkä lisäys koskettimia, pillejä, torvia ja hiukan monimutkaisempaa meininkiä voisi loihtia kappalestaa itse täydellisyyden. Lisää tälläistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - A Tale of a Warrior 28.07.2004

Asgardão - A Tale of a Warrior
Nyt joutuu tekemään pienen korjauksen aikaisempaan kommenttiin. Kun pääsin kuuntelemaan paremmilla äänentoistovehkeillä tätä biisiä niin se meni välittömästi repeattiin jota kesti muutamia tunteja. Kriittisyys oli täysin aiheetonta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - kind of red 26.07.2004

happy-go-lucky - kind of red
Aika psykedelistä meininkiä. Hauska kuunnella 4 promillen humalassa. Hauska biisi, mutta liian itseään toistava viimeinen silaus oli jäänyt jonnekkin. Voisi sanoa että tämä oli jonkin näköistä punaista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - kind of red 26.07.2004

happy-go-lucky - kind of red
Aika psykedelistä meininkiä. Hauska kuunnella 4 promillen humalassa. Hauska biisi, mutta liian itseään toistava viimeinen silaus oli jäänyt jonnekkin. Voisi sanoa että tämä oli jonkin näköistä punaista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alex Inc - Love&Lose 27.07.2004

Alex Inc - Love&Lose
Loistavaa... biisi joka tulee aivan varmasti olemaan tiukasti kuuntelussa. Hiukan tulee vokalistista ja musiikista depeche mode mieleen. Taattua musiikkivientitavaraa omassa genressään. Mailmanlaajuiseen levitykseen tälläinen pitäisi saada.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Evil In Us 27.07.2004

SaraLee - Evil In Us
SaraLee tulee aivan varmasti olemaan metallimaailman raskaansarjan tähtiä mailmanlaajuisesti jos jätkät vain jaksaa vääntää ja vääntää. Biisissä on kaikki kohdillaan eikä sen kuuntelu taatusti jää yhteen kertaan. Laulajalle täytyy antaa ehdottomasti erikoistunnustusta Joonas on yksinkertaisesti sanottuna kone. SaraLeenkin tuleville levyille löytyi 120% varma uusi ostaja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Nothing 28.07.2004

Formed - Nothing
Olipas yllättävä että löytyi täältä listojen pohjukoilta näin hyvää materiaalia. Tämä sopisi olemaan vientitavaraa ulkomaille. Jätkät osaa tehä musaa ihan kympillä. Tästä tulee pahasti mieleen vanha kunnon Clawfinger. Jatkakaa treenaamista niin mahdollisuudet on rajattomat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003 26.07.2004

R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003
Aika mielenkiintoinen veto tulee mieleen sadistisella tavalla yhteen kietoutunut vanha rasmus ja painflow. En ihmettelisi vaikka poikien musiikki pärähtäisi joskus soimaan suositummilla metalli-kokoelmilla tai mtv:llä. Ankaran tiukkaa vääntöä alusta loppuun, asennetta ja loistava laulaja. Nu-Metallia parhaasta päästä mitä olen koskaan kuullut. Ehkä hiukan lisää bassoa ja kaaottisia sanoituksia niin menestys on pojilla taattu. Yhteenvetona: Kyllä tämän musiikin parissa kelpaa 4 promillen humalassa hajottaa pöydät, tuolit ja ikkunat, eli just oikea nu-metal meininki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 27.07.2004

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
Todella hienoa nu-metallia. Musiikin teko jätkiltä käy kuin vanhoilta ammattilaisilta. Solistikin on ok! Sanoitus kyllä kieltämättä on hiukan...erh... hämärä?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 26.07.2004

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
Hali Santa! Soundi oli selkeä ja hyvä siittä tunnustusta. En kyllä usko että isä Santa vaihtaa punaista kaapuaan punaisiin lökäpöksyihin ja nappaa skitaa kainaloon. Henk.kohtaisesti olen sitä mieltä että itse idea ei ollut paras valinta.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 26.07.2004

Niina - Jotain parempaa
Heti alkuunsa suurta tunnustusta vokalistille todella loistavaa työskentelyä. Vokalistin taidoilla aivan saletisti tulee 100% varmaa hittikamaa. Musiikki puoli jäi kyllä kaivertamaan aika pahasti. Itseään toistavaa ohutta huttua. Biitti puoli vielä kuntoon niin alkaa varmasti irtoamaan pojoja oikein tunteella. Good Luck!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Wounded Heart 27.07.2004

SaraLee - Wounded Heart
Todella arvostettavaa työtä. Clansman ja Joonas erottuu biisistä edukseen todella hienosti. Ihmettelen todella suuresti mikäli SaraLee ei tule pärjämään muuallakin kuin Suomessa... itseasiassa se olisi mahdottomuus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Desperate Times 26.07.2004

Two Horn Unicorn - Desperate Times
Kokonaisuus biisissä toimi lähestulkoon täydellisesti. Laulu oli loistavaa ja kaikki instrumentit toimi loistavasti. Jotenkin vain biisi ei temmannut mukaan ja jätti kylmäksi. Alkoi loppua kohti tuntua että tämän on sitä samaa keskinkertaista metallia mitä tarjotaan joka tuutista. Kykyjä kyllä löytyy kun saa vain pari palasta loksahtamaan kohdilleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - For Sorrow, Love & Despair 26.07.2004

Deep Red Divine - For Sorrow, Love & Despair
Pojilla kuulostaa olevan kykyjä tehdä hyvää metallia, mutta valitettavasti biisi kaatuu ainakin omasta mielestäni siihen että vokalistin ääni hukkuu muiden saundien alle aivan täysin. Sinänsä todella raakaa kritisointia, mutta pienellä miksauksella tästä saisi aivan loistavan rallin.
7