Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 74 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Pharaoh's Treasure 30.12.2013

Eero Ritter - Pharaoh's Treasure
Tää sävellys on hirveen tutun kuulonen, ihan kun jostain kopsattu. Jos ei ole, niin siinä on kyllä paljon semmosta, mikä toimis, mutta tällä toteutuksella on aika vaikeeta kuunneltavaa :(
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Euroopan omistaja 30.12.2013

P. M. Kostiainen Project - Euroopan omistaja
Kostiainen kuuluu mun ehdottomiin mikserisuosikkeihin!! Niin aitoa! Tyypillistä Kostiainen lyriikkaa, toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - ¤%ÖÄÖ%¤ & R-iQ - Kill that fucking band 30.12.2013

R-iQ - ¤%ÖÄÖ%¤ & R-iQ - Kill that fucking band
Intro ois saanu mut vaihtamaan biisiä, jos kyseessä ei olis levyraatiralli, siis mikäli nyt voidaan ajatella että eka minuutti on introa. Sen jälkeen alkaakin ihan kiva tiluttelu ja kaikinpuolin ihan hauskat soitinvalinnat, joskin joku tosi ärsyttävä syke tykittää tuola taustalla mun korvaan. Parin minuutin kohalla oon kyllä jo totaalisen kyllästyny. Seiska ihan vaan siitä, että mukana on oikeitakin soittimia..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - Musiikkikilpailu 2/2 27.04.2013

Särskilt stöd - Musiikkikilpailu 2/2
Ihan vitun kova!! Jumalauta!! Loistavaa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 03.03.2013

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Kivat riffit ja asenne laulu.. laulu sais tosin tulla enemmän esille.. Hyvä biisi minkä vois kuvitella keikalla toimivan hienosti, sinänsä tälleen nauhalta kuultuna jättää vähän kylmäks.. siis ei silleen kauheen kylmäks, mut silleen että ei varmaan tuu uudestaan kuunneltua.. livenä voisin kyl kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aava - The Flight 03.03.2013

Aava - The Flight
Alussa oli että mit* *ittua.. mut sitten kun se alko.. joo, tää on oikeestaan aika mukava ralli, aika neutraali tavallaan.. ei mitään mullistavaa, mutta toisaalta valtavirtaa parempi.. Kiva ääni laulajalla.. miksaus mun mielestä vähän kusee, tulee liikaa kitara päälle, laulu jää vähän taakse.. laitetaan kasi.. vahva kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Perjantai (peräkammari live demo) 03.03.2013

P. M. Kostiainen Project - Perjantai (peräkammari live demo)
Kostiainen - yks sellasista ihmisistä ketä ihailen! Vaikka sinänsä biisi on vähän valju.. Biisin pisteitä nostaa se, että tiedän sun soittavan kovin vääräkätisesti tota kitaraa! Sulla on hyvä lauluääni, tuo sitä enemmän esille!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 03.03.2013

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Onpas lepposaa ja mukavaa.. vaikken genreä kuuntelekaan, niin tää on kyllä tällästä sunnuntaimusiikkia parhaimmillaan =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - Loskaa 04.02.2013

Särskilt stöd - Loskaa
Ihan mieletön! Ei voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia 27.12.2012

Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia
Mitähän tähän sanois.. Ei kyllä suoraan sanottuna mitään hyvää. En osaa sen kummemmin kommentoida.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murhatut viherkasvit - Pato 27.12.2012

Murhatut viherkasvit - Pato
Tää kyllä osuu ja uppoo muhun. Tekisin itekin tällasta musiikkia jos osaisin! Mut joku tästä uupuu, en tiedä onko se miksaus (mistä en mitään ymmärrä) vai mitä se on, mutta mutta.. kaikinpuolin loistava biisi, pienellä hieromisella antaisin 10 pistettä, nyt annan VAAN 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Kuuleeko kukaan? 18.12.2012

Apus - Kuuleeko kukaan?
Levyraati #7 Ihan vitun hyvä! Mitähän tähän sanois, sanoisinko, että tää levyraati menee mun osalta kymppien jakeluks, kun aloin kommentoimaan näihin sitä mukaan kun tulee osallistujia, kokoajan vaan parempaa ja parempaa.. Tää on sellanen, että voin kuvitella itteni festareilla hyppimässä ihan täysillä! Mahtava biisi! Hieno toteutus! Yhdellä sanalla: <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä 18.12.2012

Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä
Levyraati #7 Onhan tää oikeesti kova, kaikenkaikkiaan.. Eritoten tykkään Lusi-Masan kertsistä, ihan loistava! Peissin räpit on sitä luokkaa, että mikserissä ei tarvis enää olla.. lähe meneen täältä, lähe lavoille! Veezay on niin kova jätkä, että mulla seisoo kun nään sen nimen jossain.. Mun on pakko antaa tälle 10 pistettä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mad Spaniard - Homesick And Feeling Nostalgic 18.12.2012

Mad Spaniard - Homesick And Feeling Nostalgic
Levyraati #7 Mahtava bassokuvio! 50 sekunnin jälkeen mennään liian "tietskamusaan" mun makuun. Sinänsä hyvin tehtyä settiä.. mutta alun perusteella odotin enemmän. Alussa olis jopa mun mielestä potentiaalia oikeesti kovalle biisille, siksi 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - For Aino... 18.12.2012

Vrum - For Aino...
Levyraati #7
Pakkohan tähänkin on jo kommentoida.. mitähän tästä levyraadista tulee, kun 2 ekaa mun jälkeen on jo näin loistavaa matskua!! Tykkään jopa enemmän kun edellisestä mihin kommentoin, joten 10+, ihan jäätävän hieno tunnelma!!
Tykkään, tykkään, tykkään!
Vokaaleja hitusen kovemmalle.. loistavaa!
<3

(instrumentaalikohta sais olla lyhempi, tai mielenkiintoisempi, tosin tietyssä mielentilassa näinkin aivan loistava)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Try It Again Sam - Wake Up 18.12.2012

Try It Again Sam - Wake Up
Levyraati #7 Pakko kommentoida jo nyt, vaikkei kisa edes vielä käynnistynyt.. Nyt on kovaa settiä, todella kovaa! Tykkään tosi paljon.. en osaa kritisoida pahemmin.. jos jotain pitää sanoa, niin lauluun ihan vähän lisää jotain särmää, lähinnä kertseihin.. mutta helvetin hyvää settiä. Tuun keikoille kun niitä on!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - rt41 07.12.2012

Särskilt stöd - rt41
Edelleen.. 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oma säätö - Rakastan häntä mä vain 07.12.2012

Oma säätö - Rakastan häntä mä vain
Niin siis Loirin "einoleinot" voittaa mut? Niin kyllä tekee =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stiffdik projekt - Gei (vähäse) 16.10.2012

Stiffdik projekt - Gei (vähäse)
Mielenkiintonen. Mut ei oikein aukee mulle. Nostan pisteet kuiteski seiskaan, koska onhan tää ihan hyvin tehty ja tässä on omat hyvät juttunsa, mut sillee ei oikein iske.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 16.10.2012

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
Heh, keikkuu ysin ja kympin välillä kumman antais. Silleen vituttaa kun jätkät tekee herjalla näin hyvää matskua, kun ite koittaa tosissaan vääntää paskaa =D Mutta siis, onhan nää taustat taattua laatua, toteutus muutenkin kokonaisuudessaan loistava. Täytyy sanoo että tää: "ei oo kaikkien juttu tää räppäily vanhat riimiparit tuttui ku .. (NÄPPÄILY) aaaa!" sai hymyn huulille. Noh, laitetaan se kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - For Aino 16.10.2012

Vrum - For Aino
Tää on hyvä! Tykkään fiiliksestä tosi paljon, eikä tässä oikeestaan oo mitään vikaa. Laulu vois joo olla vähän enemmän esillä, mutta tän tyylisessä biisissä se on tosi herkässä ettei tuu sit liikaa, joten kyllä tästä 10 napsahtaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom 16.10.2012

...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom
Koska tällä on ilmesesti osallistuttu siis videopelibiisiskabaan tai johonki, niin ymmärrän, mutta aika rasittavaa kuunneltavaa muuten. Tykkään sun "räppiäänestä" mut noi kohdat missä on vähän säveltäkin menee vähän laiskasti alavireessä (tai jotain).. Räpäytyksistä 8, muusta 6, annan siis 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raaka-Aino - Perussankari 14.10.2012

