Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 79 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Tiedätkö sen 16.03.2009

DIVARi - Tiedätkö sen
Kommenttia pyydettiin ja kommenttia tulee... Tämähän oli tätä Jani Wickholm -tyylistä poprock-iskelmää, mikä tuntuu olevan kova sana näinä aikoina. Tosin Wickholm on mennyt enemmän iskelmähutun suuntaan, joten pojillahan on tässä selkeä markkinarako...;-) Henkilökohtaisesti en saanut tästäkään biisistä maailman suurimpia kicksejä (sori, äijät), mutta kyllähän bändi ja laulaja soundaavat edelleen asialliselta. Olisin toivonut jotenkin melodisesti kantavampaa kipaletta, mutta tiedän kyllä, kuinka haastavaa sellaisen tekeminen on. Heheh. Rumpali taitaa kiilata paikka paikoin, mutta rapatessa roiskuu. Uskaliaasta kitaratilusta pieni plussa perään! 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Sinä lähdet 05.12.2008

DIVARi - Sinä lähdet
Tuo Moonlight Shadow -laina on kieltämättä melko ilmeinen (ja kitarasoundikin hipoo hiuksenhienosti Oldfieldin vastaavaa), mutta tuo sopivan mausteen biisiin.. Jotain omaperäisyyttä tähän kaipaisi lisää. Biisistä kuulee kyllä, että porukalla on ollut mukavaa sitä tehdessä - siitä pisteet. Joissakin vanhemmissa ralleissa oli miun mielestä enemmän persoonallisuutta ja...fiilistä. Jos tämä biisi olisi albumilla, niin joku saattaisi kutsua sitä ns. täytebiisiksi - mutta se joku saattaisi olla liian ilkeä. =P Tehkäähän pojat seuraavaksi jotain repäisevää! ;-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sienimiehet - Öljyinen blues 15.09.2008

Sienimiehet - Öljyinen blues
Sviddu, tää oli niin virkistävän erilaista ja absurdia, että annan kybän. En ala edes kitisemään joistakin soitannollisista tai tuotannollisista pikkuseikoista. Tuskinpa pojilla oli mielessäkään tehdä "täydellisesti tuotettua" ja persoonatonta radioshittiä. Paljonkos niitä sieniä on mussutettu tätä tehdessä? =P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Kirje 26.03.2008

DIVARi - Kirje
Pojat, pojat... Mie olen vähän pettynyt tähän ralliin, sori. Diggasin edellisestä n. kymmenen kertaa enemmän - jos vähän liioitellaan. Ehkä tämän on sitten liian iskelmällistä meitsin makuun. Tuo leluviulu ei toiminut yhtään. Oisitte ängenneet vaikka synahaitarin sen tilalle tai jonkun rehellisesti synteettisemmän soundin. ;-) Stemmasovitukset on jees ja Markun laulu tasavarmaa tavaraa. Sanat olivat aika tyypillistä...ömm...huttua. Melodiat toimivat, mutta eivät tarjoa mitään koukkuja tai yllätyksiä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 14.01.2008

DIVARi - Taivaisiin
Siis onkos tämä lainabiisi Oliverilta? Letkeä ralli kyllä! Foni aiheutti assosiaatiot erääseen J. Karjalaisen biisiin. Komppikitarasoundi ois saanu olla jotenkin...munakkaampi. Nyt se oli vähän sellaista surinaa. Sovitus ja kimppasointanta toimii. Markun laulut ovat myös tasavarmaa kuultavaa. Kaikinpuolin siis tasapainoinen veto, vaikka ekalla kuuntelulla ei taivaita avaudukaan. ;-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acousticity - Totuus 09.01.2008

Acousticity - Totuus
Hyvä Anssi! Tiukkaa akkariliskiä. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Niin ja näin 09.01.2008

Elämää ja aivokemiaa - Niin ja näin
Ihan hauska ralli, vaikka lastenlaulumaisesti hieman rasittavaksi käy - pitemmän päälle siis. Miksei tätä vois nykyajan muksuille esittää? Täähän oli ihan kevyttä kauraa verrattuna johonkin stanan Spukemoneihin ym. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Mihin katosi vuodet 10.08.2007

DIVARi - Mihin katosi vuodet
Ei hassumpaa! Laulukin on parempaa kuin odotin - jopa mainiota. ;-) Hieman keskiäänivoittoinen kokonaissoundi, muuten ihan OK. Kolmas nainen ja joku muu tästä juolahtaapi mieleen.. Rumpalilla ihan hauskoja ideoita kompin pätkimisessä (haikalla). Yhteensoitto toimii suht mallikkaasti, mutta välillä rumputaimi tökstähtelee. Vaan enpä inise enempää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Original Slowhand & The Evil Minions - What Can I Do? 07.08.2007

