Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 43 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 23.02.2009

TOB - Mystery of Life
Mystinen reverse-intro. Odotin että sen jälkeen olisi lähtenyt jotain ripeämpää. Laulajalla on edelleenkin hyvä ääni. Englannin lausumista voisi kyllä vähän parantaa mutta se on pieni miinus. Biisi on vähän liian laahaava ja yksitoikkoinen makuuni, mutta tämä on sitä pluussi rokkia. Huuliharpusta plussaa. Sopii teidän musiikkiin kuin sormi nenään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Black Cat Witchcraft 23.02.2009

Zomby Woof - Black Cat Witchcraft
Helvetin siisti intro. Kitarat ja rummut jotenkin ihmeellisesti taustalla. Kuulostaa siltä että ne olis äänitetty suoraan jostain radiosta ja sen jälkeen vedetty loput soittimet päälle. Tykkään laulajan äänestä. Biisi on aika kunnianhimoista ja poukkoilevaa osastoa. Kertsi jotenkin vaan ontuu tosi pahasti. Sääli että saundit ovat näin ihmeelliset. Hyvillä saundeilla iskis muhun nimittäin ihan helvetin kovaa. Tälläisenäänkin saatte komian numero ysin ja uuden fanin! Hyvähyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Taivaan tunnen pilvistä 23.02.2009

Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Taivaan tunnen pilvistä
Oh yeah baby! Mahtavat kasari-syna-saundit! Ihanan nostalgista kamaa. Jos tämä olisi tehty tänä vuonna niin ei välttämättä iskisi yhtä kovaa mutta kultaisessa 80-luvussa on jotain sitä mikä saa kaiken hohtamaan. Sääli että saundit on mitä on, koska tätä olisi mukava kuunnella enemmänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 23.02.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Ammattimaisesti toteutettua ja hyvä saundista poppia. Ei ehkä sitä mieleenpainuvinta (vaatii siis enemmän kuuntelua), mutta ei ainakaan mitään kerralta pureskeltua radio-paskaa. C-osa yllätti puskan takaa ihan positiivisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 23.02.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Tapetit huutaa! Laulujalla persoonallinen ja hyvä ääni. Biisistä puuttuu mielestäni se viimeinen rutistus. Saisi olla vähän lisää ruutia lopussa että biisi nousisi lopulliseen kliimaksiin. Tälläisenä se ehkä hieman puolitiehen eikä ihan ylitä vuoren huippua. Useammin kuunneltuna voisi iskeä paremmin. Nytkin jo jäi päähän soimaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 23.02.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Peri-suomalaista raskaampaa musiikkia tuulipuku-kansalle! Voisi toimia erittäin hyvin jos olisi tuoppi kädessä. Soolon äkäinen sahaus aloitus yllätti. Sanoitukset ovat liian kliseistä settiä mun makuun ja lopun PATO!! huuto kaikuineen toi myötähäpeällisen vaivautuneen naurun huulilleni. En missään nimessä dumaa tätä biisiä koska tiedän että tämä uppoaa helvetin hyvin edellämainittuun peri-suomalaiseen kaljasieppoon kuin veitsi vatsaan. Hyvin tehtyähän tämä on. Vähän liian junttia vain minun makuuni.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fuck the Sun - PORKKANA 01.08.2006

Fuck the Sun - PORKKANA
odotan innolla toista eepostasi. nero on syntynyt... anuksesta
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 07.06.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
toimiva biisi, ei voi muuta sanoa. saundit vähän kusee, mutta eipä tuo hirveesti menoa haittaa. hyvää suomenkielistä metallia. kertsi on vähän vaisu verrattuna muuhun biisiin. rummut ontuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 08.06.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
oli kyllä niin perus osastoa. ei ollu ainakaan pituudella pilattu, mutta eipä tässä oikein mitään omaperäistä ollut. en lähde antamaan arvosanaa, koska tälläinen ei vain minulle toimi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 07.06.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
laulu on aikamoista kuraa. ei tällänen musiikki yhtään iske minuun joten en ala arvosanaa antamaan. saundit toimii jopa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 17.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Paremmilla saundeilla tämä varmasti toimisi paljon paremmin. Nuo konerummut(???) oli kömpelön kuuloiset. Kertsi oli aika kova. Ne kuiskaukset oli hyvä idea. Tuo ihme väliosa ja nuo spurguörinät sai miettimään että onko tätä nyt ihan tosissaan tehty. Laulaja vetää ihan kivasti falsetilla, muuten on vähän kömpelöä paikoitellen. Kitarat vaatisi helvetin paljon enemmän voimaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West 17.09.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West
Seksikäs biisi :D aika trippailu meininkiä. Toi kitaran pannaus saa pään pyörälle kivasti. Nuo puhesamplet on ihan vitun loistavia "MISTER WEST!". Hauska kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 08.06.2006

