Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 33 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uzi Diesel - Faster than the other bastard 03.07.2020

Uzi Diesel - Faster than the other bastard
Kovaa shittiä! Tää jää korvamatona soimaan päähän!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peppi Pitkätossun Iloiset Letit - Kesäkuu 23.06.2011

Peppi Pitkätossun Iloiset Letit - Kesäkuu
Heh... Oliks tää äänitetty Woodpecker Cunt:ssa? Hyvät ja seesteiset saundit (alussa). Jatkossa tietenkin jo enemmän rytistellään, mutta hyvä hyvä... Hyvät sanat, hauska sovitus. Miksauskin on kohdallaan. Kokonaisuus oikein mugawa ja hirtettävä, kuten esikuvanne. Niih... Ei muuta ku PUNK!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Onesca - Cumana 30.12.2010

Onesca - Cumana
Hyvää perinne-jazzia latinovaikuttein. Oikein kuunneltava niillekin jotka ei mielestään jazzista paljon perusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Onesca - Släp Licks 30.12.2010

Onesca - Släp Licks
Aaaaaaaaaaaarghhhhhhhh! Aivan sairaan kova biisi! Diggasin heti ekasta äänestä alkaen. Varsinkin joka "osan" lopussa oleva bridge on kuin Kippari-Kalle joka huutaa: "Bee-ka-Boo", tökätessään sormella Brutusta silmään. Ekan soolon alla rytmivastuun vaihtelu on kiva tehokeino. En osaa arvostella tätä ammattimaisesti, muttei tarvitse. Mulle riittää, että aloin diggaamaan Onescaa. Go Man Go!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Ole Mulle Tänään,Älä Ole Tänään. 01.12.2010

MarcoN. - Ole Mulle Tänään,Älä Ole Tänään.
Hahaa... ei v**tu! %-D Tää on kyllä sellainen Sepi Kumpulainen - Kake singers - Juice Leskinen (nuorempi) akselilla vedätetty Jokkantii. No joo... Benolle krediittiä sliippareista. Tuli sellainen fiilis kuin Crocodile-Rock -vaari olis yrittänyt pakittaa rollaattoriaan ala-asteen pulpettiin. Menee... ei mene. Kaikki on varmaan nähny sen You Tube -videon missä se emäntä yrittää taskuparkkiin jossain suomessa... Biisin tempo on ihan hillitön ja solisti stondaa mikkitelineen huipulla tikkaiden päässä ja yrittää laulaa mikkiin joka on rautakaupan alahyllyllä. Mieletön tykitys. Tää on selkeesti Livebiisinä encorekamaa! Sanoista en saanu muuta selvää ku "joen rantaa" ja chorus "ole mulle tänään - älä ole tänään." jne... Niin... Skitta kuulostaa just siltä ku sen tällasessa biisissä kuuluuki. Basso puuttuu, mutta se lisää haastetta muille instrumenteille. Kybä lähtee virtuositeetista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Ovimiehen unelma.. 01.12.2010

marco.n - Ovimiehen unelma..
Alright!!! Ovensuun Tenkanen iskee! Laulava sisäänheittäjä tempaisee ensin oikean koukun ja vastapalloon vasemman suoran. Tuleeko sitä narikkarahaa vai tiputanko takaisin pakkaseen? Tällä ovella ei välitetä siitä, onko sisäänpyrkijä jurrissa vai nou. Pääasia on hyvä Naulakon Kerberoksen kohtelu. Ulospäin pääsee aina. Joten, Tulkaa kaikki sisään - pari euroo! Kyllä, eilisen yrmeän ulosjeittäjän sijaan ovella vaanii sutki imuri joka toivottaa kaikki - jopa toivottomat tapaukset - tervetulleeksi "Meille". Ainahan sitä voi hoville selitellä, "että ei se jurriselta tossa ovella näyttäny..." Jotenkin toivoisin, että Suåmen "Paareissa" olisi sisäänheittäjinä "laulutaitoisia" kavereita jotka tekisivät "työtään laulellen", tyyliin (siis laulaen): "Nyt Veijo meet kiltisti kotiin toipumaan tai multa pippurisuihkauksen saat..." tai "Welcome to Bar Barbarian, We're pleased to take your money for nothing..."
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Hyvä Pojat,(pop,huumori)(new versio) 27.11.2010

