Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 164 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri-Made Matches - Trust 18.06.2007

Mikseri-Made Matches - Trust
Hyvin tehty ja lauluthan toimii tässä totta kai oikein hienosti! Taustasta tykkään, tulee jotenkin esim etäisesti Fun lovin criminals mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - He Flies 30.04.2006

Pedro - He Flies
Rumpalointikin on maukasta! Itsekö vedät kaiken? Niinkuin joku sanoi, kouluesimerlkki hyvästä musiikista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - He Flies 30.04.2006

Pedro - He Flies
Eipä tästä voi paljon sanoa, hemmetin kovaa kamaa taas. Kitarointi ja rhodesmeininki on aivan erinomaista. Meno yleensä ottaen katossa. Less is more! Kertsikin tulee joka kertaa samalla voimalla sisään, ilman ylimääräisiä kitaravalleja ja tuotantokikkoja. Just hyvä. Hyvä kitarasoolo. Niin no hyvin pitkälle täydellistä meininkiä. Keep on doing the good work.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Khimilin sekalaiset - Sampleskaba 2 - Mua ei pelota 06.01.2006

Khimilin sekalaiset - Sampleskaba 2 - Mua ei pelota
Cubase SL 2 käytössä sekvensserinä. Sen jälkeen kyse onkin enää vain taktisesta pätkimisestä, efektoinnista, kompressoinnista/limitoinnista/geittaamisesta, pitch shiftaamisesta, time stretchaamisesta yms... Erilaiset kaiut, delayt, filtterit ja kompressorit on työkaluja joilla saa tarpeeksi överiksi väännettynä mistä tahansa soundista mitä tahansa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Huurut 08.04.2006

Sulauma - Huurut
Bassopuolella on tosiaan potkua ja muutenkin mun korvaan soundit toimii. Rätisevää ja huuruista tosiaan. niinkuin hyvässä mielessä! Stereokuva toimii hauskasti, muuten ei kauhean leveä, mutta jotkut fillit menee mukavasti laitoihin. Toimiva efekti. Lopussa on kans siistiä efektointia, en tiedä tuon nimeä (niinkuin cd-soitin jäisi pätkimään naarmuisella levyllä) mutta toimii ja tota ois voinut käyttää enemmänkin biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Bulletproof 06.03.2006

Wreck - Bulletproof
Erinomaista kamaa mun mielestä. Soundit pelaa ja mitä tärkeintä, pohjalla on hyvä sävellys! Erinomaisen hyvä, kuten muutkin näistä ep:n biiseistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groove Junkies - Fill the room 07.12.2005

Groove Junkies - Fill the room
Todella tiukka meno jokaisen instrumentin osalta! Pianistilta lähtee tiukka komppi ja hienot soolot. Rumpubiitti perkkoineen on jotain aivan mahtavaa kuten lyhyt soolokin. Bassotyöskentely on maukasta ja tiukat fillit sopii menoon loistavasti. Kaikenkaikkiaan todella tiukka veto! Soundeista myös suuri plussa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Ridgeisland - Candyland 16.08.2008

Michael Ridgeisland - Candyland
Tiukat filtterisysteemit alussa, hyvältä kuulostaa! Kuuntelen himassa, ei näillä megahertsin paskoilla kaiuttimilla kyl kuule kaikkia yksityiskohtia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fast Eddie - Kinky Jinx 21.10.2005

Fast Eddie - Kinky Jinx
Todella hyvä meno! Hyvä tunnelmakin saatu aikaiseksi tietyillä sointuvalinnoilla. Sävellys toimii! Soundeissa on sopivasti lämpöä, etenkin urkusoundista olen superkade.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - The Creature (Demo) 24.08.2005

Free Soul - The Creature (Demo)
Alku lähti mukavan erikoisesti käyntiin ja loppujen lopuksi päädyttiin oikein mukavaan orgaaniseen meininkiin. Laulusuoritus on tosi varma ja vaikka flunssa vähän kuuluu läpi, sävy on mukavan lämmin. Lauluista tosiaan plussaa. Sävellys on oikein oivaa tavaraa. Soundipuolella on ehkä vähän hiomista. En yleensä näistä niin välitä (tällaisen musiikin kohdalla hyvä biisi on hyvä biisi vaikka soundit on mitä on). Tässä tapauksessa basso+rummut jäävät ehkä hieman liikaa taka-alalle ja diskanttinen rhodes- ja laulusoundi ovat liikaa pinnassa. Nämä eivät sinänsä häiritse, ja kuten sanottu hyvä biisi on tässä tapauksessa hyvä, vaikka soundipuolella olisikin vähän hiottavaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ After Eight, Pietarsaari) 24.08.2005

Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ After Eight, Pietarsaari)
Äänenlaatu ei ole joo mitään huipputasoa, mutta kyllähän tuo meininki kuuluu tästä hyvin, joka on pääasia. Joo joo ja kyllä, tästä olisi kiva kuulla oikein kunnolla tuotettu studioversio! Sen verran hyvältä biisi kuulostaa. Beatti on todella tiukka (suuresti kunniaa rumpalille & basistille) ja piano toimii todella hyvin. Fonisti vetää etenkin soolonsa tyylikkäästi. Pianosoolo on myöskin todella kovaa tavaraa. Sävellys Laulupuoli vakuuttaa myöskin syvästi. Sanoista ei kovin hyvin selvää saa taltioinnin puutteellisuuden takia, mutta hieno fiilistely ja eläväinen lauluääni kyllä erottuu edukseen. Tulee kovasti Erykah Badun live-levy mieleen. Myös tuon tyylistä scat-meininkiä kyseisellä levyllä kuulee, vaikutteita lienee otettu ja tässä tapauksessa vain positiivisessa mielessä! Todella kovaa kamaa. Nyt vaan sama taustapumppu mukaan ja studioon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Kaikki OK? 25.07.2005