The Original Slowhand & The Evil Minions - What Can I Do?
Mahtavan laiskaa menoa ja huonot soundit! Rouheeta. Mutta miksi näin lyhyt? Eihän blyyyyyyyys voi näin lyhyt olla. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Lotus - Bloodstained heroes 24.03.2007

Crimson Lotus - Bloodstained heroes
Oho! Enpä ois arvannu, että täysin arvalla heittämällä löytyisi näinkin laadukasta progemättöä Mikseristä. Omaan proggikseen laitettiin tuo Jorn Lande vaikuttajaksi ja sitä kautta klikkailin itseni Crimson Lotuksen pariin. Toimivaa kikkariffittelyä, kertakaikkiaan! Oikein wanhaa kikkeliprogesydäntä lämmittää. :P Vokaalit eivät nousseet kokonaisuuden yläpuolelle, eivätkä myöskään pilanneet sitä. Asiameininkiä, yeah. Täytyypä tsekata muitakin piisejä. Harmi, että mp3-pakkaus on noin rankkaa.. :(
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 08.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Kyllähän tässä potentiaalia on, jeh. Tämän sorttisia bändejä alkaa ilmestyä enemmän ja enemmän, kun Nightwish on ollut hetken poissa kuvioista.. Ne jotka ensimmäisenä "apajille" ehtivät, ovat varmasti vahvoilla jatkossa. Pitänee itsekin tässä miettiä, kannattaako sitä naislaulajaa hommata vai ei, kun on NÄIN varteenotettavia kilpailijoita jo olemassa! ;-) Bändin soitanta on tukevaa ja laulaja hoitaa ylärekisterin tyylikkäästi. Tekstiin en kiinnittänyt ensikuulemalla mitään huomiota ja biisi olisi voinut olla vahvempikin. Juuri eilen kuuntelin uutta Within Temptationia ja sen seurassa tuli samanmoinen fiilis kuin AD:n - eli mitään erityistä ei alitajuntaan/sydämen syövereihin jäänyt, mutta aika vierähti varsin kivuttomasti asiallisesti tuotetun musan parissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Claymore - Tyttörakkautta (säv. Saarto /san. Saari) 2005 24.05.2007

Claymore - Tyttörakkautta (säv. Saarto /san. Saari) 2005
Kolmatta naistahan tämä. :P Ehkä tämä bändi pitäisi tuoda jotenkin 2000-luvulle?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Saavutko koskaan 10.08.2007

DIVARi - Saavutko koskaan
Jälleen asiallista settiä.. Samat huomiot pätee oikeastaan kuin edelläkin. Kertsissä ehkä enemmän iskelmävivahdetta kuin muualla biisissä. Kitarasoolon ois voinu skipata tai jättää puolet lyhemmäksi. Wah-skeba tuo mukavan lisän meininkiin. Mikäs sektio toi Liquid Horns on ja mistä heidät saa tilattua? :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rigid Horns - Honour Never Dies 24.01.2007

Rigid Horns - Honour Never Dies
Melko mahtavaa skeidaa. Mikähän on tämän musan funktio? Todella omituinen sillisalaatti, vailla mitään johtoajatusta. Liidiskeba tms. on mukavasti epävireessä ja biisin kokonaissoundi rasittavan metallinen (kaiun taajuusvasteessa jotain skeidaa?). Skebasoundit ovat erityisen hirveät.. Anteeksi vaan, mutta en todellakaan tykkää tästä biisistä. Ehdottomasti viimeaikaisista Mikserin kuunteluista inhottavimpia tuttavuuksia.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Plastic green headphones 15.01.2007

Cold Meat Society - Plastic green headphones
Oho, nyt vasta tajusin että vokaaleissa tykittää nainen! Okei. Kova meininki. Riffittely kallistuu vahvasti Mannhain ja muiden lajitoverien suuntaan... Naisvokaalit erottavat bändin edukseen. Pörinäähän tämä on. Alun/säkeistön virvelishuffle ei jostain syystä toimi - liekö trigattu tai soitettu huonosti?.. Ripaus enemmän koukkua ja äijäilyä, niin yeah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Homemade Satan 15.01.2007

Cold Meat Society - Homemade Satan
Oli siis oikea sello...okei. Ei vain uppoa miksaukseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Homemade Satan 15.01.2007

Cold Meat Society - Homemade Satan
Ihan laadukasta soitantaa ja laulantaa. Soundit/miksaus repivät hieman korvia, mutta kuulunee ASIAAN tai sitten miksaajalla oli korvat täynnä vaikkua. :P Tuo sello (koneellinen tai ei) ei oikein uppoa muuhun matskuun. Biisissä on ainesta, mutta ekalla kuuntelulla ei mielen sopukoihin jää mitään erityistä... Kuunnellaanpas toinenkin biisi! Keep on rocking.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Devil's Tattoo 29.01.2007