Kalkutan Konepaja - Money
likaista ja räkäistä perus punkkia. laulukin sen mukaista, sopii genreen mutta aika karmeetahan tuo on :D biisikään ei oikein mitenkään säväyttänyt.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Kusipulli 26.09.2005

FEL - Kusipulli
hahaa. hyvin mielenkiintoinen tapaus. ei tässä kyllä oikein mitään järkeä ole mutta ei sillä niin väliä. sopivat lyhyt. ei tälläistä jaksaisi montaa minuuttia. toimii hyvin näin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Metalmen 26.09.2005

DIRTY CLUB - Metalmen
aika manowar henkinen true metal meininki. menee kyllä aikalailla huumorin puolelle, mutta niinhän sen on varmaan tarkoituskin ? loppujenlopuksi tosi tylsä ja itseään toistava biisi...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiljuripuli - Paskolammen kirous 01.06.2006

Kiljuripuli - Paskolammen kirous
sanoisin että hyvä biisi heitetään tässä hukkaan huumorimeiningillä :D laulu on ikävän ponnetonta, tällästä paskaa pitää laulaa täysillä asenteella :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed 04.09.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed
ei iske nu-metalli minuun. kitaroissa on ihme saundi. säkeistössä tuo toimi ihan hyvin mutta kertsissä olis voinnu heittää perinteisemmän särön. tossa yhessä kohassa häiritsee noi useammat laulu raidat päällekkäin, menee vähän sekavaksi ja rytmi kärsii.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Life's Pressures 04.09.2005

Mind's Pressures - Life's Pressures
Kiva tuo intro ja alkuriffi on perkeleen hyvä. Kitarat möyrii kivasti, hyvät säröt. Olisivat ehkä vähän enemmän saaneet olla pinnalla mutta kyllä ne näinkin toimivat ihan mukavasti. Laulusta en oikeastaan pidä. Sen tuplaus saa sen kuullostamaan epävireiseltä. Kertsi aluksi ei oikein iske mutta useamman toisto kerran jälkeen se alkaa syöpymään mieleen. Räppäys kohdat vaatisivat vielä enemmän potkua. Vihaisuutta vielä lisää niin toimii. Hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 05.09.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Tuleepa mieleen alusta heti Kornin Blind. Muutenkin muistuttaa paljon kornia ärjyntä-mättö kohtia lukuunottamatta. Saundienkin puolesta. Biisissä ei ole oikein minkäänäköistä tarttumapintaa ainakaan näin kerran kuuneltuna. Pari kivaa riffiä. Siihen se jääkin. Rumpali soittaa muuten hyvin, kiva saundi rummuissa. Loppu on hyvin mielenkiintoinen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 05.09.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Hyvin mielenkiintoista. Ton biitin ihme alku mölinä on ilmeisesti tälläisiä upeita vahinko äänityksiä jotka luuppaamalla on saatu kuullostamaan järkeviltä. Ne on aina hauskoja. Riimit on perus uhoamista joka käy vähän vanhaksi. En meinaa pistää tälle mitään arvosanaa koska en ole oikea ihminen arvostelemaan tätä genreä. Sanotaan että ei tämä ihan sietämätöntä ollu. Kertsi on muuten vitun hauska.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 26.09.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Ihan pätevä rock ralli. Aihepiirikin iskee minuun, kun olen pienestä asti batmania fanittanut :D hauskasti tuohon väliin laitettu tuo perinteinen batman "tydydydy" riffi ja nuo tomit toivat mieleen vanhojen batman sarjojen mätkimisen. soolo lopussa on tyylikkään omaperäinen, lisäpisteitä siitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jurn:a - Spinning Colors, Moving Floors 19.05.2005

Jurn:a - Spinning Colors, Moving Floors
tulee mieleen joku mainos tai peli musiikki. sopisi alun perusteella hyvin vaikka johonkin juoma mainokseen. ei millään pahalla. loppua myöten paranee kun tulee enemmän sooloilua.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivopora - Total Doom 20.05.2005