Antti Kaukomaa - Kaikki OK?
Sähköpiano ja -kitarafiilistelyt ovat jälleen kerran hyvin miellyttäviä ja korkealaatuisia. Kokonaisuutena toimii erittäin hyvin.. Soundin tummuus toimii mun mielestä tässä mukavasti, kuulostaa vanhemmalta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Mökki Chillout 05.08.2005

Bastusection - Mökki Chillout
Todella nautinnollista chillout-fiilistä jazzin kielellä. Kaunis sävellys. Bändi elää mukavasti ja vaikka periaatteessa sama sointukulku toistuu peräjälkeen aika moneen kertaan, niin mukana on dynamiikka ja nyansseja jotka pitää homman tuoreena. Toimii todella hyvin. Luulenpa että investoida kannattaisi tekniikkapuoleen sen verran, että saisitte kirkastettua yleissoundia. Bändiäänitys on vaativaa ja olette saanut orkesterin nauhalle todella hyvin ottaen huomioon että duuni on tehty himassa/olkarrissa/saunassa :) (me äänitettiin kerran yks biisi saunassa, siis rummut kylpyhuonees jne. :P) Jos yhtäkkiä tunnette olonne todella rikkaiksi, niin viikonlopuksi vuokrattu studio ei jostain pienemmästä paikasta verottaisi rahavaroja kovinkaan pahasti ja soundipuolella voisi tapahtua suurta parannusta. Ei silti, tästä tulee jossain määrin mieleen vanhempi jazz + vinyylit, joka on kyllä plussaa sekin :) Numeroarvostelu ei ole minun juttuni, mutta sanoin kuvaten: erinomainen. Jatkakaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Paiste 05.08.2005

Bastusection - Paiste
Kovaa kamaa. Pääteema on todellakin hyvään mieleen motivoiva. Sävellys on tosi kelpo kamaa ja bändi tekee siitä tietenkin vielä paremman. Teema vaihtuu mukavasti vähän erilaiseen biisin puolessa välissä, otetaan vähän tempoa ja tulee vähän rokimpi meininki. Sitten päästäänkin täyttämään jokaisen jazzgruupin pakollista free-kiintiötä. Fiilistelyn loppupäässä tulee hetken verran ilmeistä lauluakin, siitä pisteitä ;D Sitten vielä paluu hetkiseksi tuon ihanan alun teeman pariin ja sitten munakas loppu. Todellakin erinomaisen laadukkaan loistavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Underground Groovement - Ghetto Survivor (Arkisto) 04.10.2005

Underground Groovement - Ghetto Survivor (Arkisto)
Diggaan tosi kovasti. Tylyä groovea, hieno tunnelma. Loppu on kaikessa odottamattomuudessaan hauska ja jotenkin se ja lopun äänet toimii hyvin. No eipä muuta. Hyvää kamaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - Do The Right Thing 30.04.2006

Sekalaista kamaa - Do The Right Thing
Piti vielä lauluistakin sanoa että hyvin toimii. Stemmat&taustat hyvää kamaa ja yleensä lauluääni on just se oikea tälle biisille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - Do The Right Thing 30.04.2006

Sekalaista kamaa - Do The Right Thing
Rokkaa. Teknisesti erinomaista jälkeä ja biisi on sävellyksenä aivan hemmetin hyvä. Eipä tähän voi paljon muuta sanoa. Hyvää ja raikasta kitarointia. HYVÄ! Ehdottomasti kympin arvoinen kokonaisuus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evolution Drive - Red River 27.05.2005

Evolution Drive - Red River
Älyttömän hieno fiilis! Hyvinhän tuo tuossa biisin kuvauksessa jo selitetään. Tämä toimisi hyvin silleen seitsemänminuuttisena... Sit vaan sinne sellasii nauhadelay-kitarafiilistelyjä yms. Mutta näin tämä on jo aivan himputin hyvä. Kuten sanottu, tässä biisissä on aivan mahtava tunnelma. hyvää stuffiii

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evolution Drive - Morning Train 27.05.2005

Evolution Drive - Morning Train
Uuh. Diggailen<3 Hemmetin hyvä biisi. Hammondit on tosi kivat tuolla a-osien takana ja tykkään etenki tuosta teema-kitarariffistä myös tosi kovasti. Eipä tässä ole juuri mitään joka ei kolahtaisi... Rumpuraidat kuulostaa etenkin kertseissä tosi hyvältä. Loppu on komea. Tykkään tosta laulajan äänestä ja tyylistä kans myös. Hyvää ja eläväistä äänenkäyttöä. Hei lisää tätä! Erinomaisen nautittavaa musaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Arvoton rakkaus 04.06.2005

Bastusection - Arvoton rakkaus
Nuo kitarat ja oikeat soittimet yleensä toimii mukavasti, ei sitä kauheaa Fruityloops-yritelmämeininkiä, mitä täällä MKSR:ssä aika usein eteen tulee. Soundipuoli toimii muuten tosi hyvin, mutta laulusoundi on vähän kummallinen tuon kaiun takia. Muuten soundimaailma toimii... Ei kovin hifiä, mutta ei missään nimessä huono - mieleen tulee äänitteet jostain 60-70-luvulta. Hyvä! Sävellyksestä diggaan tosi kovasti. Sovitus toimii tosi hyvin, pianot ja kitarat pelaa yhteen ja mieleen tulee edelleen jotkut suomalaiset 70-luvun vinyylit... Laulumelodia toimii myös, kertosäe erityisen hyvin. Edelleen täytyy hehkuttaa tota piano- ja kitarameininkiä joka on aivan ihanaa. Tässä biisissä on mun korviin mukavaa tuulahdusta just tuolta muutama vuosikymmen taaksepäin. Lisää vain uutta kamaa! Teidän idolilistalla on muuten mun sydäntä lähellä olevia artisteja miltei jokainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mokka - Pieni ihmeellinen otus 04.10.2005