Helion - Devil's Tattoo
...soundit on, juu, erittäin asialliset! Yeah.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Devil's Tattoo 29.01.2007

Helion - Devil's Tattoo
Asiallista settiä. Vaan mikäpä erottaa bändin lajikumppaneista? (Vaan tartteeko sitä aina niin erottuakaan...) Kertsi ois voinu olla vieläkin vahvempi - vaikkei huono olekaan. :D Rumpali hoitaa tonttinsa todella tyylitajuisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele One Hit Wonder - Let Me See You Groove 11.01.2007

One Hit Wonder - Let Me See You Groove
Eipä oikein puhuttele tämä ralli. Kasarivivahteita on ja kaikkee kliffaa, juu... Hyviä yksittäisiä soundeja, mutta kokonaismiksaus on tukossa. Kaikki kama etukentässä tekee hallaa kuuntelukokemukselle/korville. Pienoinen mielikuvituksettomuus jäi vaivaamaan allekirjoittanutta.. Ei ollut tarkoitus tylyttää, sortsit!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian - 1st Love 02.11.2006

Marian - 1st Love
No, tämähän on sitä ihteään eli trendikästä r'nb:tä... Muuten toimivaa tuotantojälkeä, mutta toi synteettinen akkari ei oikein iske. Ois kai joku voinut oikeankin skeban vetää? 8D Laulaja vetää puhtaasti, mutta jotenkin "sieluttomasti" - aivan kuin ei aivan täysin uskoisi sanomaansa. Jotain tähän vielä kaipaisi. Ehkä se jää odotuttamaan itseään. ;-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Original Slowhand & The Evil Minions - I've got to go 03.01.2007

The Original Slowhand & The Evil Minions - I've got to go
Rouhea riffi ja rouheaa poljentoa. Tällaisena soundirunkkarina toivoisin lisää potkua miksausosastoon, mutta eipä tuo liikaa häiritse. Onhan tämä jälleen Mikseriin erittäin pätevää satsia. Laulajan persoonallisuudesta vielä plussaa (jos se Brand New Heavies -assosiaatio unohdetaan)! Joku pieni koukku jää uupumaan, joten siksi ei kybä heilahda. ;-) Mukavaa fillailua rumpalilta biisin loppupuolella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Original Slowhand & The Evil Minions - Have you ever hated yourself? 13.12.2006

The Original Slowhand & The Evil Minions - Have you ever hated yourself?
Tähän oli ihan jees! Laulajasta tulee jostain syytä mieleen hieman Brand New Heaviesin miespuolinen vokalisti. Keskivaiheilla erittäin toimivaa revittelyä. Hämmästyttävää, että Mikseristä löytyy jälleen mainoksen kautta ASIALLISTA matskua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Original Slowhand & The Evil Minions - Why I rule 03.01.2007

The Original Slowhand & The Evil Minions - Why I rule
Hey, hey, hey! Lyriikoissa taitaa piillä jotain?! Hieno homma. Ajatuksella tehtyä matskua ja Aitouden kuulee (miltei) joka nuotista. Mahtavaa! Niinhän sitä pittee muzakkia vääntää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alaskan Maisema - Tahtomattaan 17.01.2007

Alaskan Maisema - Tahtomattaan
Jahas, tässä biisissä onkin asennetta jo enemmän. En vaihtaisi kanavaa, jos kuulisin esim. YleX:ltä tai Rockilta (jos siis radiota paskaakaan kuuntelisin)! ;-) Mielenkiintoinen skebasoolo - ei mennyt lähellekään niin kuin olisi ODOTTANUT. Sanoista ja melodioista en muista ekan kuuntelun jälkeen kuin sen "jokainen on murhaaja" -kohdan... Ihan ammattimeininkiä. Silti tuumailen, onko tämä nyt sitä kamaa, mikä menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos - jättämättä sen kummempia muisti/tunnejälkiä? Onhan tässä toki fiilistä ja kuuluisaa "munaa", mutta silti...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Lords of the Sky 01.11.2006

Celestial Aeon Project - Lords of the Sky
Tittitii! Sankarimeininkiä. Hyvin hengittää sovitus ja miksaus. Kiva jousikuvio ja muutenkin ihan bueno, joo. 8)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Dying God 24.05.2007

Antipope - A Dying God
Oho, tämähän ei ollutkaan niin ***kaa kuin odotin. Laulaja vääntää ihan ok, mutta petrattavaa löytynee... Ylärekisteri toimii! Soitanta on riittävän timmiä. Kunnon kokonaissoundilla tämä potkisi persauksille paremminkin. Harmi kun bändi vaikuttaa niin KAUKANA! (Olisin muuten tarjonnut erittäin edullista studioaikaa Keski-Suomesta.) ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - They Hunger 14.07.2006