Aivopora - Total Doom
vuoden paras läppä, kiitos siitä
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuun rytmipuu - Suurenmoinen Termos 17.05.2005

Kuun rytmipuu - Suurenmoinen Termos
hauksa biisin nimi. en itse tälläistä musiikkia kuuntele, mutta pakko tätä on jotenkin arvostella kun tässä kommenttiringissä sattui tulemaan vastaan. biisi kasvaa kerros kerrokselta konemusalle tyypillisellä tavalla. minulle tälläinen musiikki on aivan liian itseääntoistavaa että jaksaisin sen enempää innostua. genressään ihan laadukas tekele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Scarlet - Come In The Night (Nocturnal Emission) 19.05.2005

Dead Scarlet - Come In The Night (Nocturnal Emission)
mukava perus rock biisi. ei mikään genreä mullistava todellakaan. mutta kyllä tämä toimii. kertsi on hyvä. omaperäisyyden puute saa tämän biisin kuitenkin katoamaan massaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - The Infinite Human Stupidity 14.05.2005

Supreme Court - The Infinite Human Stupidity
perkeleen hyvä ralli! mahtava jyhkeä kitarasaundi. pääriffi on helvetin hyvä, joka tuo mieleen panteran ja black label societyn. ensimmäisessä soolossa olisi voinut olla selkeämpi saundi mutta toisaalta se on hyvänä kontrastina toiselle soololle, vaikka onkin hieman korvia viiltävä. biisin kertsi on mukavan kevyt ja antaa lisävoimaa raskaille osioille. varsinkin neljän minuutin kohdalla tuleva mättökohta sai lettini heilumaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Flows like a river 17.05.2005

Argon - Flows like a river
Proge metallista minä sitten niin pidän. Se on sitä oikeata musiikkia. Pidän kieroista melodioista ja kitariffeistä. Laulajalla on aivan helvetin hyvä ääni. Biisi on sävellyksellisesti huippuluokkaa. Tarpeeksi tarttuva, mutta silti kiero ja omaperäinen. Örinä kohta hämmentää hieman mutta ei missään nimessä pilaa biisiä, se tuo vain lisää syvyyttä. Perkeleen hyvää musiikkia. Fanilista +1
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele First Fall - Walking alone 17.05.2005

First Fall - Walking alone
biisi toimi siihen asti kunnes se varsinaisesti alkoi. intro oli hyvän kuulonen, mutta kun särökitara tuli mukaan niin homma katkesi jotenkin. särökitara on aivan liian hiljainen, kohdassa jossa biisin pitäisi "räjähtää" käyntiin se ottaakin syöksylaskun alimmalle tasolle. mielestäni kertosäkeistö kalpenee muulle biisille. se ei iske. ihan hyvä biisi, mutta nämä ongelmat laskevat pisteitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Kaunista niin 17.05.2005

T_n_T - Kaunista niin
olen kyllä täysin väärä ihminen arvostelemaan tälläistä musiikkia. ihan mukava rallatus joka ei ärsytä eikä saa minua mitenkään innostumaan. saundien muovisuus häiritsee minua hieman mutta tuskin sillä mitään merkitystä tämän tyylisessä musiikissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Among Others - Empty shell 17.05.2005

Among Others - Empty shell
kaunis, kaunis, kaunis ja vielä kerran kaunis intro. tulee melkein tippa linssiin. laulaja laskee valitettavasti pisteitä. kitarasoolo toimii mutta on ihan helvetin kliseinen. alku oli lupaava mutta biisi ei valitettavasti päässyt täysin lentoon.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 17.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
alku vaikutti lupaavalta, aika perus kamaa egypti/itäimaisine kitara melodioineen, mutta toimivaa. sitten tökkäsi. minua jotenkin häiritsee laulajan ääni. ehkä se johtuu laulun tuplauksesta, se saa sen kuullostamaan epävireiseltä vaikkakin lisää siihen voimaa ja syvyyttä. keskivertoa parempi biisi, mutta ei kolahtanut niin hyvin että kuuntelisin tätä kotona päivät pitkät.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Forgotten 10.08.2005

Cranky - Forgotten
olet kehittynyt tuossa laulamisessa selkeästi... vielä kuitenkin aika vaisua. soittopuoli on hyvää kuten aina. hyvä biisi, saisi olla raskaammat saundit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - Karjala 17.05.2005