Mokka - Pieni ihmeellinen otus
Mukavan rauhallista. Rhodes ja muut soundit toimii hyvin. Kokonaisvaltaisesti onnistunut chillaus-jumitus joka taustoittaa mukavasti alkusyksyn keltalehtisiä katuja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evolution Drive - Clubbin' 22.07.2005

Evolution Drive - Clubbin'
Ei tämä vaan paremmin voisi toimia! Tiukkaa kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Echosystem - Tenke tenke - live 10.10.2005

Echosystem - Tenke tenke  - live
Aivan loistokamaa. Tiedä mistä olen saanut käsiini myös toisen liveversion tästä biisistä, joka on kyllä vähän paremmilla soundeilla. Mutta siis tämä on biisinä aivan loistava. Bändi skulaa niin hiton hyvin etten tajua miksei teitä kuule radiosta. Hyvä meno ja kaikki on just niinku pitää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Echosystem - Leija 27.02.2005

Echosystem - Leija
Aivan mahtavaa. Fiilis kuin ihan ehdassa brasilian groovessa, mutta helsinkiläistä. Huh. Taidokasta soitantaa. Soundipuolelle on saatu aikaan tuollainen jazz-tyyliin vanhahtava mutta silti moderni meno. Erinomaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele damnfunk - Feed up 28.07.2005

damnfunk - Feed up
Perhana ku laadukasta. Foni on hieno soitin ja taustavoimat toimii tosi nätisti myös!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - &Anni - Kylmä Sydän 23.10.2005

Niina - &Anni - Kylmä Sydän
Ei kai se nykypäivänä mitenkään erityistä ole, mutta tämän(kin) biisin soundimaailmaa on niin kovasti kompressoitu, että kuulokekuuntelussa tuntuu ihan kuin yritettäisiin imeä aivot päästä. Ihan kelpo kappale. Taustoista olisin toivonut ehkä vähän orgaanisempia, mutta toimii näinkin. Pari ihan kekseliästä hommaa, kuten hauska huilun tyyppinen kertosäkeessä. Lauluosuudet on aika peruskamaa, ihan toimivaa. Siellä täällä toimivaa soundikikkailua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Merkkarin AA crew - Kuuletko kuinka madot yskii köhköh 12.09.2004

Merkkarin AA crew - Kuuletko kuinka madot yskii köhköh
Mä tykkään tästä kans
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Merkkarin AA crew - Verinen silmä 27.08.2004

Merkkarin AA crew - Verinen silmä
Tää on mun suosikkini
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittiä - Free your soul 28.08.2004

Biittiä - Free your soul
Sen kummemmin kiertelemättä: pirskatin oiva!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Merkkarin AA crew - Tilkkutäkki Harri Remix 27.08.2004

Merkkarin AA crew - Tilkkutäkki Harri Remix
Tää on ihan loistava kappale!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Ei jaksa 23.07.2004

Wack - Ei jaksa
"Ensinmmäisen viimeisen" kertosäkeen eka kierto jäi vähän vajaaksi vähän hätiköidyn rumpufillin takia :P Sen siitä saa kun tyydytään ekaan ottoon ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Ei jaksa 02.08.2004

Wack - Ei jaksa
Se on Nikon uus urku joka soi taustalla... Nord Electro

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Ei jaksa 02.08.2004

Wack - Ei jaksa
Se on Nikon uus urku joka soi taustalla... Nord Electro

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Tarina muusikosta 22.07.2004

Susi - Tarina muusikosta
Jäi aika paljon tosta kommentista pois, mutta eipä sillä niin väliä. Tosiaan vielä sellainen juttu pitää mainita, että biisissä on todella hyvä meno. Rummuttelusta myös kiitosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Tarina muusikosta 22.07.2004

Susi - Tarina muusikosta
Aivan älyttömän mahtavan ihanaa. Biisi on puhtaasti musiikilliselta kannalta erinomainen ja nyt kun soundipuolikin on lähes täydellinen, on tätä pakko kuunnella vaan uudelleen ja uudelleen. Sävellys on juuri sopiva, ei liian monimutkainen muttei kuitenkaan mikään palikka. Sovitus fiilistelyineen yms. toimii täydellisesti. Viimeisen kertosäkeen erilainen sointukulku hienoine kitarointeineen on todella toimiva ja tyylikäs ratkaisu. Soundipuoleltakaan ei ole mitään huonoa sanottavaa. Kaikki olennainen erottuu. Kevyempi A-osa kitarafiilistelyineen ja kontrastina hienolla tavalla raskas kertosäe. Kitarasoundit toimii ja jos oikein kuulin, A-osassa taustalla soi myös Rhodes joka sopii sinne täytteeksi erinomaisesti. B-osan piano sopii kitaravallin seuraksi oikein hyvin. Viimeinen sointukulultaan erilainen kertosäe kuulostaa erityisen hyvältä kitarapuolella. No joo. Kommentin laatu oli nyt taas mitä on mutta biisi on kokonaisuutena erinomainen ja vähintään kympin arvoinen. Tällä menolla rahojen kiilto silmissä ja kuuluisuus saattaa muuttua ihan todeksi ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bukkake 4000 - Would U B There? 09.08.2004

Bukkake 4000 - Would U B There?
Vocoder-völpötys on vinkeä ja biitti taustalla on menevyydessään oikein potkiva. Soundipuoli toimii ja musapuolella hyvät sointuvalinnat ja varsin positiivinen tunnelma tekevät tästä varsin mahtavan biisin! Oikein nautittavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bukkake 4000 - Merenneito 09.08.2004