The Zombi - They Hunger
Tämäkin potkisi varmaan puolet tykimmin oikealla bändimeiningillä ja hieman tuhdimmalla tuotannolla. 8) Aika witun hyviä riffejä jälleen kerran herra Kuoliolta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Shot into the Head 14.07.2006

The Zombi - Shot into the Head
Noh, tämähän ei ole yhtään mun musaa, mutta ihan hyvää kuitenkin! ;D Puavon riffit toimii sarjassaan. Laulusta en saa mitään selvää, eikä se haittaa. Ehee. Aika tappomeininkiä. Kaipaisin tästä matskusta EDELLEEN ihan ORGAANISTA versiointia. Konerummut eivät jotenkin istu mun jakeluun tän tyylisessä mätöstelyssä. Oisko aivan mahdotonta äänittää oikeata rumpalia vähän iskevimmillä soundeilla? 8)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - UNDER YOUR SPELL 25.06.2006

SILVERINE - UNDER YOUR SPELL
Onpas mahtava laulusoundi jampalla! Tuotantojälki sais olla miun puolesta vielä rosoisempaa, säröisempää ja tuhdimpaa. Ei tahdo tuo erittäin mainio säkkäririffi porautua tärykalvoihin aivan kybällä. Pätevää bändisoittoa - huomaa, et poijjaat on porukassa soitelleet! :D Vähän SITÄ JOTAIN lisää, niin tätähän vois vaikka ostaa. Hehee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BULLET RIDE - Wavering & Violent 16.01.2007

BULLET RIDE - Wavering & Violent
Hyvin vedettyä kamitsua! Riffit toimii, laulaja on LÄSNÄ ja viimeistään biisin c-osa vakuuttaa kuulijan siitä tosiseikasta, että tämä bändi on tosissaan. Rock 'n' roll! Jes. Kuunnellaanpas uudestaan vähän kovemmalla... ;-) Mikseristä löytyi jälleen oikeaa musiikkia. Tällaista bändiä tuottaisi vallan mielellään - vaan liekö näin itsevarma pumppu mitään tuottajaa kaipaakaan?! 8)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BULLET RIDE - Best I Can 16.01.2007

BULLET RIDE - Best I Can
Perkeleen hyviä riffejä! Laulajan (yli?)persoonallinen soundi saattaa paikoin kyllästyttää kuulijaa, mutta se on pientä se... Tuon skebasoolon funktio jäi hieman epäselväksi, vaikka tyylilajiin soolot toki kuuluvat. Ehkä olisin kaivannut siihen piirun verran lisää asennetta ja tekniikkaa - sopivassa tasapainossa. Tämä ei ollut biisinä aivan yhtä vahva kuin Waverin & Violent, mutta vahvaa poljentoa kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spirit Disease - Defenceless Prey 22.05.2006

Spirit Disease - Defenceless Prey
Emmä tästä musasta mittee ymmärrä, mutta kovin vaikuttaa pojilla olevan intensiteettiä hommassa. Jees! Taitaa olla Mikserissä jopa harvinaista herkkua - siis että ei ole aivan pahinta kuraa. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen Silence - Commemoration 14.08.2006

Frozen Silence - Commemoration
Kaunista on... Sulatan tätä "soolomatskua" paremmin kuin sitä "keskeneräistä" bändijamittelua... ;-) Aivan kuin tässä biisissä yhdistyisi Yann Tiersen ja joku...joku muu leffasäveltäjä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen Silence - Sadness 14.08.2006

Frozen Silence - Sadness
Tosissaan lofi tuo kitara. ;) Ihan nättiä juttua ja kaikki kunnia vain ystävän muistolle...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Reason 02.05.2006

The Noose - Reason
Jahas. Sitä on kuunneltu sitten Bodomia ihan tarpeeksi?! Tässäkin huojuntaa havaittavissa aika reippaasti. Eli soittotaimia kannattaa treenata, kun tässä genressä painiskellaan. Jo alun syna lagas hieman.. Biisissä ainesta, joo.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 02.05.2006

The Noose - Memories
Ihan kohtalaista settiä genressään - kai. Komppiosastolla pientä huojuntaa havaittavissa ja laulu alavireistä. Muutenkin kaikilla osa-alueilla lienee parantamisen varaa. Paljon paskempia kuulee! Älkää ottako tätä kommenttia liian RASKAASTI. ;D 8) Soundeista en päde enempiä. Basari läsähtää kivasti eli ihan hyvät triggerisamplet on näemmä löytyny. Heh.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Battlecruiser Mk2 [2006] 09.08.2006

Galantine - Battlecruiser Mk2 [2006]
Menis varmaan jonkin pelin soundtrackille aika näpsäkästi... Ihan jees, mutta jokin puuttuva tekijä vaivaa meitsiä. Ehkä pientä puserrusta tuotantojälkeen ja melodiantynkää lisää, niin voisin täräyttää kovemmankin arvosanan. 8)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - My Solution 17.01.2007

