Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unplugged Lyra - Lady Salvia 06.06.2006

Unplugged Lyra - Lady Salvia
Hemmetti että on tutun kuuloinen kipale! Joku brittibändi tulee mieleen.. Missä ei kylläkään mitään vikaa ole ;> Tätä olisi voinut kuunnella enemmänkin kuin minuutin ja puolet siitä, sen verran mukava rallatus. Kitarat kuulostaa tosiaan kivalle, tuo "hiljainen" laulukin on mukavan rento ja englannin lausuminen sujuu hyvin.. ( niitäkin tapauksia on missä biisi olisi mahtava mutta englannin lausuminen on suoraan sanottuna perseestä ). Eikun lisää pituutta tälle ja uusia biisejä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 06.05.2006

AAE - Autumn Rain
Täähän on ihan mukava biisi.. "Syksyinen sade" on biisin nimi, ja täytyy myöntää että tästä saa todellakin syksyisen sateen mieleen ^^ Yksinkertaisesti etenevä, ehkä hivenen liian pitkä mutta toisaalta tämä tätä kuuntelee joten pituudela ei sinänsä ole väliä. Pianonsoitto on mukava lisä, ja kuten joku sanoi, susta vois tulla leffamusan tekijä. Pystyn hyvin kuvittelemaan sinut tuolla maailman äärissä :) Jotain jäin kaipaamaan, ehkä tähän olisi hiljainen naisen ääni tuonut lisäpuhtia? Kelpo mussiikkia, jatka vain samaan tahtiin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DvsC - miC CheCk gUys 18.07.2004

DvsC - miC CheCk gUys
En mä kyllä nyt jaksa kommentoida enempää, mutta sanotaan nyt vaikka että hyvä kokonaisuus tässä biisissä. Hyvät räpät myöskin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ^*eC*^ - sHine to tHe seT 22.07.2004

^*eC*^ - sHine to tHe seT
Juu no oon lähinnä samaa mieltä ku 'Samurai' & 'Painikerho', joten mitä sitä enempiä lisäilemään. Paitsi että et sie nyt mikään vastuuntunnoton paska ole. :D Ja ainahan sitä voi ostaa paremman mikin, eikö..? ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moondust - I don't want your life 06.08.2004

Moondust - I don't want your life
jmm & Klokuttaja kyllä veivät kirjaimet näppäimistöstä. Tykkäsin paljon tästä biisistä, tässä on miksaus huipussaan ja muutenkin tätä kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Merkurius (to) 22.06.2004

Boozehill-oldies - Merkurius (to)
Mitäpä tuota samaa kirjottamaan, kun "Tekijä" kirjoitti jo kaiken saman mitä ajattelen. ^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 11.09.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Kaunis ja mieleenpainuva biitti, pisteitä siitä. Kertsikin jäi mieleen kummittelemaan. Laitto kyllä laulamaankin kertsin aikana :D Hyvä perusbiisi, voi kuunnella pari kertaa, mutta liika on liikaa. Sillon tällön kuunneltuna hyvä hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Katya & Kvn- Sinut Vain 30.10.2004

Katya - Katya & Kvn- Sinut Vain
Anteeksi, mutta en tykännyt lauluäänestä en yhtään. Sanoista tykkäsin, taustat ja biitti oli kanssa ihan menevä. En kuitenkaan juuri tuon lauluäänen takia tykännyt kuunnella kun tuon "pakollisen" ekan kerran.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Unicorn 17.06.2004

gerana - Unicorn
Niin sitä vielä, että loppua kohti oli yksi hieno "huippukohta", joka olisi mielenkiinnon säilymiseksi tulla esille useammankin kerran.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Unicorn 17.06.2004

gerana - Unicorn
Kyll ätuo piano on kaunis, täytyy sanoa. Kaunis, mutta jotenkin tasapaksu biisi, että menee pääasiassa vaan taustalla tää..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Men2Men - Homojen Kevät 16.06.2004

Men2Men - Homojen Kevät
Tosi hyvä biisi! Empä oo aikasemmin kuullut homoista kertovaa biisiä, mutta kerta se on ensimmäinen.. :D Mahtavat sanat, hyvät soundit ja muutenkin ihana kappale. Aivan aivan, homothan ovat tyttöjen parhaita ystäviä. Pitää kuunnelluttaa tää mun kaverille joka on homo, Pekka nimeltään.. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele distrix - distrix 09.10.2004

distrix - distrix
Olin kyllä samaa mieltä kuin Anthouse, ne Yo -huudot oli aika karmivia. Ehkä joku kaunis naisääni sen tilalla olisi ollut parempi. Ihan ok kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit) 06.05.2006

Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit)
Ihan hyviltähän nää biisit kuulostaa. Tämäkin oli ihan jees, menee hyvin taustamusana ja voin kyllä kuvitella itseni bileissä tanssimalla tän biisin tahtiin ;) Totta, jonkunlaisella ammattitaidollahan nämä tämmöset biisit syntyy. Hyvä toteutus kaikinpuolin.. Eikun vaan jatkat samaan tahtiin!
9