Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 32 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Once in a life .Feat Kate Lesing 19.02.2007

Mikko L - M1cH0 - Once in a life .Feat Kate Lesing
Kyllä on kovin eurooppalaista meininkiä. Tää tuntuu olevan nykyään se linja...kertoo paljon tuo oma kommentti biisistä "tähän biisin en panostanut kunnolla"...kuitenkin tuolla euroopassa julkaistaan tällaista jatkuvalla syötöllä. Tekee mieli kysyä, miksi tällaista musaa sitten arvostaisi penninkään vertaa? Noh, meininki on kuitenkin kohdallaan ja diggaan noista lead-meloista, joten ei kai siinä sen kummempaa. Mutta arvosteluasteikolla tätä pohjaa vasten 6 on aivan maximit.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian - 1st Love 02.11.2006

Marian - 1st Love
Enpä tiedä tuosta kansainvälisyydestä sitten, kun käsittääkseni Marian on muualla miehen nimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - The Beach (2005 Original) 26.03.2006

Dreammachine - Old Stuff - The Beach (2005 Original)
Noh meikäläiselle kolahti nuo 00:42 alkavat vinguttelutmelodiat, jotka on aivan loistavat, mutta soundipolitiikka ei ole meikäläisen mieleen noita paria lead-soundia lukuunottamatta. Kaipaisin vähän tykimpää basaria ja ehkä sitä myöten myös fiksaisin haikkojakin ja kikkailisin jotain pikkusälää mukaan rumpukuvioihin, kuten edelläkin mainittiin. Nykyinen yleisilme on lähinnä komppiosaston takia liian fruity.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 03.04.2006

Beautiful Betrayal - Funeral Day
Tuo alun puheosuus häiritsee lausumisensa takia. Laulussahan pieni aksentti ei haittaa, kun homma toimii. Hienoa kamaa anyway.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilhelm - Vaarallista seuraa 03.04.2006

Wilhelm - Vaarallista seuraa
Täytyy sanoa, että tällaista materiaalia arvostan suuresti. Tunteet huokuu biiseistä ja ovat varmasti tekijänsä kuuloisia. Ja sanoittajana propsit myös sanoituksista, tuntuu olevan homma hanskassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Delicate Decadence 27.06.2005

BabylonDubProject - Delicate Decadence
Diggasin sanoista jo pelkästään lukemisen perusteella, eli odotukset oli jo aika korkealla ennen kun kuuntelu alkoi. Musiikkitausta on mukavan tumma ja odottelin jotain depeche mode tyylin vokaaleita, joten puhutut vokaalit oli jokseenkin pettymys. Mut overall hieno tumma fiilis. Pituutta on sopivasti, paljon pitempi ei voisi olla, mut sen verran hyvää looppia pukkasi, että jaksoi neljäkin minuuttia kuunnella. Sanat ei kyllä päässeet oikeuksiinsa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jan C - Summerranges 27.06.2005

Jan C - Summerranges
Mukava soundimaailma ja nätit melodiat. Tykkäsin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Old Stuff - Angel 26.03.2006

Dreammachine - Old Stuff - Angel
Jaahas. Sitten nimi lupailee enkeleitä. Let's see...:) Olen aina ihmetellyt tranceihmisten biisien nimeämispolitiikkaa, eikä tämä tee poikkeusta. Mielikuviahan musiikki luo aina ja siipien lepatushan tuolta tulee yhdestä soundista mieleen ihan selvästi, harmi vaan, että mulle ne on enemmän lepakon, kuin enkelin siivet...mutta mitä ihmettä...nyt sieltä puskee joku partyalarm...onkos tässä nyt DTM:n lepakkobileet kyseessä?
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele NITROKISS - IT BURNS 19.02.2007

NITROKISS - IT BURNS
Toimivaa kamaa muuten, mutta laulaminen säkeistöissä paikoin ällöttävää naukumista, mikä pudottaa minun arvostelustani heti pari pykälää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 19.02.2007