Raaka-Aino - Perussankari
Iha huippua settiä! Paras kohta: "Yhes meikäläisen battleprojektis, ei siit sen enempää – paitsi et me voitettiin" - niin hienosti vedetty! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Dusk 01.10.2012

R-iQ - Dusk
Tää on kyl hyvä, tykkään =) Piano ois voinu olla isommassa roolissa, sillä ois saanu multa plussan ysin päälle. En oikeestaan osaa tästä sen suuremmin sanoo muuta - hieno teos! 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Rytkøtron - Kesä tulla saa 30.09.2012

MC Rytkøtron - Kesä tulla saa
Tausta on hieno, räpit ja lauluosuudet on hyvin vedetty, ei pahaa sanottavaa, mutta ei tää silti oikein iske. Kertsin sävellys ja sanotus on aika kehno ja alkaa oikeestaan vähän ärsyttäänkin. Tulee mieleen hausmylly ja mamban vielä on kesää jäljellä (mistä se nyt mieleen tuli, en tiiä). Pakko tästä on silti 8 pistettä antaa, on tää toteutus sen verran laadukas.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Mikseröidäksemme television kautta 30.09.2012

Soultrap - Mikseröidäksemme television kautta
Tosi hieno alku ja magee bassokuvio. Veikkaisin että tämä "mikseröidäksemme television kautta" ei ole äänitetty vartavasten tähän? Mutta se on hieno lause ja hienosti "tulkittu" =) Ton ois vaan voinu leikata pois ton ensimmäisen "televisio"n.. niin että se olis vaan "mikseröidäksemme, mikseröidäksemme (tauko) television kautta". 7 pojon arvonen suoritus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrsiä - Ero 30.09.2012

Jyrsiä - Ero
Nyt mennään vähän liikaa nuotin vierestä. Ilmeisesti kerralla purkkiin vedetty? Kun meinaat ensin alottaa laulunkin liian aikasin, vai kuuluuko se "tä" siihen? Nuotiokitarointia, mikä on sinänsä ihan jees, "siinä ei käynyt kovin hyvin, kerros oli ylin" nostaa pisteet vitosesta kutoseen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors 30.09.2012

Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors
Kasin ja ysin välillä keikkuu kumpaan kallistuis. Kaikinpuolin biisi on hieno, hienosti soitettu ja sovitettu, mutta lauluun kaipais vähän "terää", se jää nyt jotenkin vaisuks muuten hienon teoksen varjoon. Kertsit ois pitäny vetää oktaavia ylempää tai jotain sellasta, voi olla että miksauksellakin ois voinu tehä laululle jotain "paremmin". Eli siis, mielestäni laulu on vähän irrallinen taustan kanssa, en saa sitä fiilistä että tässä olis esim livetilanne. Mutta hieno biisi kaikesta huolimatta, eikä se laulukaan missään nimessä ala-arvoista ole. Annan 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Retro & Vintage - Love Me Or Leave Me 14.09.2012

Retro & Vintage - Love Me Or Leave Me
Jaaha! Vai että sellasta. Enpä oo ennen kuunnellu, miksen? Ei tähän voi paljon muuta sanoa kun - missä oot keikalla seuraavaks?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kai Huttunen - Saavuin sateella kotiin (Ylen Yksi - 2012-08-26 - Konserttitaltiointi) 14.09.2012

Kai Huttunen - Saavuin sateella kotiin (Ylen Yksi - 2012-08-26 - Konserttitaltiointi)
Ideana aivan loistava! Särinä taustalla (vai johtuuko se mun kamoista) sopii täydellisesti. Okei, eihän tää soitto oo mistään kotoisin, vaikka hyvin paljon kuulostaakin siltä mitä yleltä joskus saattaa kuulla. Taustalla joku köhii tms, sopii hyvin tunnelmaan. Jos tässä olis ollu oikeasti taitavasti soitettua pianoa, ois ollu vitun kova veto! Vaikka tavallaan sanat on hauskat, ne ei silti sovi tähän ideaan.. ja sitten taas toisaalta, ne tekee tästä sen että tulee kuunneltua loppuun asti. Biisinä 4pistettä, mutta idea ja toisaalta toteutuskin nostaa sen - 7 pistettä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 14.09.2012