Bukkake 4000 - Merenneito
Vocoder on ihan veikeä, ei tässä muunkaanlainen laulu mun mielestä toimisi. Erittäin unnelmallinen. Reilusti melankolisempi kuin tuossa ylemmässä biisissä. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Okapi - Bird Song 02.09.2004

Okapi - Bird Song
Mä tykkään noista rummuista. Tämä olisi paljon tylsempi ilman tuollaisia rumpuja jotka tavallaan palauttaa takaisin todellisuuteen kaikkien noiden kauniiden äänien ja harmonioiden keskeltä. Hyvä juttu. Sävellyspuolellakin on nähty vähän vaivaa vastoin yleistä käytäntöä, jossa laitetaan joku tosi keskinkertainen palikkasointukulku soimaan tosi hienoilla soundeilla ja sitä sitten ihmetellään. Tässähän pääpaino kuuluu selvästi olevan varsinaisella musiikilla eikä "tuotannolla" tai jollain muulla trendisanalla. Mä tykkään. Sovitus on sopivan suuri tälle biisille muttei kuitenkaan liian massiivinen, mihin tällaisessa biisissä voi helposti sortua. Jouset menee mun mielestä välillä ehkä vähän yli, mutta ei kuitenkaan häiritsevällä tavalla kuten useissa vastaavissa tapauksissa. Piano-soolo on aika hektinen muihin elementteihin nähden, mutta toisaalta näen sen myös hyvänä juttuna vähän rikkoa tunnelmaa ja antaa näin biisin jatkua pitempään ilman että siihen kyllästyy. Kiva, tunnelmallinen biisi. Lötköhetkien soundtrackina elementissään, mutta toimii hyvin myös keskittyneesti kuunneltaessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - Sunrise 27.02.2005

elica - Sunrise
Sointumaailma on chillailuun sopiva, vie turhan dramaattisuuden pois, mihin chill-biiseissä jostain syystä sorrutaan usein. Hyvää kamaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele James Cunning - I am the James Cunning 03.04.2004

James Cunning - I am the James Cunning
Really cool, really cool. I just can't stop singing this :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele James Cunning - I am the James Cunning 03.04.2004

James Cunning - I am the James Cunning
I really liked this. Really groovy. Not so trance, almost like house. Really cool James, really cool!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harri - Love boat (on Friday) 22.03.2006

Harri - Love boat (on Friday)
Love boatista tulee mieleen sen sarjan loistava ja leppoisa teemabiisi. Tässä sävellys/soinnut menee jotenkin tosi synkkään malliin ja sitten alkaa tekemään mieli sitä alkuperäistä loveboattia. Ei tässä muuten mitään olisi, mutta loveboat viittaus ärsyttää ihan sikana. Vokaalitkin ovat kohtuullisen ärsyttävään muotoon miksattu ja lisäksi aika vahva Suomi-aksentti iskee ikävästi korvaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Odotan Odotan 24.03.2004

Antti Kaukomaa - Odotan Odotan
Aijai... Kyllä on tyylikäs biisi. Miksaus on mielestäni vielä parempi, kuin alkup. versiossa. Soundi on ilmavaa ja sopii tälle biisille hyvin. Erityisesti kertosäkeen dobro- ja wurlifiilistelyt on mainioita. Wurlisoolot toimii myös erinomaisesti... Mukavan rento meininki koskettimilla. Dobron käsittely on myös tyylikästä. Laulu toimii hyvin, mielestäni paremmin kuin Eveliinassa. Laulusoundi on sopivan pehmeä biisiin, mutta samalla kuitenkin mukavan särmikäs. Erittäin mukavalla otteella väännettyä musiikkia... Odotan odotan lisää tällaista ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poppikone - Valovoimaa 11.05.2004

Poppikone - Valovoimaa
Ihan ältsin hyvä kappalehan tämä toki on!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yasahi - 04 Space Odyssey 19.08.2005

Yasahi - 04 Space Odyssey
Erinomaista. Tuossa ylhäällähän se kaikki jo sanotaan. Todella vahva tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Ice Ice Baby 09.01.2004

Hombre Muerto - Ice Ice Baby
Tuntuu päässä kuin mikäkin poravasara. Erinomaista rutinaa kyllä. Todella hyvä tasapaino korkean ja matalan rutinan välillä. Tällaisenaan tulee sellainen fiilis, että sellainen helvetin iso kone hyväksikäyttää julmasti toista pienempää konetta. Tai jotain... Oivallista kuunneltaa silti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Porno-Enrico - Mun Kebab 09.08.2004

Porno-Enrico - Mun Kebab
Höh... Huonosta ideasta vielä huonompi plagiaatti. Sori vaan :/
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poppikone - Talonmies Tuominen (instrumentarium) ! 03.01.2004

Poppikone - Talonmies Tuominen (instrumentarium) !
Tosi groovaavat kitarat ja kivat hamukat. Rumpukomppikin potkii. Välillä miltei house-biittiä :) Aikas lämminhenkinen tykitys. Hyvät soundit ja onnistunut tuotanto. Lopputulos on helvetin hyvä. Jää soittolistalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Perfect Day 05.01.2004

Quaint - Perfect Day
Kommentoin myöhemmin tänään tms. enemmän, nyt sanon vain (kahden kuuntelukerran jälkeen): Helvetin kaunis biisi ja erinomainen tuotanto. Rumpukompin valitettava hautautuminen aiheuttaa aikamoisen maksalaatikko-fiiliksen pääkopassa. Hyvät slap-bassot. Lopetus on luonnoton. Kyllä tuota kuuntelisi vielä pitkäänkin, sen verran herkkua soundit ja etenkin sävellys on. Vielä syvällisempää pohdiskelua luvassa... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Water drop - Nepstadion [v1.0] 29.12.2003