Killed By Stars - My Solution
Fraku tai whoever ei oo kyllä mielestäni tehnyt kovin hyvää työtä (tässäkään)... Aika kellarimeiningillä mennään. Bändi tekee jälleen kerran uskottavaa työtä. Uskon kyllä, että olette tosissanne!! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Burn them down 01.11.2006

Celestial Aeon Project - Burn them down
Mitäs orkesterisampleja jäbä käyttää? (Tahtoo kanssa!) Hyviä brassijuttuja ja mukavia jännitteitä luova tekele... Tyylitajuista meininkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juttula - Teräsmyyrä 21.06.2006

Juttula - Teräsmyyrä
Tekstissä löytyy! Ziisus... Heh. Taas on mainiota riffiä kehissä. Riffit kunniaan! Jeah. Oikeeta meininkiä. Soitanta toimii taas.. Lisää näitä tekstejä ja groovaavia/rockaavia riffejä! Laulu-chorus on jokseenkin "omanlainen" ratkaisu... Hjuvaa old skool -poljentoa. Kymppiä en kehtaa antaa tällekään, kun odotan teiltä vielä PAREMPAA. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juttula - Alibi 21.06.2006

Juttula - Alibi
Melekein yhtä hjuva riffi kuin JVV:ssä. Jees-poljentoa! Tähänkin kaipaisin HIEMAN lisää hönkää laulusektorilla. Soundit on sellaiset, että ainakin selevän suap kaikesta! ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juttula - Jätä viesti vastaajaan 21.06.2006

Juttula - Jätä viesti vastaajaan
Erittäin toimiva riffi! (Onkos sekin "pummittu" jostain? :) Hauskoja Egotrippi -viitteitä piisissä. Vokalisointi kuulostaa noin muutenkin hieman Mikiltä... ;D Ehkä pienoista lakonisuutta havaittavissa, joten jos vähän HÖNKÄÄ lisää messiin, niin BUENO! Ihan pätevää yhteissoittoa jne. Yllättävän hjuvaa settiä Mikseriin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Bulletproof 22.02.2006

Wreck - Bulletproof
Ihan ok, mutta lähellä keskinkertaista/yhdentekevää. Laulajattarella tuuman verran heiveröinen ääni. Soundit tuotoksen parasta antia, pientä puuroutumista lukuunottamatta. Ekalla kuuntelulla ei kovin monta juttua mieleen jää.. Valitettavasti TÄTÄ stuffia löytyy ja paremminkin tehtynä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waking Life - Fall 30.01.2006

Waking Life - Fall
Tuo HIM-aspekti on tullut esiin kerta toisensa jälkeen. Syyttävät sormet osoittavat proggiksen toiseen (vokalisoivaan) osapuoleen! ;) Kyllähän tämän piti olla jotenkin progressiivisempaa ja rankempaa, mutta taitaa olla niin, että ns. tosihevarit pitävät tätä "liian kevyenä" ja sellaisen simppelimmän pilistelyn ystävät pitävät liian raskaana. ??!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Secret 17.01.2007

Killed By Stars - Secret
Vähän turhan pitkä intro... Timmiä soitantaa ja erityisesti rumpali hoitaa paikkansa mainiosti. Kokonaissoundi on melko hirveä (liian kotikutoinen/demomainen), mutta rummut sekä vokaalit on ihan okei. Biisissä on imua. Mikä erottaa sitten bändin muista Ameriikan vastaavista sun muista?! Itse en vielä keksinyt syytä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 01.11.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Onpas hullusti kommentteja tällä biisillä! Ilmeisesti ihmisiä kiinnostaa tällainenkin tavara. Ihan hjuva, ettei aina ole suurennuslasin alla jokin trendin aallonharjalla surffaava r'nb-renkutus. ;-) Pistänpä taas ysin, kun tasaisen tappavaa laatua pukkaa kehiin. Hehee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glamorize Nothing - Forbidden Game 26.11.2005

Glamorize Nothing - Forbidden Game
Hoi! Onkos missään muuten mainittu, et meitsi vetää SEN härösoolon tässä näin? Entäpä muut krediitit? ;)

Biisinähän tää on miun mielestä äijien EP:n parasta antia.. Ehkä toi laulu vois astua kehiin aiemmin ja siinä kertsissä vois olla jotain esim. sovituksellista mielenkiintoa enemmän (muita soittimia jne.)..