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
On tää vaan taidokasta. Jos rakentavaa palautetta pitää antaa - ei onnistu, jos kritiikkiä pitää antaa - ei onnistu, jos taas jotain kehuja, niin: tää on tosi hyvä. Kerrassaan hienosti tehty, ei voi muuta sanoa. Mistä nää laulut tähän on? Mageeta! Just sellasta viikonloppu musaa mitä vois odottaa/toivoa baarissa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Tuhannen puhallus 14.09.2012

fabrikation / processing - Tuhannen puhallus
Öö. Mitähän tähän sanois. Ainoa mitä pystyn tähän sanomaan yhden kuuntelukerran perusteella (koska toista en jaksa kuunnella), kuusi pistettä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azo Nelonen - Tarvin jotain speciaalia 14.09.2012

Azo Nelonen - Tarvin jotain speciaalia
2-piippunen juttu sanojen suhteen.. Mut ehkä ne oli ihan hyvät, kun oletan että laulaja on jopa saanut seksiä eikä pelkästään puhu siitä ;) ..ja toi kuva nostaa pisteitä =) ..Eihän tässä kai sinänsä genressään mitään vikaa ole, ihan hyvin vedetty, mut sit taas toisaalta, tässä ei oo varsinaisia koukkuja, joku sellanen koukuttava kertsi ois ollu paikallaan.. Hyvä ääni sulla on, ja sun pienehkö ärrävika? toimii mun mielestä hyvin, tekee persoonallisen, mutta ei häiritse..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu 13.09.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu
Akustisesta meiningistä pisteitä! Kertsi iskee positiivisesti erilaisuudellaan. Laulu kaipais tarkkuutta joihinkin kohtiin, joskin mukava persoonallinen ääni ja pääasiassa ihan hyvin vedetty. Paranee loppua kohti. Sanat on hyvät. Laitoin jo kasin, mutta nostan pisteet ysiin, loppupuolisko on huomattavasti parempi kun alku ennen ensimmäistä kertsiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Purple Mountain Rubbish Heap 13.09.2012

Valium for Van Gogh - Purple Mountain Rubbish Heap
Hieno riffi ja hienosti soitettu muutenkin. Lauluun kaipais jotain eloo, sinänsä biisiin sopiva tyyli, mutta jotenkin iskevämpää artikulointia kaipais. Lisäks jos tässä ois joku melodinen kertsi niin täähän olis valmista hittikamaa, nimittäin riffi jää soimaan päähän. Loppuu vähän seinään. Mutta hyvä veto silti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele River of life - Not about love 30.08.2012

River of life - Not about love
Kyllä tää on ensimmäiseks biisiks täyden kympin arvonen! Ja ansaitsis tää kympin vaikka olis jo useempikin tekele takana.. kestää kuunnella! Kaunis ääni!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kode & M. N. - Lasiin emme sylje 19.08.2012

Kode & M. N. - Lasiin emme sylje
Helmi! "Tällä naamalla ei saa edes kunnon krapulaa Samahan se on kone buutata Reippaat pohjat juoda ja baariin suunnata"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Ozymandias 13.08.2012

Valium for Van Gogh - Ozymandias
Mitähän tähän sanois. Jos 1:15 kohdassa ois alkanu kunnolla biisi, puhtaammilla soundeilla, niin tää ois ollu pirun kova intro. Nyt tässä jäi vaan odottamaan koska biisi alkaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Kalsaribiisi 13.08.2012

Peysface - Kalsaribiisi
Nyt täytyy tehdä "paljastus", olin 90-luvulla lökäpöksyskeittari ja kuunneltiin Nueraa paljon, koska kaveri tuntee "erään Petrin" kyseisestä kokoonpanosta. En tiedä onko tässä varsinaisesti mitään samaa, mutta jotenkin tuli sellanen nostalginen olo ja nautin tästä biisistä, mun mielestä tolla äänellä ja taidolla on kaikki mahdollisuudet menestyä suomen rap-genressä. Vaikken nykypäivänä diggailekaan yhtään tällasta musaa, niin tää kyllä iskee, tää on hyvä. Ei oo paljon kritisoitavaa, ehkä kertsin artikuloinnissa on jotain, lähinnä sana "päälle LAITA en sitä" on ainoo asia mikä pistää korvaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri.A - Boywonders Schizophrenia 13.08.2012