Water drop - Nepstadion [v1.0]
Voin itsekin todeta, ettei tämä nyt niin 80´s ole, mutta eihän sillä ole merkitystä... Ihan kadehdittavan tukeva basariraita, muutenkin rumpuosasto toimii soundien kannalta hyvin. Musiikillista asiaa sen sijaan ei rummuilla tunnu oikein riittävän loppuun asti, biitistä tulee jostain syystä kovin itseääntoistava loppua kohden mennessä. Soundipuoli toimii yleensä ottaen hyvin. Tarkastellaanpa vielä puhtaasti musiikin, eli sisällön kannalta tätä kappaletta... Tässä nimittäin on huikeat kaksi sointua pohjalla, joista toinen vain hetken ajan, ja viisi minuuttia lähes samaa sointua ei tällaisessa musiikissa ole mielestäni mikään kovin hyvä juttu. Erilaisia harmonioita on kyllä siellä täällä - ei tämä tylsä biisi ole - mutta olisin mielelläni kuullut noilla soundeilla ja tuolla biitillä kulkevan useamman soinnun tunnelmallisen kokonaisuuden. No joo, saman kuin sanoisin "kuuntelisin mieluummin trancea, jos siinä olisi hiphop-biitti alla"... Kyllähän tämä on siinä mielessä tasapainoinen biisi, että otettu linja pitää tiukasti loppuun asti ja se on hyvä se. Ainut pienehkö särö kokonaisuudessa on mielestäni tuo jossain vaiheessa mukaan tuleva piano, joka tuntuu olevan aika eri planeetalta, kuin muu soundimaailma. Ja niin... Pidä sama into musiikin tekemiseen, mikä sulla näkyy nyt olevan ja pääset vielä hyvin pitkälle. Kovin "aikuismaista soundia" kyllä 12-vuotiaalta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele James Cunning - Kukshafen Feat. Telephone Choir 15.12.2003

James Cunning - Kukshafen Feat. Telephone Choir
oh there iss error

Kommentti kappaleesta Kuuntele James Cunning - Kukshafen Feat. Telephone Choir 15.12.2003

James Cunning - Kukshafen Feat. Telephone Choir
There are a lot of evil in this world of ours, and it is JC´s holy mission to save the world by using his talents in making trance

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karsserihuoneisto - Dawn 09.08.2004

Karsserihuoneisto - Dawn
Tykkään! Hyviä sointuja. Biisissä on hyvä tunnelma. En jaksa toistaiseksi kommentoida sen kummemmin, mutta toisaalta kaikki oleellinen taisikin tulla sanotuksi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä 06.01.2004

Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä
Pidän tästä. Aika kaunis biisi loppujen lopuksi. 9½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laurikaisen Lihalört - V ja N productions: Real 01.11.2003

Laurikaisen Lihalört - V ja N productions: Real
Sinänsä jopa ihan iskevä kappale. Ainakin kertosäkeen melodia ja melankolinen yleistunnelma on ihan nusah... hassunvinkeää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laurikaisen Lihalört - V ja N productions: Real 01.11.2003

Laurikaisen Lihalört - V ja N productions: Real
jaahas...tässä oli se ihmeen midi-delaykaiku. massiph

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 05.11.2003

Blueborn - Feelin' Fine
Juupa juu... Urkusoundi kuulostaa kyllä nautittavalta. Kun mukaan tulevat rummut, basso ja kitara, täytyy kyllä pahoitella sitä, että rumpali joko on soittanut "tää o ihan tylsää"-mentaliteetilla tai sitten äänittäjä/miksaaja on sählännyt kunnolla. Rummuista puuttuu kaikki se, mitä niissä pitäisi olla. Soitanto kuulostaa haluttomalta ja ponnettomalta ja setti on muutenkin liian hiljaiselle miksattu kokonaisuutta ajatellen. Sääli, sillä muuten tämä on oikein nautittava ja soudeiltaan hyvä kappale. Kertosäe iskee todella hyvin, hammond-urkua ja kitaran räimettä. Laulu toimii erityisen hyvin kertosäkeessä, vaikkei se A-osissakaan huono ole. Kyllä se on niin, että epävakaalle pohjalle on turha lähteä rakentamaan. Toimii muuten erinomaisesti, mutta rumpukomppi, osittain äänitysteknisistä, osittain soittoteknisistä syistä, laahaa vieden pohjan biisistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 19.10.2003

Niina - Jotain parempaa
*dipin :) Ajattelin vielä avautua sanomaan, että räp-osuudet ovat myös oikein tyylikkäitä. Kuulostaa VBV-kelpoiselta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 19.10.2003

Niina - Jotain parempaa
Uuh. Dippin biitti on ihan yliverto! En nyt jaksa sen kummemmin kommentoida, mutta sanonpahan vain, että dip flirt osaa tehdä oikein meneviä taustoja ja Niina laulaa tällaiseen musatyyliin sopivan sielukkaasti! Erityisesti tuplaukset ovat herkkua :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kempton Haartkoor Corpse - ketkupolokka 20.10.2003

Kempton Haartkoor Corpse - ketkupolokka
Neuroottista tykitystä. Todella hyvää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scion - Linnunlaulu 08.10.2003

Scion - Linnunlaulu
Yhdyn edelliseen. Mukavaa syksyä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silverbullets - We Need Luxury 24.11.2003