Kalkutan Konepaja - Anyday
Tässä ei ole ainakaan menty siitä missä aita on matalin, mistä propsit. Laulajalla hyvin luonnetta ja kaiutetut rummut hyvä tavaramerkki. Sanoista sen verran, että "needs brakes the rules"? Tarpeet jarruttaa sääntöjä? :) Bändin nimi suomenkielisenä on kyllä täyttä sontaa, kun biisit on kuitenkin englanniksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terve Paranoia - Kielletyt Vitsit 19.04.2005

Terve Paranoia - Kielletyt Vitsit
Tämä on varmaan parasta mitä teiltä olen kuullut. Sanotus toimii kertosäkeessä kohtalaisesti, mutta tämän biisin heikoin lenkki on nuo säkeistöt...jotenkin väkinäinen tunnelma. En tiedä. Kertsistä pisteet. Paremmilla säkeistöjen sanoilla nousis varmaan pykälän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 19.02.2007

FOTO - Unta pettämään
Tässä yhdistyy Suurlähettiläät, Alanko, Mamba ja Zen Cafe...edellä mainittujen ystäville luultavasti toimii, itselle kun löytyy edellä mainitusta joukosta ehkä kaksi biisiä, jotka miellyttää, niin ei voi hirveästi läpsytellä karvaisia käsiään. En kuitenkaan ihmettele, jos joskus kuulen tätä radiosta...soittaa ne perkele tämmöstä maailman tappiin, vaikkei kukaan toivoisikaan...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Elän Unelmaa 14.02.2005

Niina - Elän Unelmaa
Hyvin tehty kappale, mutta ei tällaista pinnallisuutta kyllä pysty kuuntelemaan ilman inhoreaktiota.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004 19.02.2007

Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004
Loistava vokalisti ja tyylilajissaan toimiva biisi, joka kuitenkin vajoaa tavanomaisuuteen, kuten käy niin monille biiseille monissa genreissä. Tämä on musiikkityyli, millä on Suomessa helppoa ponnistaa verrattuna vaikkapa synapoppiin, jonka markkinat Suomessa on minimaaliset. Harva sitä sanoo ääneen, mutta Suomen oloissa tämä on jossain määrin kaupallinen soundi. Tulevaisuus on kuitenkin valoisa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Method 22.11.2004

Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Method
Helvetin hyvänkuuloista matskua, mutta taitaa olla hieman liikaakin Resident Eviliä, mitä nyt soundtrackista muistan. Vähän enemmän kaipaisi persoonaa peliin esim. itse tuotettujen vokaalisamplejen tms. muodossa, mikäli tässä tyylilajissa nyt on mahdollista persoonallista musiikkia sanan varsinaisessa merkityksessä tehdä. Anyway, hyvin voin kuvitella Milla Jovovichin tappamassa zombeja tämän tahtiin, eli modernia leffamusaahan tää on ja isolla L:llä. Kasin nakkaan, ja se on meikäläisen asteikolla hyvä numero!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Mitä Huomen 19.02.2007

Matinpoika - Mitä Huomen
Musiikin monipuolisena kuluttajana en tajua, miksi jokaisen suomihoppibiisin rapit lähtee sanoilla "jeea jaa..". ;) Anyway...hyvää settiä, joskin sisällön puolesta voisi joskus mennä syvemmällekin epäkohtiin, kuin raapia pintaa ja tarinoida miten joillakin on rankkaa ja valitetaan nyky-yhteiskuntaa, vaikka tuskin itse seurataan aktiivisesti yhteiskunnallisia asioita tai politiikkaa... Helvetin hyvä, että yritetään laittaa asiaa peliin, mutta paljon parempaankin on edellytyksiä. Taustatyö on avain hyvän tekstin tekemiseen. Moni hiphopin nuori tekijä asettaa rimansa aivan liian matalalle sanomansa puolesta ja ajatuksena on vaan yrittää tehdä helppoa rahaa ja saada naisia, paskat muusta... Tässä on yritystä, jatka ihmeessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alex Inc - Think Twice 29.11.2004