Petri.A - Boywonders Schizophrenia
Alussa laulu oli parempi, toisessa säkeessä ja siitä eteenpäin ei ollu niin hyvin vedetty. Kertsi on hyvin laulettu ja hauska saundi, kuten aiemmin mainittua, pariisin keväältä kuulostaa (eikä se oo huono juttu). Jotenkin hauskaa että tällasesta biisistä tehään tällanen coveri. Mut mä kyllä tykkäsin :/ (eikä siihen vaikuta se että mun lapset kuuntelee alkuperästä) Mun mielestä tää oli hyvä =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Wanderer Part 1 13.08.2012

Aamunkajo - Wanderer Part 1
Alku on tosi hyvä ja lupailee hyvää biisiä mutta "laulun" alkaessa vaihtaisin kanavaa jos radiosta tulis, tai lähtisin kaljatelttaan jos festareilla sois. Ei tästä jääny oikein muuta käteen kun hyvin soitettu ja kivoja juttuja, tosin rumpujen joku pelti (en tiedä mikä on oikee termi) on jotenkin hassun kuulonen, laulu on ihan karsee, ei iske muhun millään lailla. Jopa 6 pistettä kuitenkin siitä syystä, että on soitettu hyvin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmisrauniot! Gather - The Unbearable Fucksatan Of Vacillation 13.08.2012

Ihmisrauniot! Gather - The Unbearable Fucksatan Of Vacillation
Kuulostaa reenikämppädemolta. Harmi ettei saa paremmin selvää, rummut kuulostaa hyvältä, sävellyksestä mitä pääsee sisälle, niin vaikuttaa ihan ok meiningiltä, ei mitään järisyttävää, muttei paskaakaan. Laulua ei oikein osaa arvostella kun sitä ei kunnolla kuule. Kiikunkaakun seiskan ja kasin välimaastossa. Sanotaanko 7½.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 23.07.2012

Fillari - Hymy Pyllyyn
=) Onhan tää hauska, mutta laulu on sen verran hiljasella että joutuu tekeen hommia sen kuulemiseks. Toteutus on muuten ihan mainio, mutta soundit ehkä vähän halvat, mutta väliäkös sen - onhan biisin nimikin Hymy Pyllyyn. Välisoitto ois voinu kestää kauemmin ja sisältää jotain "kiipparisooloo" =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SingerFishing - Absolutistin Humppa 23.07.2012

SingerFishing - Absolutistin Humppa
Kyllähän tälle on pakko antaa 10! En niin kovin suuri huumorimusiikin ystävä ole, mutta kyllähän mikserissä näin hyvin kirjotettu/toteutettu biisi nostaa suupielet ylös! Soundimaailmassa oli jotain mitä ois voinu hieroo enemmän, mutta ei häiritseviä juttuja..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Elämä 23.07.2012

Apus - Elämä
Nyt on kyllä niin kovaa settiä ettei oikein osaa kritisoida mitään - tarvitseeko edes?! Tää on kova biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tube Microchips and Local Warming - Iron Curtain 23.07.2012

Tube Microchips and Local Warming - Iron Curtain
Kyllähän tästä huomaa että kaveri osaa käyttää FL Studioo ja ideoita on, ei vaan oikein iske muhun. Liian tietokonemainen soundi, eikä mitään varsinaisen järisyttävää sävellysjuttua mikä jäis soimaan päähän. En oikein osaa tästä muuta sanoa :/
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin pelimusakellari - Birthday Bop 23.07.2012

Jamsterin pelimusakellari - Birthday Bop
Kuten aiempana mainittu, sopis jonkun cittarissa myytävän "kosketinsoittimen" demobiisiks, mutta siihen se sopis täydellisesti ja olis jopa sellanen demo mitä jaksaa kuunnella. Biisihän on oikeesti hyvä ja hienosti toteutettu, soundit vaan tekee sen, että on "halvan kuuloinen". Miksauksessa ei mitään vikaa, eikä biisissä oikeestaan muutenkaan. Tohon tilalle vähän arvokkaammat soundit ni tää on kova - ja hauska (mitä se on kyllä nyttenkin). Jazzit mulle tulee tästä mieleen, eikä se ole lainkaan huono asia =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Fengshui 23.07.2012