Silverbullets - We Need Luxury
Rokkia todella hyvällä otteella. Biisin nimikin huokuu asennetta :) Soitanto on taidokasta ja laulukin kuulostaa hyvältä. Biisi on sävellyksenä tarpeeksi yksinkertainen, mutta tarpeeksi monimutkainen toimivaksi rock-kappaleeksi. C-osan fiilistelyt tuo vähän taukoa paukutuksen keskelle. Biisinä kympin arvoinen. Sitten soundipuoli... Kyllä tällaiselle musiikille kuuluu sellainen tietty garage-soundi, pieni keskeneräisyyden tuntu yms. mutta tämä menee vähän liian pitkälle. Miksaus on sinänsä kunnossa, eikä mitään "rummut liian hiljaisella" -tyyppistä ongelmaa ole. Soundi on vaan jotenkin ihan älyttömän tuhnuinen. No jaa, annan ysin lopulta. Tässä musassa fiilis on pääasia ja soundit on bonusta. Kyllä tätä garage- tai livesoundina kuuntelee ihan mielellään. Jos teette tätä joskus studiossa uudestaan, pitäkää ihmeessä hommassa sellaista kevyttä särmää. Täys-hifinä tämä voisi kuulostaa aika kuivalta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poppikone - Pienet sanat 12.09.2003

Poppikone - Pienet sanat
Helvetin hyvän biisin olette tehneet. Plussaa rikkaasta resurssien hyödyntämisestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Big Red Timo Records - Samperin Hörhö 02.11.2003

The Big Red Timo Records - Samperin Hörhö
Muutamia hyviä juttuja, joista olisi helposti saanut aikaan ns. kunnon biisin, mutta myös paljon paskaa. Liikaa itseasiassa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele James Cunning - Release my bike 11.08.2003

James Cunning - Release my bike
Funny... I dont usually listen to this kind of stuff, but this really felt like a hit for me! Sounds are great even on lofi and this definely has that movie-style action-thing goin´ on. It seems that James really is a man who knows good trance. Keep it real, James!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Saarnasanat 05.01.2004

Wack - Saarnasanat
viel vaa testiä. anteeksi vain

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Saarnasanat 05.01.2004

Wack - Saarnasanat
testataan vielä lisää. hetki vain

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Saarnasanat 05.01.2004

Wack - Saarnasanat
kokeillaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Saarnasanat 18.10.2003

Wack - Saarnasanat
jees kiitos<br /> kokeillaan toimiko rivinvaihto<br />Toimiiko?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Saarnasanat 10.08.2003

Wack - Saarnasanat
...Niko Laasonen, äänitys, Ville Koivuranta sattuman kautta miksaus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Silence (part2) 21.12.2003

Lime - Silence (part2)
Uuh... Taas oikein öinen, rauhallinen ja chilli tunnelma. Kitarafiilistely kevyellä delay-kaiulla on tunnelmallinen ja lämmin. Harmonisten elementtiensä osalta varsin onnistunut. Ikävä kyllä rumpubiitissä sen sijaan kuuluu aika hyvin läpi tuo Fruityloops. Sampleissa on potkua ja siltä osin homma toimii - joskin crash-sample on aika kökkö - mutta alun potkiva ja menevä biitti ei enää kymmenennen, identtisen kerran jälkeen miellytä. Biitissä olisi aineksia vaikka mihin, jos sitä varioisi kevyesti joka tahdissa. Sitten vielä lopetuksesta - crash-iskusta - voisin rumpalina sanoa sen verran, että crash-isku vaatii lähes aina myös basariniskun samaan aikaan. Näin siihen tulee vähän potkua. Tätä kuuntelisi ihan mielellään myös ilman rumpuja. Biisi on muuten erinomainen, mutta rumpuraita ei tällaisenaan oikein kolahda.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Silence 13.09.2003

Lime - Silence
Täytyy vielä lisätä, että on helvetin hyvä biisi. Aivan erinomainen! Juuri oikeanlaiset jutut tämäntyyppisen tunnelman aikaansaamiseen. Hienoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Silence 13.09.2003

Lime - Silence
Utuinen juu. Syvällisen tunnelmallinen biisi ja ihan sopiva tähän yölliseen ajankohtaan, jona tätä kuuntelen. Tämäntyyppistä musiikkia en ole ainakaan löytänyt kauheasti mikseristä, joka on harmi, sillä pidän tämänkaltaisesta chill out-musiikista. Erinomainen biisi. Kannattaa jatkaa tällä linjalla, kun tuntuu kerran taittuvan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Vielä Yhet 14.12.2003

Konala Cartelli - Vielä Yhet
Erinomainen kappale! Funkki biitti, hyvät räpit ja iskevä kertsi. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poppikone - Mannerheimintie 28.07.2003

Poppikone - Mannerheimintie
Niin, ja numero jäi tosiaan antamatta uuden arvostelukäytäntöni vuoksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poppikone - Mannerheimintie 28.07.2003