Alex Inc - Think Twice
Mahtavaa musiikkia! Teillä on oma soundi! Toivottavasti sama linja pysyy, sillä tätä on todella ilo kuunnella. Tunteella ja taidolla tehtyä musiikkia. Jos muuten joskus kaipaatte sanoitusapua, niin kirjotan mielelläni teillekin. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 19.02.2007

Project Eternity - Sing When You're Burning
Äänitys on heikohko. Genrekään ei ole mulle niitä kaikkein lähimpiä. Kuitenkin rauhallisemmat kohdat tuolla parin minuutin jälkeen kuulostaa hyvältä. Isoin ongelma johtunee äänenlaadusta ja miksauksesta, eli taustat voksujen takana jäävät helvetin pliisuiksi...kitara ei kuulu kunnolla, eikä tuo voksujen taakse sellaista uskottavaa ärripurria, mihin voksut pyrkivät.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Evil In Us 06.03.2004

SaraLee - Evil In Us
Ai ai! Poppoo sen kun parantaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 21.01.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
Kyl tää toimii, vähän noita lauluja varmaan vois fixata, mutta meikäläisen olemattomalle sävelkorvallehan tääkin jo toimii aivan täysillä ;) Onneks olkoon ape, oot ensimmäinen joka on saanu jotain aikaan meikäläisen sanotuksista! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - DNA - (demomaster2) 22.01.2004

VPM - DNA - (demomaster2)
Loistavaa! Tykkäsin erityisesti noista pianoista läpi biisin! Ei muuta kun käännetään englanniksi ja euroviisuihin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - DNA - (demomaster2) 22.01.2004

VPM - DNA - (demomaster2)
Loistavaa! Tykkäsin erityisesti noista pianoista läpi biisin! Ei muuta kun käännetään englanniksi ja euroviisuihin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses 19.02.2007

Legacy Of Past - Garden Of Stone Roses
Naislaulaja yhtä tylsä ratkaisu kuin kolmellatoista konepoppoolla tusinasta ja taustalla örisevä mörkö pilaa kertsinkin. Äänitys vois kai olla vähän parempikin...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Water drop - Nepstadion [v1.0] 16.12.2003

Water drop - Nepstadion [v1.0]
Täähän on oikein mallikasta matskua. Kasarin ystävänä tykkään kyllä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele pikku E - Pikku E 24.11.2003

pikku E - Pikku E
No kyl tää pikku-G:n hakkaa!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele MetHill - Not Enough For You 30.10.2003

MetHill - Not Enough For You
Huikean hyvä tunnelma. Vielä jos tuo rumpukomppi olisi yhtä mahtipontinen koko matkan, kuin nuo pienet hitit antavat odottaa, niin tämä saattaisi olla täyden kympin biisi. Voi kun löytäisit jonkun kirkasäänisen laulajan. Näistä vois tulla aivan mahtavia lauluja...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Wounded Heart 09.10.2003

SaraLee - Wounded Heart
Komiaa on :) Harmi, että tällaiset helmet hukkuvat paskahiphopin sekaan...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MetHill - 1st Symphony (Harmony Of Life) 28.09.2002

MetHill - 1st Symphony (Harmony Of Life)
Hehei! Siistiä! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - Lessons of Love 16.09.2002

Deep Touch - Lessons of Love
Hmm...onko tää herjalla väännetty koko projekti..? Ota tästä sitten selvää. Sanoitukset on hirvittävää k*kkaa sekä huumoriksi, että vakavasti otettavaksi..:D Musiikkitaustat taas eivät niinkän herjoilta kuulosta, mutta joku yty niistä puuttuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Rekkamies [RE5PECT] 17.08.2002

Bluefever - Rekkamies [RE5PECT]
Ei helvata...:D *Repeilee*

Kommentti kappaleesta Kuuntele GoAhead! - Place Your Bets 27.07.2002

GoAhead! - Place Your Bets
Hehei!! Tämmöstä koppodikoppodia kaivataan lisää! :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele GoAhead! - Tribal Groove 27.07.2002

GoAhead! - Tribal Groove
Toi räminäsoundi on aika kiva, mutta säkkipillit raastaa hermoja..:)
6