P. M. Kostiainen Project - Fengshui
Tykkään Kostiaisen asenteesta ja tyylistä! Tästä tulee jollain tapaa jopa vanha Apulanta mieleen, eli siis se Apis joka teki vielä hyvää musaa. Hyvät sanat ja sävellys muuten, mutta tohon kertsiin ois voinu jotain keksiä mikä iskis ihan täpöllä, myös c-osa olis voinu värittää tätä rallia kivasti. Mutta kaikinpuolin hyvää settiä, rosoisella asenteella jes! 風水, sävellys ja toteutus 8, mutta lyriikat nostaa ysiin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Monopoli 17.07.2012

P. M. Kostiainen Project - Monopoli
komppaan Benoa, tummat naiset nuotion ympärillä tulee todellakin mieleen! Älä suinkaan lopeta akustista touhua kokonaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulavat Jamsterit - Kutsumattomia vieraita 17.06.2012

Laulavat Jamsterit - Kutsumattomia vieraita
Mahtavaa!! Ei voi muuta sanoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele World3 - E18 18.04.2012

World3 - E18
Paremmilla soundeilla tosi hyvä biisi.. bassoo enempi.. tunnelma on tosi hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - Johannes Takasen kohtalosta 28.02.2012

Särskilt stöd - Johannes Takasen kohtalosta
ai ai nam!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - rt41 28.02.2012

Särskilt stöd - rt41
Tähän on aina silloin tällöin mukava palata, tämä ei kulu, tämä on teos! Ahh, tää on kyllä yks mun lempibiiseistä ikinä, ihan rehellisesti! Tässä on jotain, mikä koukuttaa mut tosissaan! 10+
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slaughtered Into The Cradle - 1. This Is Your Demise 28.01.2012

Slaughtered Into The Cradle - 1. This Is Your Demise
Onhan se nättiä, vaikkei mun genreä.... :O
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - rt41 09.01.2012

Särskilt stöd - rt41
Ihan törkeen hyvää settiä!! Uppoo mulle niin kympillä!! Kaikin puolin loistavaa settiä!! Huuliharppua olis kuunnellu mielellään enemmänkin.. mutta tulkinta on ihan 10, sun ääni on tässä ihan 10, soundimaailma mahtava!! Tää on ihan vitun kova!!! Hauskinta tässä oli se, että vaikka luki lyriikoita samalla, ei voinu aavistaa miten se menee.. tätä ei ihan äkkiä karaokessa veisais, ja se on iso plussa.. kaikki toimii ja kuulostaa helvetin hyvälle, mutta ei mee millään tapaa peruskaavalla (mihin itse sorrun).. jeesh!! Lisää!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frank Lukas - Frank Lukas & Wil - Mä en pysty 27.12.2011

Frank Lukas - Frank Lukas & Wil - Mä en pysty
Täähän on oikeesti hyvä, vaikken räppiä oikein jaksakaan, ehkä osittain sen takia millaseen räppiin mikserissä paljon törmää.. mut tää on oikein hyvä!! Rock´on!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulavat Jamsterit - Normaali elämä kielletty 25.12.2011

Laulavat Jamsterit - Normaali elämä kielletty
onhan tää ihan mahtavaa menoo.. ei kuulu mikseriin, tämä kuuluu radioon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JACOTACO - Pick Your Poison 25.12.2011

JACOTACO - Pick Your Poison
komppaan edenbeastia, lauluun hilppasen munaa lisää ja johan on.. hienoa jokatapauksessa!! (aina pitää jostain kritisoida jos bändi on mikserissä) ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulavat Jamsterit - Kansa saa kyllikseen 10.12.2011

Laulavat Jamsterit - Kansa saa kyllikseen
Mahtavaa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Mitä tarvitaan 07.12.2011

The_Tasoristeys - Mitä tarvitaan
Biisihän on oikeesti hyvä, toteutukseen kun lisää panostusta! Laulu on vähän laiskan kuulosta, mikä sinänsä sopii jollakin tavalla, mutta pientä skarppiutta lisää.. Kitarasoundit on vissiin aikalailla hakematta, eli kuulostaa lähinnä siltä että töpseli seinään ja menoks.. Tempo vois olla hitusen nopeempi.. mutta kaikinpuolin kehityskelponen biisi!! Hyvä lyriikka!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Seraphiel - Blind Seer 07.12.2011