Margen Barhaat... - Hyvä Pojat,(pop,huumori)(new versio)
Ha ha. Olihan hyvä tarina. Oletko käynyt vakoilemassa mun tuohujani netissä? =D Jyyri näin. Toi teryleenisanudi noissa harmooneissa oli omiaan tälle biisille. Tätä kuuntelisin just jossain keskisen Suomen kesäisessä gepardibaarissa iloisessa nousussa. Tulee niin aurinkoinen fiilis. Kybä lähtee kehiin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele English Songs... - i just close my eyes(speak wersio.) 26.11.2010

English Songs... - i just close my eyes(speak wersio.)
Tuli heti mieleen Elvis, Are you Lonesome Tonight ja nimenomaan tämä versio jossa Elvikseltä pettää pokka kun joku pelleilee yleisön joukossa hiuslisäkkeen kanssa: http://www.youtube.com.... Toisaalta toi puheen miksaus ja tempon muutokset tuovat mieleen Living Colour:n Hemp:n: http://www.youtube.com.... Vertaukseni näihin ovat kuitenkin vain mielikuvia. Tässä selvästi on ihmisen ikävä toisen luo. Miesten (poikien) ensirakkaus tai ensi-ihastus ovat ainutkertaisia tavalla jota naiset eivät vain voi tajuta... ...toisaalta, jokainen rakastuminen ja ihastuminen jättää syvän arven miesenkelin puhtoiseen sieluun. Onhan sydän otettu rinnasta lautaselle rakkaudennälkäisen narttusuden syödä. Ja SE syö... ja se syö... ja se syö...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Ritola Blues. 26.11.2010

MarcoN. - Ritola Blues.
No niin. Kuuntelin korvat ja karvat höröllään tätä ilosanomaa: "Jos olet muusikko tai edes sen kanssa tekemisissä, perhe-elämä on tuomittu... (tämän tuomion jätän kunkin itsensä tehtäväksi)" Ye, ye , ye. Näin on. Muusikolla on kavereita, ystäviä ei (välttämättä). Ja, vaikka nainen olisi erilainen (tässä siis lähestytään tilannetta, että muusikkona toimii mies) niin kyllä se peijooni näyttää ovea parin viikon välein, muttei päästä köydestä irti. Ainoastaan se, että äijä ei (enää) dokaa pitää akalta turvan kiinni ja pesukoneen käynnissä. Asunnon lukkokin on samaa sarjaa kuin avaimet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Ritola Blues. 25.11.2010

MarcoN. - Ritola Blues.
1979. Pengerkadun treenikämppä. Ollaan just vedetty joku tiukka R'n'B -pohjainen juttu AIVAN V***N MAKEELLA soololla. Lido Salonen oli tsekkaamassa meitä sillo. Sit se vaan tokas: "Vedä hei vähän yksinkertasemmin toi sooloilu. Teille sopis joku urkuri tähän hommaan. Mä voisin puhuu Jukka Gustafssonin kanssa jos se tulis. Säkkipilliurkusaundi sopii teille..." Mä meinasin tehä itsarin heti siihen. Kati Virto Band oli punk-bändi. ***tu siihen mitään urkuria enää tarvita, prkl. Tässä biisissä Jukan vaikutteet on niin iholla etten saa aina selvää sanoista. Ne on varppi hauskat. Mä otan yön yli etäisyyttä ja arvioin sit uudelleen ne... Muuten tanakkaa r'n'b.tä ja lopussa kliimaksi laukeaa hienosti munnarilla ja muilla "herpeksillä". =D Eli biisi ysi. Sovitus seiska = ka 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele English Songs... - My Sweet Heart... 24.11.2010

