Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 23 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - Is There Something/Someone? 26.11.2012

Vrum - Is There Something/Someone?
On kyllä niin hienoa jälkeä taas, että ei voi kuin ihailla. Sulla on upea ääni. Lisää vaan tulemaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Joulupukki Oksentaa Verta 11.01.2010

Riitasointu - Joulupukki Oksentaa Verta
Ei voi muuta sanoo ku et kolahti täysillä! Yllätyin erittäin positiivisesti. Riittää kerroksia äänimaailmassa ja nyt muutaman kuuntelu kerran jälkeen löydän vieläkin jotain uutta. Juuri tähän yritän itsekkin pyrkiä. Nopeat ja hitaat kohdat synkkaavat täydellisesti keskenään, niin että vaikka ''moodi'' (en nyt parempaa sanaa jaksanut keksiä) vaihtuu niin pystyy silti sanomaan että kyseessä on sama kappale. Faniudun!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 30.11.2009

Dismay - Trust in Vain
Ei kyllä häikäise omaperäisyydellään. Tätä melodista metallia nimittäin tuntuu tulevan joka rööristä, että siitä massasta erottuminen alkaa olla vaikeaa. Eniten korvaani erottuu aivan helvetin potkiva rumpu komppi läpi kappaleen. Varsinkin tuossa introssa juuri ennenkuin kappale alkaa sai aikaan tunteen että tulossa on tiukkaa mättöö. Ja niinhän se pääasiassa olikin. Laulu ei cleanien osalta oikein toimi mutta muuten iskee täysillä. Ja soolo osuus koko komeudessaan on kanssa ison plussan arvoinen. Muuten kitara on todella lame. Mutta kuitenkin niin vakuuttava esitys että faniudun!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 30.11.2009

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Kappale lähtee rullaamaan hyvin mukaansa tempaavan riffin ansiosta. Laulua ei kuitenkaan ole saatu kovin hyvin sovitettua. Ihan kuin se kuuluisi erillään itse kappaleesta. Kertsi kyllä ei kuulosta korvaani yhtään miltään ja kitara on niin lälly ettei se sovi mielestäni muun biisin kanssa. Ei tuo laulu oikein iske. Sooloa olisi veilä saanut miksata vähän kovemmalle. Ajoittain biisi kuitenkin kuulostaa todella hyvälle. Mahtavaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Nelikymppinen 30.11.2009

Fillari - Nelikymppinen
Ei oikein aukea ihmiselle joka ei humppaa kuuntele. Jostain syystä lähes kaikki genren kappaleet kuulostavat yllättävän paljon samalta. Mutta kuitenkin ihan leppoisa ralli kaikinpuolin. Kyllä tälläistä voi kuunnella ilman inhoreaktioita jos jossain soi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nook - Graveyard Blues 28.04.2009

Nook - Graveyard Blues
Mahtavaa. Todella mahtavaa. Biisi lähtee rullaamaan aivan loistavasti ja on alusta loppuun tiukkaa tykitystä eikä tule mieleen missään vaiheessa lopettaa kuuntelemista. Luulin että tuskin tulee teiltä mitään yhtä tykkiä kuin tuo cute poison joka oli kanssa parhautta, mutta luulin väärin! Siis huh huh Teidän laulajanne on kyllä todella mahtava. Vetää todella hyvin ja tunteella. Basso kuvio verseissä on kyllä aivan erityisen hienoa jälkeä. Rummutkin hakkaavat todella hyvin ja kaikki instrumentit yhdessä synkkaavat niin hyvin että kokonaisuus on pelkkää rautaa. Ei tätäkään biisiä voi tarpeeksi kehua. Biisi sortuu kuitenkin samaan kuin cute poison. Liian lyhyt. Ja loppui todella odottamattomasti. Mielestäni tämä on niin hyvä kuin huono puoli. Kuuntelin kappaleen reilu 10 kertaa heti putkeen. ROCK ON NOOK!! Te ootte mikserin eliittiä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lehmann - Whole Day At Home 28.04.2009