Division XIX - Karjala
kirveet ja seipäät esiin ja rintamalle, perkele ! päitä tipahtelee ja suolet lentää, ruumiskasan päällä seisoo verinen sankari tukka hulmuten. toimivaa sota metallia. kyllä tälläistä jaksaisi enemmänkin kuunnella. naislaulu-osuudet jäävät vaisuiksi, muuten biisi toimii mainiosti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Vapoured 17.05.2005

Sigil - Vapoured
selkeästi Alice in Chains vaikutteinen, mutta tämähän on vain plussaa koska kyseinen bändi on mahtava. hyvät laulu melodiat, kertosäkeistö on vahva ja biisissä on hyvät saundit. biisi ei ole mikään omaperäisyyden riemuvoitto, mutta pitäisikö sen olla? ei, kyllä tätä kelpaa kuunnella. laulajalla on helvetin hyvä ääni ja muutkin bändin jäsenet hoitavat oman tonttinsa esimerkillisesti. taidampa tästä lisätä itseni fanilistaan. jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.R - Rasismii Ei Tueta 20.09.2006

M.R - Rasismii Ei Tueta
komppaan Kruelia
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 22.06.2005

Reflected - Postmortem
aivan mahtavaa musiikkia. loistavasti soitettua. tässä on meillä suomen Dream Theater. tulee kyllä heti mieleen DTn when dream and day unite/images & words aikaset tuotokset. laulaja tuo mieleen charlie dominicin ja bruce dickinsonin yhdistelmän, ihan hyvältä kuullostaa, vaikkakaan ei mikään LaBrie II ;D tälläistä musiikkia kaipaan enemmän. toivottavasti joskus lähitulevaisuudessa saan ostaan teidän levyn levykaupan hyllyltä. saundeista en kyllä meinaa tällä kertaa rokottaa. jatkakaa samaan malliin. minä olen täysin myyty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 05.09.2005

Randomtalks - The Experiment
perus konemusa meininkiä. ei oikein mitenkään erotu eduksensa muusta vastaavasta musiikista. taustamusiikin puolelle menee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dramatuner - Uaz 20.05.2005

Dramatuner - Uaz
helvetin hyvä biisi. iski heti ekalla kuuntelu kerralla. mukavan omaperäinen tuotos. erikoinen, mutta silti tarttuva. saundit on tosi hyvät.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harja talonen & jenkkakahvat - Muikku valssi 17.09.2006

Harja talonen & jenkkakahvat - Muikku valssi
Mitä vittua !? :'DDD ei helvetti. Tää tuli ihan puskan takaa. Bändillä on helvetin hyvä nimi. Laulajalla on seksikäs ääni. Pikkuoravat rocks. Ostakaa olkaimet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Maniczusthra 17.05.2005

BROKENBLISS - Maniczusthra
hyvä ralli on. soundit ovat kohdallaan, laulajan ääni toimii biisissä hyvin. ehkä hieman tasapaksua. biisi ei oikein kehity edetessään vaan se pitää ulkokuorensa samanlaisena, pinnan alta kuitenkin löytyy sitä vaihtelua. (saatana että nyt yritän analysoida tätä hienosti) lyhyesti sanottuna: toimii
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 17.05.2005

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
eka asia mikä pisti korvaan on säkeistön rumpukomppi, voisi minusta olla enemmän "solid" (en nyt löydä hyvää suomenkielistä sanaa ilmaisemaan mitä tarkoitan). Kertosäkeistössä on selkeästi G'n'R meininkiä joka on vain hyvä. Laulajan ääni on hyvä ja se kulkee käsi kädessä muun musiikin kanssa. Mahtipontisessa kertosäkeistössä on voimaa kiitos rauhallisen säkeistön ja se toimii loistavasti. Biisi paranee loppua myöden kuten hyvän biisin kuuluukin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 333 - mikÄ? 20.05.2005

333 - mikÄ?
no, loppu on ainakin pöllitty metallican motorbreathistä. ei ei ei näin!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiasma - Leaves 30.09.2006

Kiasma - Leaves
Holy shit. Nyt kyllä löyty niin jumala biisi että oksat ja lehdetkin pois! Tajuttoman hieno biisi. Tyylikäs soolo, timantti kertsi, saundit toimii, kaikki vittu toimii. Ei mitään valittamista. Loistava bändi.
10