Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 3 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MD/SDD - Subdued 08.04.2007

MD/SDD - Subdued
Vaikea kyllä sanoa, että pitäisikö tähän lisätä se "laulu" vaiko ei. Se veisi paljon huomiota pois itse musiikista, mutta toisaalta taas täydentäisi sitä. Kokeile pistää tänne myös laulullinen versio, niin voisi verrata?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom 22.01.2007

Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom
Bassoja jäin kovasti kaipaamaan. Laulajan äänestä odottaa koko ajan että joko se pettää, joko se pettää, joko ei kestä enää yhtään enempää, niin äärimmilleen vedetty. Mutta hyvin vetää koko biisin ajan, kumarrukseni siitä. Vikerneksen äänelle tyypillistä raakuutta (joku hakkaa minua puukolla selkään samalla kun oksennan verta ja riipunm hirtettynä) äänestä kuulee. Musiikillisesti perus bläkkistä, ei mitenkään erikoista tai erityisen persoonallista, mutta harvoin se sitä onkaan. Poikkeuksiakin löytyy. Kohdeyleisöönsä tämä varmasti iskee, minä en kuitenkaan siihen kuulu. Bläkkis ei kovin helpolla kolahda, varsinkaan perus. Mutta, yritystä lisää ja musiikkiin vähän enemmän omaa mukaan niin kyllä se siitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Syystarina 22.01.2007

Kongo - Syystarina
Laulajan ääni on persoonallinen, hieman jimi pääkallomaista löytyy. Musiikki tuo muutenkin mieleen technicolourin, minuun tämä ei iske. Kappale on kaunis ja melankolinen, toimisi radiossa ja löytäisi varmasti oman kohdeyleisönsä.
6