English Songs... - My Sweet Heart...
Oon jurrissa taas... levyautomaattiin nojaan. Kuola valuu suupielestä ja sotkeutuu kyyneliin ennenkuin osuu levyautomaatin mainoksessa loistavan Kikan päälle. Ei mee sukkula Venukseen eikä pulkka putkeen. Yritän laulaa Alatalon Mikon vauhdissa: "On se hyvä ettet näe minua nyt..." Pyyhkäsen suupielen ja silmäkulman samalla hihalla ja lähden hoippumaan baaritiskiä kohti. Näen kyyppari-Tarjan ilmeestä jo nyt, että jos edes yritän tilausta, Joke tulee ja heittää mut kaaressa pihalle. Ehkä juuri siksi huudan jo kauempaa: "Iso tuoppi, prinsessa!". Kuulen kuinka Joken askel kaikuu kuin puhvelilauman jyrinä mua kohti. Kohta pimeys koittaa, aivan kohta... kohta pimeys pelastaa... Tummenevan pyörteen lähestyessä muistan, että biisissä oli soolo joka erottuu kaikesta kuin Jimi Hendrixin vastaava kappaleessa All Along The Watchtower... Hey, Joke! Multa tulee laatta... Päästä irti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marco.N (magic keyboards) - Vieraantuneet Tunteet.(instrumental.) 22.11.2010

Marco.N (magic keyboards) - Vieraantuneet Tunteet.(instrumental.)
Vaikka tekijän saatesanoissa viitataan 1920 -lukuun niin pakostakin biisin sointurakenne vie tämän kuulijan '70 -luvulle Birminghamiin ja keikalle jossa intron jälkeen odotan, että milloin Jeff Lynne:n lauluosuus alkaa... Toisaalta mahtipontiset viulusektiot puuttuvat, joten soitukulku ja rytmitys lienee ainoa yhdistävä tekijä tämän ja E.L.O:n kanssa. Toisaalta, tuo hauska "klopoti-klop" -saundi tuo mieleen Hopalong Cassidyn seikkailut. Olisiko tällä kytkös 1920 -lukuun? Ei aivan. Wikipedia tietää, että tuo hahmo on luotu 1904 ja elokuvat 1935 alkaen. Mutta suunta on oikea tuolla edellisellä vuosituhannella. Tempo pistää kyllä vibaa punttiin ja tätä on helppo rallatella pankkiautomaattijonossa... =D En ottaisi mitään pois enkä laittaisi mitään lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Mä Olen Blues Mies. 21.11.2010

Make & Mike - Mä Olen Blues Mies.
Texas '63. Astun saluunaan raskaasti taapertaen kuin syöttönorsu. Sisuskalut on rikki järkytyksestä. Tilaan kuitenkin bourbonin ja alan siemailla sitä. Kultaneste menee alas stagella pumppaavan bluesbändin rytmissä. Eikö ne oo vittu kuullu uutisia? Tai sitten noita punaniskoja ei JFK:n kohtalo paljon hetkauttanut. Tai sitten niillä on omia murheita. Mulla ja niillä on yhteistä tämä tuskan tunne. Kippis teille, lauluveikot!... Painan otsani tiskiin ja hukutan itkuni Whiskyyn...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Kolmen Varvin Rock. 21.11.2010

Make & Mike - Kolmen Varvin Rock.
Joskus tekis - toisinaan taas ei. Pitikö sun jättää ne lenkkarit jalkaan? Nyt sun nimettömät juuttu niihin kiinni enkä pääse jörnimään... Älä enää turhaan ota niitä veke. Mato nukkuu jo. Sori. No, jää aikaa analysoida biisiä... Alun paperikitaraintron jälkeen Albertin reinkarnaatio kävelee stagelle ja vie kuulijat 50 - 60 - 70 -lukujen maailmaan poimuajossa. Mustan aukon Vortex tekee mielenkiintoisen säväyksen imaisten kuulijat samalla kun sävellajit vaihtuvat kuin vuosituhannet supernovien loimussa. Let's Rough!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rakkauden Sade... 21.11.2010

