Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 9 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lena Selyanina - Sophie's Song 05.11.2011

Lena Selyanina - Sophie's Song
Soitannollisesti erittäin taitavaa, mutta itse olisin toivonut hiukan riskinottoja tähän melankoliseen uneen. Pianon ja kitaran välille olisin ehkä kaivannut vahvempaa jännitettä, tunteiden eripuraa, ristiriitaisia sointuja ja värejä, pieniä musiikillisia nuppineulanpistoksia. Nyt oli itsellä hiukan vaikeuksia saada kappaleella tavoitellusta tunteesta otetta. Kaipasin ehkä juuri kitaraan niitä bluesin syviä, tummia sävyjä enemmän. Nyt se ehkä seuraili ja myötäili liikaa pianoa. - Ja niin sitten vois tietysti itse täytenä musiikillisena räpeltäjänä unohtaa neuvojen jakelemisen :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abysmalia - [2011] - Amid Adversities 19.10.2011

Abysmalia - [2011] - Amid Adversities
Ihan klassikkoainesta! Aivan käsittömättömän hieno paketti. Ei jää numeroissa tosiaan paljon vaihtoehtoja. Tyyli, toteutus, osaaminen, mielikuvitus ja ilmaisu! En olisi ikinä uskonut että vuonna 2011 sitä innostuu kuin 15-vuotias varsinkin kun kyseinen genre ei ole itselle ihan se juttu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - ego 01.10.2011

Snacken kisa-arkisto - ego
Kuulostaa ihan siltä kuin artisti olis saanut vaikutteita Snackeboolta. Sanoista vois vielä hioa hiukan rappausjälkiä pois. Muutamassa kohdassa nokkeluus syö ydintä ja rytmiikkaa. Itse biisi päivitettyä traditiota, mutta ei paha. Laulun pieni särö kuuluu elämään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lily-eM - Kalevala - 1849 14.06.2011

Lily-eM - Kalevala - 1849
Näillä sähköisillä lakeuksilla lähes kympin suoritus. Sanat tais luontaisella rytmiikallaan antaa biisille ja tulkinnalle ihan uudenlaiset siivet ja sisällön.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paul Leslie orkestereineen - Viesti 26.03.2011

Paul Leslie orkestereineen - Viesti
Sähköinen, moderni vesipiippu soi ja kamelit keinuu. Introasta olisi voinut napsaista pätkän ja teksti olisi voinut kaivata hieman originellimpia kielikuvia ja johtolankaa, mutta kyllä tällä keitoksella beduiinit bailaa ja shandaalit saadaan kattoon. Mukavan urbaania turbaanisoundia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kailo - Anti-organic 23.02.2011

Kailo - Anti-organic
Laulajalla hyvä Islanti-soundi. Sovituksessa ehkä omaan makuun pikkuisen liikaa " tää kuuluu soittaa just näin" - tyyppisiä ratkaisuja, mutta se on demovaihessa oikeestaan sivuseikka. Jos saatte biisit pidettyä tällä tasolla niin auringonnousu kyllä koittaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Myöhässä 31.01.2011

Make Vahtola - Myöhässä
Pakko laittaa täys kymmenen, kun soundipuoli on pelkkää hunajaa ja soitto svengaa kuin hirven ja kengurun risteytys!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iloruiske - Vieraita Kieliä Päässä (Demo) 15.01.2011

Iloruiske - Vieraita Kieliä Päässä (Demo)
Hyvin hyrrää ja pörisee, eksyy tieltä ja lähtee sopivasti lapasesta. Pikkuisen vois ehkä silti tiivistää ja pelkistää niin sovituksen kuin sanoituksenkin osalta, ettei ydin pääse hukkumaan. Kevyesti jäitä hattuun. Kyllähän hiukan Skopakuviot voi tietysti tulla mieleen, mutta ei paha! Just kill your darlings - tai ainakin muutama niistä - niin hyvä tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kiire 10.09.2010

Make Vahtola - Kiire
Biisiissä kuuluu vaikutteet, mutta ei häiritsevästi. On sääli jos tämä osaaminen jää vain Mikserin käyttäjien iloksi. Kaikki muu hyvin tasapainossa, mutta sanoihin kaipaisin särmää, rytmillistä terävyyttä ja ideaa. Jotain joka kohottais samalla biisin hivenen tuttua ja turvallista linjan yläpuolelle. Musiikilliset edellytykset kyllä löytyy.
9