Poppikone - Mannerheimintie
Soundit ovat jo tutuksi muodostunutta Poppikone-tyyliä, äänimaisema on rikas mutta tasapainoinen. Stereokuvassa aika laajalti sijoiteltu raitoja, mutta nimenomaan hyvän maun sisäpuolella. Rupesi tuo ensimmäinen säkeistö todenteolla mietityttämään. Onko laulu tarkoituksella tuollainen "heinytpitäskailaulaajootosiaan"-tyylillä vedetty sinnepäin-juttu? Sinänsä se ei häiritse, mutta kai tuo uusiksi vedettäisiin, jos lopputulos ei olisi juuri se haluttu? Kertosäe on aika herkkua erityisen rikkaan sovituksensa ansiosta. Melodia on perin tarttuva ja vaakkukitara sopii mukaan erinomaisesti, kuten se itseasiassa sopii biisiin yleensäkin todella hyvin. Toisen A-osan d´n´b-rumpukomppi on, kuten sanoin, kornihko, mutta tässä yhteydessä juuri ja juuri toimiva. Jos vaihtoehtona olisi jonkin sortin humppaus, niin enemmän mielellään tuota kuuntelee :). B#2:n jälkeinen ganstavälike kuulostaa huokuu Bo Kasper´s orkesterin musiikkia Hammond-riffistä aina pienimuotoisiin rummuttelufiilistelyihin asti unohtamatta tietenkään vaakkukepitystä. Soolo-osuuksissa on aika paljon samanlaista settiä, kuin Valovoimaa -kappaleen vastaavissa. Ihan toimivia juttuja siltikin. Mainitsemani ganstavälikkeen jälkeinen kertosäe kitarointeineen on tunnelmallinen ja ikäänkuin biisin kohokohta. Kattavan soolottelun päätteeksi biisi loppuu jokseenkin seinään, joka on vähän tylsä ratkaisu. Sovitus on, kuten jo mainitsinkin, kiitettävän monipuolinen. Kertosäkeen Rhodes-tilutukset, kuten myös lukemattoman monet muut pikkujutut ovat osoituksia kehittyneestä ja tyylitajuisesta sälä-ajattelusta. Vaakkukitara on aikamoinen herkku ja kitarapuoli on muutenkin asiallisessa kuosissa. Sanoitukset ovat sinänsä kiinnostavia. Tekstit toimivat hyvin taustan huomioonottaen. Tuo väen seassa juokseminen jäi vaan vähän epäselväksi, onko moinen tapana useinkin? :). Yleiskuva biisistä on positiivinen. Sävel- ja sanapuoli ovat molemmat toimivia ja jokseenkin virheetön soundipuoli kruunaa tapauksen. Djembe-rummutuksistakin saitte pahimmat kämmit leikattua kuulemattomiin :). Ja niin, jos oikeasti luit alusta loppuun tämän tekstin, muista mennä pyytämään Apea laittamaan biisikommenttien kappalejaot mahdollisiksi. Aikamoinen jöötti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Speed 05.01.2004

Tric - Speed
Olen tätä parina päivänä kuunnellut useampaan kertaan ja täytyy sanoa, että aika helvetin hyvä biisi tämä on. Laulumelodiat & -harmoniat toimii erittäin hyvin. Tuotantokin on mukavan potkivaa. Erittäin hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Speed 29.10.2003

Tric - Speed
Tuo pop-rock -luokitus tuli sitten ihan kuulemani perusteella, mutta kyllä tämän metalliksikin mieltää :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Speed 29.10.2003

Tric - Speed
Ylituotettua raskaampaa pop-rockia. Ei siinä mitään, ihan toimiva kappale, mutta totesinpahan vain. Tuotanto on sitä luokkaa, että tätä kyllä radiosta kuuntelisi ihan tällaisenaan. Masteroinnissa olisi kyllä voinut vahvistaa matalia taajuuksia hiukkasen enemmän, kunnollisen jytän aikaansaamiseksi :) Sävellyspuolikin on kunnossa ja kaikinpuolin valmis paketti on kyseessä. Ainut todellinen särö kokonaisuudessa on silloin tällöin kuuluvat aidolla Mika Häkkinen -luokan lausumisella varustetut vokaaliosuudet. Suurimmilta osin lausuminen on kuitenkin kunnossa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jurn:a - Nightless Night 21.10.2003

Jurn:a - Nightless Night
Piano-soolo on erinomainen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele TPA - Jäin Ovien Taa 16.07.2003

TPA - Jäin Ovien Taa
Yksinkertaista angstia. Jäin ovien taa. Laulajalla on todella hyvä tyyli tämän biisin kannalta. Loistavaa, enpä uskonut mikseristä tällaista löytäväni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Tyhjyys 16.07.2003

Jupiter 2 - Tyhjyys
Aahh, soundit hivelevät korvia alusta alkaen ja katso huviksesi, sama Fostexin FD-8 se täällä omassa "studiossa" majailee. Sovitus urkuineen kaikkineen toimii todella hyvin. Laulajan pelkistetty ja letkeähkö tyyli toimii ja toimivuudesta puhuttaessa muistaa tulee myös tuo erinomainen urkusoolo. Erinomainen kappale. Tunnelmallinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa 16.07.2003

Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa
Kertosäe erottuu mukavasti muusta biisistä. Kaunis biisi. Lauluäänesi on todella puhdas ja hallittu. Soundipuolesta sen verran vielä, että vaikka reverb on muuten biisiin täysin sopiva, sotkee se välillä laulun nyansseja kuten "siellä missä sieluni naulaa" :) No vika voi olla myös mun korvissa. Kokonaisuutena todella lupaava. Pysäyttää arkielämän kiireiden keskellä. Nythän tosin on loma :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ksm (arkisto) - You can never know 11.07.2003

Ksm (arkisto) - You can never know
Piti ihan kymppi antaa, sen verran putoaa näin iltahämärässä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ksm (arkisto) - You can never know 06.07.2003

Ksm (arkisto) - You can never know
Päätin, että kaveribonusten välttämiseksi en anna enää numeroita, mutta tää saisi kyllä erinomaisen ihan miten vain tahansa. Hyvä biisi. Ainut murheenkryyni on anti-kotistereobassot. Syvällisen tunnelmallinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darth Fader - Kuminakomina 25.06.2003

Darth Fader - Kuminakomina
Tämä on tämmöistä Riverdance-chilliä :) Hienot ovat rummutukset ja alussa basso on asiallisen uhkaava. Ihan omaperäinen tuo 6/4 tahtilaji. Arabivaikutteita... Sopisi matkailumainokseen :) Rytmi on mukaansatempaava, bungalo tumputu -menoa löytyy. Lataan kovalevylle. Lisää tällaista, omaperäisempää settiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Slaavilainen jazz, e-molli 17.06.2003

Himputin Pimputti - Slaavilainen jazz, e-molli
"Kampaa etsin taskustani eilisestä lähtien" -tai jotain. Tässä on asennetta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 29.07.2003

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Tulipas näin jälkikäteen katseltuna aika konemaisen oloinen kommentti :) Mielestäni oikein hyvä biisihän tässä on kyseessä vaikka vähän otsakurtussa -tyyppistä tekstiä vaikuttaakin tuo kommentti olevan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 29.07.2003