On se Oraakkeli tuota tuplaspeduaan polkenu, joo..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Syksy (Autumn) (BIG TIME GROUP) 13.08.2006

Roomful of Emptiness - Syksy (Autumn) (BIG TIME GROUP)
Ei tahdo ihan kasassa pysyä paketti... Ihan hyviä juttuja ja noin, mutta...joo...kukas minä olen sanomaan?! 8)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Turbulence 22.02.2006

Wreck - Turbulence
Tässä piisissä on enemmän tarttumapintaa ynnä koukkuja kuin viikon biisivalinnassa. Laulaja ei suorastaan loista tässäkään rallissa.. :( Sori. Hieman lisää kontrollia ja puhtia, niin diggaisin enemmänkin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Love Ambassadeurs - Every day every night 22.02.2006

The Love Ambassadeurs - Every day every night
Tämähän vois olla hyvää, mutta kun tuo laulu on aika kamalaa... Rytmiosasto ja brassit toimii oolrait. Biisinä sijoittuu jonnekin The Brand New Heaviesien ja Jamiroquain keskitien tuotantoon..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Get The Hell Out 27.12.2006

MultiBalance - Get The Hell Out
Onpahan se tämäkin biisi. Kaikenmoisessa on tullu oltua mukana. ;-) Luulin kommentoineeni tätä jo aiemmin, mutta enpä sitten kuitenkaan... Jotenkin tuntuu, että - niin kuin MultiBalancella yleensä - tässäkin biisissä on kaikki levällään. Bändisoitto on aika olemantonta ja sovitus on kovin aunuksesta. =P Kokonaissoundi/-miksaus on hieman hajanainen, vaikka yksittäiset soundit (eritoten rummut) kuulostavat varsin hyvältä. Biisissäkin on todella hyviä juttuja/aineksia, mutta se kuuluisa punainen lanka puuttuu ja kuulijalle jää ristiriitaiset fiilikset koko teoksesta. Kiteytettynä: Melodiat ja rumpusoundit ovat biisin parasta antia. Hohoo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 28.03.2007

FOTO - Unta pettämään
Persoonallista matskua! Etäisiä kaikuja YUP:sta ja esim. Alangon bändeistä, mutta vain etäisiä... Jostain syystä kuulin tässä myös Dream Theater orkesterin Awake-albumia. ;-) Tällaista bändiä olisi mielenkiintoista äänittää.. Rumpali sekä koko bändi hoitaa hommansa hyvin. Laulajan ulosanti jättää hivenen kylmäksi... Lieneekö tarkoitus? Sanoista en tajunnut ensikuulemalla hevonkuttua, mutta ei se mitään! Pitääpä kuunnella toistamiseen. Harvemmin tulee niin tehtyä Mikseri-biisien kohdalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 28.03.2007

FOTO - Jäätää
Onpas kunnon hässäkkäpässäkkäkomppi tässä rallissa! Ehkä yksinkertaisempikin olisi riittänyt? Ihan mainioita koukkuja sävellyksellisesti ja soitannollisesti.. Onko yhtye todellakin muuttunut vain virtuaaliseksi? Tällaista kuuntelisi mieluusti enemmänkin. Sopivan kieroa touhua meikäläisen makuun. Mikserin yleisen tason vuoksi heitän kybän tälle, vaikka TODELLISUUDESSA ehkä ysi riittäisi. =P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Another Day (uusi miksaus) 10.02.2006

Blueborn - Another Day (uusi miksaus)
No, nyt on kulla menty turhan pitkälle kaiun käytössä!... Jessus. Tämähän on kuin LIVE jostain tyhjästä teollisuushallista. Ihan ok pop-rallattelua noin niinku muuten, jeps.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Back Against the Wall 10.02.2006

Blueborn - Back Against the Wall
Tiukka ääni mimmillä! Tuo kolahtaa näin aluksi... Mitäs muuta? Hmm. Kertsissä löytyy, juu. Se alun laulusärö sekä lofi-eq tekee (tarkoituksella?) tekstistä turhan epäselvän. Hieman ehkä asennetta enemmän ja sitä kuuluisaa "ballsia" kaipaisi.. Laulajaa ei tee kyllä mieli moittia! Suorastaan sexyä vokalisointia, heh. Jotain tämmöistä ja vähän ENEMMÄN lissöö, kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Rapa Nui II 13.08.2006

Averell - Rapa Nui II
Toimis varmaan aidon BÄNDIN kera paremmin. Nuo "fast-tracker-rummut" antavat aika amatöörimäisen vaikutelman, vaikka sävellys onkin varsin - köhöm - kunnianhimoinen. Orgaanisempaa soundia siis kehiin! ;-) Loppupuolen hyperaktiivinen skaalojen kelaaminen tuntuu pysyvän nipinnapin soittajan hanskassa. Rauhoitu ny' hyvä mies! Heh. Mutta joo, oikeasti ihan mielenkiintoinen tapaus..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 25.02.2006