Lehmann - Whole Day At Home
Tosi kivan kuulonen intro. Siitä plussaa näin aluksi. Mutta sitten.. Kun laulu alkaa niin aluksi säikähdin vähän. Sitten kun chorus alkaa niin säikähdin vielä enemmän. Ei nyt oikein vain suostu toimimaan. Lausuminen kuulosta hieman epävarmalta ja lievästi tönköltä. Ääntä vaan rohkeammin peliin. Insturumenteistakaan mikään ei oikein toiminut. Tuon pienen kitara soolon ajan eksyin jo miettimään että ihan toimivahan tämä on mutta oikeastaan kyseinen lopun soolo oli ainut toimiva kohta kokonaisuutena koko biisin aikana. Intron lisäksi, mutta sekin hieman kustaan. Liian perus perus tämäkin. Sanat olivat ihan kivat mutta se ei todellakaan riitä pelastamaan kappaletta

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fata Morgana - Hiekan Nielemä 05.08.2008

Fata Morgana - Hiekan Nielemä
Aivan helvetin hyvin kyllä biisi starttaa. Ja kitaran särö kyllä toimii tuossa kyllä todella hyvin. Mutta sitten kun säkeistö alkaa niin rumpukompista tulee kyllä hirveetä kuraa. Sellanen pop paska.. Hyi. Laulajan äänikään ei mitenkään erikoisemmin uppoo ja muutenki tuntuu että tuo laulaminen ylipäätään on vielä vähän hakemista. Yleensäkkään minuun ei pääasiassa tuo suomenkielinen laulu erikoisemmin uppoa. Örinäkään ei nyt mitenkään kummosemmalta kuullostanu mutta örisemällähän se paranee. Soolo tuossa lopussa nyt oli ihan kaunista kuunneltavaa hienon rumpukompin päällä. Kappaleen rakennekkin oli mukavan monipuolinen Ei kyllä itseeni kokonaisuudessa sen erikoisemmin jaksanut upota tämä biisi.. Lähtee hyvin ja loppuu hyvin. Kaikki siinä välissä oli aika kuraa mun korviin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Kuolemanlaaksossa huokaillaan 21.07.2008

Kuttaperkkataivas - Kuolemanlaaksossa huokaillaan
Tosiaan. Edelleen niinkuin noissa aikaisemmissakin niin ääntäsi on todella mukava kuunnella. Nuo äänet on kyllä hienot tuolla taustalla ja ne random soundit siellä täällä luo hienosti tunnelmaa. Mutta en sit tiiä. Jokin tässä kuitenkin silleen on että ei niin hirveemmin kuullostanu siltä joltain mun korvaan vaikka kokonaisuudessaan toimi. Hienoa työt jokatapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Hirvennahkatakki 20.07.2008

Kuttaperkkataivas - Hirvennahkatakki
Hankala tosiaa sanoo mitää ku tuo ei tosiaa tuo runous oo hirveemmin kolahtanu. Noh.. Todella hieno tausta ääni. Ääntäsi on todella mukava kuunnella ja ääni vaihtelee juuri hyvin tunnelman mukaan. Kerronta on hyvää ja lyriikaalinen puoli on aivan mahtavaa. Tämä todella tunnelmasta. Teknillisesti ottaen pienesti kuulu välillä äänen väreilyä että mikkiä edessä ei iha täysin olla sisäistetty? hankala sanoo.. Mutta tosi hienoa työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nook - Cute Poison 14.08.2008

Nook - Cute Poison
Helvetin mahtava kappale. Todella mahtavaa. En kyllä keksi mitään negatiivista sanottavaa kun nyt muutaman kerran olen tämän läpi kuunnellut. Kaikki rullaa todella hyvin. Haluan erityisesti nostaa ylös hienon basso raidan jonka biisi sisälsi. Todella hyvin kuuloinen. Laulajaakin haluan kehua (kuulostaa pienesti bloodhound gang:in laulajalta :D). Hienosti laulettu kertsi. En kyllä tosissaan keksi kappaleesta mitään pahaa sanottavaa. Sooloa ei ollut mutta toimi kyllä näin paremmin. Rakenteeltaan melko perus mutta ylimääräsiä kikkailuja ei edes jää kaipaamaan! Hienoa työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 17.07.2008

TOB - Dance with a devil
No huh huh. On niin rock tää ku rock voi olla (hyvässä ja pahassa mielessä). Hienoja nuo kitara soundit/riffi tossa puolessa välissä. Soolotki oli ihan perushienoa settiä. Rummut nyt oli aika tylsät ku ei hirveempää vaihtelua tullut. Ja tylsiä fillejä. Lyriikoissa nyt ei nii hirveemmin mitää ihmeellistä ollu mutta hyvin kuitenki laulettu. Kokonaisuudessa aika kiva rokki rallatus, minkä riffiä olisi ihan mukava itsekkin soitella. Hienoa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 14.08.2008