Make & Mike - Rakkauden Sade...
Olenkohan mä kännissä vielä? Päässä oleva kipu kyllä viestittää, etten olisi hauskalla tuulella. En tunne muuta kuin sen säröisen lasiseinämän joka kulkee pääni halki. Perse on märkä kun istun kohmelossa tän kannon päällä. Ei tullu paljoo ajateltuu ku istuin tähän vesisateen aikana. Rööki kastuu ku imen sitä märkien sormien välistä ja koetan saada nautintoa aikaiseksi. Vittu, vesi menee kauluksesta märän letin avustamana selkää pitkin. Paskat! Että ottaa pattiin ku annoit kenkää mulle. Taidettiin silloin juhannuksena istua tän saman kannon päällä? Ei paljon vesisade haitannu. Hmmm.. C'est la vie...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CosmicGuitarMan - Krisse 17.09.2010

CosmicGuitarMan - Krisse
O'Boy! Hieno biisi. HIENO BIISI. Vaikka melodia ei yllättänytkään, oli se todella BLUE, kaihoisa, kaipaava. Taitaa Krisse olla tärkeä kun saa tällaista syntymään... Tämän voisi tuosta outron alusta panna luuppiin ja kuunnella tauotta niin kauan, että aivot putoavat virtsarakkoon ja sen jälkeen kuunnella uudelleen. Jaakko Kuppi eli Jack Pot! Joku varmaan aina miettii, että ei voi antaa kymppiä kun sitten ei jää toleranssia siihen tosi hyvään. Kyllä voi. Biisejä ei voi verrata toisiinsa. Niitä voi verrata vain siihen mitä tuntee. Ja tämä tuntuu hyvältä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Il Nuevo Barbaro - Palla Al Centro 17.09.2010

Il Nuevo Barbaro - Palla Al Centro
Topi është në rrethin e qendrës. Si sulmuesi hije hits grassland, por dhëmbët e tij dhe të fillojnë një transport solo. Kthehu në festival. A jeni i sigurt se doni të hije të drejtat e festivalit? vokal Ozzy kujtoj këtu. Guitar kujton gjashtë gjuhë nga kafshët e ferr. Kjo do të ishte një numër real pesë, por unë do të jap gjashtë gjashtë gjashtë. Kjo kritikë është kënaqësi më shumë se të bërë muzikë! Dhe të paktën sa më shumë kënaqësi si dëgjuar muzikë ...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Il Nuevo Barbaro - Il Trono Di Fuoco 17.09.2010

Il Nuevo Barbaro - Il Trono Di Fuoco
Haki ya leo. Mimi nilikuwa huko na kusikiliza Mike Oldfield Halisi pande nilipoona ombi hili. Mimi kushoto kati ya The Tempest. Vizuri hapa mwanzo tu alikuja akili Mike. Kisha akaenda mikono. Mpango, kisha kucheza na waya. Oops ... Ndiyo, ni kujifurahisha, lakini kimuziki, wewe ni wazi kwamba Oldfield bora katika idara. Hii inaweza kuwa daraja mediocre.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Il Nuevo Barbaro - Due gocce d'acqua salata 17.09.2010

Il Nuevo Barbaro - Due gocce d'acqua salata
Diese Band kann echt sein, aber die Vocals müssen gemacht MIDI-Player werden. Das Ganze ist heiter und ordentlich. Italienische Sängerin die Aussprache ist etwas zu wünschen übrig. Ich gebe ihm sehr gut minus, weil es eine Passage aus der Vergangenheit erinnert. Ansonsten, sechs, sechs, wären sechs der richtigen Zahl des Tieres sein.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shatterling - Isolajazz Platinum 03.09.2010