Kalkutan Konepaja - Taxi
Jotenkin tuo Nick Cave tms. tuloo mieleen.. Aika erikoista satsia. Laulussa on jotain mystistä ja miellyttävää. Ei paskempi. =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 25.02.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
Onko tää nyt tosissaan tehty vai ei? Ku en uskalla sannoo mittää muuten... Kuulostaa omituiselta Eiskadeiska/Motörhead/Gunnarit-hybridiltä. Laulu on kyllä aivan läppä. Soitanta toimii ihan kohtuu pätevästi - rumpalilla on ainakin BIITTI hanskassa. ;D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazphemy - Blue Chicken Redux 10.02.2006

Jazphemy - Blue Chicken Redux
Mikserin tasoasteikolla ok-matskua. Isomalla skaalalla aika keskinkertaista satsia. Konejutut toimii ehkä paremmin kuin skebalikit sun muut. Kitarointi kuulosta lähes kömpelöltä. Toivottavasti on enemmän tyylikeino kuin jonkin puutetta. ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alaskan Maisema - Syyntakeeton 17.01.2007

Alaskan Maisema - Syyntakeeton
Antaisin 8½ arvosanaksi, muttei moinen onnistu täällä Mikserissä. Keskivertoa parempi tuotantosoundi tässä biisissä ja asiallista soitantaa/laulantaa. Kaikesta huolimatta biisistä jää jotenkin tyhjä fiilis. En saanut hirveitä kicksejä tästä, enkä toisaalta armotonta witutustakaan - niin kuin Mikseri-artistien kohdalla joskus käy... Ihan ok! (Hirveetä kettuilua, joo.)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - Stations 25.06.2007

Karri Heiskanen - Stations
Karrilla on kulla makea soundi, jeh. Jotenkin tulee "autolla halki Amerikan" fiilikset tästä kipaleesta, vaikka en yksityisautoiluun rohkaisekaan. ;) Tää matsku rullaa meleko mainiosti etiäpäin. Enkö ole muka aiemmin kommentoinut? Erikoista...hmmm... Soitanta pelittää, eikä muutenkaan hirveästi valittamista - vähän meni ehkä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Vika saattaa olla myös minussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Teaser 25.06.2006

SILVERINE - Teaser
Laulussa on tosiaan sitä jotain... Kyl toimii! Yeah. Jostain kieroutuneesta syystä tulee mieleen FlatOut -peli mieleen. Hmmm!? Tällainen musa ja bändi kaipais tosiaan witun hyvät soundit. Nykyiset ovat ihan jees, mutta mutta.....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 10.02.2006

SILVERINE - Change
Tuotanto on aika kellarikamaa, mut bändissä ja biisissä lienee ainesta. Joko rumpusoundit on hemmetin löysät tai sit rumpali on löysähkö. Ehkä sellaista yleistä jämäkkyyttä kaipaisi koko bändi. Laulajasta tuntuu ääntä lähtevän - ehkä enemmänkin (revittelyä)? Kunnon tuotannolla ja muutamalla melodiakoukulla tää vois ollakin jo jotain.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Tunteeni nää 05.03.2004

MultiBalance - Tunteeni nää
Ainiin, Hanna, et avaa mulle OVEAKAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muistetaan huutaa. Oolrait.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Tunteeni nää 05.03.2004

MultiBalance - Tunteeni nää
Hei, toi rumpali on aivan perseestä. Vois soittaa vähän jämäkämmin.. No, mutta sehän olenkin MINÄ! Pitänee harjoitella taimia ja dynamiikkaa enemmän. (Aivan kuin mä jotenkin ehtisin/viitsisin harjoitella.) Biisi voisi olla HIEMAN nasevammin sovitettu ollakseen europliisu. Mä olin ja olen edelleen sitä mieltä, että ne turhat iskukikkailut ja soolot pois. ;D Muuten aika mahtavat kornia meininkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Taivas 15.03.2004

MultiBalance - Taivas
Päätin antaa paremman arvosanan. Ehkä tällainen omintakeisuus ansaitsee enemmän kuin kahdeksikon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Taivas 05.03.2004

MultiBalance - Taivas
Sanoisin, että uusi eroaa wanhasta kuin lahna Ekistä. Ah hah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Taivas 05.03.2004

MultiBalance - Taivas
Taas toi rumpali löysäilee! Ja edelleen se olen minä. Perzkele. Tässä biisissä on ihan haettu jotain hienoa meininkiä, mutta ehkä se seikka jää satunnaisten kummallisuuksien varjoon. "Emmä tiiä mitään, mä ajan vaan rummuilla." - Laiska Rumpali
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Muistoja 25.06.2007

Joni Helminen - Muistoja
Asiallista. En saanut hirveitä kicksejä, muttei toisaalta alkanut wituttamaankaan. Se lienee jo saavutus. :P Voksut paikoin hieman hauraan kuuloiset, mutta kuuluvatko asiaan? Jostain syystä assosioin tämän Jani Wickholmiin... :/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream Ed - The End 02.12.2003