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Yleensä ottaen ihan asiallinen VBV, biisi on sopivan uniikki samalla kuin se on myös musiikillista kyvykkyyttä osoittava. No niin ja joo... Kappale on rakenteeltaan tasapainoinen ja harmiton, mikä on täydellinen ratkaisu tälle biisille. Laulu on puhdas ja vireinen, mutta soundipuolella se kuulosta välistä aika "tuhnulta". Laulumelodia sopii erinomaisesti sointukulun ja muiden harmonisten seikkojen kanssa yksiin ja sanoitukset ovat koko biisille ominaisella tavalla harmittomia, mutta toimivia. Sovitus on toimiva ja sopivan monimutkainen. Erilaisia elementtejä on sijoiteltu sinne tänne ja kokonaisuus toimii kunnioitettavan hyvin. Yksinkertainen sävellys herää eloon kaikenlaisen pikku sälän ansiosta, jota tässäkin kappaleessa kuullaan runsaasti. Ainut miinus on hölmö loppu, joko todella pitkä häivytys tai jonkinlainen lopuke toimisi, mutta tällaisenaan lopetus on aika tyly. Juup. Soundipuoli on viety rohkeasti siirappilinjalle, eikä kokonaisuus mene kovinkaan pahasti metsään. 80-luku -tyyppisiä delay-kaikuja ja kaikua pelkästään todella runsaasti, mutta riittävästi hyvän maun rajoissa. Sanottakoon, että soundipuoli toimii tämän biisin kanssa hyvin, mutta ei tunnu herättävän mitään ajatuksia suuntaan tai toiseen. Ainut selkeä virhe on ilmeisesti masterointivaiheessa unohtunut taajuusvasteen rajaaminen: Kertosäkeen huilun ylimmät äänet hädin tuskin kuuluvat, mutta aiheuttavat todella korkeille äänille tyypillisesti ikävää "mieleen porautumista". Eli näin... Kokonaiskuva kappaleesta on todella positiivinen ja odotan myös innolla julkaisuja vastaisuudessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - neverexp 24.06.2003

aeronao - neverexp
Syvällisen tunnelmallinen ja kaunis. Tän sisään voisi vaikka sukeltaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sagah - Addiction 16.06.2003

Sagah - Addiction
Yksi pikkujuttu tuosta alun viulumelodiasta: Yritäpä muistaa se, saatika sitten hyräillä sitä... Ei taida onnistua. Melodiat kuulostavat aika tylsiltä, jos ne eivät ole nk. johdonmukaisia. No sitten... Laulajalla on ihan kiva aksentti, joka nyt ei ainakaan ole Suomesta, tulee mieleen jotakin tyyliin Dido. No sinänsä ihan toimiva poppis, eikä itseasiassa mistään löydy nimettävää vikaa tuota viulumelodiaa lukuunottamatta. No, tulipa taas negatiivista ja suppeaa tekstiä... Tunnelmaltaan viileän raikas :) Loppuu kauniilla tavalla. Eiköhän tämä nyt sen ysin arvoinen ole. Loppujen lopuksi aika kaunis biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Destination 18.07.2003

Takomo - Destination
Äärimmäisen syvällinen. Äärimmäisen tunnelmallinen. Tämä tekee, niinkuin kunnollisen musiikin tuleekin tehdä, eli herättää tuntemuksia ja luo kuuntelijansa päähän hämäriä mielikuvia. Erinomaista Drum'n'Bass-musiikia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karsserihuoneisto - Life´s a Big Sircus 24.05.2003

Karsserihuoneisto - Life´s a Big Sircus
Kyllähän sitä tulee itsekin Fruityloopsilla usein ihmisiä kiusattua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele James Cunning - Ich bin Düsseldorfer feat. Dj Farbstoff 18.05.2003

James Cunning - Ich bin Düsseldorfer feat. Dj Farbstoff
Teittekö itse biisilogon? On nimittäin tyylikäs... Piristävää musiikkia. jee
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Salainen agenttimies 16.07.2003

Jupiter 2 - Salainen agenttimies
Hahaa, tämän olenkin kuullut jo aikaisemmin. Meno on kova ja lisäherkut, kuten kitara- ja rumpusoolot kruunaavat perhanan kovat agenttisanat ja vallitsevan grooven.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Purple Twilight 18.05.2003

Dreamtime - Purple Twilight
No joo... Tuntuu että tuo sama sanayhdistelmä käy mielessäni aina uusia kuukauden biisejä tsekatessani. Siis tämähän on ihan menevää musiikkia, mutta heti nousisi mieleen ainakin viisi tätä enemmän VB-valinnan ansaitsevaa kappaletta. Tämähän on sinänsä, kuten sanottua, menevää, mutta ei mitenkään niin kummallista tai käänteentekevää. Tasapaksua. Soinnut ja harmoniat ovat asteikolla 1 (suoria kolmisointuja ja suoraviivaista paskaa) - 10 (nerokkaita melodisia ja harmonisia käännöksiä) jossain 4-6 välillä. Melodiat ovat kuitenkin jokseenkin siedettäviä. Syntikkaa on myös osattu käyttää hyväksi oikein alavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Remote Can 01.05.2003

SpeaK(wanhat) - Remote Can
Biitti on ihan tukeva... Muutenkin hyvä kappale, mutta ei tämä nyt ihan chilliksi minulle...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Thought Of Cry 01.05.2003

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Thought Of Cry
...ja myös oikein kaunis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Thought Of Cry 30.04.2003

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Thought Of Cry
Todella monipuolinen ja tunnelmallinen kappale
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Midnight Rendezvous 26.04.2003

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Midnight Rendezvous
Päätin sitten antaa tälle kuitenkin kymmenen, on nimittäin sen verran viihtyisää musiikkia.
10

Sivu: 1 2