Moukka - Aion
En nyt oikein tiedä mitä sanoa tästä biisistä. Laulusta nyt en oikein pitäny yhtään. Liian vähän tunnetta oli mukana ja jotenkin ei kuullostanut kovin luontevalta. Lyriikoissakaan ei oikein ollut mitään kehumista. Plussaa ansaitsee pääriffi mikä soundas mun korvaan ihan hyvältä. Rummuissa Tom:in käyttö antoi komppiin tosi hyvin tunnelmaa mutta se ei kuitenkaan riitä. Kokonaisuudessaan kappaleessa nyt ei mikään erikoisemmin iskenyt. Liian perinteistä, tylsää, kuultua. Jokin soolokin olis ollu iha kiva mutta sekin nyt jäi puuttumaan. Ei iske

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleigh MSN - Gestapo Inc. 13.08.2008

Sleigh MSN - Gestapo Inc.
Tuli todellakin ensimmäisenä mieleen lamb of god. Ihan hyvähän kappale tämä oli. Erittäin hyvin tuotettu ja toteutettu et kaikki tältä puolelta oli kohdallaan, mutta ei hirveemmin tule mitään omanlaista tai uutta esille. Näin ollen aika perus settiä. Kappale lähtee kulkemaan ihan hyvin ja odotukset oli alussa kovat mutta loppujen lopuksi niin kovin tylsä. Melko lopussa oleva kohta kuullosti jossain määrin paremmalta. Rummut iski kovasti hyvin hakkaavien lautasten ansiosta. Hieman ristiriitaisia tunteita herättävä kappale. Hieno oli mutta niin perus että ei varmasti tuu enempää kuunneltua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Irtirevitty - Vailla tarkoitusta 14.08.2008

Irtirevitty - Vailla tarkoitusta
Tuo kitaran ja pianon tuottama yhteinen melodia tuossa introssa on todella hyvän kuuloinen ja erittäin hyvän fiiliksen sai aikaan. Kun rummut alkaa, en oikein tiennyt mitä ajatella. Ihan liian tylsät ja yksinkertaiset. Ja liika toistoa samassa kohdassa tätä kappaletta. Hirveemmin ei kyllä minkäänlaista kikkailuja melodian tai kappalerakenteen kanssa ei ollut mikä nyt on progen milteimpä peruspiirteitä. Kappaleen äänimaailmakaan ei hirveästi vaihdellut. Ei nyt kyllä oikein iske. Haen progelta enemmän monimutkaisuutta ja soolotkin puuttuivat aivan kokonaan. Liikaa saman toistoa. Tylsä lopputulos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Dance of Illusion 12.08.2008

DARKER GROUNDS - Dance of Illusion
Siis mitä helvettiä? Aivan mahtavaa musiikkia! Jokainen helvetin biisi uppoo jollain tasolla. Darker grounds, te ootte kyllä mikserin eliittiä. Tästä kappaleesta: Laulaja on aivan helvetin lahjakas ja laulaa tässä(kin!) kappaleessa todella nappi suorituksen. Tuo rauhallinen kitara melodiakin kuulosti ihan hyvältä vaikkakin hieman kuluneelta. Ja tuo riffitys oli kyllä oli todella loistavaa settiä. Ja rummut hakkaa hyvin läpi koko kappaleen. Lyriikat nyt ei erikoisemmin kuulostanu mun korvaan mitenkää erikoiselta. Tässä biisissä kyllä natsaa lähes kaikki aivan helvetin hyvin vaikka nuo muut on kyllä vielä parempia. Loistavaa musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 05.07.2008

Kalashnikov - Sherpa
Aika kiva tuo rumpujen ja kitaran luoma yhteinen kokonaisuus tuossa verseiden kohdalla. Ja Kitara soolokin iha kiva lun en edes odottanut mitään sooloja. Basso raita nyt ei ollut missääs vaiheessa mikään erikoinen. Eikä laulukaan kovin korvaan kuulostanut millekkään. Ja lyriikat oli todella mielikuvituksettomat ja tylsät. Ja nuo klapsit kertsissä kuulostaa aika hirveelle. Kokonaisuudessaa melko mauton. Jumittava jotenkin. Kitaralla kyllä oli hetkensä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NH3 - Perille Ei Pääse 29.10.2007