Shatterling - Isolajazz Platinum
Kannattais kai olla hiljaa kun EI OSAA arvioida. Kaks sointua... On siinä jotain ovelaa. Tää täytyy kuunnella joskus uudestaan ekana... Nyt jätän tän kasiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shatterling - Steamfunk 03.09.2010

Shatterling - Steamfunk
Fiilistasolla samaa mieltä kuin alla. En tässä genressä kuitenkaan lähde neuvomaan viisampia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shatterling - Frostwarp 03.09.2010

Shatterling - Frostwarp
Intro on aivan h****tin hyvä. Sitten mä aloin miettiä, että ei v***u - mä en tajua tätä kamaa pätkääkään. Hetken päästä mä tajusin, että ei mun tarvi. Sisäänajo kesti tonne 4:ään minuuttiin... Hyviä vaihteluja matkalla outron videopelien efektien tunnelmiin. Mun ei kannata kuunnella näitä liikaa - voin jäädä koukkuun. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3.14159265358979323846264338327950288419 - Akitronical 29.07.2010

3.14159265358979323846264338327950288419 - Akitronical
Hmmm. Toi jatkuva "pomppujen" virta tuo mieleen Frank Zappan "Joe's Garage" -trilogian jossa Zappa käytti paljon tuon kaltaista efektiä, varsinkin lyömäsoittimiin sidottuna. Ovela biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3.14159265358979323846264338327950288419 - The Enternet 29.07.2010

3.14159265358979323846264338327950288419 - The Enternet
Hyvät on keuhkot, juu. Jees. Minä pidän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vesa Huotelin - Kiitos 03.01.2009

Vesa Huotelin - Kiitos
Tämä on kaunis pop-biisi, surullinenkin. Sovituksesta on annettava kybä. Ja kun sanoitus on ysi niin koknaisuus taitaa olla 9 1/2? Joten laitetaan nyt sitten kybä kun tasanumeroita markkinoilla jaetaan. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Road Ravens - Yonna 02.01.2009

Road Ravens - Yonna
Kyllähän tämä Rushaa! (Ei voi olla yhdistämättä tuohon) Hyvä! Minä pidän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiitolliset kansalaiset - Rintamalla 30.12.2008

Kiitolliset kansalaiset - Rintamalla
Tässä on asennetta! Pitkästä aikaa tulee sama fiilis kuin Sex Pistolsia ekan kerran kuunnellessa... AAAAARRRRGGHHH! LEPO! Jatkakaa! PRKL!!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaia - Ode for Aino 23.11.2008

Gaia - Ode for Aino
Hyvä sovitus jälleen. Ylistyslauluksi hieman alakuloinen. Onko Aino surullinen hahmo? Kappale kyllä vie eteenpäin ja mennessään ja onhan siinä ilon hetkensäkin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaia - Medieval drum 23.11.2008

Gaia - Medieval drum
Oli se. Keskiaikainen. Kyllä tuli Robbing Hood jne mieleen. En vain saa päähäni tapahtuuko tämä tanssi yö- vai päiväsaikaan.. :-D Hyvää settiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaia - Inscriptions 23.11.2008

Gaia - Inscriptions
Sorry, hemmot... toi edellinen kommentti kyllä kuuluu Ferrymen:lle...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaia - Inscriptions 23.11.2008

Gaia - Inscriptions
Kivikauden Whiteroom! Tuli hyvät vibat. Päästyään vapauteen, sielu palasi lähteilleen lepäämään... Tämä on nykyisyyden näyte akustisesta Creamista...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaia - Inscriptions 23.11.2008

Gaia - Inscriptions
No, hyvänen aika. Hyvä se on tämäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaia - Ferrymen 23.11.2008

Gaia - Ferrymen
Kivikauden Whiteroom! Tuli hyvät vibat. Päästyään vapauteen, sielu palasi lähteilleen lepäämään... Tämä on nykyisyyden näyte akustisesta Creamista...
10