Seraphiel - Blind Seer
Onhan tää perkeleen kovaa matskua. Helvetin hyvin soitettu ja tuotettu.. jos nyt jotain varsinaista kritiikkiä haluaa, niin henk.koht. en pidä noista "mörinä" osuuksista, menee välillä "sössöttämiseks", mutta muuten vitun kovaa settiä myös laulupuolella!! Eipä tässä muuta, rock! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Man Who Walks In Circles 05.12.2011

Oliver Eye - Man Who Walks In Circles
Hienoo musaa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Walk Away 05.12.2011

Oliver Eye - Walk Away
Hitto! Magee biisi!! Tykkään kovasti lauluäänestä, toteutus muutenkin ihan 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Thoughts 04.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Thoughts
Pakko nostaa toi arvosana kymppiin.. ei toteutuksen takia, vaan sen takia että tää jää soimaan päähän ja palaan tähän aina uudelleen, vaikka kuuntelen välissä paljon muitakin mikseribiisejä.. kymppi tulee siitä, että tässä on oikeesti sävellys sanotus ja ajatus täydellinen, jos toteutus kohtais sen, tää olis hitti.. ja edelleen, toi mitä aiemmin kirjotin, vika kertsi kovaa ja täysiä oktaavia ylempää.. muutenkin lauluun säröö ja hiomista.. mutta luvan sain, teen tästä jonain päivänä coverin omalla näkemyksellä ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Thoughts 04.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Thoughts
Siis kyllähän kun tätä biisiä kuuntelee useempaan kertaan, niin tässä on kyllä potentiaalia vaikka ja mihin!! Tekis mieli tehä tästä coveri, jos vaan aika riittäis =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 04.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Laulussa on hieno soundi.. biisikin on hyvä, mutta toi kitara... aargh... aineksia olis!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Thoughts 04.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Thoughts
Jäi muuten soimaan päähän..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Thoughts 04.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Thoughts
Hyvä biisi! Lauluun lisää voimaa ja rähinää tohon kertsiin.. rähinä tosin hillitysti ..niin ja voimakin, ettei biisin idea katoo.. tossa lopussa vois vetää kertsin oktaavia ylempää lähes huutaen.. Hieno on biisin sävellys, sanoituskin, joskin toi lontoo ei mulle niin hyvin aukee ja muutenkin kuuntelen mieluummin suomenkielistä. Jotenkin tuli Nirvana mieleen ja mun mielestä tästä sais kympin biisin jos vielä vähän hierois =) Hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Opium Veil - The Chamber Of Tears 04.12.2011

Opium Veil - The Chamber Of Tears
Hienoa hillittyä tunnelmointia! Joskin jotain jää puuttumaan, jotta mielenkiinto kestäisi 5:27.. Itse ajattelen kaiken aina "kaupallisena" ja tässä olisi hyviä ajatuksia esim heleä ääniseen naislaulantaan.. Hieonosti silti tehty!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAAKAVERSIO*** - Kivinen Polku 03.12.2011

RAAKAVERSIO*** - Kivinen Polku
Tykkään erityisesti puhtaasta laulusta tässä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 03.12.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Asiaa! Vaihtelevaa, kerrankin jotain mikä ei oo käytännössä mistään genrestä, tässä on varmasti mietitty että minkä helevetin genren tohon laittais...? Biisi on loistava, kertsin laulu kaipais jotain? Sinänsä toteutus on hyvä, varmasti hierottu ennenku julkastu, mutta vielä kun sais vähän enempi hierottua ni ois v**un kova biisi =) ..tykkäsin (eikä johdu siitä että sain itse hyvät arvostelut) =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paha Rasti - Särkynyt 26.11.2011

Paha Rasti - Särkynyt
Hyvää matskua! Toisin kuin yleensä mikserissä (mun mielipide), tässä on laulu ehdoton valtti, tykkään! =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paha Rasti - Ei saa 26.11.2011

Paha Rasti - Ei saa
Oon huono antamaan sen kummempaa syväanalyysiä, joten tyydyn sanomaan, Rock! Hyvältä kuulostaa ja siis tosi hyvän kuulonen treenisdemoks!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abysmalia - [2011] - Amid Adversities 26.11.2011

Abysmalia - [2011] - Amid Adversities
HUH!
10