Bream Ed - The End
Mulq, pystytkö perustelemaan tarkemmin näkökantaasi? Tuollainen yhdellä lauseella kommentointi on aika tyhjänpäiväistä.. Vai kuuluuko tyhjänpäiväisyys Mulq:n olemukseen? Erittelevämpi analyysi maistuisi. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream Ed - The End 02.12.2003

Bream Ed - The End
No onpas tullu kommenttia laidasta laitaan.. Hmm. Täytyy todeta Laihaselle, että lauluihin haettiin tarkoituksella kuivaa soundia. (Ei niitä herkkuja aina tarvita.) Ja se prrkeleen Autotune yritettiin säätää kohtuullisen huomaamattomaksi. En voi käskeä Teitä eräitä pitämään tästä biisistä, mutta itse kyllä diggailen.. ;) Pistäkää lisää palautetta tulemaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 29.10.2003

Niina - Jotain parempaa
En edes aikonut kommentoida tätä biisiä, koska tuota palautetta on näemmä tullut "jonkin verran".. Mutta olkoon menneeksi. ;D Tuotanto toimii eli soundipolitiikka on kohdallaan, kulla. Erinomaista jälkeä, mutta - Conaystoa lainakseni - tylsää huttua. Ja se räpäytys ei toiminu, vaan lähinnä ärsytti. Sorppa. Jonna tuli mieleen liikaakin. Nätti on ääni ja muu, mutta kovin on tyhjää, niin tyhjää. Voi, voi. Kommentointini menee yli, juu. =) Mars, mars, Anttilan hyllylle! Toi pianomeininki tais olla miltei parempi. Mitä se on tämä nykypäivän rytmirenkutus? Jos ihmiset haluatte kuulla oikeaa R'n'B:tä, tsekatkaa, mikä oli homman nimi 60- ja 70-luvuilla. Perzkele.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 05.08.2003

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Pitänee sittenkin tuosta masteroinnista hieman "ärähtää".. K-Mikko taisi jotain jo mainitakin. Yläpää on kieltämättä aika korviinpistävä, aivan kuin heikoista soundeista olisi yritetty saada kirkkautta väkisin irti. No, se siitä. En urputa enempää. ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 03.08.2003

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Periaatteessa sävellyksenä ihan toimiva kokonaisuus, MUTTA toteutuspuolella olisi voinut tehdä paljonkin. Eikä se SB128 sitä rajoita. Samalla kortilla on tullu itsekin työskenneltyä. Onhan ne liitännät persiistä ja etuaste olematon, mutta saa siinä sentään äänen sisään ja ulos. ;) Tosin multa kärähti juuri ulostulo, joten se siitä.. Heh. Biisistä lisää: laulut olivat - totta tosiaan - hieman karaoketyyppistä vääntöä, ihan sympaattista sinällään. Ehkä kaikkien kiroama AUTOTUNE auttaisi? Biisistä huomaa, että soundipohja on aika ohut ja masteroinnilla on tuota puutetta yritetty korvata. Masterointi on kyllä suhteellisen onnistunut, ei siinä mitään. Kaikesta "pätöilystä" huolimatta potentiaalia löytyy. Ei muuta kuin eteenpäin - sano mummo lumessa!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - neverexp 25.06.2003

aeronao - neverexp
Tuotantopuoli kunnossa, jes. Ideoita saisi olla enemmän.. Tai sitten en tunne tätä tyylilajia tarpeeksi hyvin. Melodisuutta kaipaisin. En nyt kehtaa liikaa "päteä", jotten puhu itseäni pussiin. ;) Ihan ok-matskua, joo.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkomerkki - Puutarha 13.06.2003

Aurinkomerkki - Puutarha
Ihan jees alternative-meininkiä. Bassosoundi vähän pisti korvaan. Laulut toimii omalla tavallaan. Autotunea ei löydy - pisteet siitä! ;) Hyvää lupailee tuo teidän touhu siellä Virroilla. Olin itse valintakokeessa eilen.. Tsekatkaa Bream Edin biisejä, jos kiinnostaa. Back Into Two oli viikon 22 biisi. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atalja - This Autumn 06.08.2003

Atalja - This Autumn
Tere pojjaat! Perkele, kun tuli huonosti masteroitua tuo biisi - aivan liian tukkoiset soundit tuli verrattuna esim. Collapseen tai False Prayeriin. Ehkääääää joskus työstetään biisi uudestaan tai ehkäääääääää eiiiiii... ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream Ed - Back Into Two 27.02.2006

Bream Ed - Back Into Two
On muuten aika paskasti tullu "miksattua" tämä biisi SILLOIN MUINOIN (Mikserin vanhoina hyvinä aikoina)... :D
10