NH3 - Perille Ei Pääse
En oikei saanu henkilökohtasesti oikein mitää irti tästä biisistä, mutta se ei tarkota että se huono ois ollu. Ensimmäisenä annan plussaa räväkästä kitarasta. Nopea ja melko aggressiivinen. Laulu ääni kummallakin laulajalla on melko yhteen sopiva tälläisen poppi rokin tykittämiseen. Enemmän asennetta vain laulamiseen ja hyvin menee. Mutta sitten.. Samanlaisia biisejä samalla idealla/aiheella löytyy tonneittain. Sanotuksissakin olisi saanut käyttää enemmän omaperäsyyttä. Kuulostaa liikaa tiktakilta ja se saa korvat vuotamaan verta. Puuttuu kokonaan se ns. ''oma''. Kappale oli muutenkin sellainen ehkä itsestään selvyys ja siinä olisi aika paljon pientä viilattavaa. Kappale kuulosti lähes samalta alusta loppuun. En itse tälläistä musiikkia kuuntele, mutta varma että eiköhän tämä jollekkin ainakin uppoa. Arvosana on olisi tarkalleen ottaen jotain 6.8 eli se täytyy pyöristää joten 7. Ei todellakaa mitää paskaa vaikka on paljon hiomista. Keep it coming Paranoya
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele PNG - Hymyilisitsiemiulle? 29.10.2007

PNG - Hymyilisitsiemiulle?
Todella kovi setti! Parasta mitä oon sulta tähän mennessä kuullu. Lyriikat toimii aivan helvetin hyvin ja on yks yhtä flow:n kanssa. Tausta on streetti nii siitä en jaksa mitää ruveta sanomaan. Tuo oli vähän ''tyhmä'' tuo loppu tilitys tossa, mutta se nyt ei oikein mitää meinaa. En oikei keksi mitää kritisoimisen aihetta että jotain rakentavaa palautetta sais aikaan. Todella hyvää materiaalia kaikenkaikkiaan
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 05.07.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Pakko melkein tähän alkuun jo heti sanoa että tuo kertosäkeistö kohta oli suoraan sanottanu kauhean kuulonen. Noh.. Sanat nyt ei pääasiassa ollu minun mielestä oikein mistään kotoisin. Rummut on aika tylsää hakkaamista kappaleen alusta loppuun asti. Pitäs olla jotai omia ideoita. Aika perinteinen hard rock biisi niin instrumenttien kuin suunnittelunkin kannalta. Omia innovatiiveja lisää. Paljon lisää. Jotain positiivista niin tuosta kohdasta josta alkaa tuo ''kaikki hyvin'' huuto niin sitä se 10 sekunttia eteenpäin kuulosti tod. hyvältä. Way to go!

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 27.08.2009

TOB - Shining Floor
Hyvä kuuloinen ralli alusta loppuun. Jokainen instrumentti toimii paketissa hyvin. Syna on soundaa todella hyvälle, siitä paljon iso plus. Rumpu komppi vain on liikaa itseään toistava alusta loppuun ja nuo snare fillit olivat kyllä todella tylsän kuuloisie. Kitara soolosta tykkäsin ja sopii tuo akustinen verseisiin aivan helvetin hyvin. Sanoista tykkäsin kanssa ja ne jäävät varmasti mieleen kertsin osalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 27.08.2009

Fillari - Hymy Pyllyyn
Heh. Hauskasti starttaa. Naurattaa vieläkin. Muutenkin oli keskivertoa paremmat sanoitukset huumori musiikiksi. Kappaleen tarkoitus varmaan on juuri hymyilyttää ja siinä se kyllä onnistuu. Mutta tosiaan, ei oikein tuo huumori musiikki hirveämmin nappaa ja todennäköisesti tämäkin jää ainoaksi kuunteluksi. Jos jossain vielä kuulen niin hymyilyttää varmasti silloinkin. Ihan hyvä teos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - Awakenings 02.09.2009

Dualistic Balance - Awakenings
Ihan mukavan kuuloinen noin pääasiassa, mutta kappaleen syvempi tutkiskelu tuo esiin paljon joitain miinuksia. Ensinnäkin choirit ja synat ovat todella kaamean kuuloisia. Kuin suoria FL studio sampleja ja ne ovat todella halvan kuuloisia. Kilinät ovat mielestäni ajoitettu hieman vituiks mutta ehkä se johtuu musta. Tunnelmaa kuitenkin löytyy ja hiotumpien soundien kanssa voisi olla hyvä soundtrack teos. Kuitenkin ihan onnistunut näin pääpiirteittäin